2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervincim ben yaklaşık bir aydır .biz yemeğe oturduğumuzda çınarıda mama sandalyesine koyuyorum.önüne ekmekleri ve teneke peynirlerini ufalayıp ufalayıp koyuyorum.o tıpkı bir kuş gibi tutuyor bakıyor yarısı ağzına yarısı yere gidiyor.hem kendi besleniyor hem biz rahat yemek yiyiyoruz.onlardan sıkılırsa eline başka şeyler veriyorum.çubuk kraker sürekli veiryorum.dünde gofret verdim:)))

özgülcüm geçmiş olsun .allah sanada sabır versin
gözün aydın kardeşin geliyormuş.tatilinde hayırlı olsun.ben bugün bile çalışıyorum.offf bebeğimin yanında olmak vardı şimdi anasını satayım.
nur senin adına çok sevindim.cicilerinide güle güle kullan
Esramı yolculadım geldim..
allah kavuştursun :))))

ooo hoşgeldin esra.bence tatilde bol bol dinlen ve vitamin al derim.

sut almıstım teyzeden kaynatmadım dolaba koydum fırsatım olmadı bozulmus.. mutfak buram buram inek kokuyo sabah sabahh böğğğ
böğğğğğğğ iğrenç.

Çok sağol paylaşımın için..

Zeytin, portakal suyu, tereyağı, ceviz.. Bunları bende verebilirim demek ki, çok sağol müdürüm yerimseniben

Baby reçel verebiliyormuyuz artık? Şekerli şeyler 1 yaşına kadar yasak değil miyid, ben mi yanlış hatırladım fisfisfis
Çeşit çeşit çorbalar yapıyorsun demek, e hamarat kadınsın cokacimcoook

Evet ceviz.. Bunu unutmayım bende.. Sağol Pervincim

Kilolu derken, kaç kilo mesela şimdi? Boyu kilosu kaç? Deva şimdi tam 9 aylık, tam 9 kilo, 73 cm de boyu var.
Bende geçenlerde, bu çocuğu yavan besliyoruz, çocuk günde en az iki öğün muhallebi, mama vs yiyor, önden göbekte çıktı, obez olur falan diye kuruntu yaptım, annemde senin doktorun gibi söyledi, yürümeye başladıklarında hiçbişey kalmayacak zaten dedi..
Ki Deva şimdiden öyle eli dursa ayağı durmuyor, ayağı dursa kolu oynuyor, kıpırdak birşey oldu çıktı gamyoncuiremsu

selam arkadaşlar,

eşim seyahatteydi annemdeydim 1 haftadır girme fırsatım olmadı. iyidir herkes umarım. benim obsesifliğim işbaşında. istanbul da yaşayan bir arkadaşımın 2.5 yaşındaki oğluna otistik teşhisi kondu. çok üzüldüm. biraz araştırdım. alperen hala daha bye bye ya da gel gel babsı hareketlerini yapamıyor. şimdi de bunda taktım. acaba normal mi? pedagoga götürsem mi? yapamayan var mı bebekler arasında. yine misafirim geliyor kapı çaldı kaçıyorum akşama burdayım

gozun aydın kardesin geliomus cok ii haber

teşekkür ederim kızlar. geldi kardeşcim :) dün gece 11-12 civarı.. yiğitin sabahki ilk tepkisini görmenizi isterdim. verdim dayısına. kaşlarını çattı böyle ama nasıl sert bakıyor. hiç hareketsiz süzdü süzdü böyle kadir inanır bakışlarıyla :) yeni yeni alışmaya başladı.

hoşgeldin nurcum.. ohhhh çok iyi yaptın vallahi gezdin tozdun alışverişini de yaptın geldin..

yavas yavas tatile cikmalar basladi..darisi basima..yazin burada kimsecikler kalmaz kesin...of valla temmuzu iple cekiyorum..öyle cok özledimki memleketimi ailemi anlatamam...:gitme:

pervin ecosun eline vermekle cok iyi yapmissin..yavas yavas kendileri yemeye alismalilar..yemekten zevk almali ve bunun tadina arada sirada kendileri varmalilar..sonucta temizlenir yani cokmu zor..ben oglumda yere bez serer bir tabak makarnayi koyar o da yere döke saca yerdi..ama öyle eglenir ve sevinirdiki anlatamam..bundan daha güzel ne olabilirki..senağlama

alkis yapmak konusunna gelince; Hayat birkac haftadan beri tam olarak alkis yapabiliyor..bunu kendisi ögrendi..bunlari her doktor soruyor kontrollerde..her ayki gelisim sürecine bagli bazi hareketleri yapmalari gerektigi icin soruluyor..bana daha öncedende ellerini kavusturuyormu elleriyle oynuyormu diye sormuslardi..bakalim haziranda bizimkininde kontrolü var..insallah hersey yolundadir..:Saruboceq:

Ya simdi ben tam anlamadim..esra izmire gitti geldi simdi de antalya ya mi gidiyor?? izmire kiminle ve neden gitti??:uhm: sadece kizlar icin mi?? oradan neden gecmedi Antalya ya???kafamçokkarıştı öf bu kizin hizina yetisemiyorum artik..kafamçokkarıştı

öff kimsecikler yok..bende alis-verise gidecegim simdi..esimi bekliyorum..yarin bir arkadasin kinasi var..evde yapiliyor ama yinede giyecek birseyler lazim..cumada dügün var ama cocuklarla gitmek istemedim..ne alsam simdi bilemedim..:uhm:

özgül canım geçmiş olsun.
esra konusuna gelince erenlerin işine akıl sır ermez diyorum.

Ay Allah korusun. Kötü düşünme, alkış yapamıyor diye hemen otistik mi, diye kötüye yorma, her bebek farklıdır. Doruk da yapamıyor. Gel babasını - tel sararı çok zor öğrendi, bye bye ı da hep gösteriyorum, 1 kere eve pide getiren adama yaptı :)

Onur'un babaannesini kaybettik. Onur ve kaynanam bu gece Çorlu'ya gidiyorlar, Onur yarın akşam dönecek uçakla. Kadıncağız oksijen tüpünün yanında bulunmuş (nefes yetmezliği sorunu vardı). Israrla ameliyat olmuyordu, dedenizin yanına gitmek istiyorum, diyordu. Mekanı cennet olsun.

ulen esra bende de kalmadi mi bi yanin:)))

Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((

Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…