2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özgül, 2-3 günde bir "evet artık başlıyorum" ben :) Bir sıksam maçamı da, 3-4 kg daha versem tamamdır. Spora gidemedim 2 hafta, hastalık vs derken kaçırıyorum arada.

ya burcu bende bugun yeniden diyorum kendimi cuku yerken buluyorum iyice disiplinden dustum simdi yemekleride kayinvalide yapiyor,kadin harbi lezzetli yapiyor biraz tuzlu ve yagli ama lezzetli oh valla yiyorum aksam cayin yanina ya kek ya tatli yapiyor..aman tahtaya vurayim aramiz cok iyi, utumu yapiyor evi temizliyor yemeklerii yapiyor teoyu aliyor krasten yikiyor oynuyor uyutuyor, gece bile o kalkiyor, ruya gibi benim iicin hayal bile edemezdim...
neyse 2 hafta daha ruya surucek, sonra donucekler o zaman baslarim bende..

günaydın...yusuf beyin uykusuzluğu için milupa gece çayı aldım bakalım umutluyum ..dün ilk defa içirdim ama uyudumu hayır gaz sorunu hala var bu çucukta .akşamda hafif besliyorum ama yinede oluyor milupa gece çayına birde rezene katıp verdim..Umudum boşa çıkmasın...yoksa yoruldum..uyskusuzluktan en uzun uyuduğu 2 saat...yat kalktan gına geldi..aslında taş gibiliğimi gece gündüz motor misali koşturmayada borçluyum..

ciddi ciddi kağıtnamına dikkatliyim etrafında birşey bırakmıyorum nasıl zevkle yediğini görsen sanki kağıt helva bilmiyorumkismile
Yusufta şapur şupur kağıt yiyor daha doğrusu ne bulsa ağzında..geçen peçeteyi doldurmuş ağzına zor çıkarttım eşşek ben endişeyle çıkartmaya çalışıyorum oda gülüyor...
yüzmeye başla 15 günde fark atarsın gör bak..
Özgül, 2-3 günde bir "evet artık başlıyorum" ben :) Bir sıksam maçamı da, 3-4 kg daha versem tamamdır. Spora gidemedim 2 hafta, hastalık vs derken kaçırıyorum arada.
En zor kısmı çok güzel geçtin gideceği kadar gitti gerisi de gider sıkma kendini..
valla her topigi aciyorum ayri bir güzellikle karsilasiyorum..Derya tam tas gibi olmussun valla..su x-tra gel ise yariyor demekki..eger sen tavsiye ediyorsan bende almayi düsünebilirim..ne dersin??
ay teşekür ederim 5 killo daha versem tamamdır..ki gidecek eli mahkum..x-tra jel etkili gerçektenama incelme sıkılaşmaya selülite değil ki zaten inceltici sıkılaştırıcı yazıyor anti selülit yazmıyor ..o bakımdan bu bitince 3 işi bir arada gören bir ürün alıcağım..
insanlar neden saate bakamadan böyle hareket ediyor anlamıyorum..hım kavgalıysanız gıcıklığamı yapıyorlarki ..yinede çok ayıp ya..
sağol böbem...bayrak senin elinde hala..
iki akşamdır dondurmayı bende götürüyorum..

e katıl artık bayadır gelmiyorsun ..iyi olmanıza sevindim..

Son düzenleme:

Nurdan seni bi anda yanlız kalmakta çok sıktı yıprattı ördekimizin peşpeşe hastalanması ev iş yorulmuştun ..şimdi keyfine bak dinlen tadını çıkart..

aynı ya sabaha kadar mızır mızır... deli olcam buyudukce durulacagına buyudukce mızırdıo uykusunda .. 6 ayına kadar gecelerim cok guzel geciodu gercekten 2 kez emmeye kalkıodu okadar.
dun gece bı cıglık bı cıglık susutrduk babasının omuzunda uyudu koyduk yerine yıne basladı yıne uyuttuk bu sefer yanıma aldım babası salonda yattı sabaha kadarda kah ayagımda kah yerinde masajcının gelmesiyle uyandık ..sersefil gecelerim

gece hafifte beslesem uyurken illa sutun arıo ıcıp oyle uyuyo sut dedigim mama iste kısaca sut yazmak daha kolay :) uyuduktan sonra daha beslemiorm sabaha kadar. sabah 6da uykusunun arasında beslıorum .. gece beslemiorum kackez denedim istemedi biberon agzına degince uykusundan aglayarak uyandı ondan beridir gece midesini free bırakıorum

bende bugun diyetime basladım tekrardan. sporda var ama gidemiycem bugun sanırım. ayarladıgım kıza onumuzdeki hafta icin soylemistim hemde kırgınlık var ustumde biraz hemde vede kalmak istiorum nedense

evrim multitaps kullanırken d3 kullanmıomusun? benim eski drumece dogdugunda d3 bulamazsan multitaps ver demisti sonrada dru degiştirince oda multitapsı bıraktırdı d3 verdi icindeki d3 oranını bilmiorum dedi.. sen nasıl yapıosun

nur maşşallah musti çok tatlı olmuş allah nazardan korusun.nazar boncuğu takmayı unutma!!
.

iyi iyi.. bı sorun yok, yedırmekte zorlanıyordum, onu da dr üsteleme dedı.
aman efrimimm b sorun olmasında bencede üsteleme bi ara gerçekten mustide böleydii yukardan yengemi çağrıyordum o oynatıo ben yediriodum ama yeminle sadece 3 kaşık sonra bıraktım en az 5 gün sadece mama içti arada tabi 3 kaşıkta olsa çorba sonra sonra açıldı çok şükürr
Nur senin oglan cok yakisikli olmus..takim elbiseside cookkk yakismis..insallah damat oldugunuda görürüz...senağlama
tişkürrr ederiz tiselerr daha iileri dier kuzuşların olsun
ya miniğim tuğbam yok hiçbir yerde ne oldu ki özledim ben onu
enson bildiğime göre pc virüs almıştııı sanırım ondan girmio yanlış bilmiosam
Musti küçük adam ne kadar karizmatik olmuşsun sen:))
saol cnmmm tşk
sen ne ara gittin yawf tatüleee

teşekkür ederim,aklım hep sizdeydi zaten.
bak 12 saat bile geçmeden tekrar burdayım,bu bir rekor :hooray: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
iyi tatiller özlemciğim,izmir'e de bekleriz. olumunekankayizsmile

Arkadaşlar Antalyada falan değilim aslında kendimi tatilde gibi hissetmek için yazdım ask-lında ne antalyada oturuyorum ne antalyada tatildeyim kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Antalyada falan değilim aslında kendimi tatilde gibi hissetmek için yazdım ask-lında ne antalyada oturuyorum ne antalyada tatildeyim kaydirigubbakcemile3

ulen gadın,beni de kekledin.giremiyorum ya, "herhalde bu hatun tatile gidecekti,gitti." dedim ben de.neyse,biz iki dünür her zaman tatildeyiz zaten,denize 10-15 dk mesafede oturan insanlar olaraktan... zemuszemus

bı merhaba deme fırsatı buldum sonunda
tatılden gelelı 6 gun oldu ama gıremedım,tatılimiz güzel gectı hasta falan olömadı kuzum uyku duzenı bozulmadı
aksıne gezmek vs iyi geldı hep iyi uyudu,fakat dönüş yolıunda öksürmneye basladı sonrakı 3 gun kısmen kötüydu
öksürük hafıf balgam burun tıkanıklıgı ve akıntısı vardı,şimdi iyi sayılır
6 gundur gıremedım çünkü laptopum kuzenımde.okulu için lasımmış,rica etti verdım bende,kendınınkını halletmısde.bende kardesımden gırıyom şimdi.
4gözle pcmı beklıyorum,özledım yahu sızı.
benı unuttunussmu yoksa :))

umarım herkez ıyıdır,ne cok şey kacırdım kımbılır,tatıle gıdecek hatunlar vardı gitti geldımı herkez.
Özlem istanbul tatılın nasıl gectı yavrumm? bulusabıldınmı istanbullu güzellerle?
Pervinde Lal Eceyle buluscaktı sanırım ,hatta bırıyle daha buluscaktı.meraktan çatladım merak edıyorum bılen varsa ufaktan bı özet gecse cok makbule gecer.
bugun vaktım oldugu kadar gircem gecmmısı okuycam kuzum uyursa tabı
uyku dıyınce artık erken uyuyo Şevval.hala şoktayım nazar degmesın tütütütü.bazen 9 -9.30da bazı aksamlarsa 8.30da bıle gece uykusuna gectıgı oluyo.
harıka bı duyguymus,dogdugundan berı bukadar erken uyumadıgı için cok mutluyum
fakat yeme konusunda problemlıyız,tam gaz emeklıyoruz cok haraketlıyız.
az yiyoruz,zor yıyoruz peşinde sefıl oluyorum.ama cok zorlaqmıyorum,yerse bı kac lokma mutlu oluyorum okadar
zayıflamadı ama kıloda almadı ,10 küsür kıloda takılı kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…