di mi ama! herşeyi anladım da, erik niye sayılı onu anlayamıyorum! yeşil erik bu yaw!öyle ne yazık ki :)) 1 kayısının, 10 eriğin, 1 bardak karpuzun 1 porsiyon meyve olması ne acı! enim gibi bir meyve canavarına
Lcw nin bedenleri geniş nedense.. Bende motive olmak için 38 beden bir eteği var aslında 42.. onu giyiyorum arada.. kaydirigubbakcemile3lcw dende 38 beden bi pant aldim birde kot mahsus 38 aldim biraz dar ama oluyor; motive etsin diye..
ve sonunda ece bugun yumusak kaka yaptı sanırım aldıgım aptamilin rus vesiyonu comfort mamamız ise yaradı.. aglamadı yaparken vede yumusak yaptı cok sukur .. evrim sana minnettarım senin gazlaman sonucu didik didik ettim burayı ve buldum ins devamınıda bulabilirim
taze ruyamda oss tarzı sınava girmisim matematikten yapmısım ama geometri sayfalarını gormemisim babam dioki bunlar senin icin cerezdi nası agladım goremedim die o ucgenler hala gozumun onunde. babamla meslektassınız ya :) her daim super matematik yapmamı istedi oysaki ben hep bana yetenle gecinip gittim . oys de bile 15 netim var tmci oldugum icin. mat 5e kadar hepsini aldım analitik1-2 aldım biliodum ama yapmak istemiodum nedense.. mat askı yok bende turkce askı vardı oysde 1 bos 1 yanlısla girdim dusun o derece
hastaneye gitmem gerekti. eşimi de ankaraya uğurladım düğüne.. halil (kardeşim) yiğite bir saat kadar bakmak zorunda kaldı ama öyle üzmüş ki dayısını. geldiğimde nasıl ağlıyor nasılll.. on dakikadır ağlıyor şebek oldum. naptıysam susmadı diyor. benimkini görseniz salya sümük :) kuzuşum benimmm..
di mi ama! herşeyi anladım da, erik niye sayılı onu anlayamıyorum! yeşil erik bu yaw!
öyle ne yazık ki :)) 1 kayısının, 10 eriğin, 1 bardak karpuzun 1 porsiyon meyve olması ne acı! enim gibi bir meyve canavarına
Tebrikler, başarılarının devamını dilerim :) Senin gibi özel bir kadına da bu yakışırdı :)))
ohhh gözün aydın..ve sonunda ece bugun yumusak kaka yaptı sanırım aldıgım aptamilin rus vesiyonu comfort mamamız ise yaradı.. aglamadı yaparken vede yumusak yaptı cok sukur .. evrim sana minnettarım senin gazlaman sonucu didik didik ettim burayı ve buldum ins devamınıda bulabilirim
aman sinir işte uğraşacak ya! bana da seçtirtmedi konuyu kendi verdi! ne kötü işte böyle kötü anılıyor ama!1 paket bitter çikoyu yuttum gide gele... Sonra da yediğim yerdeki kırıntılarını :))) Duydun mu NURDAN? ben de kah 61.7 - kah 62.2 gidip geliyorum. 1 kg dediğin 1 haftalık iş! Yeter ki gönül istesin, hemen verilir. Biraz adaptasyon süreci tanı kendine, verirsin...
GİZEM ne yalan söyleyeyim, o üçgenin çemberlerini öğretmen olduktan sonra anladım ben! Ki, üni sınavından matematik - geometride 1 boş - 1 yanlışla çıkmıştım. Zor konudur. Zaten bir yığın konu ve özellik var, onlara sıra gelene kadar.
mısırlı çorba.. hiç aklıma gelmezdi valla. bakiyim şı siteye bi..mısırlı corba yaptınızmı bebiklere.. yapmayanlar denesin derim cok guzel oluyo .. su bebegim ne yesin sitesinin sahibine cok tsk ederim walla super besleyıcı tarıfler var
al benden de o kadar.. ben sınava girerken mat ayırt ediciydi.. katsayısı çok yüksekti. ben de ağırşık verdim matematiğe. tam sınava girecez, dan diye düşürdüler katsayıyı.. e mat çalışınca sosyaleri serdim tabi.., mat 32 net, tukçe ful ama gel gör ki sosyal batık.. o mat netleri de bi işe yaramadı haliyle..taze ruyamda oss tarzı sınava girmisim matematikten yapmısım ama geometri sayfalarını gormemisim babam dioki bunlar senin icin cerezdi nası agladım goremedim die o ucgenler hala gozumun onunde. babamla meslektassınız ya :) her daim super matematik yapmamı istedi oysaki ben hep bana yetenle gecinip gittim . oys de bile 15 netim var tmci oldugum icin. mat 5e kadar hepsini aldım analitik1-2 aldım biliodum ama yapmak istemiodum nedense.. mat askı yok bende turkce askı vardı oysde 1 bos 1 yanlısla girdim dusun o derece
işin kötüsü güvenmiyorumBoya boyayı açmaz ki, ben bile biliyorum. Kuaförüne güveniyorsan sorun yok ama, çok işinin ehli değil gibi geldi bana... Oreal saçı mahfeder, inşallah pişman olmazsın.
Mannnnyak gibi dolu yağıyor, balkonu bile su bastı. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun.
di mi öyle sanıyorlar heralde. beni görünce bi sokuluşu vardı koynuma oyyy canım bebişim benimmAy bazen bende anneme bırakıyorum.Geldiğimde bir ağlıyor bir ağlıyor.. Katıla katıla.. İçim tuhaf oluyor.. SArılamk istiyor bıraktığımızı zannediyorlar herhalde..
bi gün dedim ki diyetisyene ya bana bütün gün hiç bişey verme sadece meyve ver! 1 gün! cık dedi..bene incir - üzüm dışında sınırsız olmalı meyve :) caaanım papaz erikten kime zarar gelir :)
Bu arada çarş aldığımız üzücü haberden dolayı pazara gidememiştik. Evde elma, karpuz, kiraz ve çilek var. Ben meyve yok diyorum. Neden? Erik yok çünkü :)))
ve sonunda ece bugun yumusak kaka yaptı sanırım aldıgım aptamilin rus vesiyonu comfort mamamız ise yaradı.. aglamadı yaparken vede yumusak yaptı cok sukur .. evrim sana minnettarım senin gazlaman sonucu didik didik ettim burayı ve buldum ins devamınıda bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?