Ya simdi ben tam anlamadim..esra izmire gitti geldi simdi de antalya ya mi gidiyor?? izmire kiminle ve neden gitti??:uhm: sadece kizlar icin mi?? oradan neden gecmedi Antalya ya???kafamçokkarıştı öf bu kizin hizina yetisemiyorum artik..kafamçokkarıştı
evrim nutricia nutrilion comfort buldumm bakalım sevecekmi. diger mamanın 2 katı aptamille aynı ambalajda. bide nestlenın var ama o otekındende ucuz onu almadım .bide yogurduna kayısı suyuyla kayısı kattım yarm saat sonra yaptı ama cok yumusak yınee cırladı gozeme bakıo.. ins sever su comfortu
evrriiiimmmmm esraaaaa burcuu nurdannn aşkolsun .çok ttlısınız
buarada canimda cok sikkin bugun..is gorusmelerim cok iyi gecti, ama sevgili ailem sicak bakmiyor donmeme ve is tekliflerini kabul etmeme(orda 1 hafta yuzyuze konusulmayan seyler bugun telde konusuldu ve kirici seyler oldu.depresif takiliyorum yani bugun (
sagol canim...evet direkt samsuna ucuyorum ama ben Ordu luyum...ama Samsun da da evimiz var..2 saat oldugu icin arasi ,cok sik gelir gideriz..Antalyada hava 3-4 gün yağmurlu falan 25 derecelerde gösteriyor...Hesranın tatili iyi geçer umarım...
Özgül geçmiş olsun oğlun düzeldi mi...Sen yazın Samsun'a mı gelceksin...Samsunluydun değil mi...
evet ya Almanya da da öyle..insanlar pek bakima önem vermez..yapanida yapmayanida yadirgamaz..o yüzden ben burada cok rahatim..donla gezsen dönüp bakan olmaz...türkiye de öylemi..herkes basliyor dedikodunu yapmaya..buranin bu yönünü cok seviyorum acikcasi..buarda bakimli olma konusuna deginilmis..ben universitedeyken makyajsiz disari cikmazdim, herdaim french manikur pedikur, ayakkabi canta rengin kemer rengim ayniydi..ama buraya gelince cok saldim simdi esofmanla bile ise gidebilirim, burdaki hatunlar cok bakimsiz, makyaj yapinca bile oooo diyolar(
bendede artik hic istek yok ama try gelince duzeliyorum gariptir..off ben yine depresif oldum yaa, donus yaamadi bana(
canim sonucta hayat senin hayatin..nerede daha basarili ve herseyden önemlisi mutlu olacagini düsünüyorsan bence onu sec..insanlarin seni anlamalarini beklemek zor..yurtdisinda yasamak hic kolay degil..ama sen bunu gördün..türkiyeyi zaten biliyorsun..teo ve sizin geleceginiz icin en dogru karar neyse bence onu ver...sonucta bu hayatta herkesi zaten mutlu edemeyiz..buarada canimda cok sikkin bugun..is gorusmelerim cok iyi gecti, ama sevgili ailem sicak bakmiyor donmeme ve is tekliflerini kabul etmeme(orda 1 hafta yuzyuze konusulmayan seyler bugun telde konusuldu ve kirici seyler oldu.depresif takiliyorum yani bugun (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?