Nan NURDAN!!
Senı sevıdıgımız kadar kımı sevdık be kadın!!! ne sımdı mıyavlıyorsun, daa ne dıyımm nan sana olan sevgımı hönkürmek için, nankör kedi!!!
Kılo verdıkce kımseyı beenmess oldunuzzz hanımlarrr na... nüüüü... no.... lar!!!!!!
Nurdan Nurdan hele o chery leri ağzına attığında Çekirdeklerin bir kaçışması varyaaaaa...
Bide kaara ağzını açık bırakırsan sıçrayan sular... Offf offsempatiksalakcinni
benimde varmi he varmi sole:))
renkli renkli asortmenlerimiz olmadıki altına renkli renkli terlikler giyelim..hos renkli terliklerimisde olmadı ama her renk farımız mevcuttur :))
evrim spor yapamıorum dedin ya dun ibrahim saracoglu 1 aylık yaz diyeti verdi onu yapıcam elif gidince.. simdi yapamıorum gezmelerdeyiz die. kanald doktorum sitesinden bak orda olcakmıs liste canım
ve sonunda ece bugun yumusak kaka yaptı sanırım aldıgım aptamilin rus vesiyonu comfort mamamız ise yaradı.. aglamadı yaparken vede yumusak yaptı cok sukur .. evrim sana minnettarım senin gazlaman sonucu didik didik ettim burayı ve buldum ins devamınıda bulabilirim
belkide senin sevgini paylasmak istemiyorum olamaz mi nan..belki de sadece beni sev istiyorum, belki kiskaniyorum seni icime atiy:umursamazrum..
Hade len! Kandırma kadını! 2 gündür birbirinize yazdığınız mesajlardaki cümleleri ben daha kocama söylemedim be! (abartayım iyice :) Şimdi gelmiş Nurdan'a miyavlıyo :))
ben kacar bu sabah hastanede kan aldilar cocugumdan icim eridi kollari delik desik oldu..hala 40 derece ates, ama tahlil sonuclari iyi cikmis allahtan aradim simdi..gidip oglumu kokliyayim, pztsi tatil burda..dun gecede 2 saat acildeydik..artik gezmege gider gibi gidiyoruz ailecek cay icmeye acile..taniyorlar bizi...
ya evrim sen kiloluyum diyosun ya bana hic kilolu gelmedin..bacaklar kollar felan incecikti yane..
Giyme yafrum çorap falan :) ama kırmızıları sür, öyle bekle beni, öyle seviyorum ben :))))
Nurdan Nurdan hele o chery leri ağzına attığında Çekirdeklerin bir kaçışması varyaaaaa...
Bide kaara ağzını açık bırakırsan sıçrayan sular... Offf offsempatiksalakcinni
ya evrim sen kiloluyum diyosun ya bana hic kilolu gelmedin..bacaklar kollar felan incecikti yane..
ben kacar bu sabah hastanede kan aldilar cocugumdan icim eridi kollari delik desik oldu..hala 40 derece ates, ama tahlil sonuclari iyi cikmis allahtan aradim simdi..gidip oglumu kokliyayim, pztsi tatil burda..dun gecede 2 saat acildeydik..artik gezmege gider gibi gidiyoruz ailecek cay icmeye acile..taniyorlar bizi...
Evrim ben artık 38 beden bir kadın olarak, seninle daha fazla muhattap olamayacağımı anladım. Tamam, belki özel bir kadınsın ama bedenin aramızda engel, bu nedenle Nurdan'a aşkımı ilan etmekte beis görmedim, ne de olsa aynı bedeniztamam kaçıyorum :tomato:
O kilolu falan değil zaten, kendince vermesi gereken birkaç kilo fazlası var. Ama biz anca 11 kg vererek onun kilosuna indik ya, sankim manken olduk aq (pardon!) Ondan dolayı bu gadın, bunu bize karşı kullanıyor. Zayıfsınız ya, aşağılayın, diyor ama daha yeni aynı kiloya geldik :)
Evrim kayısıdan daha değerlisin benim için :) ne amaçla kullandığımı biliyorsun, hem senin öyle bir etkin yok
ehehehe, Evrim seninle uğraşmak çok eğlenceli lan! Hemen karşılık geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?