"incili kadınlar da bebek sahibi olabilir (pcos) " ne demek be? sayfanın altında yazıyor..
"incili kadınlar da bebek sahibi olabilir (pcos) " ne demek be? sayfanın altında yazıyor..
DERYA eşim öğlen gidin santafer alacak seline bugünden itibaren başlıyorum kafamdakı karamsarlıkları dağıttığnız HERKESE çok teşekkür ederim..... eee şimdi ben kaç damla başlayım söyleyin bakalım... selincik 8,5 kilo.....
pco polikistik over hastalıgı yani kist..kist bebegi engellior ya inciye benzetmiş kisti ondan yazmıs. guzel bi ifade
BABY evet herkesin kendi evi.....kim olursa olsun kim gelirse gelsin çok güzel vakit geçirsede ama insan evde kimse olmadığı gibi rahat davranıp rahat hareket edemiyor bazen kafasını dinlemek istiyor....
10 damla ver canım bizde aynıyız.santaferden 10 veriodum ferro sanola 9 yazmıslar 9 veriorum ben.
ancak dr demişti santafer için biraz suyun icine sıkta ver die. yani 1 tatlı kasıgına azcık su damlat ustune santferi sık ver
evet canım aynen ya.. ecede uyudu supermis bu sessizlik
göremedim canım ben sayfanın aldında birşey.. ama pko hormonal bi sağlık sorunu ve hamile kalmayı etkiliyor malesef.... rabbim yardımcıları olsun herkese bu güzel duyguyu yaşatsın....
himm, yok biliyorum polikistik over sendromunu da incili kadınlar tabiri garip geldi.. ben sevmedim Pervin ya.. inci güzel birşeydir, çok severim, çok asildir ne bileyim.. insaları çok üzülmelerine sebep olan bir hastalığa bu ismi yakıştıramadım da ondan canım..pco polikistik over hastalıgı yani kist..kist bebegi engellior ya inciye benzetmiş kisti ondan yazmıs. guzel bi ifade
himm, yok biliyorum polikistik over sendromunu da incili kadınlar tabiri garip geldi.. ben sevmedim Pervin ya.. inci güzel birşeydir, çok severim, çok asildir ne bileyim.. insaları çok üzülmelerine sebep olan bir hastalığa bu ismi yakıştıramadım da ondan canım..
evet kesinlikle.. aminn...o acıdan dusunmedim sanki o hastalıklı kadınları yuceltmiş gibi geldi.. allah herkese versin evlat bambaska bi duygu
ben de istiyordum ankara. eşim oralı ama o pek istemiyor. güzel semtlerin kiraları çok fazla diyor. evin olsa tamam ama yoksa ankarada yaşamak zor olur diyor. zaten şimdilerde değil ama yıllar sonrası için yani. benim de bir istanbul merakım vardır. ni bilim ölmeden önce birazcıkta olsa yaşamak isterdim istanbulda..gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi
on damla. fakat beş damla sabah beş damla akşam.DERYA eşim öğlen gidin santafer alacak seline bugünden itibaren başlıyorum kafamdakı karamsarlıkları dağıttığnız HERKESE çok teşekkür ederim..... eee şimdi ben kaç damla başlayım söyleyin bakalım... selincik 8,5 kilo.....
esracim buraya ilk gelmem cok tesadufi oldu uzmanlik icin basvurdugum uniden kabul yazisi geldi gelin goruselim dediler, tibet o doenm burdaydi, is kararini aldim ona destek olmak icin, ve burda doktoraya basladim, hemde oturumumu alabilicektim boylece, sonra evlilik sureci vs..iste bu noktaya geldik..ailemin bana kizginligi gelmemdencok kariyerimi harcamam konusunda, o 1 sene sonunda geri donup uzmanliga baslayabilirdim, o yuzden tibeti hala affetmezler kariyerime engel oldu diye sevseler bile..
cok uzun oldu ozur dilerim, ama sordun diye yazayim dedim...
ESRA okul konusu gerçekten çok zor birazda belki şans meselesi.... artık okuldan öte öğretmenlerde çok önemli..... 16 kişilik sınıf gerçekten çok güzel ne kadar az öğrenci o kadar verimli eğitim olur.... inşallah öğretmenlerinizde iyi birer eğitimcidirler.....
elifi yolcu ettik geldik ana bala kaldık yine
yıldönümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.... çok sağolun...... en çok hoşuma giden çocuklarınızla ifadesiydi... inşallah aminnn diyorum.... selin biraz daha büyüsün 2. çocuk istiyorum :)))
Özlemcim ne ka hoş iltifatlar öle çok tşk ederim güzel hatun:)
Pervin , yok cnm o ben diilim kuzenim okadarcık daha olmadım o yoldayım inş :S Eylül aynen nasılsa öle saçlar ne ileri ne geri:)
Derya ne hoş olmuşun tebrikler valla...bu arada boy kaç senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?