yüzünü de görsek iyidi be derya
ah canım ya! geçmişler olsun!bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
Nurdan,kocam ve kayinvalidem sakinlestirdi beni daha iyi gibiyim, en son is cikisi arabayi kenara cekip agladim hickira hickira, icimi bosalttim.......eve gelincede teoma siki siki sarilip agladim.......sadece anne baba destekszligi degil beni bunaltan bi suru seyi ayni anda dusununce yine tasiyamadi bu beyin bu yurek..yine pismanliklar keskeler gecmis pesimi birakmadi, ustune belirsizlikler korkular kaygilar eklendi...herkes kimbilir neler yasiyor kendi hayatinda ne sikintilari var, benimide cezam buymus diyorum, insallah biticek birgun...bir yanlis karar insana ne bedeller odetiyor, insallah biticek bir gun, hersey daha guzel olucak...ama benden giden gidiyor ne fayda..
amaniiiinnnn bu kadın 2 çocuk doğurmuş yaw! helal olsun be cici!!!
bu sabah denemek için doğum öncesi giydiğim kotumu giyinmişken çektim...
Esrako Bacım,
Madem gezıye gıdeceksın nıey bızım haberımız yok.. kendı basıma cekıp gıtmıssın.. bı haber ver de ole gıdeydın :)) sen olmayınca buralar bı garıp oluyor yaf..
nurdan peki sunu anlayamadım
sen oraya giderken ailen karsı çıkmıs olmalı sanırım oyle oldu ?
simdi niye donmene karsı çıkıyorlar yanlısmı anladım ?
yine bu sabah yarın kızımın okulunda kermes var ne giyebilirm denemelerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?