2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...

ben odasini ayirdigimdan beri 6. aydan beri kullaniyorum philips marka cok memnunum, hik dese duyuluyor kosuyorum yanina..oda ayirinc eger odalarda yakin degilse super bi alet, hatta dasinda uyurken salonada getiriyorum rahat rahat oturuyorum..

ESRAKO umarım sürekli kendiliğinden uyur Ece, büyük nimet! Kaçakları ben de yapıyorum, şu 1 aylık diyet neymiş, ona bakayım. Gerçi 61,7 yim. 2-3 haftadır spor falan yalan oldu gene. Ptesiden itibaren gene başlarım sıkı sıkı spora. Arada dondurma, çiko ve bira kaçırıyorum. tabi bu hafta Esra'nın gelişi de tuzu biberi oldu. Dolması - kısırı - brownisi - paskalyası - fındıklı kurabiyesi oldu. Oldu da oldu :)

FATMA kuaförün ne amaçlıyor saçınla ilgili?

Heyooo, Sibel geliyor. Hemen aldım cebini, hatta aradım ama, anladım ki yolculukta. Keşki Selin de olsaydı. Olsun, yarın muhtemelen görüşürüz...

NURDAN bu gadınlar birbirine aşık olmuş, yarım ağız bizi de geçiyorlar arada. Her zaman başımın üstünde yerin var, biliyorsun. Bir de neydiiiii? Hah, "sen çok özel bir kadınsın" akannehir Şaka bir yana, her zaman başımın üstünde yerin var, sen benim için çok özelsin, biliyorsun. kaydirigubbakcemile3

yerim ben seni beebbeemm..bende sana asik oldum, bosver onlari:))

ya burcu 62.4 olmusum, yalan oldu bu recim toparlanmama gerek yine yeniden...dedim ama 1 hafta suursuzca yedim diye..gelincee devam ettim evde sobiyet baklava vardi trden, bitirdim kutuyu rahatladim:))

biz de 5 aylıkken ayırdık odaları. doktor kesinlikle ayıracaksınız geç kalmayın demişti. hiç sıkıntı çekmedik o zaman.ayırmadan 1 ay kadar önce park yatağının sallanma özelliğini de kaldırmıştık geçiş kolay olsun diye. bizim bebefon da tomy. ben de çok memnunum. bi arkadaşlarımızın hediysiydi. gece sorun değil, odalar yan yana ama akşamları hem koridor kapısını hem de salon kapısını kapatıp rahatça oturuyoruz. misafir varsa sohbet ediyoruz filan. hem konuşma, tv sesleri gitmiyor hem de sesini rahatça duyabiliyoruz..

nursan, şuursuzca yedim diyorsun, e dediğiğn gibi yemeye 1,5 kilo bişey değil valla, verirsin hemen.. boşver keyfini çıkarmışsın işte.. pişman olma...

sende çok ozelsin burcu :))
cidden asık oldular herhal birbirlerine tamamdır kafi anladık çok sevistiniz :))

nursan, şuursuzca yedim diyorsun, e dediğiğn gibi yemeye 1,5 kilo bişey değil valla, verirsin hemen.. boşver keyfini çıkarmışsın işte.. pişman olma...
61.4tum izmire giderken 1 kilo almisim ama daha bi sis geliyorrum adet donemim heralde..
hic pisman degildim ilginc yanida o iste:))

buarada kiyafet sorunumu nasil halletim?
annemin tum eski pantolonlari bana oldu, menopoz oncesi aldiklari, cogunu bikackere giymis, keten pantolon elbise ust vs..ne var ne yok topladim geldim:))hosumada gittiler..masraftan kurtuldum:))40beden bi suru seyim oldu..

lcw dende 38 beden bi pant aldim birde kot mahsus 38 aldim biraz dar ama oluyor; motive etsin diye..

61.4tum izmire giderken 1 kilo almisim ama daha bi sis geliyorrum adet donemim heralde..
hic pisman degildim ilginc yanida o iste:))
e ne güzel işte! ben hamileyken 22 kiloyu çaktım hem de sadece meyve yiyerek! oyle abur cubur merakım yoktur, hamur işi kızartam filan da yemem..ama tiroid olunca biliyosun işte.. neyse, gittim endokrinoloğuma, çok kilo aldım filan dedim, " hakkını verdin mi bari " dedi oo hem de nasıl dedim.. şimdi o günleri özlüyorum valla, diyetisyen veriyo 12 kiraz, 10 erik filan şaka gibi.. öfff...

bizim teonun hep dusuk cenesi herkese bagirir bi kere cigirtkan ordek, agzi laf dolu, bi konussa neler anlaticak..

berke nin sosyal bilgiler performans odevini yapmaya çalısıyorum saat 2 den beri fenalıklar geldi bana artıkkkkk. yunanistan hakkında bilgi topluyorum hyaritasını çıkardım berke uzerinden kopya çekecek turk yunan iliskileri kulturel yapısı vs egitim duzeyi iklimi cart curtu offf ki of . birde elle yazılcak ozetin ozeti yapmaya çalısıyorum o arada pc kitlendi word acılmadı yarım saat guzelim cuma gunu sıkıcı islerle ugrasıyorum darlandım fena halde...

az evelde ataturk ile ilgili siir yazdım 3 kıta hemde ben yazdım :)) o da turkce performans odevii
tum bu cabalarım haftasonu gezmeye vakit kalsın bize diye

hamileyken 25 kiloyu bende geayte saglikli beslenerek aldim sebze meyve et balik seklinde, ne cukulata ne makarna, ama oluyor iste, bunye..

gizem bende tam tersi geçirdim hamileligi.
sekerim çikti 5 aylıkkenyapıtırdı dr um ustelik 4 ay diyeteisyenle kirazı erigi saya saya yedim saat tuttum alarm kurdum iki saatte bir yedim yollarda piknik çantası ile gezdim surekli profiterol dondurma aserdim vs vs
lohusa iken tepe tepe yedimmmmm
simdide diyetteyim arada kacamak yapıyorum o kadar :)
en guzel zaman lohusalıktı benim için :)

berkenin odevini niye sen yapiyorsun esracim?kendisinin yapmasi daha iyi olmazmi?

performans ödevi miii? o neee? yeni yeni şeyler uydurdular hey allahım! kolay gelsin sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…