2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınn topik hiç ilerlemioyor yaa kimse yok nieden dünde aklıma geldii yaa yarı kişiler artık yazmıo niden acaba özellikle brukoyu merak ediorum neden yazmıo
1-kayra
2-burko
3-mercimekim
4-nazan
5-cılgınkedi
6-kedici
7-3k1m
8-tuana
9-cambaz
10-petrik
11--jenny
12-lalece
13-keops aradada olsa girio
14-angeleys
15-seerni
16-ebruska
17-başak(kadriye)
18-keçakkedi
nirde bu bunlar acabaa hani tamam bazıları kendi isteğiyle ayrıldı ama diğerleri nirdee

allah korusun ya bizim komsumuzun ogluda oyle tv de ne gorse taklidini yapardı. bir ara çok sehit vermistik o donem surekli aynı ses tonuyla sehitler olmez vatan bolunmez derdi boyle gırtlagından ses çıkararak ne kadar akıllı ya ezberlemis falan derdim ben içimden. yada berke bir sarkı soylerdi anında ezberler soylerid sasırırddık falan meger otistik mis 4-5 yasında anlasıldı. onun teshis konmadan birkaç zaaman once babası beyin kanaması geçerip vefat etti anne yanlız basına ugrasıyor
ozel egitim vs vs
dikkat etmek gerek tabi guliz ama alkıs yapmadı bay bay yapmadı diye o kadarda basit degil belli yas dilimi aralıkları var geliisimde kimi once yapar kimi sonra hemen takılmaması gerek kafaya ama dikkatide elden birakmamak gerek
yazıyı birazdan okuycam bende

Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((

Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...

haydaa geçmis olsun yaa

Aysin teo da puturlu yiyemiyor hemen oguruyor..cok denedim ama alisamiyor, ve yumurtayi hic sevmiyor, sebzeye katiyorum ben de...

nası denedin mesela ece sulu birseyin içinde putur kalırsa anında oguruyuor kahvaltı içinde ezilmemis peynir falan çıkarsa
ama mesele minik minik peynir ver parca olarak cigniyor yutuyor ogurmuyor
ummadıgı bir anda puturlu çıkınca sasırıyor afallıyor biz imki:)

ya ece de yapmıyor alkısda tam yapmıyor bay bayf alanda yapmıyor su yazıyı bir okuyayım

aaa neden peki gerekceleri senin kariyerin için kalmanın iyi olması ise tabi seni dusunuyorlardır diycem ama yinede bakıs acısı kimi der evladım nerde mutlu ise oyle olsun orda kalsın kimi der zorda olsa dayan kal vs bu da bir bakıs acısıg dedigim gibi kirici konusmalar atlatılıp geride kalır uzlasırsınız insallah

valla ben gidenlerle degil kalıp yazanlarla ilgiliyim merak etmiyorum çunku ozel nedeni olup bir andaa birseye bozulup girmeyenler disinda zamanla ilglerinin azaldıgı hayatlarında son satılrala dustugu belli kk nin topigin. uzerinde uzun dusunmeyegerek yok bence. bana zaman ayırmayanı ben dusunup yazıp hiç zaman ayırmam diye dusunuyorum
ha kızmıyroum kimseye kizmaya hakkımız yok hamile iken çok cazip gelen bu topluluk zamanla cazibesini yitirmis olabilir bazı kisilerce çok dogal bir sonuç bu pek çok topikte oldugu gibi benim için hala onemli burdaki kisiler ve ondan burdayım

bugun pazartesi sanıyorum tatilin arkasından oysaki yarın cumaaaa

ve bugun berkeye okul yok benimle ise geldi yanımda kitabini okuyor su an ve kalkmam için sabırsızlıkla bekliyor oyun oynayacak pc de :)

günaydın,

esrako canım deli (ben) bi taş attım kuyuya birsürü akıllı çıkarmaya çalışıyor. ben sizin bebeklerinizin yaptığını benimkinin yapamadığını düşündüm. birde yağızın etkisinde kaldım. çocularımızda sorun yok burcu nun yolladığı yazıyla anladım. karıştırmayın kafanızı. ama bilmekte gerekli herkes okusun bence o yazıyı.

dun tibetlede konustuk, biz kesin kararliyiz dedi, DONUYORUZ dedi. su son 4-5 senedir o kadar yiprandimki allak bullak oldum artik..ne onlarin dusunceleri degisiyor, nede dinlemeyi bu acidan gormeyi deniyorlar..neyse hayirlisi..

Teo sabah 40.4 idi ilac verdim dustu biraz 38 e kayinvalideye biraktim geldim ise..doktoru ariyorum dunden beri ulasamiyorum..

nurdancım hayırlı olsun dönüşünüz. teocuk minik ördek çok tatlı aynı sen yeni gördüm resimleri. geçmiş olsun dönün artık kariyer hep olur ama sağlıklı olsun teo memleket havası yarasın minik ördeğe. ailen de anlayacaktır zamanla iyi olmuş k.valideni getirmişsin

esra nasıl gitti arabayla ben hala ordayım :) 4 afacan da cok tatlı bayıldım hepinize, ne güzel görüşüyosunuz, ayrıca burcu nun saç rengi mikemmelll.

pervin ecoş sana benzemeye başlamış bence, hanzala, ultrason güzeli ece bide annesi hepsine maaşallah...

günaydın.... giremedim topiğe... selin çok hastaydı.....

pazartesi günü sabaha kadar ateşini düşüremedik ne fitil nede şurup fayda etmedi... yüksek ateş olunca kabakulak geçiriyor sandık salı günü soluğu eskişehirde dr.unda aldık.... boğaz enfeksiyonu olmuş.... yüksek ateşi bu yüzdenmiş hala iğne vurunuyoruz.. şükür şimdi daha iyi en azından ateşi yok biraz huysuzluğu var ama onun içinde birçok neden var diş vs.....

geçmişe baktım EVRıM, NURDAN, BURCU harikasınız.. hele bebişler hepsi lokum gibi tam ısırmalık......ESRA ESRA sana diyecek bi söz bulamıyorum çok güzelsiniz çok iyi etmişsin gitmekle kıskanmadım desem yalan olur..... bir akşam arayıpta yarında burda olurmusun ya.....

NURDANIM evine dönmüşsün teo ateşlenmiş kıyamam ya büyük geçmiş olsun.... herkesin tepkisini boşver hayat sizin hayatınız siz nasıl mutlu hissedeceksiniz öyle davranın......

kafam okadar doluki uykusuzum, yorgunum..... geçmişe baktım ama aklımda pek birşey kalmadı.. kusura bakmayın... özledim sizi ve kuzucukları......

bu cumartesi Ece ye diş buğdayı yapacağım gelmek isteyenleri beklerim.
Nesrin ve denizyıldızı özlem sizlere ulaşamadım bir türlü

Merhaba arkadaşlar daha önce de yazmıştım buraya her zaman yazamasamda sizi takip ediyorum zaman zaman. Hatırlamayanlar için tekrar yazıyorum benim bebeğimin de aslında Ağustosta doğması gerekiyordu ama yaklaşık 3 ay erken doğdu 9 Mayısta. Ama gelişimini Austos bebekleriyle takip ediyorum. Çünkü 1240 gr doğdu.
Milkshake le yazışmıştık desteği için buradan da çok teşekkür ediyorum. Bebeğim belli hareketlerde gecikti desteksiz oturuyor ama sürünme ve emekleme yapmıyor henüz sürekli nörolog takibindeyiz. Ayrıca fizik tedaviye gidiyoruz. Bebeğim 1 ay öncesine kadar oturduğunda uzun süre dengesini koruyamıyordu fizik hareketlere başladıktan sonra bu düzeldi.
Sizin içinizde bebeği henüz emeklemeyen ya da sürünmeyen var mı?
Son yazılarınızda alkış ve gel gel konusunu yazmışsınız. Benim bebeğim henüz bay bay yapmıyor gel gel ve alkışı da bir haftadır yapmaya başladı o da her zaman değil kendi istediğinde yapıyor. Beni en çok endişelendiren konulardan biri de pek fazla konuşmuyor. Yani bazen anne diyor ama hiç baba ya da dede demedi.
Hepimizin bebeği inşallah sağlıkla büyür. Ama benim bebeğimin erken doğduğu için riskleri yüksek olduğundan bazen şu hareketi yapacak mı bu hareketi yapacak mı gibi bekleyişler inanılmaz yıpratıyor bizi. Allah bütün bebeklere salık sıhhat versin. Hepinizin kuzucuklarını kokluyorum.

sibel çok geçmiş olsun selin'e cok tatlı olmuş kuzu bayıldım resmine. umarım hemen iyileşir havalar cok sakat bi iyi bi kötü çocuklarda kapıyor enfeksiyonu hemen

mehtapçım hoşgeldin. bir arkadaşımın ikizleri oldu onlarda erken doğdu 1000 civarı idi kilolaları, bebeklerden biri senin bebeğin gibi fizik tedaviye gidiyor şuanda 1 yaşında o hala oturamıyor desteksiz kafasını tutamıyor. senin oğlun maaşallah oturmaya başlamış, bizimkide sadece arada alkış tarzı bişeyler yapıyor ama iki elini cok iyi kullanıyor. istediğini parmağıyla işaret ediyor. sürünmeye de daha yeni başladı emeklemeyecek kalkmaya calışıyor. baba gel ver kelimeler bunlar ama sürekli aaaa baaaa huuuu diye bağırıp apartmanı inletiyor koca sesli diyoruz babasıyla. doktorlarınız ne diyor, sıkıntı yaratacak bir sorun yoktur umarım.

ay aktif olayım dedim bıraktım işi gücü kimse yok kutup ayısı gibi kaldım bir başıma

Teşekkür ederim. Biz şu an fizik hareketlerle sürünme ve emeklemeye yönlendirmeye çalışıyoruz. Doktorlar da erken doğduğu için 2 yaşında yaşıtlarını yakalar diyor ama bu bekleyiş gerçekten çok zor oluyor. İnsan ya bebeğim yürüyemezse ya konuşamazsa gibi riskleri gözardı edemeden duramıyor.

inşallah ayında doğmuş bebekler gibi herşeyi yapar

guliz rahat gitmis esra ile az evel konustum tum gece uyumus yaho
ki benim oglumda oyle idi aksam yola çıkarız uyurdu sabah uyanırdı
ece de genelde arabada uyuyor hareket halinde olunca uyur diye dusunuyoruz haziranda bizde aynı otele gideceğiz esraların gittigi otele aylar once rez yaptırmıstık ben rahat gideriz diye dusunuyorum bakalım goreceğiz

selincim geçmis olsun ya bogaz enfeksiyonu kotur yemek falanda yemez bu ara iyilesir toparlar ama kısa zamanad merak etme

altı aylık faland ogdu heralde bebegin mehtap çok zor en korktugum durumlardan biri buydu hamile iken çunku oglumda benim 8 aylık dogmustu odum koparak haftaları saydım ama allahatn bu zamanını doldurdu. tahmin ederim nasıl yıprandıgınızı.
benim kızım emekliyor 8 aylıkken basladı sıralıyorda su an
oglum 8 aylık dogdu ama kuveze falan girmedi 3130 gr dogdu iri idi zaten hamileykende onde gidiyordu sorunu yok yani ve atembeldi 11 aya kadar ne surundu ne emekledi oylece otururdu çok rahat etmisizmeger simdi bu kiz aceleci ki kizlar daha çabuk hareketlenirmis. oyle duyuyorum tabi istisnalar var
aramızdada pervin in kızı ece oturuyor hareket etmiyor çok mesela çocuguan gore degisir emeklemyior vs diye sakın takılma.
benim kizim ne bay bay ne el sallama falan hiçb irse yapmıyor
sadece alkısa benzer elinin ustunu altına vurur sekilde yukarı asagı carpma seklinde birsey yapıyor bildigin alkıs yapmıyor.
baba dede arada soyluyor çok degil anne ye benzer birkaç kez duyduk tesaduf çıkan sesler oldgunu dusunoyurm daha erken bence ancak yasına dogru kelimeler çıkar

allah rahmet eylesin burcu..
Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((

Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...
tatil dönüşü ne zor olmuş yaa kıyamam. inşallah biran önce iyileşir. iyi haberlerini duyarız nurdancım..
hayırlısı olsun. tabi ki hayat senin hayatın. pek kimsenin etkisinde kalma.

merhaba kızlar
bugün kötüyüm. heryerim ağrıyor. özellikle sırtım. başım gece ağrıdı. insanın uykusunda başı ağrır mı yaaa?? çatladı resmen. hala da geçmiyor. ağrı kesici filan hiç fayda etmedi.

yiğit kuşum gel gel hareketini ve tel sararı altıncı ayında yaptı. alkışı da yapıyor epeydir. bilemiyorum bir ay olmuştur heralde. ama bay bay yapmıyor. pekte öğretmeye çalışmadık daha onu doğrusu. ama sürünme ve emekleme yapamıyor. yapmak ister gibi yapıyor ama henüz başaramadı. yatarken sağa sola devriliyor ama.

son günlerde çok güzel sarılıyor ve öper gibi bişiler yapıyor çok tatlı :) bi de çığlık atıyor sarılırken ya ihyaaa oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…