2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he bu arada cikilop neki arkadaslar gogle dan yaz arat demeyin arastırma nın a sini duymak istemiyorum sabah beri birseyler arastırıyorum çunku: ) nolur biriniz yazıverin

iki yila yakın zamandır yazısıyoruz hiç geçmisi okumaya vaktim yok biri ozet gecsin bile demedimm :)))
bunu çok gormeyin :)))))

çikilop u sizlerin uydurması cikolatadan bozma bir kelime sanıyordum. biliyunmu vs gibi :) degilmis yanıtları bekliyorum

valla nurdan gorsen konuları yapılcak maddeleri ben yetiskin ve arastırmaya yatkın biri olarak kaç saattir ugrasıyorum berkenin bunu yapması mumkund egil gibi
ha tum gun mesai harcarsa belki
haftasonu gezmek için dedim ya
ve de berke bu odevi yaparken yuzkere yanına cagırcak haliyle gogle da derin arastırma yapmayı tam olarak daha bilmiyor
biz ece ile bununla ugrasmayalım evden diye ben yapıyorum
basit seyleri hep kendi yapıyor ama internette arastırma kapsamlı bir is ona tek basına birakamayız.

doktorum bana da çok kızıd çok kilo alıyosun dikkat et diye ama şeker meker olmadığı için sallamadım tabii..
ama şimdi düşünüyorum ben de öyle baskı altında tutsaydım kendimi şimdi işim daha kolay olurdu .. neyse naapalım, vericez önünde sonunda..

evet ben de aynen öyle sanıyordum, sordum ama cevap gelmedi..

gizemcim bizim zamanımızda donem odevi vardı hatırlarmısın
ama her donem bir dersi secer kutuphaneye gider arastırır ve sonra dolma kalemla yazarak odevi tamamlardık. simdi tabi tek kolaylık internette hersey var kutupaneye gitmiyoruz ama her dersin bu tarz odevi var her donemmm maalesef. ve odevler çok belli veliler tarafından yapılıyor buyuk çocugnlug elle yazılmaıs gerekeni çocuk yazıyor tabi ama ogretmenin yuksek notu hep en iyi yapılmıs odeve oluyor. ne zaman mudahele etmesem kendin yap falan desem dusuk not alıyor haliyle el atmak zoruad kalıyrouz
dusunce yapıma aykırı bir hareket ama karne notunun yuksek olması için duzene ayak uyduruyoruz odevleri resmen biz yapıyoruz

esracım biliyorum o ödevleri.sanki öğretmenler bilmiyor ailelerin yaptılarını.benim yeğenimede veriyorlar ben araştırıp çıktılaerını alıyorum o okula götüryor.çok saçma birşey.birde öyle zorki.bazen googleden bile zor buluyorum.ki yazık çocuklar ansıl bulsun.biz eskiden ansiklopedilerden yapardık.sadece yılda bir.şimdi sürekli aynı şey

ne kötü ama yaa... her ders olur mu! bunun amacı neydi, hem bir konuyu derinlemesine öğrenmek hem de düşükse o dersten notun yükseltmek.. çocuklarda şapşala dönüyo böyle hem de tembelleşiyorlar.. zorla bu yola itiliyorlar ne kötü..
ben lisedeyken bi matematik hocamız vardı ama manyağın teki görsen! yaşlı evde kalmış kompleksli bi tip! benim de geometri notum düşük dönem ödevi aldım. "üçgenin çevrel çemberi" diye bi konu verdi bu bana. hiçbi fikrim yok nasıl yapılır.. annem, babam mühendis; onlara sordum tabii.. e dediler bu trigonometri.. iyi de almamışız biz o dersi daha. annem de ben yaparım dedi. bu arada arkadaşlarının odtü'de okuyan çocuklarının da ödevlerini yapıp aa filan alırdı. ben de güvendim iyi yap dedim. neyse yapmışlar dairede arkadaşlarıyla ben de götürdüm verdim. bi geldi ki not zayıf almışım iyi mi! trigonometri görmemişiz daha (o dönem de almaya başlamıştık o dersi) önce üçgenin alanını bulacakmışım da sonra darienin bilmemnesini hesaplıyıp öyle yapacakmışım! iyi de o zaman ne anlamı kaldı dönem ödevinin! anneme dedim, zayıf aldın, ben nasıl toparlıcam şimdi!! kadın ne laflar etmişti bana.sonra üniversite sınavında 32 net mat yapınca gidip önüne fırlatmıştım kağıdı al şimdi yediklerini yut diye.. iiyyyyykkk hatırladım da şimdi..

öyle ne yazık ki :)) 1 kayısının, 10 eriğin, 1 bardak karpuzun 1 porsiyon meyve olması ne acı! enim gibi bir meyve canavarına

Tebrikler, başarılarının devamını dilerim :) Senin gibi özel bir kadına da bu yakışırdı :)))

he bu arada cikilop neki arkadaslar gogle dan yaz arat demeyin arastırma nın a sini duymak istemiyorum sabah beri birseyler arastırıyorum çunku: ) nolur biriniz yazıverin

Sanırım Saray marka halley oluyor. Bu arada Ülker ürünlerini hiç sevmem ama, petibör ve halley ayrıdır.

ins canım insallahhhep hayal edioum sen ben esra guli super olcak super

merhaba kizlar..hemen bir sorum olacak...!!! su anne-kiz tsirtlerinin markasi nedir ve de nereden aldiniz..bulabilirsem bende alacagimda..

LCW nın anneler gunu kampanyasıydı sanırım canım ben esime soyledim o o sıa trdeydi ya aldı bizimkiler askılı eciste pricess yazıo bende queen cok guzel.. 2 yas ama bikac aya olu sanırım

lcw dende 38 beden bi pant aldim birde kot mahsus 38 aldim biraz dar ama oluyor; motive etsin diye..

gule gule kullan canım hem lcwnın kot pant zamanla acılıo..zayıf oldugum zamanla tovbe etmistim ordan kot almaya. bende aynen aldım buz mavisi adil ısıktan kot trdeyken zor kapanıodu simdi bol olmaya basladı ..yakında seninde oyle olur sevindirik olursun

evet ben de aynen öyle sanıyordum, sordum ama cevap gelmedi..

cikilop cikolata tarzı biseyin markası sanırım ama ben cikolata ve turevlerine kısaca cikilop dedim nutellada olur cikolatalı gofrette cikolatalı ne varsa hepsine cikilop dedimdi oldu bitti :)) evrimin tavuk balıgı muhabbeti gibi oldu :))

ben odasini ayirdigimdan beri 6. aydan beri kullaniyorum philips marka cok memnunum, hik dese duyuluyor kosuyorum yanina..oda ayirinc eger odalarda yakin degilse super bi alet, hatta dasinda uyurken salonada getiriyorum rahat rahat oturuyorum..

teşekkür ederim arkadaşlar. philips ve tomy markalarını araştıracağım bakalım..

)
FATMA kuaförün ne amaçlıyor saçınla ilgili?
benim saçlar çok koyu kahveydi burcu. gittim işte daha açık kahve istiyorum dedim. tonunu filan gösterdim renk kataloglarından. anlattı işte şöyle yaparım böyle yaparım dedi ve çok fazla fiyat çıkardı. tahminimden çok fazla. ben de yaptırmak istemedim. başka yolu yok mu dedim. o da boyayla açabildiğim kadar açarım dedi. boyadı. saçta tık yok. bırakmadı eski boyasını dedi. oreal ile bıraktırdı işte eski rengini. sonra cila ile boyadı. ama dedi bu geçici. bu atacak rengini sonra tekrar boyayacağız dedi. öyle işte. şimdi allak bullak oldu. atıyor saç rengini. ben aslında oreal istemiyordum ama oldu bi kere işte. inşallah pişman olmam..

ve sonunda ece bugun yumusak kaka yaptı sanırım aldıgım aptamilin rus vesiyonu comfort mamamız ise yaradı.. aglamadı yaparken vede yumusak yaptı cok sukur .. evrim sana minnettarım senin gazlaman sonucu didik didik ettim burayı ve buldum ins devamınıda bulabilirim

1 paket bitter çikoyu yuttum gide gele... Sonra da yediğim yerdeki kırıntılarını :))) Duydun mu NURDAN? ben de kah 61.7 - kah 62.2 gidip geliyorum. 1 kg dediğin 1 haftalık iş! Yeter ki gönül istesin, hemen verilir. Biraz adaptasyon süreci tanı kendine, verirsin...

GıZEM ne yalan söyleyeyim, o üçgenin çemberlerini öğretmen olduktan sonra anladım ben! Ki, üni sınavından matematik - geometride 1 boş - 1 yanlışla çıkmıştım. Zor konudur. Zaten bir yığın konu ve özellik var, onlara sıra gelene kadar.

hastaneye gitmem gerekti. eşimi de ankaraya uğurladım düğüne.. halil (kardeşim) yiğite bir saat kadar bakmak zorunda kaldı ama öyle üzmüş ki dayısını. geldiğimde nasıl ağlıyor nasılll.. on dakikadır ağlıyor şebek oldum. naptıysam susmadı diyor. benimkini görseniz salya sümük :) kuzuşum benimmm..

mısırlı corba yaptınızmı bebiklere.. yapmayanlar denesin derim cok guzel oluyo .. su bebegim ne yesin sitesinin sahibine cok tsk ederim walla super besleyıcı tarıfler var

taze ruyamda oss tarzı sınava girmisim matematikten yapmısım ama geometri sayfalarını gormemisim babam dioki bunlar senin icin cerezdi nası agladım goremedim die o ucgenler hala gozumun onunde. babamla meslektassınız ya :) her daim super matematik yapmamı istedi oysaki ben hep bana yetenle gecinip gittim . oys de bile 15 netim var tmci oldugum icin. mat 5e kadar hepsini aldım analitik1-2 aldım biliodum ama yapmak istemiodum nedense.. mat askı yok bende turkce askı vardı oysde 1 bos 1 yanlısla girdim dusun o derece

Boya boyayı açmaz ki, ben bile biliyorum. Kuaförüne güveniyorsan sorun yok ama, çok işinin ehli değil gibi geldi bana... Oreal saçı mahfeder, inşallah pişman olmazsın.

Mannnnyak gibi dolu yağıyor, balkonu bile su bastı. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…