2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mbr bi kaç gündür giremedim hiç zmnım yoktu önce resim yükleyim sonraa topike döneceğim mustiye düğünde giymesi için kıyafet aradım vee istediğimi buldummm

Ay eridimi, bittim.. hay masallahhh nası guzel olmus... bayıldım bayıldım..

Fatoş geldı.. o da bayıldı..

Bu kadar guzel yakısır bı beybıye bunlar yaaa....

EVRıM merak ettim dr. a gittinizmi ne dedi diye ama nerdeyse çıkma vaktım geldi yazmadın.... neyse bi ara girebilirsem hafta sonu bakarım....

DERYA bendede var o termal şort bendede var ama ne bilim daha 1-2 anca kullanmışımdır geçenlerde aklıma geldi giydim ama af edersin çamaşırıma kadar su gibi olmuş resmen bir daha giymedim.....

TAZE afiyet olsun lahmacun.... mide az yemeğe yada belli gıdalara yemeğe alışınca böyle değişik birşey yediğinde yada biraz fazla yediğinde malesef hemen aynı şikayetleri hep yaşıyoruz.... afiyet olsun dondurman şimdiden onun birşey yapacağını sanmıyorum bu şişkinliğin üstüne..... bu sıcaklarda yenilecek en güzel yiyecekk......

BABY ocelen bakalım.... :)))

Evrim gelmiş..çokda güzel haberlerle gelmiş maşallah kuzeye bak kendini hırplama geçiş dönemi diye burdan bas bas bağırdım geçicek sabret dedim ama sakalım yokki sözüm dinlensin...

Ay eridimi, bittim.. hay masallahhh nası guzel olmus... bayıldım bayıldım..

Fatoş geldı.. o da bayıldı..

Bu kadar guzel yakısır bı beybıye bunlar yaaa....
saol tizesiii takım yaptık ailecek babasıda siyah takım giyecek bende siyah beyaz elbise aldım yanı abiyee :)))
bi ayakkabı bulamadık yawff

Evrim gelmiş..çokda güzel haberlerle gelmiş maşallah kuzeye bak kendini hırplama geçiş dönemi diye burdan bas bas bağırdım geçicek sabret dedim ama sakalım yokki sözüm dinlensin...

demam demam demiştin biliyorum :) .. zaten 9. ayda gıdılmesı gerekıyordu.. ıyı oldu, ustunden yük kalktı..

saol tizesiii takım yaptık ailecek babasıda siyah takım giyecek bende siyah beyaz elbise aldım yanı abiyee :)))
bi ayakkabı bulamadık yawff

Allah ıcınıze sındırsın..

Maşallah Kuzey e... Bak annesi gayet iyiymiş beyimiz. Üzme sen kendini..
Bu arada Musti abide kasıp kavuruyor ortalığıda çok kalın değilmi be güzelim..

yozgatı alt üst ettim siyah ayakkabı yok bebiş için gökhanın halası ist bulabirse ordan bulacak yoksa netten bulabilirmiyim acabaa ayın 5 kadar gelirmi netten alsakk

Maşallah Kuzey e... Bak annesi gayet iyiymiş beyimiz. Üzme sen kendini..
Bu arada Musti abide kasıp kavuruyor ortalığıda çok kalın değilmi be güzelim..
burası yozgat bajımmm buraya inca bile ama zaten düğün zamanı ceketi çıkacakya bi gömlek bi içlik kalacak üzrindee

nurcum pek tatlı olmuş musti maşallah... kıyafetler pek güzel. minik damat..

demam demam demiştin biliyorum :) .. zaten 9. ayda gıdılmesı gerekıyordu.. ıyı oldu, ustunden yük kalktı..

Allah ıcınıze sındırsın..
saol canım ciğerimm geçmişe bakacaktım ama çıkıyorum gökhan aradı yine ateşlenmiş eve geliomuş dünde bütün gün yattı 38.7 oldu ateşi hiç düşmedi dr ye gitti iğne vurdular yokk yine aynıymış gideyimdee beyime bakıyım:):):):

NUR ne bu kız yakuşuklu musti nasılda bulmuş uydurmuşlar şuna bak ya MAŞALLAH SÜPHANALLAH...

ana bala yıkandık paklandık balamı sallıom uyusun ocelenicem dotume kadar
oh mis gibi oldunuz anladıkta bu hertarafı ocelemek niye aklinialirimsmile
derya gobegine yazki 'Nazar etme ne olur calıs seninde olur''. gecmiş olsun canım

Bak kız ama haklısın bakdım bağ oldu ...sağol cnaım kolonyalı pamukla dolanıyourm sen ocele ben kolanyalayım..:roflol:

Maşallah Kuzey e... Bak annesi gayet iyiymiş beyimiz. Üzme sen kendini..Bu arada Musti abide kasıp kavuruyor ortalığıda çok kalın değilmi be güzelim..

Saol Zehracım.. sukurler olsun.

çok gecmıs olsun..

başka topiğe bakarken bu yazyı buldum..SABİHA PAKTUNA
İki çocuk arasında üç yaş olmalı

İki çocuğu olan ebeveynlere neler tavsiye edersiniz? Çocuklarına nasıl davranmalılar?
Bu çok önemli bir konu. Çocuklar 0-11 yaşına kadar 'asosyatif' öğrenir. Yani bir şey olur, onun arkasından tekrar olduğu zaman çocuk onu öğrenir. Anne hamileyken çocuğuna karnında kardeşini taşıdığını ve kardeşinin doğacağını söyler. Anne çocuğuna bu durumu anlattığını ve çocuğunun ikna olduğunu düşünür. Oysa öyle değildir. Bebek dünyaya geldikten sonra çocuk kardeşinin o evde yaşamaya başladığını ve hiç ayrılmadığını görür. Bebek doğduktan altı ay sonra kardeş kıskançlığı en üst seviyeye çıkar. Aslında 'kardeş kıskançlığı' sözünü değiştirmek istiyorum. Bu, anneyi paylaşamamadır, anneyi kaybetme korkusudur. Bu nedenle annenin çocuklarına eşit davranması gerekir. Bunun için de bebeğini emzirirken diğer çocuğuyla da ilgilenmeli, onu da yanına almalı, onun elinden tutmalı. Çocuğa, 'Seni atmıyorum, Sensiz olmaz' mesajının verilmesi gerekir. Bunları yaparken de çocuklara yaşlarına göre davranılmalıdır. Ebeveynlerin iki çocuk arasında üç yaşın olmasına özen göstermesi gerekir. Çünkü 0-3 yaş anneye bağlanma dönemidir. Özellikle erkek çocukları daha hassas ve kırılgandır. Bu dönemden sonra ikinci bir çocuk düşünülmelidir. Ayrıca çocuklar üç yaşından önce kreşe gönderilmemelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…