2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım kusura bakma yormuşum seni.. ben de mezun olduğumda yurt dışı filan düşünmüştük de tekrar okumak gerekiyordu derhal vazgeçmiştim.. anladım şimdi.. iş fırsatları da baya iyiymiş nurdancım ya, inşallah gönlüne göre olur..

ayyy talihsizlikolmuşş.. geçmiş olsun canım..

ayyy çok sevindim Evrim ya! çok içten söylüyorum çok sevindim.. sen de hırpalama artık kendini..

oyyy bayıldım bu resimlere. maşallah, çok yakışmış..

Demır damlası bundan sonra 9 damla kullanılacakmıs, gerısı fazla gelırmıs artık..

Bal, süt ve yumurtanın beyazı harıcı hersey yemek serbest..
çilek? diyetisyen bana dedi ki azıcık ver allerji yapmazsa verebilirsin, ama cesaret edemedim. doktoru da çilek 4 yaşına kadar yok dedi! yuh yani böyle çekici bir meyveden çocuğu 4 yaşına kadar nasıl sakınabilirim ki! mümkün diil!

iiyyyyyğğğkkk böyle şuursuz insanlara gıcık oluyorum! benim de tam alt katımda var bi hödük! bakalım ne zaman giricez birbirimize?

gecwn sene eurovizyonu seyrederken ecem karnımda kıpır kıpırdı simdi ise ayagımda mızır mızır :)
ilahi.. :)))

Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
aaa süper fifirmiş bu ayol!!!

azerbaycanın sarkısını begendinizmi
benim hoşuma gitti valla. favori gösteriliyormuş öyle mi?

un aldim kravatli gomlek altina siyah pantolon bulamadim ama(
oglusuma bug
resmin içine girip ısırasım geldi! insanın acaip bi kanını kaynatıyo bu çocuk!

onun gülüşü yeter annesi!

amaniiin çok soğuktur daha su yaw! ağustosta bile insanın kanı donar o suda gerçi ama! yalnız öyle alışmışım ki 30 yıldır, antalya da filan denize girsem , kesmiyor.. denize girdiğimi anlamıyorum.

burada çok sıcak değil cnm ama bir bakayım nasılmış heyecanlıyım uzun zamandır görüşmüyoruz kendisiyle zemuszemus

oglusuma bug

Yaf bayıldım, bıttım.. Ozy de geldı baktı dayanamadı, mıh mıh seslerımı duyunca :))

Masallahh oydekımee.. cok yakısmıss yaa

Ozy dıo, bızbunu Kuzey e kravatı takmaya calıssakk vay halımıze dıyor, adamın pantolonunu bıle ayakta gıydırıyoruzz.. kesınlıkle uzun yatmaya tahammulu yok.. gıyrıdırılmeye, altını baglamak ta cafcaflı olmaya basladı.. yazıkkkkkkkkkkkkkkk bizeeeeeeeeeeeeeee (

Yarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt

na...
nü...
no.... !!!

amaniiin çok soğuktur daha su yaw! ağustosta bile insanın kanı donar o suda gerçi ama! yalnız öyle alışmışım ki 30 yıldır, antalya da filan denize girsem , kesmiyor.. denize girdiğimi anlamıyorum.

Canım arkadasım cok tesekkur ederım ıcten dıleklerın ıcın.. Allah razı olsun, saolasın.

bugunde kimsecikler olmaz buralarda .... hava cok sogudu nirdeyse kombi accaz.. tr deki hava sartları 1 hafta sonra bura gelio

ozlemm istiorus o pozlardan:) ama ozdeyi napcan aldınmı kızcene bikini :)

günaydın..hafta sonu topik yanlız kalıyor ..
biz dün kermese gittik ordan abimlre geçtik rodanda adiğer abim ize gelicekmiş eve geçtik 2 saat evde durduk tekrar eşim işten gelince annemlere geçtik .Yusuf doğduğundan beri .ilk defa üst ütse biryere gittim ..iyiyidi ama bu karad dolaşmaya efendi birde uyusaydı iyi olacaktı..ama yorgunum gece yatkalk hala aynı..

Selam güzel annelerrrr. a.s. Tecrübeli anneler olarak sizden bişey rica edicem. Kısmetse 20 ağustosta kızımı kucağıma alıcam. Havalar çok sıcak olucak o zamanlar. Peki ben kızıma ne giydiricem ? Uzun kollu mu, kısa kollu mu ? Sadece alttan çıtçıtlı bady mi ? Yoksa altına ayaklı altlardan da giydirmem gerekir mi ? Hep aklımda bu soru var. Siz ne giydirmiştiniz ? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Eğer sadece alttan çıtçıtlı bady yeter derseniz gidip en süslülerinden almak istiyorum. bayanssulusmile Şimdiden teşekkürler. :)) :1hug:

ben alttan tek cıtıcıt usttende ayaklı pijama takıımı giydirmiştim içten ayagınada corap.. uyurkende ince pike ortuyodum .. ne gunlerdi yaa ne guzel heycandı. şimdiden hayırlı olsun bebişin. kısa kollu cıtcıtlılar cok işe yarıo hiç olmazsa 7-8 tane lazım kusup duruyo cunku. bide cok cabuk buyuyolar bi bakıosn 0-3 ay olmuo..

deryacım ne guzel gezdin ..bu sıpalar ev dısına cıkınca huy degişiolar yada eve biri gelince.. guzel yorgunluk olmus

sabahın 5 30 undna berıdır senı beklıorumm

dell oslem dell dell deellll

sen gel kollarıma ben o saman anlatıcıımm sana yafrumm :))

Heyecandan mı gözüne uyku girmedi dur daha çok var gelmemize kaydirigubbakcemile3 geçekten ne oldu hayırdır o saatte ayaktaymışsın... bilmiyorumkismile
bugunde kimsecikler olmaz buralarda .... hava cok sogudu nirdeyse kombi accaz.. tr deki hava sartları 1 hafta sonra bura gelio

ozlemm istiorus o pozlardan:) ama ozdeyi napcan aldınmı kızcene bikini :)

tek alt bikini hediye gelmişti yeni doğduğunda ama onun sadece ayaklarını sokarım herhalde daha erken şimdilik.. Kendi fotolarıma gelince mümkün değil o göbekle! eyvahedigeldismile En tenha yerlere gideceğiz Özde uyansada gitsek ya offf :umursamaz:

ohh ne iyi yapmışsınız gezin tabii bak ben totomu yere koymuyorum hiç kaydirigubbakcemile3

oglusuma bug
cok yakışlı olmus maşşallah
Yarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt
süperrmişş.bende haftaya acıyorum inşalahzemuszemus daa bızım buralar bıraz gec ısınıyo,denız suyu yanı.Şevvalı sokmam heralde şimdilik.
son 5 sarkıda uyudum 1. ordn cıktı pehhh okadar bekle bekle.. dayanamadım ama dun gece yattıgımızda saat 4tu
4 müüüakannehir Ecemı uyumadı

hayırlı olsun bebeişin.nasıl heycanlısındır kımbılır.bıan o gunler geldı aklıma.Rabbım hayırlısıyla kucagına almak nasip etsın ınsallah.ben kısakollu cıtcıtlı badı ve ayaklı tulum gıydırmıstım,üzerinede ince penye battanıye.bıde ayaklı pijama getırmısıtım o tarz seyler.he bırde corap ayagına.tek kat yanı,icine cıtcıtlı badı üzerıne tek kat kıyafet

buarada face Nevanın vıdeosunu izledım önce hayretler içinde.küplerın altında öbür küpü buldugu videoyu.sonra Şevvale bende bı denıyım dedım,önce tesadüf sandım ama belkı 10 kerenın 8inde hiç şaşırmadan buldu Şevvalde.cok şaşırdık.hiç böyle bişe oynamak aklıma gelmemişti.valla saol Elif ,ekledıgın video sayesınde Şevvalınde dikkat konusunda bıraz ıyı oldugunu farkettık.yoksa böyle birsey oynamak hiç aklımıza gelmemıstı

selam arkadaşlar
kendimim yine :) geçenlerde de bir hafta sonu böyle kendim takılıyorum. akşam saat 10 filan. eşim de yanımda. yatalım diyor. ben geziniyorum topikte. geçmiş filan.. yok dedim ya bugün kimse yok şu an topikte yalnızım dedim. ne dese beğenirsiniz?? muhtemelen arkadaşlarının hepsi şu an kocalarıyla sevişiyordur... hmmm anladım canım hadi bana da bys o zaman topikten dedim:)

Son düzenleme:
hiç yazmazdım ya böyle özel durumları. bu çok komik geldi bana paylaşayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…