Küpenin çeşitleri oluyor. ama Bir tek haseki küpesi yukarı bakar diğerleri hep aşağı sarkar.. Bende de bu sen belirdi küpe sevgisi.. Aldım bakalım tuttu gibi. Büyüyünce sana gönderebilrim Bir dal ekersin tutar.. Sen aslında getirtebilirsin ya Bir dal iste ıslak bir beze sarıp kargoyla vınnnn... Bende isterim ama.. Bu konuda yüzsüzümdür.. sempatiksalakcinnizemuszemuskaydirigubbakcemile3eski bişeyi ararken mesajını okudum da...yaaaaaaa o küpe çiçeği dediğin sultan küpesi mi, çiçekleri ters durur hani, yere bakar yani.... eskiden anneannemin vardı...ben o çiçeğe bayılırım...bir ara ben de çok aramıştım bulamamıştım.. trabzonda dayımda varmış ama ben onu buraya nasıl getirtcem ki...bir an hüzünlendim...anısı çoktur bende..muhteşem bir çiçek o...
başınız sağolsunOnur'un babaannesini kaybettik. Onur ve kaynanam bu gece Çorlu'ya gidiyorlar, Onur yarın akşam dönecek uçakla. Kadıncağız oksijen tüpünün yanında bulunmuş (nefes yetmezliği sorunu vardı). Israrla ameliyat olmuyordu, dedenizin yanına gitmek istiyorum, diyordu. Mekanı cennet olsun.
canım yaaa.çok üsüldüm.çok geçmiş olsun ince belli nurişimEvime dondum nihhayet, dakka bir gol bir teo 39.6 atesli, doktora ulasabilsem gidicez yoksa yine acil yollari((
Izmir muhtesemdi ya 1 hafta yetmedi, hic biseye yetmedi...
Şeniz yerim ben onu yerimoteldeki zararlar
bir tuzluk kırdı bir tabak kırdı
tabağımdaki yemekleri yerlere fırlattı şezlongun üstündeki minderi havuza fırlattı
mutlu benim oğlum çoook mutluuuuuuuu
ben de hissediyorum ki artık sadece sıcaklık ve dokunma için emiyor büyük oranda.emzirme konusu bitmek uzre sanırım
pek çogunuz zaten bitirdi gibi bu konuyu . bizim kiz bir ilk altı ay çok meme meraklısı idi acayip yapısıktı hepiniz hatırlarsınız bulusmalarda bile emzirerek sohbet ettim hep ama altı aydan sonra ben ise donunce sevdası bitti hatta simdilerde emiyor sut gelince biarkmaya basladı tadını falan begenmiyor sanırım oylesine emmeyi seviyor olsa gerek :)
gun asırı aksam emmeye falan basladı yani bir aksam oluyor itiyor istemiyor asla sokamıyorum ertesi gune veriyorum e boylelikle sut falan kalmaz
insallah dudak tiryakisi olarak unutmaz arada kurtarıcı oluyor sakinlestirmek susturmak için aglayınca falan çunku
harika olur,süper olur sibelciğim.inşallah birgün Eskişehir'de görüşürüz seninleEVRİMM VE TAZEE DÜNÜRÜM.....
cumartesi günü uygun olursanız musaitseniz belki görüşebiliriz.... 1 saatliğinede olsa.....cebim varmı sizde bilmiyorum ama her ihtimale karşı özelden cep numaramı yazıyorum size......
vay anasını yaaaa topiğe bak.16 temmuz cuma saat 13.00'te Bakırköy'de lazer randevum var, duyurulur :)) Napsak? Esrako sen cuma uygun olabiler misin acaba? Yoksa biz o gece İst'da kalsak, ctesi görüşmek mi uygun olur?
:lepi: komik gadın seni.çk özel bir kadınsın,muamelen de iyi anlaşılan.seviyorum seniNan.. ne kadar kıskanç kadınlarsınız nan!!!
Alla alla.. olur a yannıslıkla bı sevgı sozcugu yazsa bırı bırıne, vay halıne!!
Hele ki siz sevişgen varlıklar, sizin gibi oranızdan buranızdan sevgi akan kadınlar olarak çok yadırgıyorum bu tepkılerınızı.. hadı ben yazsam neyse, içim kurumuş oluyor, sız yazınca ne oluyor.. yazın hele, merak konusu??
püfffff tarajikmik bir hal aldı desene.ne zamana kadar böyle sürer ki nurdan? doktor ne diyor.cidden çok merakediyorum laf olsun diye değilben kacar bu sabah hastanede kan aldilar cocugumdan icim eridi kollari delik desik oldu..hala 40 derece ates, ama tahlil sonuclari iyi cikmis allahtan aradim simdi..gidip oglumu kokliyayim, pztsi tatil burda..dun gecede 2 saat acildeydik..artik gezmege gider gibi gidiyoruz ailecek cay icmeye acile..taniyorlar bizi...
hayırlı olsun canım.biz geçeriz hep siverekten.yaklaştık desene.çok isterim görüşmek seninle.Siverek büyük bir ilçe.Urfa da güzel bir şehir.hele yemekleri harikabu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim
kızlar merhaba
çooookkkk moralim bozukk!! dün atama klavuzu yayınlandı günlerdir beklediğimiz. ve ne yazık ki biz bu sene tayin isteyemiyoruz. en az iki sene daha burda kalmak zorundayız. ne acı... hakkımızı öyle bir yediler ki, yani hiç birine helal etmiyorum. resmen hapsettiler zorunlu hizmettekileri oldukları yerlere. bu mu adalet yaaaainşallah hayırlısı böyledir demekten başka hiçbir çaremiz yok....
kombi yaktık bu tarihte ya, inanamıyorum!
biz eşimle ikimizde kütahyada görev yapıyorduk burcu. geçen yaz zorunlu hizmete geldik işte. normalde benim bir yıl daha sürem vardı ama sedatın doldu bende mecbur eş durumundan ardından. sedatın karsta yaptığı öğretmen askerlik süresi olan bir yılı sanki kütahyada görev yapmış gibi saydıkları icin süremiz dolmuştu düşün. haksızlıklar zinciri aslında burdan başladı...NASIL? NEDEN? Ayrıntılı bir açıkla bakayım? Zorunlu kalktı ama siz tabi olduğunuz için isteyemiyor musunuz? Nedir?
hayirli olsun bu zorunlu hizmet sonrasi tayin mi?sirf bu yuzden meslege geri donmek istemiyorum zorunlu hizmetbu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim
canım yaaa.çok üsüldüm.çok geçmiş olsun ince belli nurişim
püfffff tarajikmik bir hal aldı desene.ne zamana kadar böyle sürer ki nurdan? doktor ne diyor.cidden çok merakediyorum laf olsun diye değil
cnmkiyamam ya, hakinizda hayirlisi olsun biran once..kızlar merhaba
çooookkkk moralim bozukk!! dün atama klavuzu yayınlandı günlerdir beklediğimiz. ve ne yazık ki biz bu sene tayin isteyemiyoruz. en az iki sene daha burda kalmak zorundayız. ne acı... hakkımızı öyle bir yediler ki, yani hiç birine helal etmiyorum. resmen hapsettiler zorunlu hizmettekileri oldukları yerlere. bu mu adalet yaaaainşallah hayırlısı böyledir demekten başka hiçbir çaremiz yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?