kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...
NURDAN bu gadınlar birbirine aşık olmuş, yarım ağız bizi de geçiyorlar arada. Her zaman başımın üstünde yerin var, biliyorsun. Bir de neydiiiii? Hah, "sen çok özel bir kadınsın" akannehir Şaka bir yana, her zaman başımın üstünde yerin var, sen benim için çok özelsin, biliyorsun. kaydirigubbakcemile3
ESRAKO umarım sürekli kendiliğinden uyur Ece, büyük nimet! Kaçakları ben de yapıyorum, şu 1 aylık diyet neymiş, ona bakayım. Gerçi 61,7 yim. 2-3 haftadır spor falan yalan oldu gene. Ptesiden itibaren gene başlarım sıkı sıkı spora. Arada dondurma, çiko ve bira kaçırıyorum. tabi bu hafta Esra'nın gelişi de tuzu biberi oldu. Dolması - kısırı - brownisi - paskalyası - fındıklı kurabiyesi oldu. Oldu da oldu :)
FATMA kuaförün ne amaçlıyor saçınla ilgili?
Heyooo, Sibel geliyor. Hemen aldım cebini, hatta aradım ama, anladım ki yolculukta. Keşki Selin de olsaydı. Olsun, yarın muhtemelen görüşürüz...
NURDAN bu gadınlar birbirine aşık olmuş, yarım ağız bizi de geçiyorlar arada. Her zaman başımın üstünde yerin var, biliyorsun. Bir de neydiiiii? Hah, "sen çok özel bir kadınsın" akannehir Şaka bir yana, her zaman başımın üstünde yerin var, sen benim için çok özelsin, biliyorsun. kaydirigubbakcemile3
61.4tum izmire giderken 1 kilo almisim ama daha bi sis geliyorrum adet donemim heralde..nursan, şuursuzca yedim diyorsun, e dediğiğn gibi yemeye 1,5 kilo bişey değil valla, verirsin hemen.. boşver keyfini çıkarmışsın işte.. pişman olma...
e ne güzel işte! ben hamileyken 22 kiloyu çaktım hem de sadece meyve yiyerek! oyle abur cubur merakım yoktur, hamur işi kızartam filan da yemem..ama tiroid olunca biliyosun işte.. neyse, gittim endokrinoloğuma, çok kilo aldım filan dedim, " hakkını verdin mi bari " dedi oo hem de nasıl dedim.. şimdi o günleri özlüyorum valla, diyetisyen veriyo 12 kiraz, 10 erik filan şaka gibi.. öfff...61.4tum izmire giderken 1 kilo almisim ama daha bi sis geliyorrum adet donemim heralde..
hic pisman degildim ilginc yanida o iste:))
Hanzalamın bu aralar çenesi düştü resmen.. ohaoldumsmile
Bir saniye susmuyor. bütün sesli harfleri çıkarıyor. Baba dede gega eee aaa..
Bir tek anne demedi.. mafoldumben
Baba diye ağlayıp bana geliyor.. alınmıyor değilim hani..
Tam bunu yazarken saçımı çekti elimde olmadan bağırdım.. Ama çok acıdı yaaaaa..
Bak hala eli saçlarımda.. Çok acıyor yaaaaa....
e ne güzel işte! ben hamileyken 22 kiloyu çaktım hem de sadece meyve yiyerek! oyle abur cubur merakım yoktur, hamur işi kızartam filan da yemem..ama tiroid olunca biliyosun işte.. neyse, gittim endokrinoloğuma, çok kilo aldım filan dedim, " hakkını verdin mi bari " dedi oo hem de nasıl dedim.. şimdi o günleri özlüyorum valla, diyetisyen veriyo 12 kiraz, 10 erik filan şaka gibi.. öfff...
berke nin sosyal bilgiler performans odevini yapmaya çalısıyorum saat 2 den beri fenalıklar geldi bana artıkkkkk. yunanistan hakkında bilgi topluyorum hyaritasını çıkardım berke uzerinden kopya çekecek turk yunan iliskileri kulturel yapısı vs egitim duzeyi iklimi cart curtu offf ki of . birde elle yazılcak ozetin ozeti yapmaya çalısıyorum o arada pc kitlendi word acılmadı yarım saat guzelim cuma gunu sıkıcı islerle ugrasıyorum darlandım fena halde...
az evelde ataturk ile ilgili siir yazdım 3 kıta hemde ben yazdım :)) o da turkce performans odevii
tum bu cabalarım haftasonu gezmeye vakit kalsın bize diye
performans ödevi miii? o neee? yeni yeni şeyler uydurdular hey allahım! kolay gelsin sana canım..berke nin sosyal bilgiler performans odevini yapmaya çalısıyorum saat 2 den beri fenalıklar geldi bana artıkkkkk. yunanistan hakkında bilgi topluyorum hyaritasını çıkardım berke uzerinden kopya çekecek turk yunan iliskileri kulturel yapısı vs egitim duzeyi iklimi cart curtu offf ki of . birde elle yazılcak ozetin ozeti yapmaya çalısıyorum o arada pc kitlendi word acılmadı yarım saat guzelim cuma gunu sıkıcı islerle ugrasıyorum darlandım fena halde...
az evelde ataturk ile ilgili siir yazdım 3 kıta hemde ben yazdım :)) o da turkce performans odevii
tum bu cabalarım haftasonu gezmeye vakit kalsın bize diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?