2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelmeni çok isterdim
kısmet diyelim her zaman beklerim
özlem denizyıldızı ve güli de gelemeyecekmiş

Seline çok çok geçmiş olsun, atlatır inşallah biran önce...

Nurdancım, yaşadığın koşulları ancak sen ve eşin bilebilirsiniz, diğer herkesin konuştuğu ancak fikir vermek, hadi bilemedin tavsiyede bulunmak sınırlarında olabilir. O nedenle, siz iki yetişkin olarak en doğru kararı verirsiniz.. en zoru karar vermek, verdikten sonra herşey daha kolaylaşıyor. eminim ki o dakikadan sonra herkes daha anlayışlı olacaktır.. hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun..

Meltem, diş buğdayınız hayırlı olsun :)

Mehtap, hiç üzülme, herşey en kısa sürede yoluna girer umarım.. ama gelişimi gayet güzel görünüyor. bizimki de emeklemiyor daha, istediği yere yuvarlanmak suretiyle gidiyor..

Esracım arkadaşınla konuşabildin mi şu bakıcı konusunu? gerçi bizim durum da muallakta ama.. bugün levent adliyesine geldim, ama ani bir kararla.tam da öğle vaktiydi, keşke haberleşmiş olsaydık..

of yine kafam bi dunya, bak bikac sey yazicaktim okudum ara ara alintida yapmamistim, hafiza yokki bizde ozlem gibi anasini satim, unuttum(
bitek selinim hastaymis gecmis olsun..

meltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..

ulen esra ne ara gitti tatile, bu kadin leylek surusu mu gordu ne......

bahçeşehir tarafında oturuyorum cumartesi günü gelebilirsen beklerim diş buğdayına
cep telimi özelden atayım sana

ya ben cok ozledim bu hatunlari yaa...az once fotolara baktim yine bilgisayara kaydederken..

Evrim o browni ve kisir gibisini ben daha da yemedim, sen ne mikemmel bi kadinsin ya..5dk da nasil yaptin onlari sipsak..ertesi gunde kulaklarini cinlattim..kavanozlari yaza getiririm:)

meltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..
ya aslında geç çıkması daha iyi sanırım biliyo musun.. çürüme riski de azalıyor. adanın 2 dişinde sarı lekeler var o kadar temizlediğim halde. çok canımı sıkıyor. gerçi diş hekimi bir arkadaşıma sordum, çürük değilmiş, olur bebeklerde dedi ama tatmin olmadım açıkcası. bir de bi yerde fazla flordan olabileceğini okudum..

eşimin kardeşi diş hekimi
henüz fırçalamaya gerek yokmuş arada temiz bir bezle gazlı bez gibi silsek yeterli olurmuş

nurdan bizde nene poz gezioz cıkmadı dişler... su browninin tarifini kac kez istedim kac kez gelmedi ..örtülü ödenek gibi anasını satim :)

Tulincim yaza oradayim temmuz 2. haftasi insallah, 1 ay kalicam bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…