Kilolu derken, kaç kilo mesela şimdi? Boyu kilosu kaç? Deva şimdi tam 9 aylık, tam 9 kilo, 73 cm de boyu var.
Bende geçenlerde, bu çocuğu yavan besliyoruz, çocuk günde en az iki öğün muhallebi, mama vs yiyor, önden göbekte çıktı, obez olur falan diye kuruntu yaptım, annemde senin doktorun gibi söyledi, yürümeye başladıklarında hiçbişey kalmayacak zaten dedi..
Ki Deva şimdiden öyle eli dursa ayağı durmuyor, ayağı dursa kolu oynuyor, kıpırdak birşey oldu çıktı gamyoncuiremsu
yapma yaw! valla Ada da ne bye bye, ne tel sarar, ne gel gel filan hiçbirini yapmıyor. daha yeni ellerini hafifçe döndürerek tel sarar yapmaya çalışıyor. 2 haftadır filan alkış yapıyor ama düzgünce. fış fış kayıkçı denince ileri geri sallanmaya başlıyor,toss yapalım diyince kafasını uzatıyor, hadi öp diyince dudaklarını yanağıma yapıştırıyor o kadar.. sorun olacağını sanmam, her bebek farklı gelişimler gösteriyor sonuçta. o bebeğe neye göre teşhis koymuşlar biraz açar mısın??selam arkadaşlar,
eşim seyahatteydi annemdeydim 1 haftadır girme fırsatım olmadı. iyidir herkes umarım. benim obsesifliğim işbaşında. istanbul da yaşayan bir arkadaşımın 2.5 yaşındaki oğluna otistik teşhisi kondu. çok üzüldüm. biraz araştırdım. alperen hala daha bye bye ya da gel gel babsı hareketlerini yapamıyor. şimdi de bunda taktım. acaba normal mi? pedagoga götürsem mi? yapamayan var mı bebekler arasında. yine misafirim geliyor kapı çaldı kaçıyorum akşama burdayım
aman canım beee... gurbettekilerin işi çok zor yaa! ben de gurbette sayılırım istanbulda ama en azından memleket işte.. sizin işiniz daha zor.. Allah kolaylık versin..yavas yavas tatile cikmalar basladi..darisi basima..yazin burada kimsecikler kalmaz kesin...of valla temmuzu iple cekiyorum..öyle cok özledimki memleketimi ailemi anlatamam...:gitme:
başınız sağolsun canım..toprağı bol olsun..Onur'un babaannesini kaybettik. Onur ve kaynanam bu gece Çorlu'ya gidiyorlar, Onur yarın akşam dönecek uçakla. Kadıncağız oksijen tüpünün yanında bulunmuş (nefes yetmezliği sorunu vardı). Israrla ameliyat olmuyordu, dedenizin yanına gitmek istiyorum, diyordu. Mekanı cennet olsun.
ooffffff Teoş.... kuzum benim.. biran önce atlat noolur!Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((
Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...
Ay Allah korusun. Kötü düşünme, alkış yapamıyor diye hemen otistik mi, diye kötüye yorma, her bebek farklıdır. Doruk da yapamıyor. Gel babasını - tel sararı çok zor öğrendi, bye bye ı da hep gösteriyorum, 1 kere eve pide getiren adama yaptı :)
Onur'un babaannesini kaybettik. Onur ve kaynanam bu gece Çorlu'ya gidiyorlar, Onur yarın akşam dönecek uçakla. Kadıncağız oksijen tüpünün yanında bulunmuş (nefes yetmezliği sorunu vardı). Israrla ameliyat olmuyordu, dedenizin yanına gitmek istiyorum, diyordu. Mekanı cennet olsun.
Selamlar güzel Ağustos anneleri :)
Bir de Deva hatun, pütürlü hiçbirşeyi yemiyor, hemen kusmaya çalışıyor, mamanın içinde pütür kalsa bile aynı hareketi yapıyor. Gözüme ilişti bisküvi falan veriyorsunuz sanırım, ben nasıl alıştırırım fikriniz var mı?
bizim beslenmemiz de benzer kedici..
sabahları ya labne ya yumurta sarısı
öğlen tarhana çorbası genelde. arada sebze çorbası.
akşam kaşık maması..
bunların aralarında bi meyveli yoğurt
bi de elma rendesi
bu kadar..
selam arkadaşlar,
eşim seyahatteydi annemdeydim 1 haftadır girme fırsatım olmadı. iyidir herkes umarım. benim obsesifliğim işbaşında. istanbul da yaşayan bir arkadaşımın 2.5 yaşındaki oğluna otistik teşhisi kondu. çok üzüldüm. biraz araştırdım. alperen hala daha bye bye ya da gel gel babsı hareketlerini yapamıyor. şimdi de bunda taktım. acaba normal mi? pedagoga götürsem mi? yapamayan var mı bebekler arasında. yine misafirim geliyor kapı çaldı kaçıyorum akşama burdayım
Onur'un babaannesini kaybettik. Onur ve kaynanam bu gece Çorlu'ya gidiyorlar, Onur yarın akşam dönecek uçakla. Kadıncağız oksijen tüpünün yanında bulunmuş (nefes yetmezliği sorunu vardı). Israrla ameliyat olmuyordu, dedenizin yanına gitmek istiyorum, diyordu. Mekanı cennet olsun.
ben de düşündüydümdü...ulen esra bende de kalmadi mi bi yanin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?