yok burcum aş ermedim kızzz sadece düşününce bölee kabuklarıda hafif yanmış şekildeee oyy oyyy böle güsel geldi bir an neysemm dert deil hafta sonu çiftlik evine gierlerse millet mangala ben de domates olur
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) Brokoli, tazefasulye+ burcum misafirlerimiz ne kadar çok bölee
zayıfkene en uğrak yerimdi kendileriinşallah eylülde tekrar olacak!
ben eminönü yerine beşiktaş vapuruna binmiş ve varana kadar da farketmemiş bir kadınım.. bana böyle şeyler deme bu aralar! :))
Zehra ben odun ateşinde domatesi daha çok severim. Pikniklerimin baş tacı köz domates :)
demi bajım yaaa desem yaparda ben etten çok böööğğ oldum bu bebişte ya desem ben domates yesem kesin dalga geçer bunun içinmi istedin diee:)) bajım yemek konusunda rahat olun iştah 0 bendeeNur gerçekten bu domates konusunu açınca aklm a direk sen geldin. Ama basit birşey olduğu içinde rahatça yapabileceğini düşünüp rahatlamıştım. ama sen işe genişlettin mangal olayları falan.. kaydirigubbakcemile3
Artık eşin yarın yapsın sana bi mangal..:hulya:
valla yorgun olmasaydım kesin yapardım ama bugün kadın geldi evi temizledik öldümmmm açım ama kalkıp bişi hazırlayasım bile yokSende fırına at tomatoları.. altlarada bir kaç odun at.. 250 derceye ayarla fırını içerden yanık kokuları gelene kadar bekle.. sonrada afiyetle ye....
inanamıyorum
ece birkaç gundur tum uykularını yatagında kendi kendine yatarak yapıyor. emzigini verip yuzune tulbentini kapatıp odadan çıkıyoruz muzik sart degil olsun olmasın. oylece yatıyor sonra donuyor falan aglayıp bagırmıyor oraya buraya sokuluyor yer arıyor rahat etcek ve uyuyor inanılmaz geliyor su an daimi mi bilmiyorum
dun aksam hele emzireyim uyutayım dedim usendim yatga girip sallamaya falan
emerken itirdi istemedi dedim gotureyim odaya bir girdik yataga bir kucak actı hani bizlere acıyor ya iki kolunla uzandı yataga koy der gibi koydum kapattı tulbenti yuzune aa baktım kımıldamıyor hiç amanın dedim ne sahane 10 dk belki dondu dondu yatakta uyudu.
allahım daim olsun lutfennn
Uzun zamandır küpe çiçeğim olsun istiyordum.. Annemin komşusunda da var. Tüm cesaretimi toplayıp çelik istedim sağolsun memnuniyetle verdi..
Çelik almanın tam zamnaı olduğu için iyi oldu uzun zamandır gönlümdeki güzelliğin bir parçasına kavuşştum.. Umarım tutar ve güzel güzel çiçekleriyle balkonumda salınırda gönlümdekinin tamamına kavuşurum..
Çok sevinmiştim paylaşayım dedim..
Bu arada bana çiçek çeliği göndermek isteyn arkadaşlara özel mesaj kutum her daim açıktır.. Yeri değil belki ama paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?