dingoz gelecekti buaralar bakalım arıycakmi beni
biz de bayılırız film seyretmeye! sinema keyfi ayrıdır bizim iin. geen hafta gittik Labirent'e. himmmm nasıl diyim, garez gibi bekleme.. o ayrıydı.. bir ekoldü diyebilirim. bu öyle değil. sadece 3D olması ilgi ekiyor, film ilgin ve seyredilebilir hale geliyor. ama sırf 3D bir gerilim seyretmek için bile gidilir derim ben!Pervin, İstanbul'da seninle görüşme olasılığı çok heyecanlandırıyor beni. Onur'la konuştum bugün. 16 sı akşamına yer ayırtacağım Beyoğlu öğretmenevinden, inşallah yer vardır. 16 ve 17 Temmuzda İstanbul'dayız inşallah :)
Annemden rica ettim, akşam Doruk'a baktı, biz de Robin Hood'a gittik Onur'la. Çok severiz biz film izlemeyi. Sevgiliyken, evliyken maddi sorun olmadığı sürece her hafta giderdik. Çok iyi geldi. Bİr de 3D Labirent'i istiyorum. Garez'in yönetmeni çekmiş gene ve ben Garez'i sinemada izleyip, altıma mıçmıştım korkudan. İnşallah izleyebiliriz...
öffffffffffff ç harfi çok zor basıyor... yamuk yamuk çıkmış yazdıklarım...
olsun ben anladım :) Demek sen de garez severlerdensin. Bir kısım medya sevmedi o filmi biliyorsun bayık buldu, bence süperdi. hatırladıkça irkilirim hala :)
Özlem, sarı dolmuşları kullan mümkünse, süper onlar :)
16 temmuz cuma saat 13.00'te Bakırköy'de lazer randevum var, duyurulur :)) Napsak? Esrako sen cuma uygun olabiler misin acaba? Yoksa biz o gece İst'da kalsak, ctesi görüşmek mi uygun olur?
[
milkshak sibel burayamı geliyorsunn ama bugünde şansına hava iii değil bakalım görüşebilicekmisinizz:))
Hallisna'ya teşekkürler. Acaba başka işlere de yarar mı cilt için? MAske yapılsa mesela, cildi yeniler mi?
Biliyor musunuz? Ayda en çok 2 defa, gece yatmadan önce yüze Bepanthen sürmek cildin yenilenmesini sağlarmış. Cİlt doktorları da doğruluyormuş bunu ama maks 2 defa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?