2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlem istanbula alısan kopamıo oyle trafik gurultu kesmekes ama 2gun ayrı kal istanbulun gelio resmen bagımlılıkk .. ozledim senide sahalara dön artık

nurdancım canım benim... ne kadar zorlasanda ne kadar gelmesyedim desende elinde deil hersey yazgımız teosun orda olacagı dogacagı sizin orda yıyecek ekmeginiz vardı o yuzden gecmisi sorgulama.. biz bura gelirkende cok karsı cıktılar sonra alıstılar hatta simdi donmeyin diolar ama biz donmek icin yollar arıoruz acıkcası.. ama orda basladı die orda devam etcek deilsin sonucta sartlar degisti belkide trye donus icin bunları yasaman gerekiodu.. son karar sana ait artık Allah pişman etmesin

HER SECIS BIR VAZGECIS..ama ben cok seyden vazgecmisim, basta kendimden..

kendinden asla vazgecmemelisin cunku sen ozelsin ve onemlisin ve sen cok ozel ve onemli bir bebegin annesi ve o bebegin babasının esisin.. ikisininde sana ihtiyacı var once sen mutlu olacaksınki onlara can verebilesin yuregi guzel arkadasım

BABYBıM allah kavuştursun..... anne kız kaldınız demek:)))

sagol canım benim güzel bi akşamdı çok sağol....

ozlem istanbula alısan kopamıo oyle trafik gurultu kesmekes ama 2gun ayrı kal istanbulun gelio resmen bagımlılıkk .. ozledim senide sahalara dön artık

yok cnm aman uzunca bir süre İst. ismini duymak istemiyorum Altınoluk cennetmiş ya birazdan gezmeye çıkacağım ohhh misss sahil kenarı tenha dingin bir yaşama alışmışım meğerse.... En kısa zamanda aktif olarak aranıza döneceğim :)) Bende çok özledim opuyorumnanaktan
Sibel nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara canım opuyorumnanaktan

nurdancım okudukça içim eridi. ama sen şöyle düşün eşin mi kariyerin mi diye bi seçim yapmak zorunda kalmışsın. eşini seçmişsin. her seven kadın bunu yapardı. ben de eşim için vazgeçerdim heralde. pişman olma. o zaman en iyisi buymuş. sen de onu yapmışsın. ama artık eşinle gelme kararı aldıysanız sen de devam edebilirsin kaldığın yerden. benim kuzenim de uzmanlığı beş veya altıncı senesinde kazanmıştı. geç değil yani. üzme kendini..

yıldönümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.... çok sağolun...... en çok hoşuma giden çocuklarınızla ifadesiydi... inşallah aminnn diyorum.... selin biraz daha büyüsün 2. çocuk istiyorum :)))

Atlayarak okudum, kusura bakmayın. NURDAN seni mutlu edecek yaşam neyse, onu yaşamalısın. Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. Keşkelerinden kurtul, geleceğine yönel. Pervin'e hak veriyorum. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. Kendin, Teo ve Tibet dışında. Sıralamaya dikkat ettin mi?

Destek ve moral veren arkadaslarim cok sagolun, buraya yazip sizi sikmak istemiyorum ama icime atmaktan yoruldum..
seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz aslında. ben de 5 yıl önce onur burda çalışmak istediği için evlenip geldim. ikimiz de ankaralıyız oysa. ailelerimiz de öyle. ama onun ailesi de 25 yıldan sonra iş durumları filan istanbulda yaşamaya karar veridiler. onurun ablası kanadada doktoradaydı o dönem. o döndü tr ye ama mecburi hizmeti var, odtü de, mecbur ankarada. e oğullarını yanlarında istediler. ikimiz de aynı anda mezun olduk 2001 de, onur kanadaya ablasının yanına gitti 1 yıl.. bekledim.. harab ettim kendimi bir görsen.. sonra döndü master yapıcam dedi, iyi yap.. ben çalışmaya başlamıştım bile o dönem şimdiki işimde, çok da seviyordum. master yaparken çalışmadı, sonra burda iş bulunudu bir şirkette. büyük bir şirket. büyük ama maaş bit kadar. neyse madem istiyorsun peki dedim, evlendik geldik. sağolsun patronum bırakmadı beni. sen istanbul işlerimizi takip et dedi. o dönem annemler karşı ıktı baya buraya gelmeme ama direttim.yeni bir hayat kurucam ha burda ha orda ne fark eder dedim ediyormuş, bilemedim...bütün ailemi, arkadaşlarımı, geçmişimi, işimi bıraktım geldim. şimdi, hala burdan nefret ediyorum. 3-5 rkadaşımız var, e çocuk olunca ister istemez uzaklaşıyorsun herşeyden. işimden ayrılmak üzereyim, çünkü sırf istanbulda olduğum için, buradan heryere güya onlara göre ulaşım daha kolay olduğu için, herşeyi, tüm şehir dşı işlerini bana yıktılar, dayanamadım artık.. annem ankarada olduğundan ve kayınvaldem çalıştığından (hoş çalışmasa da pek kotaramıyor) çocuğumu tanımadığım insanların eline emanet etmek zorundayım.ankara da olsak bunların hiçbiri olmayacaktı. onura kızgınım o yüzden.. haa bütün bunlara değecek bir para alıyor mu? o da yok.. ne saçma değil mi? tabii senin durumunla kıyaslanamaz sen sonuçta yurtdışındasın , daha uzaksın ama benzer işte..

son gunlerde buyuk bir karar arifesindeydik ailecek dusun dusun kafayı yiyecektim.
zor bir karar gerekten esracım.. hayırlısı olsun..

seninle aynı fkirdeyim.. alışamadım birtürlü buraya.. sevmiyorum ben de keşmekeşi, kalabalığı..

yorumlarınız için teşekkürler yüzüm niye yok sabahın 7 si daha çocuklar yatakta pijamalarıyla oynuyorlardı yüzümü yıkayıp üstümü değiştirirken aklıma deneme yapmak geldi..kızım kermeside hatrılatınca elbiseyide geçiriverdim ve o halde çektim..yani altı şişhane üstü tophane misali saç kaş .....sanırım anlamışsınızdır...

Özlemcim ne ka hoş iltifatlar öle çok tşk ederim güzel hatun:)

Pervin , yok cnm o ben diilim kuzenim okadarcık daha olmadım o yoldayım inş :S Eylül aynen nasılsa öle saçlar ne ileri ne geri:)

Derya ne hoş olmuşun tebrikler valla...bu arada boy kaç senin?

gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi

canimsin, sizlr gibi dostluklar kazandigim icin ne mutlu bana, ne diyim iyiki varsiniz.gecicek..daha oncede boyle bi onem olmustu, Teo bana Allahin bi hediyesi, en kotu donemimde verdi onu bana gecen sene..o sirada ciddi bir depresyonun esigindeydim, yine oyle olmak istemiyorum..

allah kavustursun buarada, annelerede saglik olsun bi dahhaki sefere insallah..

evet canim ilk etapta o yuzden bi ilac firmasina giricem, maddi kaynak yaratabilmek icin o yuzden is gorusmeleri yaptim ama 6 ay duzenli ders calissam istedigim yere girebilirim uzmanlik icin eminim..calismadan evde oturup ders calisabilecek imkanim olsa bu eylulde kesin kazanirdim istedigim yeri..

yıldönümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.... çok sağolun...... en çok hoşuma giden çocuklarınızla ifadesiydi... inşallah aminnn diyorum.... selin biraz daha büyüsün 2. çocuk istiyorum :)))
insallah sibelcim..

evet cok haklisin burcum, yapmaya calisicam..ama hala 2005 yilini yasiyor beynim ruhum, beyin mutlu oldugu zamana gidiyor direk, hala ordayim, hep o zamani dusunuyorum, universite sonlari mezuniyet, arkadaslarim, uzmanlik sinavi vs.. hep ozaman dilimi kafamda, sonrasi silik...bundan kurtulmam gerek once..

diyorum ya herkesin bir hikayesi illaki var, kimsenin hayati mikemmel degil, o zorluklar illaki yasaniyor biyerde, evrimin dedigi gibi o yalnis oldugunu dusundugumuz kararlar sonrasinda mahvediyor bizi..en azindan benim yasadigim bu, bu pismanlik ve keskelerden kurtulmam gerek..

bloody merry seklinde geziorum sonunda
oh aman gözün aydın..

gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi
aynen öyle şekerim, aynen öyle..

Nurdan o zamanki seçimin öyle yapman gerektiği içindi şimdi ise başka ..sıra kendine geldi ..Taze burcu çok güzel bir sıralama vermiş..Geçmişe takılma bugünkü kararlarını yanıltmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…