2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim'in yazısına aynen katılıyorum.anne babayı fazla önemsemek bana da çok zor günler yaşattı.artık daha farklı olmaya,davranmaya çalışıyorum.hayatıma kimseyi karıştırmıyorum,bilgi bile vermiyorum.nedenlerim var bunu asla tartışmak istemem.

Damla hocam Nurdanın durumu seninkinden farklı biraz bildiğim kadarıyla.

den
ze de geçmiş olsun.jellerin önerilmediğini biliyorum ben de.ya neva iki dişte kaldı başka yok.var mı bizim gibi olan

günaydın....
bizden haberler... güzel bi akşam yemeği, güzel bi hediye aldım kısacası güzel bi akşamdı....

SELıN parmağını çekmeceye sıkıştırdı epeyce kıyamet koptu... kaşla göz arasında 1 dk. yapıyorlar herşeyi emekleme işi çok çok zormuş......

NURDANIM canım sıkma canım... rabbim yar ve yardımcın olsun.... üzülme nolur senin üzülmenin kimseye ne faydası ne zararı var olan sana oluyor kendini yıpratmış oluyorsun... herşey yoluna girecek inşallah bi bakmışsın bu günlerde unutulmuş gitmiş.....

ÖZLEM resimler süper, harika bi buluşma olmuş...

NEVAYA geçmiş olsun....

FATMA yeni saçını güle güle kullan güzel olmuş....

YAHO ve KUZY buluşması harika hele ayaklar tam ısırmalık çok şanslılar...

DERYAM ne demek canım tecrübelisin bazı şeylerde ne biliyorsan söyle başımızla beraber.....

atladıklarım varsa kusura bakmayın işimin başına dönmem lazım gelirim birazdan yine.

ELıF canım bizde hala 2 dişte kaldık.... şuan yeniden ağzının suları falan yoğunlaştı.... birde üst azı dişinin yanındaki diş beyazlaştı ilk ön 2 diş değil onun yanındaki.... belki kısa zaman sonra çıkar ama hala şuan bizde 2 dişliyiz.....

gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(

gecçmis olsun nurdan ya teo da olmustu geçenlerde yanlıs hatırlaymıyorsam

Bence sen sil bunu.. bizim delilerin diline dolanmadan :))

bende ozledimm bendeee resmin var su an elimdeee laelaelaelaelae

ay massallah ozdeyeee bacaklar cidden çok uzunn ozlem sende çok guzel çıkmıssınn. ben seni goremedim çok uzgunummm (( kahrolsun calısma hayatı

dunurum inanmıyorum yaaa yuruyo demek bizim sarı damat. masallah valla dedigin gibi 9 ayı doldurmadan hemde . 2 metre ne demek ya yuruyor iste.
geçmis olsun bu arada bronsit olmussunuz. yazmadın epeydir

Günaydın birazdan gözünüz gönlünüzmü açılır yoksa ne olur bilemiyorum menden resimler geliyor..son halim ..

Esrako Bacım,

Madem gezıye gıdeceksın nıey bızım haberımız yok.. kendı basıma cekıp gıtmıssın.. bı haber ver de ole gıdeydın :)) sen olmayınca buralar bı garıp oluyor yaf..

Şimdi ben ıkı dılım cavdar ekmegı ıle kahvaltı yaptıgımda neden doymuyorum da.. ıkı dılım cavdar ekmegı ıle tost yapınca doyuyorum.. bılen varsa yamacıma rıca edeyım.

baktım faceden

çıksınlar hayırlısıyla o zaman

bu sabah denemek için doğum öncesi giydiğim kotumu giyinmişken çektim...

vayyysssss

yusuf bey ağlıyor güzel yorumlarınızı okuyamadan çıkamak zorundayım ..paşamı uyutup geliyorum...

ya ben paraben olayını hiç dusunmedimm. kendim avon satıyorum 50+ faktorlu gunes kremini hiç bakmadan aldım. berkede ve kendimize yazın ilkg unler 30 koruma kullanıyoruz çok memnunuz avon un gunes urunlerinden aksam gidip bakayım paraben varmıymıss offff surekli birseyleri irdelemek gerekiyor

aynı benim oglum ece de tam tersi oysa kasıkla yiyor biberondan içmiyor biberon mamasını kasıkla yediriyoruz dusun

nice mutlu yillarınız olsun insallah bir omur çocuklarınızla

amanınn buyuk geçmis olsun gercekten damla ya.

massallah neva kuzusuna. çok tatlı olmus
ama videosunu izleyemedim henuz sirketten yasak yama programla acıp bakmam gerek onada vaktim olmadı ilk firsatta izleyeceim neler yapıyor

ah evrim seni o kadar iyi anlıyor ve uzuluyorumki bu durumuna.
ben aynılarını yasadım berke ile halada istahsızz hala ite kaka yiyor
4-5 yasında mc donalds da falan hamburgeri bile kirk takla atarak yedirirdik pazarlıkla oyuncagının vermem vs diyerek patates kızatmasınıda aynı nasıl çocuk bilmem yani . ama boyle idi dr istah mekanızması gelismemis demisti nasıl kimi insan çok istahlıdır çok yer bu da tam tersi demisti . oyle bırak yemesinler falan bana gore degil aynı senin gibiyim yedircem diye kırk takla atardım yıllardır oyle berke yemegini yedimi ailecek bizden mutlusu yok buyuk is bitmis buyuk yuk kalkmıs oluyor ustumden.
allaha sukur hamile iken çok dua ettim allahım nolur yiyen çocuk nasıl birsey bende goreyim diye ve ece yiyor simdiden sonra birsey olsa istahı kapansa bile bub ile bana yeter o agzını acan tablo varya nasıl bitiyoruz iboyla ikimiz ne guzel acıyor diey buyuk bir olaymıs gibi: ))
allah yardımcın olsunn.

berkede bir ara istah surubu kullanmıstık. çok etkili olmustu uç bes gun ama ekmek istiyorum falan diye geliyordu 4-5 yasında falanmıydı emin degilim ayy nası sevindik birhafta sonra normale dondu vve zaten istah surubu diye bir surup yok alerji surupları istah acıyor. sonuçta çok saglıklı bulmuyorum beyne etki eden ilaclar bunlar istah mekanızmasını uyarıyor.
ama daha ilerde falan belki balık yagı falan kullanabilirisn muliti vitmani veriyormuydun hatırlamıyorum ama onlarda bir nebze istah açarlar bizim bobrek tasımız oldugu için hiç birsey ikullanamadık maalesef

ESRAKO nerdesin bakalım sen bugün.:)))))... ceza verdik sana..... mesaiyi aksattın bugün geç kaldın topiğe.....

canım dun izinli olup gezideydim ya berke ile edirnede bugun islerle mesguldum sonra gcmisi oku oku ibitiremedim hala bitirmeye çalısıyorum:))

valla nurdan gelmelisin artıksanırım ya bu kadar bezdiysen oraya dair birsey hatırlamak bile istemiyorsan kimseyi dinleme karı koca planımızı yapın ve donun bence

View My Video

bakınız bizim sıpalar kaşığı nasıl paylaşamıyor :)

ay acılmıyor bizde mi sorun var sirkatten giriste sizler actınızmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…