2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izmirli hatunlar fotolar çok güzeldi hepiniz birbrinizden güzelsiiniz yavrulara diyecek laf bulamıyorum zaten maşallah hepsine esraya bak ya kuş misali ordan oraya uçup duruyor helal valla

burcu başınız sağolsun

özgül geçmiş olsun canım

buarda bakimli olma konusuna deginilmis..ben universitedeyken makyajsiz disari cikmazdim, herdaim french manikur pedikur, ayakkabi canta rengin kemer rengim ayniydi..ama buraya gelince cok saldim simdi esofmanla bile ise gidebilirim, burdaki hatunlar cok bakimsiz, makyaj yapinca bile oooo diyolar(
bendede artik hic istek yok ama try gelince duzeliyorum gariptir..off ben yine depresif oldum yaa, donus yaamadi bana(

buarada canimda cok sikkin bugun..is gorusmelerim cok iyi gecti, ama sevgili ailem sicak bakmiyor donmeme ve is tekliflerini kabul etmeme(orda 1 hafta yuzyuze konusulmayan seyler bugun telde konusuldu ve kirici seyler oldu.depresif takiliyorum yani bugun(

evet ızmır e geldı oradan ıstanbula gectı cunku mamı ıle arabayı alarak yola cıkacaklardı, o yuzden ıstanbula gerektı, ızmır e yaho ıle geldı, nurdanı ve bızı gorebılmek ıcın, bır gecede karar verıp atlayıp geldı,sadece bızım ıcın geldı.. bılgınıze arz olunur vuu vuuuu nun annesi :)

ınsallah sever.. sonucta conformıl formullu olsun da ne olursa olsun.. ayda cok cıddı para verır duruma geldık desem yalan olmaz.. 120 kagıt sadece süt parası.. asagı yukarı bu kadar gıdıyor her ay..

evrriiiimmmmm esraaaaa burcuu nurdannn aşkolsun .çok ttlısınız

yok aşkolmaz.. esra pazar gunu karar verdı.. nurdan ın bana gelmesı cok zordu, cunku arac yoktu, gelmeyecektı.. son dakıkada burcunun babası nurdan ı alma teklıfınde bulundu, adam ısını bıraktı bıze getırebılmek ıcın.. yanı hıc bır sey planlı programlı degıldı serap.. o yuzden bu iş te aşk yok emın ol :)

e ben senın donmenı ıstıyorlar dıye dusunuyordum, hanı orada meslegını tam anlamıyla yapamadıgın ıcın sana kızgınlardı.. anlamadım ben be yavrum??

Antalyada hava 3-4 gün yağmurlu falan 25 derecelerde gösteriyor...Hesranın tatili iyi geçer umarım...

Özgül geçmiş olsun oğlun düzeldi mi...Sen yazın Samsun'a mı gelceksin...Samsunluydun değil mi...
sagol canim...evet direkt samsuna ucuyorum ama ben Ordu luyum...ama Samsun da da evimiz var..2 saat oldugu icin arasi ,cok sik gelir gideriz..
evet ya Almanya da da öyle..insanlar pek bakima önem vermez..yapanida yapmayanida yadirgamaz..o yüzden ben burada cok rahatim..donla gezsen dönüp bakan olmaz...türkiye de öylemi..herkes basliyor dedikodunu yapmaya..buranin bu yönünü cok seviyorum acikcasi..

canim sonucta hayat senin hayatin..nerede daha basarili ve herseyden önemlisi mutlu olacagini düsünüyorsan bence onu sec..insanlarin seni anlamalarini beklemek zor..yurtdisinda yasamak hic kolay degil..ama sen bunu gördün..türkiyeyi zaten biliyorsun..teo ve sizin geleceginiz icin en dogru karar neyse bence onu ver...sonucta bu hayatta herkesi zaten mutlu edemeyiz..

bakımsızlıgın dibindeyim ben de.. Allah hayırlara cıkarsın.. yanı bakımsızlık derken kadına benzıyorum cok sukur.. kıl tuy yok da.. ole süslenme püslenme ıcımden gelmıyor bır turlu

ah evrim ya bende bilmiyorum ne istediklerini, ama artik hayatima mudahale edilmesin istiyorum, 5 yasinda cocuk gibi gorulmek istemiyorum..

burcu taltım makale için cok teşekkür ederim benim bulduklarım hep 2 yaş ve üstü idi burda bizim aylar içinde var içim çok rahatladı. alperen bunların hepsini yapıyor baba diyor elini uzatıp herşeye ver diyor. sadece taklit yok bizde ama sesimi taklit ediyor mesela aaa diyor bende diyorum böyle 4-5 tekrar yapıyor. gerçekten çok rahatladım ama cumartesi doktoruyla da konuşacağım mutlaka buraya da yazarım. yolladığın makalede alperende farklı olabilecek endişelenecek bir durum olmadığını cok iyi anladım. ben nedense her bebeğin kolay öğrendiğini ama bizimkinin öğrenemediğini düşündüm. birde bir yazıda kullanılan aşıların içindeki civanın bu hastalığa sebep olduğunu okudum. o da çok rahatsız etti beni. 1 yaş aşılarını düşünmeye başladım yaptırmasam ne olur diye. ne avrupa ne de amerika bütün aşıları toplatmış. biz 3. dünya ülkesi olarak hala aynı aşıları kullanıyormuşuz. 2500 te 1 görülen otisitik durum 1000 1 imiş şuanda ve hızla artıyormuş. nasıl koruyacağız ben artık işin içinden çıkamıyorum

arkadaşımmın oğluna gelince. şuanda 2.5 yaşında bu zamana kadar ailesi hep gurur duydu yağızla. çünkü 1 yaşında e-5 te giderken optimum'un o yolun üzerinde olduğunu bilecek kadar zeki idi avm ye yaklaşmadan çığlıklarla oraya gitmek istiyodu ben şahit olmuştum 1 yaşında bir bebek bunu nasıl bilebilir diye.durmazlarsa öfke nöbeti geçiriyodu. uzun zamandır bakıcı bakıyor cocuğa. günde 5 dvd çizgi film izliyomuş, göz kontağı yok, anneye babaya karşı sevgi belirtisi yok.mesela en belirginleştiren özellik legoları ayrı renklere göre dizmesiymiş. babası (hiç sevemem kendisini) benim oğlum bana cekmiş çok zeki renkleri şimdiden ayırabiliyor deyip gurur duyuyordu. hiç aklına gelmedi ailenin bu cocuk bu yaşta bunları yapamaz demek. yapsa bir dert yapmasa bir dert cok etkilendim bende. şimdi kreşe verdiler gözlem altında.

nurdan hayat senin hayatın, sanırım kariyerin için istemiyorlar dönmeni ama teo herşeyden önemli senin içinde ailen içinde. düşünülmeden yapılmış bir konuşma bence. üzme tatlı canını.

gunaydın
dun gece ece ebemle bayagı ilgilendi sagolsun kafam allak bullak okadar cok yatıp kalktımki 10sene once ölmüş hacı dedemi gordum ruyamda öldüğünden beri ilk kez...

nurdancım kendin belirle ne istedigini.. artık sen bir annesin vede cocgunu dusunmek zorundasın canım. ama annenlerede kızma onlarda evlatları olarak senin iiligini istiyorlar . ama nasıl mutlu olacaksan ona karar vermelisin ve o yonde hareket etmelisinki biz nedesek bos hayatım

Herkeslere günaydın..
Kaç gündür evde yokum bugün daha oturabildim. Ama bir sürü iş var evde. mafoldumben
İzmir istanbul karışımı bir buluşma olmuş.Hepiniz çok güzelsiniz.. Bu topik ne güzel dostluklara vesile olmuş.
Ya benim anlamadığım bişey var.
Nurdan Teo yu da mı getirmişti yanında.. Bilmiyordum..

BURCU gerçekten çok zayıflamışsın sıkılaşmışsın. Bende spora başladım başlayalı pek bir kilo veremedim ama eski kıyafetlerime girebilecek kadar sıkılaştım. Bu güzel ama tartıda hala 70 lerde olmak koyuyor.. Pes etmek yok devam..

EVRİM EVRİM Yaho'yu benim yerimede ısırsaydın keşkeee... Sende çok sıcaksın..

NURDAN bu iş görüşmen ne kadar güzel şeylere vesile oldu.

Burcu başınız sağolsun.Birbilerini bu denli seven yaşlıları görünce imreniyorum.Eşimle bende öyle olmak istiyorum.Ton ton dede ve ton ton nine..opuyorumnanaktan

Aklıma geldikçe geçmiş yorumlarımı da eklerim.Uzun süre girememk iyi olmuyor..

Oğluma yapılan yorumlar için teşekkürler.
Ama toka takınca kıza benzedi yavrum.. Yoksa sapına kadan erkektir.. kaydirigubbakcemile3
Bunun ardı kız diyen arkadaşlarada eğer olmazsa sorarım sizeeeeeeeeeee.... klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…