2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla hasatım cıkmıs benim bugun gozumu acamıorum aksam ustu ece uyurken kestirdim yanında emrah gelmiş uyurken fotolarımızı cekmis vs hicc duymadım

saat 11 oldu hala uyumadı benimki ya mızır mızır sesi gelio elif sallıo gidip alayım en iisi zaten in cin bide ben tek kale mac yapıos

tayinimizi hayırlayan herkeslere teşekkürler
ELıF madem yaklastık görüşelim lütfen çok istiyorum burdan biriyle görüşüp buluşma fotosu yayınlamak hasetmiyim neyim:) şaka bir yana mutlaka görüşmeye çalışalım
NURDAN zorunlu hizmetama benden dolayı değil eşimin tayini çıktı aslında dolaylı vcolarak bende istiycem tayin hakan asker onlar sürekli tayinci zaten yani ben sürekli ordan orayaa gitcem
aslında benim zorunlu hizmet affoldu zaten şimdiye kadar bitmiş olcaktı çorumda yapıyordum zorunlu hizmeti biraz karısık bir durum yani

geç gelen resimler süper oldu nurdan bebekler süper gercekten fotlarda 2 3 yaş gibi duruyorlarbide emzikleri olmasa:)

evros, tayininiz hayırlı olsun.. güzel hatırlayacağın günleriniz, anılarınız olsun orada..
Fatmacim, hakkınızda hayırlısı olsun.. bu memlekette ne yazıkki çok haksızlıklar oluyor, insanın isyan edesi geliyor ama naaparsin işte..

inş buna gerek duymazsınız ama yinede aklınızda bulunsun..

YUMURTA AKI....

Hiçbir zaman bunu kullanmak gerekmeyeceği düşünülür, ama gerektiğinde...

Yumurta akı kullanılarak yanıklar basit ve etkin biçimde tedavi edilebilir.

Bu yöntem itfaiyecilerin eğitimi sırasında ders olarak verilmiştir

Bir yanık meydana geldiğinde, kapsadığı alan ne olursa olsun ilk yardım, etkilenen alanı sıcaklık azalıncaya ve deri tabakalarını yakmayı bırakıncaya kadar soğuk suyun altına tutmak ve sonrasında bu bölgeye yumurta akı uygulamaktan oluşmaktadır.

Bir kimsenin elinin büyük bir kısmı kaynar su ile yandığında, duyduğu büyük acıya rağmen elini soğuk su musluğunun altına tutmuş ve sonrasında 2 yumurta kırmış, aklarını ayırmış ve çırpmış ve elini içine daldırmıştır.

Eli o denli yanmış durumdadır ki yumurta akı uygulanır uygulanmaz derisi kurumuş ve yumurta akı bir film tabakası oluşturmuştur.

Daha sonra bu kişi yumurta akının doğal bir kollajen (bir tür albüminoid) olduğunu öğrenmiş ve en az bir saat boyunca eline tabaka üzerine tabaka gelecek şekilde yumurta akı uygulamıştır. Öğleden sonra hiçbir acı duymaz olmuştur. Ertesi sabah yanık bölgesinde nerdeyse belirsiz bir kırmızımsı leke kalmıştır. Elinde sürekli ve feci görünüşlü bir yara izi kalacağını düşünürken 10 gün sonra geride hiçbir yanık izi kalmamış ve hatta deri eski normal rengine yeniden kavuşmuştur!

Yanan bölge yumurta akında mevcut ve aslında vitamin dolu bir plasenta (etene) olan kollajen sayesinde tamamen yenilenmiştir.

Bu ileti herkes için yararlı olabilir, başkalarına da gönderiniz.

sevgiler..

Pervin, ıstanbul'da seninle görüşme olasılığı çok heyecanlandırıyor beni. Onur'la konuştum bugün. 16 sı akşamına yer ayırtacağım Beyoğlu öğretmenevinden, inşallah yer vardır. 16 ve 17 Temmuzda ıstanbul'dayız inşallah :)

Annemden rica ettim, akşam Doruk'a baktı, biz de Robin Hood'a gittik Onur'la. Çok severiz biz film izlemeyi. Sevgiliyken, evliyken maddi sorun olmadığı sürece her hafta giderdik. Çok iyi geldi. Bır de 3D Labirent'i istiyorum. Garez'in yönetmeni çekmiş gene ve ben Garez'i sinemada izleyip, altıma mıçmıştım korkudan. ınşallah izleyebiliriz...

Hallisna'ya teşekkürler. Acaba başka işlere de yarar mı cilt için? MAske yapılsa mesela, cildi yeniler mi?

Biliyor musunuz? Ayda en çok 2 defa, gece yatmadan önce yüze Bepanthen sürmek cildin yenilenmesini sağlarmış. Cılt doktorları da doğruluyormuş bunu ama maks 2 defa!

biz de bayılırız film seyretmeye! sinema keyfi ayrıdır bizim iin. geen hafta gittik Labirent'e. himmmm nasıl diyim, garez gibi bekleme.. o ayrıydı.. bir ekoldü diyebilirim. bu öyle değil. sadece 3D olması ilgi ekiyor, film ilgin ve seyredilebilir hale geliyor. ama sırf 3D bir gerilim seyretmek için bile gidilir derim ben!

kimsecikler yok bu saatte tatil baymaya başladı ya! KK arkadaşlarımın hiçbirisi ile henüz görümedim zaten ( haftaya avrupa yakasını fethetmeye geliyorum bakalım neler olacak.. Esrako seni göremedim hava yağmurluydu gittin mi çamlıcaya gitmemişsindir diye düşündüm...Gelmeyi istiyordum ama kısmet omadı otobüsle ulaşım çok zormuş ya ıstanbulda bavullarla ve Özdeyle ( Çarşamba geri döneceğiZ balıkesire

öffffffffffff ç harfi çok zor basıyor... yamuk yamuk çıkmış yazdıklarım...

olsun ben anladım :) Demek sen de garez severlerdensin. Bir kısım medya sevmedi o filmi biliyorsun bayık buldu, bence süperdi. hatırladıkça irkilirim hala :)

Özlem, sarı dolmuşları kullan mümkünse, süper onlar :)

kaydirigubbakcemile3 uzun mesafelerde zor biraz onları kullanmak kendilerini çok severim ama boshayallersmile

Valla en iyisi kendi evin kendi evin gibisi yok bir daha Özde laf anlayana kadar tatile gitmek yok hiç tat alamıyorum anneme bırakıp birkaç lise ve ortaokul arkadaşımla görüştüm iyi geldi onada şükür :))

16 temmuz cuma saat 13.00'te Bakırköy'de lazer randevum var, duyurulur :)) Napsak? Esrako sen cuma uygun olabiler misin acaba? Yoksa biz o gece İst'da kalsak, ctesi görüşmek mi uygun olur?

burcu tarih yaklassın tekrar konusuruz net olarak,
cuma aksamımı direk sana ayırırım vala billa :) çok sevicem seni hissediyorum hele bir bulusalım 17 temmuz sabahı buradaki satırlarımı bi okusun su sevisgen hatunlar ::))))

saka bir yana is çıkısı yanına gelirim nerde olursan ben zaten leventteyim malum is yeri orda bakırkoy çıkısı sayet birkaç saat oyalanırsan, tarih olarak emin zdegilim is yogunlugundan ama belki birkaç saat erken cıkma izin alma durumumda olabilir tabi.
onun haricnide cumartesi bulusursak yaya yaya otururuz uzun uzun çok svindim valla simdiden.

Evet gercekten de maksımum ıkı defa,her gune kullanılırsa yüz kusuyor onu sivilce olarak, yaglı cıltlere onermem, karma ciltlere de...

herkese günaydınn efirim burdaymış dün hiç girmedim aama sayfa ilerlememiş dün serap annedeydik vee dün benim için hiç güsel geçmedi sabah 6 uyandı musti 9 ay boyunca ilk defa neyse 1 saat uyudu sonra 1 gibi gittim uyuttum yarım saat sonra uyandı serap annenin arkadaşı odada telle konuşuo ayıp bişi yaa sonra hemen sallayıp uyutuyum dedim bu sefer temizleğe gelen kadın geldi agucuk bugucuk yaptısinir oldum akşam 8 kadar uyanık kaldı 8 1 saat uyudu 12 tekrar yattık ben zombi gibi gezdim ben gittiğim yere oyuncak filan götürümüyorum çünkü dier çocuklar ağızlarına alıolar sonrada musti alırsa die serap annede oylansın die eline süsü eşyası vermişş sonraa bana dedi buralara bişi dökülmüş die elimi sürdüm anlamadım sonra kvalidem kan bu dedi ellerimize baktık yok bişi sonra mustinin eline bi baktım tüm kan olmuş nereleri tuttuysa kan olmuş elini kesmiş hiçn ağmadıdaa böle büyük deil amaa nasıl kanadı anlamadım aklım gitti bizden bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…