2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin demin alıntı yaptım arada unutmusum allah kavustursun artık sen tr ye gelince insallah yaza gorusursunuz ve tabi bizde gorusuruzz

Esra daha komigi de annenler niye donmeni istemiyorlar diye sormussun ya? cunku benim burda doktora yaptigimi soylemek yerine insanlara endrokrin uzmanligi yapiyor demisler ikisi cok farkli seyler, sanki doktora utanilicak birseymis gibi..simdi de insanlar ne der diyorlar sen donunce..insanlar ne diycek diye ben buraya mi hapsolayim??onlar benim depresyinumu onemsiyor mu ki ben onlari onemsiyeyim?,haayatta en nefret ettigim kelimedir "elalame, insanlar ne der??" ama bizimkiler icin baskalarinin dusunceleleri cok onemlidir, herseyi herkes onaylamalidir..ozaman o en iyisidir..ya abbam bu is gorusmeleri mevzu cikinca gitmis bikac hoduk doktor arkadasina sormus belkide tam anlatamadi, onlarda kesinlikle kabul etmesin soymledir boyledir demis, tamam o olay bitti babam icin ben kesinlikle kabul etmemeliyim bu teklifleri, ne aci dimi??birde burasi garantiymis tr berbatmis, heryer berbat,hic biyer garanti degilki...buraya turist gibi geldikleri icin avrupa avrupa super saniyorlar, halbuki degil..

ya nerden aklınıza geliyor çocuklara bıyık falan cizmek benimhiç gelmiyor
bende haftasonu ece ye ruj falan sureyim diye dusundum ama yer yalar zararlı olur .) kıza ne yapılır ne cizilir acaba:))

ay nurdan hay yasa :) annenler niye gelmeni istemiyor o halde diye yazacaktım ama amma soru sordum irdeledim dedim birde bunu sormayayım sen yazmıssın supersin .))

çok tezat bir durum cidden giderken istemeyen gelisini niye istemez. diycektim bende
çok alem ya en nefret ettigim seydir benimde elalem ne der kimeneee yalanı soylerken dusunmeleri gerekiyordu. hiç donmiyceksinmi sandılardı acaba. oysa doktora yapmak ne kadar guzel bir olay herkese nasip olmaz imkanın varmıs yapmıssın. utanılcak saklancak birseym çok enteresan vallahi .
herseyi bosver teoyu da uzme sarılıp aglayıp anlıyorlar onlar annelerinin hislerini lutfen nurdan elindeki guzel seyleri dusun

Esracim berke kaca gidiyor suan??yani zor bir karar tabi, ogretmenler falan iyidir umarim..fiyatlar ne kadarmis yillik.

Esra daha komigi de annenler niye donmeni istemiyorlar diye sormussun ya?
ben de diyordum ya tıptan mezun olunca direk doktoralı oluyorsun zaten (yanlış mı biliyorum??) nurdan niye doktora yapıyor diye.. denklikmiş meğer.. ay çok garip bir durum olmuş nurdancım yaa.. salla elalemi "onlar yanlış anlamış doktora yapıyodum" dersin! allah allah yaa! ne meraklıyız milletin işine gücüne! ya sen aslanlar gibi bitirmişsin tıp fakültesini! çok pardon da insanlara mok yemek düşer!

nurdan bu arada bişey sorucam, tr ye dönersen, hazırlanırken uzmanlığa, (bu tus sınavı oluyor di mi?) çalışıcam demişsin ya, ne gibi bi işle görüştün?

esracım 16 kişilik sınıflarda eğitim görmek mutlaka çok daha iyidir diye düşünüyorum. öğretmenlerin kalitesi de çok önemli tabi fakat okul yeni olduğu için bunu anlamak zor. cidden ikilemde bırakan bir durum.

milletcek ne meraklıyız di mi herkesin işine. bi de aman ne derler filan çok oluyor. kırk yıldı bir de olsa o hataya ben de düşmüyor değilim. ama eşimde hiç yoktur..

yok doktora apayri bi tez konuus uzeinde yogunlasiyorsun, denklikte apayri o da burada doktorlugumun sayilmasi icin yeniden burada fakulte okumak demek.ben suan doktora yapiyorum diyabet uzerine, ama sanirim yarida birakicam cunku bitirmeye gucum kalmadi ve cok zor teomanla devam etmek bi yandan da calisiyorum,ayrica bu sef benim promoterum ayni zamanda yani tezime yardimci olmasi gereken kisi ama anlasamiyoruz artik simdiye kadar olan yayinlarimi ve deneyimlerimi kar sayicam..
nurdan bu arada bişey sorucam, tr ye dönersen, hazırlanırken uzmanlığa, (bu tus sınavı oluyor di mi?) çalışıcam demişsin ya, ne gibi bi işle görüştün?

trde ilac firmalari urun muduru yada medikal mudur olarak doktorlari tercih ediyorlar, ozellikle yabanci dil yurtdisi seyahat engeli olmamasi ve benim gibi arastirma gecmisi cok buyuk arti oluyor, suana kadar bi kacha teklif aldim ama eylulden once basliyamam dedigim icin eylul donemi olan pozisyonlara yonlendiricekler..bu profillerle ilgilenen iki ayri insankaynaklari firmasi, ayrica baska bir ilac firmasi( hepsi yurt disi baglantili) cvimle cok ilgilendi, sali gunude yine baska bir insan kaynaklari firmasi gorusmeye cagirdi, yaza gelebilirim dedim..bbu uzun vadede dusundugum bir is degil sadece bana kisa donemde maddi kaynak saglamasi lazim yasayabilmemeiz icin..o donemde uzmanlik sinavi tus a hazirlanicam.. yine buyuk konismiyayim, belki is ve imkanlar cok hosuma gider belki kalirim..ama yinede meslegimi cok ozledim..

Esracim berke kaca gidiyor suan??yani zor bir karar tabi, ogretmenler falan iyidir umarim..fiyatlar ne kadarmis yillik.

berke seneye 5. sınıfa gidecek. 4 yılımız var yani yeni okulda. yıllık normalde 11 milyar ama yuzde elli indirim yapıyorlar su an arkadasımın arkadası çocugunu kayıt ettirdi ordan duyduk bizde 5500 yani. zaten su an okudugu okulda yıllık 1850 veriyorduk biraz daha zorliycaz sartları artık. tek beni fetheden sey sınıf mevcutları oldu

gercekten iste yen okulda nerden anlıycaz dinmi ama

Dam üstünde saksağan olacak ama, öğle arasında lahmacun söyleyecekti arkadaşlar, ben de dahil oldum. Lahmacunlar acılıymış, acayip bir hareketlilik var karnımda, 2 gündür de WC olayım yoktu. Şu anda davul gibi şişim, bir de hafif dar bir pantolon giymiştim, karnım - midem patlamış mısır gibi görünüyor. Okul çıkışı da Doruk'u alıp bir ark ile dondruma yemeye gidecektik, inşallah daha fazla dokunmaz :)

salı günü aylık iğnemi olmuştum ve ogünden beri iğnenin yeri şiş ve kızraıktı hatta ilk gün ağrı kesici içtim yattım o dereceydi .bugünde oğlumla dışaı çıktık ve sağlık ocağına uğradım malesef iğne yeri apse yapmış alkollü pamuk koydu ebe ve kurudukça kolonyayla devam edeceğim arada da buz koyacağım eğer pazartesiye kadar geçmezse antibiyortik başlanacakof ya of..sonuç ben bu iğneyi bırkacağım anlaşıldı...

düzenli beslenmeye alışınca aradaki kaçamaklar böyle yapabiliyor..

evet kesinlikle.. aminn...
bu arada hanzala'nın gözlerine bayıldım zehra.. allah nazarlardan saklasın..

zehra fotolar pek tatlı maşallah kuzuya

zehra masallah hanzala ne tatli olmus cok guzel bi bebek..
Teşekkürler teyzeleri.. Ceylan gözlüm o benim. boshayallersmile
ya nerden aklınıza geliyor çocuklara bıyık falan cizmek benimhiç gelmiyor
bende haftasonu ece ye ruj falan sureyim diye dusundum ama yer yalar zararlı olur .) kıza ne yapılır ne cizilir acaba:))

Valla ev işinden bunaldım. Odamdaki kutuyu düzeltiyordum. Gözüme göz kalemi ve Hanzala nın masum bakışları ilişti.. Veee sonuçç... Bu kadar çok sakallı olacağını düşünmüyorum çünkü genetik bir köselik var.. Bende de..kaydirigubbakcemile3

bugün bende netten extra jel siparişi verdim 89 tl inşallah yararını görürüm.emziren anneler kullanmaz yazıyor.ama ben artık sadece geceleri emziriyorum acaba bi sorun olurmu kullanırsam

10 damla başla...santafer tatlı içer merak etme..
gizem ankaralı biri eger ruhunda yoksa istanbulda yapamaz..ankaranın o mistik havası duzeni memuriyet havası unvleri herkesin birbirne hocam die hitap etmesi ..ankaranın hocamı istanbulda hacıma donuyo dimi
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
evet ana kız kaldık.. bu sessizligi ozlemsimm megersem.. gerci hic sorun yasamadık guzel gecti ama yinede evim evimm benim evim :)
gerçekten insann evi gibisi yok
1.59 cuk cuk ...öyle ceylan gibi olmasakta kendi çapımızda iyiyiz...
elifi yolcu ettik geldik ana bala kaldık yine
Allah kavuştursun..
waş waşşşş waşşş ne kadan mikemmel ne kadan nazik ne kadan ince bir vucudunud var cok imrendim
teşekkürler ..x-tra celle acai sağolsun tabi düzernli beslenme greyfurt suyu termal sauna şort daha yazayımmı..kendiliğineden böyle olmadıya emek ve çaba...
sınıf kapasitesi çok iyiymiş öğetmen kalitesinide tutturduysanız çok daha iyi...
geçmiş olsun...ama gitsen de kurtulsan....
tatlı krizimi ancak ve ancak o anda ne çekmişse o keser ..
ama şimdilik tutuyorum süt ve tarçın de işe yarıyor..
sende çok güzel görünüyorsun yani hem senin boy yeter beaaaaaaa.sempatiksalakcinni
buna inanamıyorum DERYA bu ne yaaa...... ne kaddan zayıflamışsın.... tebrik ederim seni...
azim- disiplin- ilgi-sabır=bu durum..
sen ne kötü, ne hain, ne biçim insansın yaaa.. mafoldumben

sil bunu sil.. cabuk cabuk..

ıkı cocugu ben dogurdumm.. ay düşecem bayılacammmm akannehir

ay dostlar soguk suu kafamçokkarıştı

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Bu arada Derya fitsin fitsin fit fit fit...
DArısı bizim başımıza..
Bu sabah tartıda 71.0 gördüm ama eğer yarında öyle devam ederse ticker ı değştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…