ben de diyordum ya tıptan mezun olunca direk doktoralı oluyorsun zaten (yanlış mı biliyorum??) nurdan niye doktora yapıyor diye.. denklikmiş meğer.. ay çok garip bir durum olmuş nurdancım yaa.. salla elalemi "onlar yanlış anlamış doktora yapıyodum" dersin! allah allah yaa! ne meraklıyız milletin işine gücüne! ya sen aslanlar gibi bitirmişsin tıp fakültesini! çok pardon da insanlara mok yemek düşer!Esra daha komigi de annenler niye donmeni istemiyorlar diye sormussun ya?
yok doktora apayri bi tez konuus uzeinde yogunlasiyorsun, denklikte apayri o da burada doktorlugumun sayilmasi icin yeniden burada fakulte okumak demek.ben suan doktora yapiyorum diyabet uzerine, ama sanirim yarida birakicam cunku bitirmeye gucum kalmadi ve cok zor teomanla devam etmek bi yandan da calisiyorum,ayrica bu sef benim promoterum ayni zamanda yani tezime yardimci olmasi gereken kisi ama anlasamiyoruz artik simdiye kadar olan yayinlarimi ve deneyimlerimi kar sayicam..ben de diyordum ya tıptan mezun olunca direk doktoralı oluyorsun zaten (yanlış mı biliyorum??) nurdan niye doktora yapıyor diye.. denklikmiş meğer.. ay çok garip bir durum olmuş nurdancım yaa.. salla elalemi "onlar yanlış anlamış doktora yapıyodum" dersin! allah allah yaa! ne meraklıyız milletin işine gücüne! ya sen aslanlar gibi bitirmişsin tıp fakültesini! çok pardon da insanlara mok yemek düşer!
nurdan bu arada bişey sorucam, tr ye dönersen, hazırlanırken uzmanlığa, (bu tus sınavı oluyor di mi?) çalışıcam demişsin ya, ne gibi bi işle görüştün?
Esracim berke kaca gidiyor suan??yani zor bir karar tabi, ogretmenler falan iyidir umarim..fiyatlar ne kadarmis yillik.
esracım 16 kişilik sınıflarda eğitim görmek mutlaka çok daha iyidir diye düşünüyorum. öğretmenlerin kalitesi de çok önemli tabi fakat okul yeni olduğu için bunu anlamak zor. cidden ikilemde bırakan bir durum.
Dam üstünde saksağan olacak ama, öğle arasında lahmacun söyleyecekti arkadaşlar, ben de dahil oldum. Lahmacunlar acılıymış, acayip bir hareketlilik var karnımda, 2 gündür de WC olayım yoktu. Şu anda davul gibi şişim, bir de hafif dar bir pantolon giymiştim, karnım - midem patlamış mısır gibi görünüyor. Okul çıkışı da Doruk'u alıp bir ark ile dondruma yemeye gidecektik, inşallah daha fazla dokunmaz :)
evet kesinlikle.. aminn...
bu arada hanzala'nın gözlerine bayıldım zehra.. allah nazarlardan saklasın..
zehra fotolar pek tatlı maşallah kuzuya
Teşekkürler teyzeleri.. Ceylan gözlüm o benim. boshayallersmilezehra masallah hanzala ne tatli olmus cok guzel bi bebek..
ya nerden aklınıza geliyor çocuklara bıyık falan cizmek benimhiç gelmiyor
bende haftasonu ece ye ruj falan sureyim diye dusundum ama yer yalar zararlı olur .) kıza ne yapılır ne cizilir acaba:))
salı günü aylık iğnemi olmuştum ve ogünden beri iğnenin yeri şiş .....başlanacakof ya of..sonuç ben bu iğneyi bırkacağım anlaşıldı...
10 damla başla...santafer tatlı içer merak etme..DERYA eşim öğlen gidin santafer alacak seline bugünden itibaren başlıyorum kafamdakı karamsarlıkları dağıttığnız HERKESE çok teşekkür ederim..... eee şimdi ben kaç damla başlayım söyleyin bakalım... selincik 8,5 kilo.....
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi
gerçekten insann evi gibisi yokevet ana kız kaldık.. bu sessizligi ozlemsimm megersem.. gerci hic sorun yasamadık guzel gecti ama yinede evim evimm benim evim :)
1.59 cuk cuk ...öyle ceylan gibi olmasakta kendi çapımızda iyiyiz...Özlemcim ne ka hoş iltifatlar öle çok tşk ederim güzel hatun:)
Pervin , yok cnm o ben diilim kuzenim okadarcık daha olmadım o yoldayım inş :S Eylül aynen nasılsa öle saçlar ne ileri ne geri:)
Derya ne hoş olmuşun tebrikler valla...bu arada boy kaç senin?
Allah kavuştursun..elifi yolcu ettik geldik ana bala kaldık yine
teşekkürler ..x-tra celle acai sağolsun tabi düzernli beslenme greyfurt suyu termal sauna şort daha yazayımmı..kendiliğineden böyle olmadıya emek ve çaba...waş waşşşş waşşş ne kadan mikemmel ne kadan nazik ne kadan ince bir vucudunud var cok imrendim
sınıf kapasitesi çok iyiymiş öğetmen kalitesinide tutturduysanız çok daha iyi...son gunlerde buyuk bir karar arifesindeydik ailecek dusun dusun kafayı yiyecektim.
berkenin okulunu degstirmye kesin kararlıydık bu sene hem saatleri çok uzun etud pansiyonlu okuld iyegeçiyor. calısan anne babaların çocukları kurra ile alınıyor ist da 13 tane var bu okuldan baska da birsehirde yok simdilik neyse sabah 7,30 servise biniyordu aksam 7,20 geliyor mesafede epey uzak trafik vs çocuk perisan oldu bunca zaman ancak dayandı bıktı artık evini ozluyor odasını esyalarını evde vakit geçirmeyi derken bu sene bakıcı falan var evde birde artık yanlız oturabiliyor birkaç saat dedik degiselim
bir devlet okuluna tam karar vermis meb den falan taridık vs bulup kayıtislemini kesinlestirdik derken bir arkadasdan yeni acılan bir ozel okul duyduk bu sene 2009-2010 egitim yilinda hizmete acılmıs fiyatlarda epey indirim yapıyorlarmıs vs diye duyduk gittik gorusmeye çoksuper harika birb ina degil en iyi ozel okullarla tabi kiyaslanamaz fiziki yapı itibari ile ama sınıflar en çok 16 kisi en çokbizi vuran bu oldu ist da okullar 40-50 kisi genelde çunku. ozellikle tek tedrisatlı olanlar.
gunlerdir dusun tasın napacagız diye ozel okula daha evel karsı oldugumu yazmıstım burda yan içok iyi bir ozel okul a gucun yeterse tamam ama bole adı sanıçok duyulmamıs ucuz yolluardan çekiniyordum
ama mevcut azlıgı nedeniyle orda karar kıldık. ikinci dil almanca var haftada 2 saat asıl 8 saaat ingilizce varbu guzel allahım pisman etmesin utandırmasın diyorum.
ogretmen arkadaslar yorumlarınızı ozellikle rica ediyorum.
çok yeni bir ozel okul mevcutu 16 maksimum.
onun yerine genel olarak kulaktan dolma duydugumuz iyi okul niteliginde 40+ kisilik devlet okulu mu ?
geçmiş olsun...ama gitsen de kurtulsan....20 lik DİŞİM yine başrolde....
korkuyorum ya kaç senedir çektiğim nedir bilmiyorum 2 dişin 2 side öyle... diş etinde yer olmadığından çıkamıyorlar... diş eti açık dişgözüküyor ama tutulacakkadar gün yüzüne çıkamıyor çünkü bütün dişi almıyor diş eti yer yok.... ve yine ağzımı açamıyorum çok acıyor..... gitmeye korkuyorum çene cerrahına......
tatlı krizimi ancak ve ancak o anda ne çekmişse o keser ..ya bu arada aklıma geldi, tatlı krizlerini geçiştirmek için, kayısıları yıkayıp derin dondurucuya atın, canınız tatlı, dondurma istediğind çıkarıp ısırarak yiyin. süper oluyor, tavsiye ederim.. aynı şeyi üzüm, kiraz,..vs ile de yapılabilir..
sende çok güzel görünüyorsun yani hem senin boy yeter beaaaaaaa.sempatiksalakcinniaaaa askol soylemedimmi yazmadımmı yazdım diye hatırlıyorum ben oysaaa. çok pardon birdaha olmaz apla :)))
evrimin dediklerine harfiyen katılıyorum sen ne bicim bir insansın derya nasıl bir arkadaslık anlasıyı bu ortamızdan catlayalım diyemi yapıyorsun ben simdi bir resim koyarım iki çocuklu kadın hali nasıl olur gorurler sen gercek degilsin :) hakkını vermiyorsun iki çocuklu olmanın çok ayıppppp :)))
azim- disiplin- ilgi-sabır=bu durum..buna inanamıyorum DERYA bu ne yaaa...... ne kaddan zayıflamışsın.... tebrik ederim seni...
sen ne kötü, ne hain, ne biçim insansın yaaa.. mafoldumben
sil bunu sil.. cabuk cabuk..
ıkı cocugu ben dogurdumm.. ay düşecem bayılacammmm akannehir
ay dostlar soguk suu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?