Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
Miniğim bende seni sordum dün merak ediyordum ihmal etme bizi :))
Ben İst. a gittim hatunlarla buluştum sağolsunlar Melek ve Esra bana vakit ayırdılar opuyorumnanaktan Ayıramayanlarında canı sağolsun...
Ohh ne güzel deşarj olmuşsunuzdur tatil iyi gelmiş sanıırm hadi dağıt bizede enerjini ben çok yoruldum İst gezisinde ahh bir öğrensem şu araba kullanmayı var yanereleri fethedeceğim ehliyet kimlik niyetine duruyor :umursamaz:
Dünürüm kimse anlamadı bir şey kaçırmadın yani seni aramızda daha sık görmek ne kadan güzel ( ben şimdi böyle yazdım ya türkçe öğretmenine cıss yapacak beni kaydirigubbakcemile3 )
özleeem ben seni aradım telefonum sende kayıtlımıydı bilmiyorum...yakınsan görmek isterdim seni diye...Meğer aradığımda Meleklerdeymişsiniz.. Sonra da döneceğini öğrendim...Az kaldın Avrupa tarafında yaaa...
iyiyim canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile3 hayati sormussun o da cok iyi!!!kaydirigubbakcemile3 sen evliya celebi gibin dolasip duruyon anlasilan..oh darisi basima valla...Ayça sen nasılsın Ruzy nasıl??
iyiyim canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile3 hayati sormussun o da cok iyi!!!kaydirigubbakcemile3 sen evliya celebi gibin dolasip duruyon anlasilan..oh darisi basima valla...
sarki fena degilde sahne sovu sifir..cok sade ve danscida sanki totosunu zor kaldiriyor..kaydirigubbakcemile3 ama ispanya da cok eglenceliydi..cok begendim..azerbaycanın sarkısını begendinizmi
valla Nurdan su an dislerimi isiriyorum teosu gördükce..ya bu ne tatliliktir ya..valla bu cocuk nazarada cok geliyor..masallah masallah masallah..daha ne diyeyim deliriyorum bu cocuga..asik etti beni kendine resmen ya!!opuyorumnanaktan
azerbaycanın sarkısını begendinizmi
kiz özlem ben de keklendim sayende..klava:antalya da felan degilmissin ya..neyse hayalde sart insana..
bak yine koymus resmini..seytan diyor yakala su minnosu o gamzeli tulum yanaklarini mincir mincir patakla patakla isir isir birak!!! olur mu annesi..
olur tatlim gel belgiuma:))
o sarkiyi söyleyen kadin degilmiydi???sahne sıfırdı gecen sene aysel nası guzeldi.. sırbistanı begendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?