2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Miniğim bende seni sordum dün merak ediyordum ihmal etme bizi :))
Ben ıst. a gittim hatunlarla buluştum sağolsunlar Melek ve Esra bana vakit ayırdılar opuyorumnanaktan Ayıramayanlarında canı sağolsun...
Ohh ne güzel deşarj olmuşsunuzdur tatil iyi gelmiş sanıırm hadi dağıt bizede enerjini ben çok yoruldum ıst gezisinde ahh bir öğrensem şu araba kullanmayı var yanereleri fethedeceğim ehliyet kimlik niyetine duruyor :umursamaz:
Dünürüm kimse anlamadı bir şey kaçırmadın yani seni aramızda daha sık görmek ne kadan güzel ( ben şimdi böyle yazdım ya türkçe öğretmenine cıss yapacak beni kaydirigubbakcemile3 )

ayy ayy bulusmussunuz fotolRA BAyıldım hepiniz cok güzelsınız bebişlerde bal ball
ayy yavrum ürüdü demek.ne güzel,maşşalah nazar degmesın mavişe.benım eşimde cok erken yürümüş ben 10 aylık sanıyodum fakat 9 aylıkkken pat dıe yürümüş nerdeyse hıc emeklemeden

senı cok iyi anlıyorum cünkü aynı sorunla nerdeyse 1 aydır basbasayımn.yemıyor yemıyor yemıoyr.sız 5 ögünden bahsedıyorsunuz şaka gıbı,kahvaltı tarıh oldu resmen ona hazırladıgım seylerden 3 lokma yerse şanslı hıssedıyorum,bizimkılerden yıyor arada okadar.corbasını mutlaka yerdı itirassız fakat onunda yarısını ya yıyor ya yemıyor,yogurdu cok severdı artık bazen yıyor bazen yemıyor.meyvelı denıyoruz arada,aksam muhallebısıde tarıh oldu yemıyor 5 kasık belkı.bende cok üzülüyuorum peşinde sefil oldum yemek yesın dıe.ama cok kasmamaya karar verdım yıyorsa verıyorum yoksa zorlamıyorum.boyu uzuyor gelısımı ıyı sadece kılo cok alamıyor eskısı gıbı.benı emıyor olması benı rahatlatan tek sey.oda olmasa kafayı sıyırmıstım coktan.sende cok üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile
Roche-Posay +50 cocuklar icin...siddetle tavsiye ederim, turkiyedeki eczanelerdede var...
bunu yazım bı kenara,bende sorcaktım önerınlerınız varı dıe
aynen allak bullak oldum kac kere.bazen verdım bazen vermedım şimdi tektrar basladık düzenlı.nolcek halımız bılmem
amanın hocam nettin,verılmıs sadakanız varmıs.
oyy güzellık,maşallah sana
cok cokk yıpratmıssın kendını,ıyı haberlerlede dönmüşsün doktordan cok şükür.bu bencede bı dönem yemıyorsa zorlamıyorum bende.
sende ıyı haberlerle dönmüşsün,cok sevındım.

evet zaten kan saayımı yapıldıgındada demır için ayrı kan ıcın ayrı degerler var.
bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
gecmıs olsun Nevacıga.iyidir inşallah şuan
konuya tam vakif olmadım ,senı neyın bukadar derınden etkıledıgını idrak edemedım ama cok üzülmüşsün bellı.inşalah hersey dıledıgın gıbı ve istedıgın şekılde olur.senın için Teo için eşin için ne hayırlıysa o olsun hakkınızda....

yine bu sabah yarın kızımın okulunda kermes var ne giyebilirm denemelerinden..
vışşşşşşşşşş cok fıt gördüm sizi kıskandım ayrıcana:umursamaz: sen şimdi 2 cocukmu dogurmus bulunuyorsun,yalançıııııııııııalsanaalsanasmile
Zehra coık yakısıklı bı oğlun var maşşalah,gözler harıka,karızmada acayıp
bu terziyi beklerken mağazada

benım damadım işte yaa,cok yakısıklı maşalalh.erkenden damatlık denemelerı baslamıs,düğünde kapmasınlar yakısıklıyı:))
KAĞIT YEME bizde de had safhada! Eline geçmesin! Gerçi doruk bulduğu her şeyi yemeye çalışıyor. Kağıt - plastik - demir - tahta ayırmıyor!
eklenecek bişe bulamıyorum nedense.aynısının tıpkısı desem.gazeteyı gördüğü an fırtına hızıyla ilerliyor
ya miniğim tuğbam yok hiçbir yerde ne oldu ki özledim ben onu
olumunekankayizsmile canım bende sizi cok özledım.zaten senden baskada kımse öslememıs benı:umursamaz:

gördüm fotoları süpersiniz,benım kımseyle tanısma fırsatım olmıycak sanırım.
bende enerjı kalmadı be Özlemcım,tatılden geldık Şevval 3 gun hastaydı yanı gece genızı doluyo yatınca oda öksürükten uyutmadı ne onu ne benı.2 gece 5 de yattık nerdeyse.enerjı bitti tükendı resmen.ama 3 gundur tekrar geldım kendıme,havalar süper gezdık durmadan,daa bugun puslu karanlık bı hava var içim darlandı

sıkıntıdan az önce 3 tane sakncalı birşey yedim off şu boğazıma hakim olsam var ya!

bogazına hakım olmayı becermenın yolunu bulursan bı deyıver banada.tatılde abarttımda abarttım.dün tartıldım 75 gösterdııakannehir ama regl oldugum için 1 kılo oynuyo dıe umut edıyorum genelde hep öyle olur

hafta sonu kimsecikler yok.. minik sevgilimi uyutmaya çalışıyor babannesi. benim de karnım acıkıyor gibi. ne yesem ya öfff..

Tatlım,

Verilmiyor.. multıtab ın ıcınde alması gereken butun vıtamınler var zaten, o yuzden gerek yok d3 e.. ıkısı bırden cok agır olur.. bence multıtab a devam et.. en azıdan yemese de alması gereken vıtamınlerı almıs oluyor.

bende oyle dusundum canım..aldım multitab bugun ama d3 vermiiştim ondan vermedim

Özde uykuya dalıyor deniz o kibar sesiyle alooo diye bağırıp uyandırıyor bu nasıl telefonla konuşmaktır tüm Altınoluk duyuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…