2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ulenn 38 bende 42 ye mi esdeger lcwde , ya 40tir o bana 42 bol geliyor artik..

burcu banada mangonun pantolonlari olmaz kalca var ya malum, sende bacak kalca avantaji var cuk diye oturur tabi..

Nan NURDAN!!

Senı sevıdıgımız kadar kımı sevdık be kadın!!! ne sımdı mıyavlıyorsun, daa ne dıyımm nan sana olan sevgımı hönkürmek için, nankör kedi!!!

belkide senin sevgini paylasmak istemiyorum olamaz mi nan..belki de sadece beni sev istiyorum, belki kiskaniyorum seni icime atiy:umursamazrum..

Hade len! Kandırma kadını! 2 gündür birbirinize yazdığınız mesajlardaki cümleleri ben daha kocama söylemedim be! (abartayım iyice :) Şimdi gelmiş Nurdan'a miyavlıyo :))

Nurdan Nurdan hele o chery leri ağzına attığında Çekirdeklerin bir kaçışması varyaaaaa...
Bide kaara ağzını açık bırakırsan sıçrayan sular... Offf offsempatiksalakcinni

Nurdan Nurdan hele o chery leri ağzına attığında Çekirdeklerin bir kaçışması varyaaaaa...

o agzinda piccik yapiyor ya, ona hastayim ben..off yarin sabah kahvaltiya alayim bak ortadan ikiye kesip ustune zeytin yagi kekik tuz..missssssss...

ben kacar bu sabah hastanede kan aldilar cocugumdan icim eridi kollari delik desik oldu..hala 40 derece ates, ama tahlil sonuclari iyi cikmis allahtan aradim simdi..gidip oglumu kokliyayim, pztsi tatil burda..dun gecede 2 saat acildeydik..artik gezmege gider gibi gidiyoruz ailecek cay icmeye acile..taniyorlar bizi...

Evrim ben artık 38 beden bir kadın olarak, seninle daha fazla muhattap olamayacağımı anladım. Tamam, belki özel bir kadınsın ama bedenin aramızda engel, bu nedenle Nurdan'a aşkımı ilan etmekte beis görmedim, ne de olsa aynı bedeniz tamam kaçıyorum :tomato:

benimde varmi he varmi sole:))

olma mı beaaa..

renkli renkli asortmenlerimiz olmadıki altına renkli renkli terlikler giyelim..hos renkli terliklerimisde olmadı ama her renk farımız mevcuttur :))

farını yiiymm senin..

evrim spor yapamıorum dedin ya dun ibrahim saracoglu 1 aylık yaz diyeti verdi onu yapıcam elif gidince.. simdi yapamıorum gezmelerdeyiz die. kanald doktorum sitesinden bak orda olcakmıs liste canım

tamam canım cıgerım, bakarım.. saol dusundugun ıcın.

cok sevındım yaa.. aglaması alıskanlık olamazdı, emınım, kıyamam, ıse yaradı ya, daa da otesı yok.

belkide senin sevgini paylasmak istemiyorum olamaz mi nan..belki de sadece beni sev istiyorum, belki kiskaniyorum seni icime atiy:umursamazrum..

yaw hepımız gozlerımız doluoo senı gonderırken her seferınde.. paylaştıkca guzellesırım ben, bak bı dene.. cok hoş oluyorum paylaşıla paylasıla :))

Hade len! Kandırma kadını! 2 gündür birbirinize yazdığınız mesajlardaki cümleleri ben daha kocama söylemedim be! (abartayım iyice :) Şimdi gelmiş Nurdan'a miyavlıyo :))

Sus be sus!! o işte de duygu bırakmamıssıınız bellii, resiilllerrr...

kıme ne yazmısım nan, kadında bır ıkı laf etmıs bana, ammaa hazımsızsınıss haaa.. kayısı olarak gör bizi Furcu.. daa kolayy olur annemmm dıyalog :))))

Evet Nurdan zey. yağı tuz ve kekik üçlüsüyle de bir harika oluyor kendileri.. Baka şimdi öyle yapıp yiyeceğim ama dur Zehraaaaa....

Canım yaaa.... Valla bu durumda böyle soğuk kanlı olman senin için büyük avantaj canım..
Acil şifalar Teoman'a..

ya evrim sen kiloluyum diyosun ya bana hic kilolu gelmedin..bacaklar kollar felan incecikti yane..

O kilolu falan değil zaten, kendince vermesi gereken birkaç kilo fazlası var. Ama biz anca 11 kg vererek onun kilosuna indik ya, sankim manken olduk aq (pardon!) Ondan dolayı bu gadın, bunu bize karşı kullanıyor. Zayıfsınız ya, aşağılayın, diyor ama daha yeni aynı kiloya geldik :)

Evrim kayısıdan daha değerlisin benim için :) ne amaçla kullandığımı biliyorsun, hem senin öyle bir etkin yok

Giyme yafrum çorap falan :) ama kırmızıları sür, öyle bekle beni, öyle seviyorum ben :))))

olmaz burcu dedım ben sana.. ısrar etme kaydirigubbakcemile3

anlatım tarzı süpperr yaaaa kaçışma haaa kaydirigubbakcemile3

ya evrim sen kiloluyum diyosun ya bana hic kilolu gelmedin..bacaklar kollar felan incecikti yane..

ya diilimmm tabi kii bak aıste mubalaga yapıorummm kaydirigubbakcemile2

buna da sukur.. bısı cıkmamıs.

haa öle mi??? hatırlatırımm sana bunuu, unutmaa haa.. unutma unutturmaa.. unuttrumayacağız hocam.. izindeyiz.. mıyavla mıyavla devam :1closedeyes:

Domates muhabbetine değinmeden geçemiyciyim. I love cherry! I love Çanakkale ! I love field ! Bilmem annatabildim mi :)

senı nasla naffetmıyciiğimmmm, naslaa.. bana niler didinnn... mıyavlamaa.. çok kırıldım, cok bel kenarlarımdan gitti.. toparlanabılcıiğimi sanmıorummm.. :hulya:

Evrim kayısıdan daha değerlisin benim için :) ne amaçla kullandığımı biliyorsun, hem senin öyle bir etkin yok

ay cok tesekkur ederım.. seviş seklini seviyimm senin.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…