herkese mbr bi kaç gündür giremedim hiç zmnım yoktu önce resim yükleyim sonraa topike döneceğim mustiye düğünde giymesi için kıyafet aradım vee istediğimi buldummm
saol tizesiii takım yaptık ailecek babasıda siyah takım giyecek bende siyah beyaz elbise aldım yanı abiyee :)))Ay eridimi, bittim.. hay masallahhh nası guzel olmus... bayıldım bayıldım..
Fatoş geldı.. o da bayıldı..
Bu kadar guzel yakısır bı beybıye bunlar yaaa....
Evrim gelmiş..çokda güzel haberlerle gelmiş maşallah kuzeye bak kendini hırplama geçiş dönemi diye burdan bas bas bağırdım geçicek sabret dedim ama sakalım yokki sözüm dinlensin...
saol tizesiii takım yaptık ailecek babasıda siyah takım giyecek bende siyah beyaz elbise aldım yanı abiyee :)))
bi ayakkabı bulamadık yawff
bence kullanma emzirirkenbugün bende netten extra jel siparişi verdim 89 tl inşallah yararını görürüm.emziren anneler kullanmaz yazıyor.ama ben artık sadece geceleri emziriyorum acaba bi sorun olurmu kullanırsam
burası yozgat bajımmm buraya inca bile ama zaten düğün zamanı ceketi çıkacakya bi gömlek bi içlik kalacak üzrindeeMaşallah Kuzey e... Bak annesi gayet iyiymiş beyimiz. Üzme sen kendini..
Bu arada Musti abide kasıp kavuruyor ortalığıda çok kalın değilmi be güzelim..
saol canım ciğerimm geçmişe bakacaktım ama çıkıyorum gökhan aradı yine ateşlenmiş eve geliomuş dünde bütün gün yattı 38.7 oldu ateşi hiç düşmedi dr ye gitti iğne vurdular yokk yine aynıymış gideyimdee beyime bakıyım:):):):demam demam demiştin biliyorum :) .. zaten 9. ayda gıdılmesı gerekıyordu.. ıyı oldu, ustunden yük kalktı..
Allah ıcınıze sındırsın..
saol cnm benim tşk ederimnurcum pek tatlı olmuş musti maşallah... kıyafetler pek güzel. minik damat..
saol deryamm normalde 24 aylıktı kıyafet ama terzi ordan burdan oynadı bu hale geldi:)NUR ne bu kız yakuşuklu musti nasılda bulmuş uydurmuşlar şuna bak ya MAŞALLAH SÜPHANALLAH...
oh mis gibi oldunuz anladıkta bu hertarafı ocelemek niye aklinialirimsmileana bala yıkandık paklandık balamı sallıom uyusun ocelenicem dotume kadar
derya gobegine yazki 'Nazar etme ne olur calıs seninde olur''. gecmiş olsun canım
Maşallah Kuzey e... Bak annesi gayet iyiymiş beyimiz. Üzme sen kendini..Bu arada Musti abide kasıp kavuruyor ortalığıda çok kalın değilmi be güzelim..
saol canım ciğerimm geçmişe bakacaktım ama çıkıyorum gökhan aradı yine ateşlenmiş eve geliomuş dünde bütün gün yattı 38.7 oldu ateşi hiç düşmedi dr ye gitti iğne vurdular yokk yine aynıymış gideyimdee beyime bakıyım:):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?