2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özleeem ben seni aradım telefonum sende kayıtlımıydı bilmiyorum...yakınsan görmek isterdim seni diye...Meğer aradığımda Meleklerdeymişsiniz.. Sonra da döneceğini öğrendim...Az kaldın Avrupa tarafında yaaa...

cnm seni görmeyi çok isterdim aslına bakarsan benim tel bozuldu tüm numaralar gitti sen aradığında kapalımıydı tel. annemde daha fazla kalmak istemedi yeterince yük olduk kaldığımız yerlere o yüzden birde işleri vardı dönmek zorunda kaldık pazartesi akşamı karşıdaydık salı akşamı balıkesire döndük

ben de eurovisiona bakiyorum..gercekten cok hos sarkilar var..bakalim bizimkiler ne yapacaklar..birinci olamasalarda sarkilari fena degil bence..ben begendim..

azerbaycanın sarkısını begendinizmi
sarki fena degilde sahne sovu sifir..cok sade ve danscida sanki totosunu zor kaldiriyor..kaydirigubbakcemile3 ama ispanya da cok eglenceliydi..cok begendim..
un aldim kravatli gomlek altina siyah pantolon bulamadim ama(
oglusuma bug
valla Nurdan su an dislerimi isiriyorum teosu gördükce..ya bu ne tatliliktir ya..valla bu cocuk nazarada cok geliyor..masallah masallah masallah..daha ne diyeyim deliriyorum bu cocuga..asik etti beni kendine resmen ya!!opuyorumnanaktan

azerbaycanın sarkısını begendinizmi

ben dinleyemedim ama deniz ilk şarkı kötü demişti sanırım ..
un aldim kravatli gomlek altina siyah pantolon bulamadim ama(
oglusuma bug

çüçük bi öydeğe kravat bu kadar yakışır çok tatlı saçlarda uzamış hani havalı çocuk aklinialirimsmile
kiz özlem ben de keklendim sayende..klava:antalya da felan degilmissin ya..neyse hayalde sart insana..

kaydirigubbakcemile3

teos cok yakısıklı olmus nurdan masallahh

nur mustide cok sekerdi gercekten

resimlere bakıorumda yorum yapmadan geciorum cogu zaman sonra yazarım die sonra unutuorum

ecede kAgıt karton pecete kagıda dair ne varsa yutuo yalıo yıyo bogazına takılıo oguruo arada gidio mideye vs vs oyle gecinip gidios

bak yine koymus resmini..seytan diyor yakala su minnosu o gamzeli tulum yanaklarini mincir mincir patakla patakla isir isir birak!!! olur mu annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…