ayy ayy bulusmussunuz fotolRA BAyıldım hepiniz cok güzelsınız bebişlerde bal ball
ayy yavrum ürüdü demek.ne güzel,maşşalah nazar degmesın mavişe.benım eşimde cok erken yürümüş ben 10 aylık sanıyodum fakat 9 aylıkkken pat dıe yürümüş nerdeyse hıc emeklemedenselam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı
oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım birde ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem iyi gelir
bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
senı cok iyi anlıyorum cünkü aynı sorunla nerdeyse 1 aydır basbasayımn.yemıyor yemıyor yemıoyr.sız 5 ögünden bahsedıyorsunuz şaka gıbı,kahvaltı tarıh oldu resmen ona hazırladıgım seylerden 3 lokma yerse şanslı hıssedıyorum,bizimkılerden yıyor arada okadar.corbasını mutlaka yerdı itirassız fakat onunda yarısını ya yıyor ya yemıyor,yogurdu cok severdı artık bazen yıyor bazen yemıyor.meyvelı denıyoruz arada,aksam muhallebısıde tarıh oldu yemıyor 5 kasık belkı.bende cok üzülüyuorum peşinde sefil oldum yemek yesın dıe.ama cok kasmamaya karar verdım yıyorsa verıyorum yoksa zorlamıyorum.boyu uzuyor gelısımı ıyı sadece kılo cok alamıyor eskısı gıbı.benı emıyor olması benı rahatlatan tek sey.oda olmasa kafayı sıyırmıstım coktan.sende cok üzme tatlı canınıolumunekankayizsmileŞincik toplu yazayım sana ıstınaden.. hani deseniz ki saatleri mi yanlıs, en az 3-4 saat aralıkları var yemeklerının arasında..
Yaptıklarım lezzetsız mı desem.. Nurdan bıle o gun bayıldı kadın yaptıgım corbanın lezzetıne..
Damla Hocam, kendısıne ozel yemek hazırlamıyorum artık, bı tek corba yapıyorum, hanı o da eti, sebzesı,tahılı bır arada olsun dıye.. onu yerse ıste..
Yemek yeme bilinci tek derdım.. ama nası saglayacagımı, nasıl yapacagımı bılmıyorum..
Yıyeceklerını Bismillah cekerek yapıyorum, inanın bana.. hanı ole vay yemeyecek, yok ıcmeyecek dıe bı duygusal hale gırmıyorum gercekten, aksıne her yaptıgımın tadına bakıyorum, nefıs dıorum kendı kendıme..
O yarım saat olayını bı deneyeyım Deryam..
Damak tadını mı uyduramıyorum dıye dusunuyorum.. ıkı cesıt corba yapıyorum genelde..
Cogu kez meyve puresını bıle oldukca zor yedırıyorum, ev bebek kavanozu ıle doldu, o da seftalı puresını bı ara cok sevıyordu.. hala da var, bı sekıl kakıstırmaya calısıyorum kavanoz mamasıyla evde yaptıgım meyve purelerını..
Ama su ac bırakayım nası olsa yer olayı bızde gecerlı degıl..
gelmıssınız yemekten.. afıyet olsun, Ecoş nası oldu?
bunu yazım bı kenara,bende sorcaktım önerınlerınız varı dıeRoche-Posay +50 cocuklar icin...siddetle tavsiye ederim, turkiyedeki eczanelerdede var...
aynen allak bullak oldum kac kere.bazen verdım bazen vermedım şimdi tektrar basladık düzenlı.nolcek halımız bılmemsibel neden doktorun ısrarla verme diyor kan damlasını sadece rahatlıktan değildir herhalde???
ben hem ver hem verme diyen hem kan değerine bakıp eksikse ver, hem eksik fazla farketmez mutlaka ver, verme gereksiz yorma diyenlerle karşılaştım haliyle hala net değilim.
amanın hocam nettin,verılmıs sadakanız varmıs.gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
oyy güzellık,maşallah sana
cok cokk yıpratmıssın kendını,ıyı haberlerlede dönmüşsün doktordan cok şükür.bu bencede bı dönem yemıyorsa zorlamıyorum bende.Yarın doktora gıdıyorum..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı adam.. bı aldı once baktı tadına, devamı gelıyor cok sukur dedım.. yok baba gelen gıden olmadı, portakal suyu ıle zor kakıstırdık o da bı kucuk cay bardagı kadar yedırdım portakal suyunun ıcıne katarak..
Evın ıcınde emızıgını kaybettık.. yedegı de babannesınde kalmıs, dıger kucugunu verdım ıstemedı.. evın ıcı oldu savas alanı, Ozgur e actım tlf, aglaya bagıra emzık ıstedım..
Çok hırpalandım ya.. resmen sınırlerım zayıfladı artık, bıktım yemek yedırme işinden..
O kadar cok canıma tak etmıs kı, ıkı gundur sızın de çetelenize ettimmm kusa kusa...
3 aydır her öğün böyle.. bıktım.
sende ıyı haberlerle dönmüşsün,cok sevındım.elim kulağımda bekliyorum... SELİNİ sağlık ocağına götürecekler babaannesiyle dedesi.... bıngıldağı kapandığı için kafa ölçüsü almaları gerekiyormuş.... inşallah hayırlı haberlerle gelirler bi aksilik çıkmaz.... TOPİGİN SİNERJİSİNİ iş başına çağırıyorum......
evet zaten kan saayımı yapıldıgındada demır için ayrı kan ıcın ayrı degerler var.üç ay once konusmustuk, o zamandan berı ben de hıc sasmadım, ama kendı prospektusunde de kılosu kadar damla dıordu.. ben de hep ona gore verdım..
sımdı sen 5 damla verıyormussun yaa.. buna gore bız fazla mı vermıs oluyoruz.. zararı nedır pekı?
Bır de pekmez kan hucrelerını artırıyor, demır ılacı ıse vucuda gereklı olan demır takvıyesını iliklere depoluyor.. ıkısı ayrı seylermıs arkadaslar..
gecmıs olsun Nevacıga.iyidir inşallah şuanbugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
konuya tam vakif olmadım ,senı neyın bukadar derınden etkıledıgını idrak edemedım ama cok üzülmüşsün bellı.inşalah hersey dıledıgın gıbı ve istedıgın şekılde olur.senın için Teo için eşin için ne hayırlıysa o olsun hakkınızda....kocam ve kayinvalidem sakinlestirdi beni daha iyi gibiyim, en son is cikisi arabayi kenara cekip agladim hickira hickira, icimi bosalttim.......eve gelincede teoma siki siki sarilip agladim.......sadece anne baba destekszligi degil beni bunaltan bi suru seyi ayni anda dusununce yine tasiyamadi bu beyin bu yurek..yine pismanliklar keskeler gecmis pesimi birakmadi, ustune belirsizlikler korkular kaygilar eklendi...herkes kimbilir neler yasiyor kendi hayatinda ne sikintilari var, benimide cezam buymus diyorum, insallah biticek birgun...bir yanlis karar insana ne bedeller odetiyor, insallah biticek bir gun, hersey daha guzel olucak...ama benden giden gidiyor ne fayda..
vışşşşşşşşşş cok fıt gördüm sizi kıskandım ayrıcana:umursamaz: sen şimdi 2 cocukmu dogurmus bulunuyorsun,yalançıııııııııııalsanaalsanasmile
yine bu sabah yarın kızımın okulunda kermes var ne giyebilirm denemelerinden..
Zehra coık yakısıklı bı oğlun var maşşalah,gözler harıka,karızmada acayıpHerkese tünaydın... Geçmişe baktım ama evde işler hala bitmedi. Yazmaya vaktim olmuyor. Bir ara girip yorumlarımı eklerim kusuruma bakmayın. BirAZ neşelendireyim sizi istedim. Birde oğlumun çizilmiş karizmayı düzelteyim. ÜZeri kirlendi tabi. Burnunu gözünü ovuşturunca. yoksa biz çok temizizdir.. kaydirigubbakcemile3
[
benım damadım işte yaa,cok yakısıklı maşalalh.erkenden damatlık denemelerı baslamıs,düğünde kapmasınlar yakısıklıyı:))bu terziyi beklerken mağazada
eklenecek bişe bulamıyorum nedense.aynısının tıpkısı desem.gazeteyı gördüğü an fırtına hızıyla ilerliyorKAĞIT YEME bizde de had safhada! Eline geçmesin! Gerçi doruk bulduğu her şeyi yemeye çalışıyor. Kağıt - plastik - demir - tahta ayırmıyor!
olumunekankayizsmile canım bende sizi cok özledım.zaten senden baskada kımse öslememıs benı:umursamaz:ya miniğim tuğbam yok hiçbir yerde ne oldu ki özledim ben onu
Miniğim bende seni sordum dün merak ediyordum ihmal etme bizi :))
Ben İst. a gittim hatunlarla buluştum sağolsunlar Melek ve Esra bana vakit ayırdılar opuyorumnanaktan Ayıramayanlarında canı sağolsun...
Ohh ne güzel deşarj olmuşsunuzdur tatil iyi gelmiş sanıırm hadi dağıt bizede enerjini ben çok yoruldum İst gezisinde ahh bir öğrensem şu araba kullanmayı var yanereleri fethedeceğim ehliyet kimlik niyetine duruyor :umursamaz:
Dünürüm kimse anlamadı bir şey kaçırmadın yani seni aramızda daha sık görmek ne kadan güzel ( ben şimdi böyle yazdım ya türkçe öğretmenine cıss yapacak beni kaydirigubbakcemile3 )
sıkıntıdan az önce 3 tane sakncalı birşey yedim off şu boğazıma hakim olsam var ya!
evrim multitaps kullanırken d3 kullanmıomusun? benim eski drumece dogdugunda d3 bulamazsan multitaps ver demisti sonrada dru degiştirince oda multitapsı bıraktırdı d3 verdi icindeki d3 oranını bilmiorum dedi.. sen nasıl yapıosun
Tatlım,
Verilmiyor.. multıtab ın ıcınde alması gereken butun vıtamınler var zaten, o yuzden gerek yok d3 e.. ıkısı bırden cok agır olur.. bence multıtab a devam et.. en azıdan yemese de alması gereken vıtamınlerı almıs oluyor.
herkes herkeslemi bulusmus bugun
kaydirigubbakcemile3 bencede :roflol:
ben senle bulusamadım ona yanarım halaaa
ins canım bi altınoluk bi izmir bi ankara sart bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?