2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelelim parca parca yorummlara gecmis fena birikmis okuyamiycam sanirirm, kayinaldiemler bizde...

Buarada 1.5 kilo almisim:))olsun iyi yedim:))

Burcu tam bir afet olmus arkadaslar, ve benden daha zayif(tas gibi tasssssssssss....

Evrime doyamadim ben ya, ne kadar mikmmel bir insan, fatosuda korumceside oyle...

Esrami da cok ozliycem(((((bir daha ne zaman bir araya geliriz kim bilir 4lu olarak..

Bana ve oglusuma yaptiginiz yorumlara cok tsekkur ederim..seviyom sislri..

canım, 11 kilo şimdi, küsüratı da olabilir bilemiyorum. en son 1 ay önce boyunu ölçtürdük 73. cm di. haziran da ölçülecek tekrar.. alenen kilolu yani !!! bi de ben tiroid hastasıyım, onda da olacak muhtemelen, o nedenle çok takık vaziyetteyim bu kilo konusuna. bi de insanlar aaa amma şişko filan diyip duruyorlar, sinir oluyorum. ama takmamaya karar verdim. sonuçta sağlıklı, gerisi önemli değil. bu çocuk önünde sonunda yürüyecek, ve hepsi gidecek.. şimdi de çok hareketli zaten. haa bu hafta tam 9 aylık olacak , söylemeyi unuttum. bu arada sen de acıbademdesin değil mi? ben de acıbademde oturuyorum :)

yapma yaw! valla Ada da ne bye bye, ne tel sarar, ne gel gel filan hiçbirini yapmıyor. daha yeni ellerini hafifçe döndürerek tel sarar yapmaya çalışıyor. 2 haftadır filan alkış yapıyor ama düzgünce. fış fış kayıkçı denince ileri geri sallanmaya başlıyor,toss yapalım diyince kafasını uzatıyor, hadi öp diyince dudaklarını yanağıma yapıştırıyor o kadar.. sorun olacağını sanmam, her bebek farklı gelişimler gösteriyor sonuçta. o bebeğe neye göre teşhis koymuşlar biraz açar mısın??

yavas yavas tatile cikmalar basladi..darisi basima..yazin burada kimsecikler kalmaz kesin...of valla temmuzu iple cekiyorum..öyle cok özledimki memleketimi ailemi anlatamam...:gitme:
aman canım beee... gurbettekilerin işi çok zor yaa! ben de gurbette sayılırım istanbulda ama en azından memleket işte.. sizin işiniz daha zor.. Allah kolaylık versin..

başınız sağolsun canım..toprağı bol olsun..

Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((

Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...
ooffffff Teoş.... kuzum benim.. biran önce atlat noolur!

evrim nutricia nutrilion comfort buldumm bakalım sevecekmi. diger mamanın 2 katı aptamille aynı ambalajda. bide nestlenın var ama o otekındende ucuz onu almadım .bide yogurduna kayısı suyuyla kayısı kattım yarm saat sonra yaptı ama cok yumusak yınee cırladı gozeme bakıo.. ins sever su comfortu

mekanı cennet olsun burcu' cum.
bye bye ve gel babası hareketlerini bir ara cok sık tekrarladım baktım yapmıyo boş vereyim dedim. 1 aydır yapmadım karşısında cok fazla. alperen de el sallıyor ama uyanınca canı isteyince yani taklit etmiyor. otizmi araştırırken bir baktım taklit etmiyorlarmış ister istemez etkilendim. ama özgül bahsetmiş kendi kendine öğrendi alkış yapıyor falan diye bizimki de yapıyor ama taklit etmemesi rahatsız etti beni. dikkati dağılıyor çünkü. bişey yok biliyorum ama ikna olmadım işte size sorayım dedim. cumartesi de doktorunu yiyeceğim sorularımla. Allah korusun hepsini çok korkuyorum ben böyle şeylerden. geçen ay kilosuna takmıştım şimdi bu herşeyden etkilenir oldum son zamanlarda. şimdi doruk gel babası dediğinde yapıyor mu hemen ya ben mi öğretemiyorum tekniği var da ben mi bilmiyorum. hep yetersiz hissediyorum kendimi. geçiyorum karşısına özellikle uyanınca el sallayıp duruyorum bakıyo gülüyo ama yapmıyo. sadece çirkin yap diyorum yüzünü buruşturuyo o kadar tek meziyetimiz. içeride misafirler var bu arada oturmaya geldi arkadaşım onunda bebeği var bide akşama eşimi de çağıralım dedi yemeğim yok çocuğu sallıyorum ayaklarımda biyandan da düşünüyorum ne yapayım diye.

alışabilir Ayşin pütürlüye, bence hiç korkmadan yavaş yavaş yedir..büyükler bu konuda çok yardımcı...annem saolsun verdi verdi alıştırdı. bizimki kocaman kocaman parçaları yiyor...çatalla az bişiy eziyorum o kadar...

bir iki öğürür sonra alışır..Çok hikayeler duyuyorum hatta birini tanıyorum, çocuk 5 yaşında hala rondodan geçiriyorlarmış yemeklerini...

tarhana sevmesi çok büyük avantaj..madem tarhana veriyorsun içine az bişey sebze kat, tadını hiç bozmuyor..kereviz rendele, havuç koy, maydanoz ilave et, bulgur mercimek kat, brokoli koyabilirsin, ne biliyim aklına ne gelirse..öyle öyle herşeyden vermiş olursun..yani ben başlarda hep öyle yaptım..et suyu yerine benim tarhana suyuna sebze çorbası oluyordu:))) şimdi sebzeyi sade de yiyor...

Rüzgar sadece alkış yapıyor..gel geli çok öğrettim ama yapmıyor...canım otistik olsa hemen anlaşılır gibime geliyor..gerçi onun da dereceleri var ama..sıkma sen canını

Aysin teo da puturlu yiyemiyor hemen oguruyor..cok denedim ama alisamiyor, ve yumurtayi hic sevmiyor, sebzeye katiyorum ben de...

Güliz Doruk rastgele yapıyor. Gel babası dediğimizde yapmıyor. Ama gün içinde kendi kendine yapıyor. Sesimi taklit ediyor ama. Buna eminim. Genizden bir ses çıkarıyor Doruk canı isteyince. Hiç bir şey yapmıyorken ben yaptığımda o da başlıyor yapmaya. Ya da ben başlıyorum bababababa demeye, o da başlıyor. bazen ben bababa dediğim halde o dedede... diyor. Ama geniz sesini yüzde yüz taklit ediyor. Bır de otizm taklit etmeyen çocuklarda var diye taklit etmeyen tüm çocuklar otistik demek değildir. Sen sor bakalım doktoruna gene de, benimle de paylaşır mısın sonra lütfen?

Baş sağlığı dileklerinize teşekkürler.

başınız saolsun..çok dramatik... çok üzülüyorum birbirinden ayrı düşen yaşlılara..neyse buluşacaklar...

ulen esra bende de kalmadi mi bi yanin:)))
ben de düşündüydümdü...

off ben rüzgarın otistik değil ama hiperaktif olabileceğinden kuşkuluyum...allahım sen koru...

ne garip..bir yakınımız, oğlunun kulaklarının duymadığını 1 yaşına kadar anlamamış...böyle birşey olabilir mi ya... nasıl anlamaz şaşılacak şey...

sıkıcı konular bunlar sevmedim..hadi değiştir oynayalım!!!

teoş öydek öperim seni gamzeli yanaklarından, iyileş biran önce..

Antalyada hava 3-4 gün yağmurlu falan 25 derecelerde gösteriyor...Hesranın tatili iyi geçer umarım...

Özgül geçmiş olsun oğlun düzeldi mi...Sen yazın Samsun'a mı gelceksin...Samsunluydun değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…