2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bişey daha yazacaktım ama unuttumm

nurdan trdeyken hepimiz cok daha zayıf oluruz ve bol bol kısır kek browni herseyi yeriz bulusup bulusup hepimiz birbirimizden marifetliyiz ayol :)

ece emekleme denemesi yapıo oturuken koyuyorum yuzustu yatar buluyorum yada oyucagını almaya uzanıo alttan tek ayagını kurtarmadan dusuyo aglıo sanırım ay sonuna kadar olur bu iş..bide haftaya tekrar masaj yaptırcam 1 hafta ama masajcının teline ulasabilirsem cunku ucakta kaybettigim telde yazıodu. bakalım

lcw dende 38 beden bi pant aldim birde kot mahsus 38 aldim biraz dar ama oluyor; motive etsin diye..
Lcw nin bedenleri geniş nedense.. Bende motive olmak için 38 beden bir eteği var aslında 42.. onu giyiyorum arada.. kaydirigubbakcemile3

Hadi gözün aydın canım. Kakasına bile seviniyoruz bu yavrucukların.. Annelik işte..boshayallersmile

ilgi ve sevgi meselesi. Gerçi ben hırs yapmıştım, tek sevmediğim ders tarihtir benim. Diğerlerini ayırt etmem, çalışırım, yaparım :)

Ay bazen bende anneme bırakıyorum.Geldiğimde bir ağlıyor bir ağlıyor.. Katıla katıla.. İçim tuhaf oluyor.. SArılamk istiyor bıraktığımızı zannediyorlar herhalde..

di mi ama! herşeyi anladım da, erik niye sayılı onu anlayamıyorum! yeşil erik bu yaw!

bene incir - üzüm dışında sınırsız olmalı meyve :) caaanım papaz erikten kime zarar gelir :)

Bu arada çarş aldığımız üzücü haberden dolayı pazara gidememiştik. Evde elma, karpuz, kiraz ve çilek var. Ben meyve yok diyorum. Neden? Erik yok çünkü :)))

ya varya burcu ara ogunum kraker yiyordum bir gulmusum bogazıma dizildi hepsi :)))))))

ohhh gözün aydın..

aman sinir işte uğraşacak ya! bana da seçtirtmedi konuyu kendi verdi! ne kötü işte böyle kötü anılıyor ama!

mısırlı corba yaptınızmı bebiklere.. yapmayanlar denesin derim cok guzel oluyo .. su bebegim ne yesin sitesinin sahibine cok tsk ederim walla super besleyıcı tarıfler var
mısırlı çorba.. hiç aklıma gelmezdi valla. bakiyim şı siteye bi..

al benden de o kadar.. ben sınava girerken mat ayırt ediciydi.. katsayısı çok yüksekti. ben de ağırşık verdim matematiğe. tam sınava girecez, dan diye düşürdüler katsayıyı.. e mat çalışınca sosyaleri serdim tabi.., mat 32 net, tukçe ful ama gel gör ki sosyal batık.. o mat netleri de bi işe yaramadı haliyle..

işin kötüsü güvenmiyorum buraya yeni taşındık ya kütahyadaki kuaförümü çok aradım.. burda araştırdım buna iyi dediler gittim. daha önce kestirmeye gitmiştim. istediğim gibi yapmıştı ama boya konusuda bilmiyorum yani. oreal saçı yıpratıyorum biliyorum ama bunlar böyle şampuanla yumuşatarak filan yaptılar. sonra da kestirdim zaten saçları uçlar gitti. bakalım ikinci boyada ne olacak halim..
Ay bazen bende anneme bırakıyorum.Geldiğimde bir ağlıyor bir ağlıyor.. Katıla katıla.. İçim tuhaf oluyor.. SArılamk istiyor bıraktığımızı zannediyorlar herhalde..
di mi öyle sanıyorlar heralde. beni görünce bi sokuluşu vardı koynuma oyyy canım bebişim benimm

bi gün dedim ki diyetisyene ya bana bütün gün hiç bişey verme sadece meyve ver! 1 gün! cık dedi..

oh be gozun aydın valla insallah devamını bulursunda. olmadı aldgın yere getirtmeyi falan teklif edersin
internetten mama yollamıyorlarmı baku ye biçok yerde mama degil tabi giyim kusam vs yurtdısı kargo yapmaya basladılar bolca ilan goruyorum ama mama gıda maddesi sonuçta onu bilmioyrum

LCW den 2 tane pant aldım, pişman oldum. Çok yüksek bel, erkek pant gibi duruyor, kesim iğrenç Yok ki yakınımda mango! Mangonun pantolonları % 90 cuk diye oturur üstüme, kaç tane eskittim bilmiyorum. ıstanbul'da her köşe başında var, burad taaa nerde ızmir'de Chicco mağazası 1 tane sadece, şok oldum. ıst'da hemen her alışveriş mrknde ya chicco var, ya kanz var, birşeyler var. Kerbela burası o açıdan. Satan yerler var tabi ama, mngo taa nerde

ınci de öyle, ben okul dönüşü inci'nin, hotiç'in vitrinlerine baka baka eve dönerdim. Hepsinden indirim kartlarım vardı, kampanya - indirim oldu mu, hemen damlardım. Şimdi giydiğim şeyler demode oldu resmen. takip edemiyorum. :) Para çok da :)))

Bır de çantacı sıkıntım var. Bakırköy'de 2-3 tane çantacım vardı, arada damlardım, yeni neler gelmiş, bakardım. Hepsi de çok orjinal şeyler olurdu. Burada bilmiyorum henüz. Hep aynı şeyleri görüyorum.

son olarak; orada pazara düşmüş küpelerim burada "waaaay, süpermiş, nerden aldın" durumunda. ıstanbul'un bazı yanlarını çok özlüyorum. Yaz için para biriktirsem iyi olacak :))

16 temmuz cuma saat 13.00'te Bakırköy'de lazer randevum var, duyurulur :)) Napsak? Esrako sen cuma uygun olabiler misin acaba? Yoksa biz o gece ıst'da kalsak, ctesi görüşmek mi uygun olur?

Ben eğer bir gün içinde meyve veya sebzeyi fazla yediysem hiç içim sıkılmaz.
Meyveden ziyade ben domates hastasıyımdır. Küçükken rahmetli anneannemin bahçesine bir dalardım. abartmıyorum 7 8 kocaman çanakkale yerdim. Tabi akşama hepsi.... -tatlicadiarzu-
Şimdi pazarlarda güzel güzel yerlerini almaya başaldılar.. Çok da iyi seçerim hemde en kırmızısından. bir bakışta.. Kokulu kokulu birde.. Kışa hazırlık yaparım birde şişelerce. kış boyunca her sabah aşk yaşarız..
Hatta hamileyken öyle çok yedim ki Hanzala doğduğunda kıpkırmızıydı. Alay konusu olmuştu domatestendir diye...
Şimdide balkonmda çiçeklendiler.Rüzgar estiğinde yaprakları bile öyle güzel kokuyor ki yememek içn zor tutarım kendimi.. kaydirigubbakcemile3
Domates aşkım bana neler yazdırıd böyle.. Tamam sustummm.. :tomato:

ZEHRA
bende domates hastasiyimdir, hele kokulusuna hastayim, gelir gider buzdolabindan bi cherry atarim agzima:)

Nan.. ne kadar kıskanç kadınlarsınız nan!!!

Alla alla.. olur a yannıslıkla bı sevgı sozcugu yazsa bırı bırıne, vay halıne!!

Hele ki siz sevişgen varlıklar, sizin gibi oranızdan buranızdan sevgi akan kadınlar olarak çok yadırgıyorum bu tepkılerınızı.. hadı ben yazsam neyse, içim kurumuş oluyor, sız yazınca ne oluyor.. yazın hele, merak konusu??

Nan NURDAN!!

Senı sevıdıgımız kadar kımı sevdık be kadın!!! ne sımdı mıyavlıyorsun, daa ne dıyımm nan sana olan sevgımı hönkürmek için, nankör kedi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…