2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Küpenin çeşitleri oluyor. ama Bir tek haseki küpesi yukarı bakar diğerleri hep aşağı sarkar.. Bende de bu sen belirdi küpe sevgisi.. Aldım bakalım tuttu gibi. Büyüyünce sana gönderebilrim Bir dal ekersin tutar.. Sen aslında getirtebilirsin ya Bir dal iste ıslak bir beze sarıp kargoyla vınnnn... Bende isterim ama.. Bu konuda yüzsüzümdür.. sempatiksalakcinnizemuszemuskaydirigubbakcemile3

tüm özel kadınlar,hepinize günaydın. neva uyuyorken şöyle bir seyrüsefer ettim en hızlısından başınız sağolsun
Evime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((

Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...
canım yaaa.çok üsüldüm.çok geçmiş olsun ince belli nurişim
oteldeki zararlar
bir tuzluk kırdı bir tabak kırdı
tabağımdaki yemekleri yerlere fırlattı şezlongun üstündeki minderi havuza fırlattı
mutlu benim oğlum çoook mutluuuuuuuu
Şeniz yerim ben onu yerim
ben de hissediyorum ki artık sadece sıcaklık ve dokunma için emiyor büyük oranda.
harika olur,süper olur sibelciğim.inşallah birgün Eskişehir'de görüşürüz seninle
16 temmuz cuma saat 13.00'te Bakırköy'de lazer randevum var, duyurulur :)) Napsak? Esrako sen cuma uygun olabiler misin acaba? Yoksa biz o gece İst'da kalsak, ctesi görüşmek mi uygun olur?
vay anasını yaaaa topiğe bak.
:lepi: komik gadın seni.çk özel bir kadınsın,muamelen de iyi anlaşılan.seviyorum seni
püfffff tarajikmik bir hal aldı desene.ne zamana kadar böyle sürer ki nurdan? doktor ne diyor.cidden çok merakediyorum laf olsun diye değil
bu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim
hayırlı olsun canım.biz geçeriz hep siverekten.yaklaştık desene.çok isterim görüşmek seninle.Siverek büyük bir ilçe.Urfa da güzel bir şehir.hele yemekleri harika

ça ça ayçam özledim seni de bilesin.epru da yok bu aralar.çok yoğundur eminim işe başladı,bakcı işleri falan.

kızlar merhaba
çooookkkk moralim bozukk!! dün atama klavuzu yayınlandı günlerdir beklediğimiz. ve ne yazık ki biz bu sene tayin isteyemiyoruz. en az iki sene daha burda kalmak zorundayız. ne acı... hakkımızı öyle bir yediler ki, yani hiç birine helal etmiyorum. resmen hapsettiler zorunlu hizmettekileri oldukları yerlere. bu mu adalet yaaaa inşallah hayırlısı böyledir demekten başka hiçbir çaremiz yok....

NASIL? NEDEN? Ayrıntılı bir açıkla bakayım? Zorunlu kalktı ama siz tabi olduğunuz için isteyemiyor musunuz? Nedir?

EVROŞ 1- teşekkür ederim, darısı başına 2- tayininiz hayırlı olsun.

SİBEL'le tlf görüşmesi yaptık az önce yarın bu saatlerde görüşeceğiz :) opuyorumnanaktan

DİDOM seni de çok özledim nan, hiç görüşemiyoruz artıkın. Sen de çok özel bir gadınsın, hastayım senin ayaklara da (hatırladın mı bilmem, foto bile koymuştun da, arkadaşlar şişliğini gösteriyon sanmışlardı)

DORUK'ta sabah bir mızmızlık, bir mızmızlık... zaten 5 - 6.30 nöbetine dikti eşşek sıpası, sabah da kahvaltısını yapmak istemedi, alıştırma bardağını (ıhlamuru hep buna koyuyorum) itti, biberonu 2 çekti, ağlamaya başladı... Bir baktım, meğer ön tavşan dişleriden biri patlamış. 1 haftada patlayan 3. diş, onun yanındakini de bekliyorum en kısa zamanda :)

IŞIN KARACA'nın albümü manyak sardı, gece Doruk'a kalktığımda bile kafamda şarkılar dönüyor. Şu anda da dinliyorum, yorumu bayağı güçlü, arabesk şarkıları da arabeskçiler dışında pek iyi yorumlayan çıkmıyor. Onları da beğenmiyorum. Levent Yüksel -1, bu hatun -2 çok beğendim. Zaten hastayım Levent Yüksel'e. Hadi dese giderim, ne yalan söyliyim. Ama öyle 1 günlük falan, Doruk'u asla bırakmam, kocamı da :) Bir de Brad Pitt var asla hayır demem. Onur'a da Adriana Lima "hadi" dese izin veririm, git derim. Haun manyak yav! Başkası olmaz ama! Belki Catherine Zeta Jones bir de... Evet manyağım biraz :)

esrakoo maşallahh canım aman dilini ısır herkesede söleme negüzell ecoşa bak yaa cimcime çok sevindim keşkebizde kendimiz uyusakkk

milkshak sibel burayamı geliyorsunn ama bugünde şansına hava iii değil bakalım görüşebilicekmisinizz:))

evroşş hg.ve hayırlı olsun tayininiz..
essraaa yahoya bak ya yaramass şeyy bırak yapsın mutlu olduktan sonraa..

nurdaaann gemiş olsn vemaşaallahh sende 38 olmuşsun azminiz süper ya

tazemm başınız sağolsunn...

sayamadıklarım varsa kusurabakmayın unutuyorumm işteee....bizde sabah sabah 2 posta dolu dolu kaka yaptık taaa heryerlerimize bulaştı çamaşırları yıkanıcak ama hava kötüü

buarada bizimki çirkin olmayı öğrendi bikaç gündür çirkin ol diyoruz oluyo ya çok tatlı oluyo..çak yapıyoruz alkış deyince alkış ve bye bye yapıyoruzz...bugünde mrb yapmayı öğrendi elini uzatıyo....bizim gelişmeler şimdilik bu kadar..

bende eceye şap şap ı ogrettim banyodan cıkınca yada uzerimde askılı varken koluma omuzuma nere denk gelirse şapşap vuruo

bugun cok yoruldum sporda plates lastigimi ne zımbırtısysa onla calıstırdı su icinde kaldım..anca dusumu yaptım salata makarna yedim :) napayım yaa zaten derdim karnımla toplansın yeter

ctesi ya kimseler ugramaz artık 2 gune 1 sayfa dolar..

sibeli benim icinde opun.. bu yaz muhakkak gorusmeye calısacagım onunla gelince..ya ben giderim ya o gelir ortak paydada buluscaz insallah karar verdikte nasip

NASIL? NEDEN? Ayrıntılı bir açıkla bakayım? Zorunlu kalktı ama siz tabi olduğunuz için isteyemiyor musunuz? Nedir?
biz eşimle ikimizde kütahyada görev yapıyorduk burcu. geçen yaz zorunlu hizmete geldik işte. normalde benim bir yıl daha sürem vardı ama sedatın doldu bende mecbur eş durumundan ardından. sedatın karsta yaptığı öğretmen askerlik süresi olan bir yılı sanki kütahyada görev yapmış gibi saydıkları icin süremiz dolmuştu düşün. haksızlıklar zinciri aslında burdan başladı...
neyse biz geldik yozgata. zorunlu hizmete af çıkardılar. bir ay öncesine kadar görevde olan herkese.. bize de geldi haliyle. fakat biz zaten zorunlu hizmetteyiz. ve bizim gibi niceleri yani.. haksızlık olmasın diye bize bu atamalarda hak vereceklerdi. bakanlık söz verdi sendikalara. sonrasında ise ne yaptı? atama hakkı vermedi. il içi tayin için iki yıl, il dışı tayin için üç yıl doldurmadan atama isteyemezsiniz dedi af gelmiş bile olsa. yani şu durumda af batıda çalışanlara gelmiş oldu. doğuda görev yapanları yerlerine çaktılar. en az iki yıl daha burda durmam gerek. sonrası muallak.. bu da en büyük ikinci haksızlık. iki yıl sonra zaten batıdaki kadrolar dolar. istesekte atama olmaz gibi geliyor bana..
benim anlamadığım doktorun da var zorunlu hizmeti mesela, polisin, subayın da var bildiğim kadarıyla.. onlara hiç af maf gelmiyor. ama bu öğretmenlere nedir bu af olayı anlamadım gitti. ya da en azından zorunlu hizmette görev yapanların maaşları iyileştirilebilir diğerlerinde olduğu gibi. o da yok..

evde değilim amcakızımda mevlüt vardı ordan takılıyorum biras..
başka topiklerde gesdimde accuk bakın ne buldum...
henuz 8 aylık bebeği
bu bağyan tokturA gitmiş ve bebeğinin ileri zeka oldugunu söylemişler oda yatıklaeını anlTMIŞ..ne hissedecegimi şaşırdım...
farklı davranıyordu kuzenlerı var bırısı1.5 diğeri 2 yasında onlardanda farklı davranıyordu söylediği kelime sayısı onlardan fazla çişi geldıgı zaman soyluyor acıktıgı zaman ac oldugunu anlatıyor uykusu geldıgınde aynı sekılde eee yap diyor sarkılara eşlik edıyor tv kumandasıyla kanal degıstırıp trt cocuk acıyor doktora göturdugumuzde doktor oturuyordu doktoru yanına cagırdı gel bura dedı kadın sasirdı canı sıkıldıgında dısarı cıkmak ıstedıgını anlatıyor kup seklındekı oyuncakları yerıne koyabılıyor soyledıgım sarkının eksık kısmını neydı unuttum dıyorum o tamamlıyor tabı konusması düzgün degıl ama tüm bunları yapıyor
cocuk gelısımcısıde önüne oyuncaklar koydu tutmasını ıstedı tuttu bıraktı yerıne koydu bı kutu vardı ıcınde ufak bı cisim vardı onu verdı oglum aldı ve yerıne tekrar koydu masaya oturttu konustu bazı kelımelerı tekrarladı arkasından seslendı oyuncaklar verdı neler yaptıgına baktı sıralayabılıyor mu üstüste koyabılıyor mu gıbı seyler birde bana ve eşime sordu evde yaptıgı seylerı bende vıdeoya alıyorum gittiğimizde göstermek için

evrooş tayininiz hayırlı olsun canım..
urfa hemide siverekkk abooowww
hakkınızda hayırlı olsun:)

bu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim
hayirli olsun bu zorunlu hizmet sonrasi tayin mi?sirf bu yuzden meslege geri donmek istemiyorum zorunlu hizmet(gerci ben uzmanlik sonrasi yapicam uzmanliga bslaam 5 yil sonra 2. cocukla giderim artik doguya..

canım yaaa.çok üsüldüm.çok geçmiş olsun ince belli nurişim

püfffff tarajikmik bir hal aldı desene.ne zamana kadar böyle sürer ki nurdan? doktor ne diyor.cidden çok merakediyorum laf olsun diye değil

bilmiyorum elifim, astimi gecene kadar surecek 3-4 yasina kadar reflude var tabi bakalim, alistim ben artik, bugun cok daha iyi ates dustu sukur..bi sonraki ataga kadar beklemedeyiz..

cnmkiyamam ya, hakinizda hayirlisi olsun biran once..

evrim senin de tayinin çıkmış. urfa siverek.. istediğin bi yer miydi kusura bakma ben kaçırmışım oraları. malum benim de kafam pek yerinde değil
teşekkürler nurdancım. hayırlısı diyoruz artık napalım başka çaremiz yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…