Burcu valla su son siralar bende iyice zivanadan ciktim..ne bulsam yemeye basladim..diyeti biraz bosverdim gibi..misafirde gelince mecbur yeniliyor zaten..cok sükür spor yaptigim icin kilo almadim ama tatli krizlerim devam ediyor..regl dönemim oldugundan mi böyle anlamadim..:uhm:izin öncesi isi daha siki tutsam iyi olur..a.sEvrim gözün aydın, için rahatlamıştır umarım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.
DERYA alıntılardan gördüm, maşallah taş gibi olmuşsun!
Dondurmamı gömdüm, üstüne de kahve içtim, yetinmedim bir de çiko yedim. Artık gerisini meyve ile tamamlarım. Doruk'la eve geldik, yıkadım sıpamı, besledim, uyuttum. Onur geç gelecek bugün. Kep töreni var okullarında.
Yarın da mezuniyet yemeği var, annem Doruk'a bakacak, biz yemeğe gideceğiz. Bayağı fön falan çektiricem, çok heycanlı :)
Aynısı bizde vardu Burcu.. Ben sandalyelerimin ayaklarına sesi engelleyen şeylerden almıştım. Onlara da aldım ama kaale bile almadılar.Keşke sadece bu olsaYDI. Eşim evde olduğu bir gün denk geldi kavga ettiler. Sen nasıl dayanıyorsun bunlara dedi.Ben öyle bağırıp çağırmadığımı bildiği için de daha çok kızdı tabi onlara. Ayy ne gün dü be.. Allah tan taşındılarda..Her akşam saat 9 sıralarında bir gürültü, bir gürültü! Garrrrç guurrrççç mobilyalar yer değiştiriyor. Üst kat komşularım her akşam evin dekorasyonunu değiştiriyor sanırım. 2 defa uyandı Doruk sese, oha dedim ben bile, o derece! Muhtemelen yemek yiyorlar ama sandalyeyi kaldırarak değil, sürüyerek taşıyorlar sanırım. Ayrıca kavgalıyız kendileriyle farklı sebeplerden, çok hoş değil mi?
Ben geyik olsun diye yaptım yahu. Yoksa kız bebek özlemim falan yok yani..Yaaa bu Hanzalanin annesinden cektigi nedir ya..bir aralar cipsy esram yapardi böyle saklabanliklar sira sende valla..kaydirigubbakcemile3gecen sirin mi sirin bir kiz cocuguyken simdi yakisikli bir irkek oluvermis..insallah cocugun daha fazla cinsel kimligini saptirmadan bu yolda devam edersin annesi..klava:yoksa coookk tatli bir bebek masallah..opuyorumnanaktan
Ben kime bağırdığını şimdi anladım Taze.. aklinialirimsmile:kedi:
KAĞIT YEME bizde de had safhada! Eline geçmesin! Gerçi doruk bulduğu her şeyi yemeye çalışıyor. Kağıt - plastik - demir - tahta ayırmıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?