2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun derya ya birak olmazsa, hapa devam..

derya xtra jeli sen kullanıyordun değilmi?
evet..ben kullanıyordum..emzirme olayına birşey diyemeceğim..sabah sür sadece..ama iyi masajla uygula.doğru uygularsan vucudunda rüzgar esiyor sanki etki ettiğininbelirtisidir..
Bu arada Derya fitsin fitsin fit fit fit...
DArısı bizim başımıza..
Bu sabah tartıda 71.0 gördüm ama eğer yarında öyle devam ederse ticker ı değştireceğim.
teşekkür ederim..devam devam yılmak yok...
Neden olmuş ki Derya. Böyle olunca iğne etkili oluyor değil mi.. Sakata gelmesin de..kaydirigubbakcemile3

bu iğne yağlıymış..en derine yapmamıza rağmen böyle sorunlarla karşuılaşabiliyoruz dedi ebe..ya on sormayı unuttm aklım takıldı şimdi..

nurdan cektigin cileyi bırak okadarda zorlanıosan yeter ya hiiçbisey canından kıymetli deil. annenlerde nie utanmıslardamı millete drluk yapıo demişler. avrupa nası buyuyo burda milletin gozunde dimi.. benim teyzemin biri hollandada yasıo digeri italyanla evli italyada yasıo yani o yuzden azcok biliorum zorlukları..

sozde ben uzmanlik demisim onlara, yada onlar oyle anlamislar doktorayi, sonrada ben suclu oldum yada utandilar bilmiyorum..

evet ben de gelip yasamadan boyle oldugunu bilemezdim avrupanin ama gercekten ulkemiz cennet, insanlarda bosuna bir avrupa hevesi var, burdada cok olumsiuzluklar var en basta irkcilik, hicbiyer kendi yurdun gibi degil...

herkese mbr bi kaç gündür giremedim hiç zmnım yoktu önce resim yükleyim sonraa topike döneceğim mustiye düğünde giymesi için kıyafet aradım vee istediğimi buldummm

Saol tatlım, umarım o noktalara gelmeyız,umarım.

yok yavrum kesmez.. kendımı kandıramam, yapamam, benden bunu ısteme kaydirigubbakcemile3

eger onu cektırmezsen öndekı tüm dıslerın bozulmaya baslayacak baskıyla.. haberın ola.

ya nerden aklınıza geliyor çocuklara bıyık falan cizmek benimhiç gelmiyor
bende haftasonu ece ye ruj falan sureyim diye dusundum ama yer yalar zararlı olur .) kıza ne yapılır ne cizilir acaba:))

kaydirigubbakcemile3

Evrim ne yaptiki doktora kaçta gidecekti..
Annem aradı şimdi akşama misafirim var ..

Bende merak ettim Evrim'i..

Evrim Evrim gittin mi doktora. Meraklandım.bilmiyorumkismile

Doktor amcamızdan Fatoş un yalısına geldık..

kılo ıyı, boy ıyı, gelısım sahane..

aldıgı ılaclar, kullandıgı sureler sahane..

tum organlarına, vucuduna tırnaklarına reflekslerıne kadar kontrol ettı.. sahane..

bana dedı kı.. gecıcı donem, kendını hırpalama.. olanı bıtenı Fatoş la anlattık.. o da bıze uzun uzun ızah ettı.. geldık.

Demır damlası bundan sonra 9 damla kullanılacakmıs, gerısı fazla gelırmıs artık..

Bal, süt ve yumurtanın beyazı harıcı hersey yemek serbest..

buda sabah balkona çıkardın balkon camla kapalı olduğu için rahatlıkla bırakabiliyorum sonra baktım balkonda yok ve nerde buldum kendilerini

ya bugün çok yoğundum giremedim şimdi de çıkış vakti
eşim yurtdışında yine
ben kayınvalidemde olacağım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…