2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nur gerçekten bu domates konusunu açınca aklm a direk sen geldin. Ama basit birşey olduğu içinde rahatça yapabileceğini düşünüp rahatlamıştım. ama sen işe genişlettin mangal olayları falan.. kaydirigubbakcemile3
Artık eşin yarın yapsın sana bi mangal..:hulya:

yok burcum aş ermedim kızzz sadece düşününce bölee kabuklarıda hafif yanmış şekildeee oyy oyyy böle güsel geldi bir an neysemm dert deil hafta sonu çiftlik evine gierlerse millet mangala ben de domates olur

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) Brokoli, tazefasulye+ burcum misafirlerimiz ne kadar çok bölee

çom misafirperverimdir ben, kapım herkese açıktır :)

zayıfkene en uğrak yerimdi kendileri inşallah eylülde tekrar olacak!

ben eminönü yerine beşiktaş vapuruna binmiş ve varana kadar da farketmemiş bir kadınım.. bana böyle şeyler deme bu aralar! :))

Oy oyyyy...

ÖZSÜT de amma gecikti arkadaş!

demi bajım yaaa desem yaparda ben etten çok böööğğ oldum bu bebişte ya desem ben domates yesem kesin dalga geçer bunun içinmi istedin diee:)) bajım yemek konusunda rahat olun iştah 0 bendee

Sende fırına at tomatoları.. altlarada bir kaç odun at.. 250 derceye ayarla fırını içerden yanık kokuları gelene kadar bekle.. sonrada afiyetle ye....

Sende fırına at tomatoları.. altlarada bir kaç odun at.. 250 derceye ayarla fırını içerden yanık kokuları gelene kadar bekle.. sonrada afiyetle ye....
valla yorgun olmasaydım kesin yapardım ama bugün kadın geldi evi temizledik öldümmmm açım ama kalkıp bişi hazırlayasım bile yok

ben çıkıorum gökhan gelio sanırım msnden çıktı görüşürüz bacularrr

emzik deme hele hele kendi kendine uyuyor hiç deme..demeeeeeeeeee...

ben kesin bunları görmeden gözüm açık gitcem bu dünyadan...

maşallah ecoşa.... tülbenti kapatıyor demek çok enteresan...sen çalışmaya başladın ya çok iyi geldi. yoksa benim durumumda olabilirdin hala... biz hala aynı tas aynı hamam..tamam memede tutmuyorum ama şimdi de yanında olmazsam yatmazsam uyumuyor...ten teması olacak..

biz de senle aynı zamanda odalarını ayırmıştık hatırlarsan..sonra babası yalnız bırakma onu küçük daha falan dedi, beşik bizim odaya sığmıyor, mecbur onun odaya transfer oldum bi süre..sonra trabzona gittik, aynı yatakta yattık,gece 2 kez uyanıyordu, süperdi. dönüşte taşınma falan yine aynı odada yattık Rüzgarla... E yeni evde de bizim yatak odamızda beşiği.. Zaten sabaha doğru yanıma alıyorum onu, yoksa imkan yok uyumuyor...

yapmamam gereken ne çok şeyi yapıyorum...

mangalda mantar var bide...hele bizim yayla mantarı olursa süper olur..guguvak derler ona...içine tuz koyarsın, ateşin üstüne koyarsın, mantarın ortasına suyunu bırakır tuzla, onu içersin, sonra da mantarı hüpletirsin...

eski bişeyi ararken mesajını okudum da...yaaaaaaa o küpe çiçeği dediğin sultan küpesi mi, çiçekleri ters durur hani, yere bakar yani.... eskiden anneannemin vardı...ben o çiçeğe bayılırım...bir ara ben de çok aramıştım bulamamıştım.. trabzonda dayımda varmış ama ben onu buraya nasıl getirtcem ki...bir an hüzünlendim...anısı çoktur bende..muhteşem bir çiçek o...

bu arada tayinimiz belli oldu
URFA SıVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim

burcu başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım
nurdan sende 38 beden olmuşsun tebrik ederim süpersiniz

ESRAKOOOO performans ödevi konusunda inan ben sadece müfettişler için veriyorum malesef
belki onun için yapılır mı diyeceksin malesef yapıyoruz inan bizim için de oku her ders için çok zor oluyor
bide yararlı olmadığına inanıyorum onun yerine sınıfta etkinlik daha yararlı diye düşünüyorum
şehir okullarında aynı senin gibi veliler yapıyor notu velilere veriyoruz malesef
ben köy okulunda çalışıyorum onlarda yapmışl olmak için iki satır bişi yazıp getiriyorlar
o yüxzden sınıfta etkinlik yaptırıyorum daha yararlı oluyor
bide sanırım ögretmenler velilere çalıştıklarını göstermeye çalışıyorlarsempatiksalakcinni

NEYSEBU DA benim monoloğum olsun uzun zaman giremeyen bir insana bu kadar saat pc de kalabilmek ve msj yazavilmek monolog sayılır

berat kudurud gece 10 kere kalkıyorumdur okula dağınık ve uykusuz gidiyorum bid etasınma çıktı napcam bi rahatlasaydım artık büyüüsün yürüsün istiyorum sıpa artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…