meltemcim ben gelemeyeceğim. cumartesi gunleri fiks diyetisyene gidiyordum zaten ama esiminde disci randevusu varmıs. dis tedavisi yaptırıyor ve yakın biryer olsa arada kaçayım birsaatte olsa diycem te bahcesehir saatler surenbir yol ece ile çok zor olur. yazın insallah orta yol biryerlerde tekrar bulusuruz. hayırlı olsun simdiden
BABYBİM nasılsın.... görüşemedik birkaç gündür.... valla bi yıl gibi geldi:))) iyimisin ecoş nasıl iyimi.....
Seline çok çok geçmiş olsun, atlatır inşallah biran önce...
Nurdancım, yaşadığın koşulları ancak sen ve eşin bilebilirsiniz, diğer herkesin konuştuğu ancak fikir vermek, hadi bilemedin tavsiyede bulunmak sınırlarında olabilir. O nedenle, siz iki yetişkin olarak en doğru kararı verirsiniz.. en zoru karar vermek, verdikten sonra herşey daha kolaylaşıyor. eminim ki o dakikadan sonra herkes daha anlayışlı olacaktır.. hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun..
Meltem, diş buğdayınız hayırlı olsun :)
Mehtap, hiç üzülme, herşey en kısa sürede yoluna girer umarım.. ama gelişimi gayet güzel görünüyor. bizimki de emeklemiyor daha, istediği yere yuvarlanmak suretiyle gidiyor..
Esracım arkadaşınla konuşabildin mi şu bakıcı konusunu? gerçi bizim durum da muallakta ama.. bugün levent adliyesine geldim, ama ani bir kararla.tam da öğle vaktiydi, keşke haberleşmiş olsaydık..
meltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..
canım çok isterdim ama babam geldi ankara'dan. haftasonu kalıp pazartesi dönecek.. affet beni..bahçeşehir tarafında oturuyorum cumartesi günü gelebilirsen beklerim diş buğdayına
cep telimi özelden atayım sana
ya aslında geç çıkması daha iyi sanırım biliyo musun.. çürüme riski de azalıyor. adanın 2 dişinde sarı lekeler var o kadar temizlediğim halde. çok canımı sıkıyor. gerçi diş hekimi bir arkadaşıma sordum, çürük değilmiş, olur bebeklerde dedi ama tatmin olmadım açıkcası. bir de bi yerde fazla flordan olabileceğini okudum..meltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..
ya aslında geç çıkması daha iyi sanırım biliyo musun.. çürüme riski de azalıyor. adanın 2 dişinde sarı lekeler var o kadar temizlediğim halde. çok canımı sıkıyor. gerçi diş hekimi bir arkadaşıma sordum, çürük değilmiş, olur bebeklerde dedi ama tatmin olmadım açıkcası. bir de bi yerde fazla flordan olabileceğini okudum..
işte evet biliyorum ama, bu sarı lekeler neden oldu , onu çözemiyorum..eşimin kardeşi diş hekimi
henüz fırçalamaya gerek yokmuş arada temiz bir bezle gazlı bez gibi silsek yeterli olurmuş
ay sorma aynen! bi de silikon parmak fırçaları var bebekler için ondan aldım o daha iyi. hem dişetlerini de rahatlatıyor.dişler bez ile silinecekte nasıl silecez.benimki parmağımı gördüğü an ısırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?