2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDANIM arkadaşlar çok güzel söylemiş bunun üzerine söyleyecek başka bi söz yok.... geçmişteki keşkeleri kurcalama herşey çok güzel olacak başkaları için fedakarlıklar yaptın olmadı bu seferde kendin için bi fedakarlık yap bir şeyide kendin istediğin için yap ve inan bana bu sefer pişman olmayacaksın....

"incili kadınlar da bebek sahibi olabilir (pcos) " ne demek be? sayfanın altında yazıyor..

göremedim canım ben sayfanın aldında birşey.. ama pko hormonal bi sağlık sorunu ve hamile kalmayı etkiliyor malesef.... rabbim yardımcıları olsun herkese bu güzel duyguyu yaşatsın....

DERYA eşim öğlen gidin santafer alacak seline bugünden itibaren başlıyorum kafamdakı karamsarlıkları dağıttığnız HERKESE çok teşekkür ederim..... eee şimdi ben kaç damla başlayım söyleyin bakalım... selincik 8,5 kilo.....

BABY evet herkesin kendi evi.....kim olursa olsun kim gelirse gelsin çok güzel vakit geçirsede ama insan evde kimse olmadığı gibi rahat davranıp rahat hareket edemiyor bazen kafasını dinlemek istiyor....

10 damla ver canım bizde aynıyız.santaferden 10 veriodum ferro sanola 9 yazmıslar 9 veriorum ben.

ancak dr demişti santafer için biraz suyun icine sıkta ver die. yani 1 tatlı kasıgına azcık su damlat ustune santferi sık ver

hımmm kilo kadar veriliyor diye biliyordum.... ozaman şimdilik 8-9 olarak başlayım sonra artırırım devam ederim... inşallah severde içer çünkü selin herşeye karşısempatiksalakcinnibelki su tadını biraz açıyordur içmesi daha kolaydır belki denemek lazım çok sağol canım.....

evet canım aynen ya.. ecede uyudu supermis bu sessizlik

aslında benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var..... kendi evimde rahat edemiyorum nedense... hep bi koşturmaca hep biyoğunluk.... sabahın köründe evden çıkıyorum akşam 6,5 gibi eve geliyorum kayınvalidemlere gidiyoruz selin orda çünkü aynı apartmanda otursakda yemek ye selini doyur vs. derken anca yukarı çıkıp selini uyutuyorum o saatten sonrada benimde takatım kalmıyor pestilim çıkıyor bende yatıyorum.... evimde vakit geçirememekten şikayetçiyim bende..... kendi evime yabancı kaldımsempatiksalakcinni

göremedim canım ben sayfanın aldında birşey.. ama pko hormonal bi sağlık sorunu ve hamile kalmayı etkiliyor malesef.... rabbim yardımcıları olsun herkese bu güzel duyguyu yaşatsın....

pco polikistik over hastalıgı yani kist..kist bebegi engellior ya inciye benzetmiş kisti ondan yazmıs. guzel bi ifade
himm, yok biliyorum polikistik over sendromunu da incili kadınlar tabiri garip geldi.. ben sevmedim Pervin ya.. inci güzel birşeydir, çok severim, çok asildir ne bileyim.. insaları çok üzülmelerine sebep olan bir hastalığa bu ismi yakıştıramadım da ondan canım..

o acıdan dusunmedim sanki o hastalıklı kadınları yuceltmiş gibi geldi.. allah herkese versin evlat bambaska bi duygu

Herkese tünaydın... Geçmişe baktım ama evde işler hala bitmedi. Yazmaya vaktim olmuyor. Bir ara girip yorumlarımı eklerim kusuruma bakmayın. BirAZ neşelendireyim sizi istedim. Birde oğlumun çizilmiş karizmayı düzelteyim. ÜZeri kirlendi tabi. Burnunu gözünü ovuşturunca. yoksa biz çok temizizdir.. kaydirigubbakcemile3

[

ZEHRA canım karizma kurtarıldı öteye bile geçti baksana.... çok tatlı olmuş maşalah cidden koca adam gibi olmuş bugulu gözler oooo şimdiden çok çapkın olacak bu annesi.....

Ay bide siz bunu yandan gülüşünü görün. Ama eğitiyorum şimdiden çapkınlık falan yok hiç sevmem diye..kaydirigubbakcemile3

gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi
ben de istiyordum ankara. eşim oralı ama o pek istemiyor. güzel semtlerin kiraları çok fazla diyor. evin olsa tamam ama yoksa ankarada yaşamak zor olur diyor. zaten şimdilerde değil ama yıllar sonrası için yani. benim de bir istanbul merakım vardır. ni bilim ölmeden önce birazcıkta olsa yaşamak isterdim istanbulda..
on damla. fakat beş damla sabah beş damla akşam.

askolsun nurdan ben sordum yazdıgın için sagol. aynen oyle her secim bir vazgecis ama belkibunu secmesen belki tibeti yanlız bıraksan o zamanda ilerde pismanolabilirdin .
hem simditeo olmazdı tibetten ayrılsaydın oyle dusunherseye bedel degilmi oglun su hayatta. sakın depresyona falan gireyim demeee

sagol canım insallah iyi ogretmenler denk gelir

elifi yolcu ettik geldik ana bala kaldık yine

yıldönümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.... çok sağolun...... en çok hoşuma giden çocuklarınızla ifadesiydi... inşallah aminnn diyorum.... selin biraz daha büyüsün 2. çocuk istiyorum :)))

ozellikle oyle yazdım canım bildigim için 2. yi çokistedigini insallahh

melekk sessiz derinden zayıflamıssın ama bensenin resmini goremedim sen koy bari incelmis halininbir resminii

hanzala çok sekerrr olmuss boylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…