2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vay arkadaş hesaplamamı yannış yapmışım heç kimsede bişi demiyor..

şimdi kendi mjımı okuyunca dank etti..
yahu bende diyorum bu 4.1 nerden çıktı oha yanii
bezin tanesi 0.25 falan olmalıydı.

purcu örtmen yokduki düzeltsin.
32 tl bölü 132 adet olmaıydı..

ayy deryaa gerçekden işe yarıyormu???
özellikle şu krem sıkılıaştırıyormu gerçekden.
yaf benim şu memişlere bi çare bulmam şart.
herkeşler büyütmye çalışır yok krwm sürer yok hap içer bende şaşdım kaldım yaa..

Bacım sende mi küçülttmeye çalışanlardansın..olumunekankayizsmile

ah bobeemm gelmemmi ben su istanbula bi yerleseyim hepinize yeticem..anadolu avrupa farketmez..sesinden citir oldugun belli, bende sana cok ozel gadinsin dicem:))

perviiiiiiiin
azeri tv isliyorum
ya çok hooooooooooşşşş

domates konusunda.
çeri dometesleri ortadan 4 e bölun ama tam kesmeden tabaga koyun çiçek gibi açılsın üzerine kaşar rendelyin kahvaltıda süpper.
sunumda harika oluyoooooorrr
[/URL][/IMG]

evrime itafenn mucksss

Son düzenleme:
Gülistan aynen senin dediğin gibi birde kekik ekleyip fırınşayınca süpppeeerrrr ötesi bişey oluyor. Domatesten sonra 2. favorim yarım halde fırında pişmiş tomatooooo.... ağzımın suları aktı resmen..

15 temmuzda istanbulma ucma planım var desem :)

Ne diyorsuuuuuun? hihoyyyt çok sevdim bunu :)

evrim ben coraplıda severim seni fark etmess :)

al bi tane daha aşk yaşayan hatun kişi :)

bilmem mi böbeeem, az mı ağaç ettim Onur'u önünde :))) 4 Levent'te otururken bolca giderdik Kadıköy, Bahariye, Moda üçlüsünü :) (Beşiktaş'a minibüsle, oradan vapurla Kadıköy) Peeeh!

yavrum ben hesap makinası mıyım? 32 yi 132 ye gafamdan bölemem, kusura bakma :)

uleyyn matematikçisin ya.
ondan didimdi.
neyhse no porplem 32 tl olan paktteki a32 bez tanesi 0.24 falan oluyor herhalde galiba sanırsaammmsempatiksalakcinni

nuuuuuuuur böbeem
domates çok yaygın diye dedimdi.
yaff şincik içime batar yaff.
at sen fırına ızagara ayarına al aynısı olur. hadii

bizim musti kudurdu ben pc başındayken ağlıo türk malının şarkısını dinleyince susuyo başım şişti ezberime aldım amaaa böle çok güsel duruo bitincede ağlıoD

Aha! güli de aynı şeyi demiş, Nurcuk da aşermiş! Tüh!

Ben de şimdi Özsüt'ten bişi sipariş ettim. Çok sevdiğim bişi üstü tek top bişili bişi :)) bayılırım o ikiliye :) 1 paket bitter az geldi.

bende hayatta öle et çeşilerine ilgim olmadıı ama mangal dedikleri zaman burcum aklıma direk domates gelio bi k.soğanda çok güsel oluyor çok iğrenç koksada çok sevrimmmm

yok burcum aş ermedim kızzz sadece düşününce bölee kabuklarıda hafif yanmış şekildeee oyy oyyy böle güsel geldi bir an neysemm dert deil hafta sonu çiftlik evine gierlerse millet mangala ben de domates olur

zayıfkene en uğrak yerimdi kendileri inşallah eylülde tekrar olacak!

ben eminönü yerine beşiktaş vapuruna binmiş ve varana kadar da farketmemiş bir kadınım.. bana böyle şeyler deme bu aralar! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…