gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
Bence sen sil bunu.. bizim delilerin diline dolanmadan :))
selam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
Günaydın birazdan gözünüz gönlünüzmü açılır yoksa ne olur bilemiyorum menden resimler geliyor..son halim ..
bu sabah denemek için doğum öncesi giydiğim kotumu giyinmişken çektim...
baktım facedenNurdan seni üzenin ne olduğunu tam anlamıyla bilmiyorum ama hiçbirşey senin bu kadar üzülmene değmez... :teselli:
Cnm Melek ev halinde çekilmeye müsait değildi :kedi: sonradan bir takım aksiikler sonucu çekilemedik doğru dürüst fotoğraf ama melek face t:kedi:e koymuş fotoğraf orada üç silahşörler halimiz mevcut zemuszemus
Neva ya geçmiş olsun yeni gördüm ishal mi olmuş kuzummmm fisfisfis
Fatma cidden çıtır çıtır kıtır kıtır... kaydirigubbakcemile3
çıksınlar hayırlısıyla o zamanELİF canım bizde hala 2 dişte kaldık.... şuan yeniden ağzının suları falan yoğunlaştı.... birde üst azı dişinin yanındaki diş beyazlaştı ilk ön 2 diş değil onun yanındaki.... belki kısa zaman sonra çıkar ama hala şuan bizde 2 dişliyiz.....
bu sabah denemek için doğum öncesi giydiğim kotumu giyinmişken çektim...
güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli
siz ne yaptınız?
sizler ne yaptınız.
Herkese selamlar.
Benim sevgili kızımda da şu sıralar iştah problemi yoğun. Yiğiit'in annesi marş söylüyormuş yedirirken. İnanın ben her telden söylüyorum. Neler uyduruyorum. dinliyor gülüyor eğleniyor iş ağzını açmaya gelince kilit. bi de ağzına birley soksamda diliyle ittirip tükürüyor.
En son annem yaptığımız çorbayı güzelce süzgeçten geçirmiş biberona koymuş onu içmiş benimki.
Kaşık fobisi oluştu galiba benim kızda. Kaşığı görünce yüz çeviriyor.
Şimdilik biberonla devam, yoğurt da yemiyor ama ayran yapıyorum arada onu içiyor biraz
günaydın.....
Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
ah evrim seni o kadar iyi anlıyor ve uzuluyorumki bu durumuna.Yarın doktora gıdıyorum..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı
3 aydır her öğün böyle.. bıktım.
ESRAKO nerdesin bakalım sen bugün.:)))))... ceza verdik sana..... mesaiyi aksattın bugün geç kaldın topiğe.....
benim yine herseyi birakip tasi taragi toplayip gelme dusuncelerim var hayirlisi bakalim, tibet sakin ve emin adimlarla yapalim diyor bende delleniyorum bana yarin atla gel ucaga deseler biri gaz verse gelicem, ya nasil dagilmisim toparlanamiyorum..
bir suru duygu ayni anda yasiyorum hani kanayan bi yaradan baginizi koparamazsiniz ama kopmaniz gerekir ya, korkarsiniz, ama yapsaniz cok iyi olacagini bilirsiniz ve hersey yapana kadardir, ve bir daha geriye bile bakmazsiniz iste ben o haldeyim, anlatabildim mi? isten ve doktoradan ayrilmak istiyorum ama yapamiyorum, yani yapicam illaki ama o asamalari atlatmak beni korkutuyor, yani sole uyusam ve uyansam hersey yoluna girmis biz trye yerlesmis olsak ve ben burdaki hic biseyi ve hic kimseyi hatirlamasam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?