Özgül, 2-3 günde bir "evet artık başlıyorum" ben :) Bir sıksam maçamı da, 3-4 kg daha versem tamamdır. Spora gidemedim 2 hafta, hastalık vs derken kaçırıyorum arada.
Yusufta şapur şupur kağıt yiyor daha doğrusu ne bulsa ağzında..geçen peçeteyi doldurmuş ağzına zor çıkarttım eşşek ben endişeyle çıkartmaya çalışıyorum oda gülüyor...ciddi ciddi kağıtnamına dikkatliyim etrafında birşey bırakmıyorum nasıl zevkle yediğini görsen sanki kağıt helva bilmiyorumkismile
yüzmeye başla 15 günde fark atarsın gör bak..Evrim doktordan güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.. Maşallah kuzuma benim ...
Hanzala ne kadar tatlı gözlere bende bittim valla çok etkileyici bakışları var gözü kara bu oğlanın :)))
Musti küçük adam ne kadar karizmatik olmuşsun sen:))
Pervin ohh be çok iyi anlaşsan bile evde başka birinin olması pek güzel bir olay değil.. Yardımcı olmasını kısa bir süre özlersin sadece bende öyle oluyor :))
Derya cidden emeklerinin karşılığını almışsın gaza geliyorum birden sonra fosss :) koca bir göbek yumurta tavuğun dötüne geldi herkes denize giriyor en kötü ihtimal pazar günü koca göbüşümle denize gireceğim bu iş yüzmeden olmayacak anladım tenha yerlerden başlayayım yüzmeye :))
En zor kısmı çok güzel geçtin gideceği kadar gitti gerisi de gider sıkma kendini..Özgül, 2-3 günde bir "evet artık başlıyorum" ben :) Bir sıksam maçamı da, 3-4 kg daha versem tamamdır. Spora gidemedim 2 hafta, hastalık vs derken kaçırıyorum arada.
ay teşekür ederim 5 killo daha versem tamamdır..ki gidecek eli mahkum..x-tra jel etkili gerçektenama incelme sıkılaşmaya selülite değil ki zaten inceltici sıkılaştırıcı yazıyor anti selülit yazmıyor ..o bakımdan bu bitince 3 işi bir arada gören bir ürün alıcağım..valla her topigi aciyorum ayri bir güzellikle karsilasiyorum..Derya tam tas gibi olmussun valla..su x-tra gel ise yariyor demekki..eger sen tavsiye ediyorsan bende almayi düsünebilirim..ne dersin??
insanlar neden saate bakamadan böyle hareket ediyor anlamıyorum..hım kavgalıysanız gıcıklığamı yapıyorlarki ..yinede çok ayıp ya..Her akşam saat 9 sıralarında bir gürültü, bir gürültü! Garrrrç guurrrççç mobilyalar yer değiştiriyor. Üst kat komşularım her akşam evin dekorasyonunu değiştiriyor sanırım. 2 defa uyandı Doruk sese, oha dedim ben bile, o derece! Muhtemelen yemek yiyorlar ama sandalyeyi kaldırarak değil, sürüyerek taşıyorlar sanırım. Ayrıca kavgalıyız kendileriyle farklı sebeplerden, çok hoş değil mi?
sağol böbem...bayrak senin elinde hala..Evrim gözün aydın, için rahatlamıştır umarım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.
DERYA alıntılardan gördüm, maşallah taş gibi olmuşsun!
Dondurmamı gömdüm, üstüne de kahve içtim, yetinmedim bir de çiko yedim. Artık gerisini meyve ile tamamlarım. Doruk'la eve geldik, yıkadım sıpamı, besledim, uyuttum. Onur geç gelecek bugün. Kep töreni var okullarında.
Yarın da mezuniyet yemeği var, annem Doruk'a bakacak, biz yemeğe gideceğiz. Bayağı fön falan çektiricem, çok heycanlı :)
selam herkese,
yoğun geçen günlerden sonra yavaş yavaş ferahlıyorum ve tabi ki ilk iş soluğu burada aldım.iyi haberlerinizi almak güzel;biz de iyiyiz.okullar kapanınca daha da iyi olacağız.
görüşmek üzere...
ya burcu bende bugun yeniden diyorum kendimi cuku yerken buluyorum iyice disiplinden dustum simdi yemekleride kayinvalide yapiyor,kadin harbi lezzetli yapiyor biraz tuzlu ve yagli ama lezzetli oh valla yiyorum aksam cayin yanina ya kek ya tatli yapiyor..aman tahtaya vurayim aramiz cok iyi, utumu yapiyor evi temizliyor yemeklerii yapiyor teoyu aliyor krasten yikiyor oynuyor uyutuyor, gece bile o kalkiyor, ruya gibi benim iicin hayal bile edemezdim...
neyse 2 hafta daha ruya surucek, sonra donucekler o zaman baslarim bende..
kızlar daha önce de sormuştu ama cevap veren olmadı ya da kaçırdım bilemiyorum. facedeki grubumuzun ismi ne??
günaydın...yusuf beyin uykusuzluğu için milupa gece çayı aldım bakalım umutluyum ..dün ilk defa içirdim ama uyudumu hayır gaz sorunu hala var bu çucukta .akşamda hafif besliyorum ama yinede oluyor milupa gece çayına birde rezene katıp verdim..Umudum boşa çıkmasın...yoksa yoruldum..uyskusuzluktan en uzun uyuduğu 2 saat...yat kalktan gına geldi..aslında taş gibiliğimi gece gündüz motor misali koşturmayada borçluyum..
e katıl artık bayadır gelmiyorsun ..iyi olmanıza sevindim..
Antalya dan herkese selamlar lülülülülülü
Günaydın hepinize.... opuyorumnanaktan
nur maşşallah musti çok tatlı olmuş allah nazardan korusun.nazar boncuğu takmayı unutma!!
.
aman efrimimm b sorun olmasında bencede üsteleme bi ara gerçekten mustide böleydii yukardan yengemi çağrıyordum o oynatıo ben yediriodum ama yeminle sadece 3 kaşık sonra bıraktım en az 5 gün sadece mama içti arada tabi 3 kaşıkta olsa çorba sonra sonra açıldı çok şükürriyi iyi.. bı sorun yok, yedırmekte zorlanıyordum, onu da dr üsteleme dedı.
tişkürrr ederiz tiselerr daha iileri dier kuzuşların olsunNur senin oglan cok yakisikli olmus..takim elbiseside cookkk yakismis..insallah damat oldugunuda görürüz...senağlama
enson bildiğime göre pc virüs almıştııı sanırım ondan girmio yanlış bilmiosamya miniğim tuğbam yok hiçbir yerde ne oldu ki özledim ben onu
saol cnmmm tşkMusti küçük adam ne kadar karizmatik olmuşsun sen:))
teşekkür ederim,aklım hep sizdeydi zaten.
bak 12 saat bile geçmeden tekrar burdayım,bu bir rekor :hooray: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
iyi tatiller özlemciğim,izmir'e de bekleriz. olumunekankayizsmile
aman efrimimm b sorun olmasında bencede üsteleme bi ara gerçekten mustide böleydii yukardan yengemi çağrıyordum o oynatıo ben yediriodum ama yeminle sadece 3 kaşık sonra bıraktım en az 5 gün sadece mama içti arada tabi 3 kaşıkta olsa çorba sonra sonra açıldı çok şükürr
tişkürrr ederiz tiselerr daha iileri dier kuzuşların olsun
enson bildiğime göre pc virüs almıştııı sanırım ondan girmio yanlış bilmiosam
saol cnmmm tşk
sen ne ara gittin yawf tatüleee
Arkadaşlar Antalyada falan değilim aslında kendimi tatilde gibi hissetmek için yazdım ask-lında ne antalyada oturuyorum ne antalyada tatildeyim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?