gecmis olsun derya ya birak olmazsa, hapa devam..salı günü aylık iğnemi olmuştum ve ogünden beri iğnenin yeri şiş ve kızraıktı hatta ilk gün ağrı kesici içtim yattım o dereceydi .bugünde oğlumla dışaı çıktık ve sağlık ocağına uğradım malesef iğne yeri apse yapmış alkollü pamuk koydu ebe ve kurudukça kolonyayla devam edeceğim arada da buz koyacağım eğer pazartesiye kadar geçmezse antibiyortik başlanacakof ya of..sonuç ben bu iğneyi bırkacağım anlaşıldı...
evet..ben kullanıyordum..emzirme olayına birşey diyemeceğim..sabah sür sadece..ama iyi masajla uygula.doğru uygularsan vucudunda rüzgar esiyor sanki etki ettiğininbelirtisidir..derya xtra jeli sen kullanıyordun değilmi?
teşekkür ederim..devam devam yılmak yok...Bu arada Derya fitsin fitsin fit fit fit...
DArısı bizim başımıza..
Bu sabah tartıda 71.0 gördüm ama eğer yarında öyle devam ederse ticker ı değştireceğim.
Neden olmuş ki Derya. Böyle olunca iğne etkili oluyor değil mi.. Sakata gelmesin de..kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun derya ya birak olmazsa, hapa devam..
nurdan cektigin cileyi bırak okadarda zorlanıosan yeter ya hiiçbisey canından kıymetli deil. annenlerde nie utanmıslardamı millete drluk yapıo demişler. avrupa nası buyuyo burda milletin gozunde dimi.. benim teyzemin biri hollandada yasıo digeri italyanla evli italyada yasıo yani o yuzden azcok biliorum zorlukları..
ah evrim seni o kadar iyi anlıyor ve uzuluyorumki bu durumuna.ben aynılarını yasadım berke ile halada istahsızz hala ite kaka yiyor
4-5 yasında mc donalds da falan hamburgeri bile kirk takla atarak yedirirdik pazarlıkla oyuncagının vermem vs diyerek patates kızatmasınıda aynı nasıl çocuk bilmem yani . ama boyle idi dr istah mekanızması gelismemis demisti nasıl kimi insan çok istahlıdır çok yer bu d..................................??
ya bu arada aklıma geldi, tatlı krizlerini geçiştirmek için, kayısıları yıkayıp derin dondurucuya atın, canınız tatlı, dondurma istediğind çıkarıp ısırarak yiyin. süper oluyor, tavsiye ederim.. aynı şeyi üzüm, kiraz,..vs ile de yapılabilir..
20 lik DİŞİM yine başrolde....
korkuyorum ya kaç senedir çektiğim nedir bilmiyorum 2 dişin 2 side öyle... diş etinde yer olmadığından çıkamıyorlar... diş eti açık dişgözüküyor ama tutulacakkadar gün yüzüne çıkamıyor çünkü bütün dişi almıyor diş eti yer yok.... ve yine ağzımı açamıyorum çok acıyor..... gitmeye korkuyorum çene cerrahına......
ya nerden aklınıza geliyor çocuklara bıyık falan cizmek benimhiç gelmiyor
bende haftasonu ece ye ruj falan sureyim diye dusundum ama yer yalar zararlı olur .) kıza ne yapılır ne cizilir acaba:))
Evrim ne yaptiki doktora kaçta gidecekti..
Annem aradı şimdi akşama misafirim var ..
Bende merak ettim Evrim'i..
Evrim Evrim gittin mi doktora. Meraklandım.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?