ah canım kusura bakma yormuşum seni.. ben de mezun olduğumda yurt dışı filan düşünmüştük de tekrar okumak gerekiyordu derhal vazgeçmiştim.. anladım şimdi.. iş fırsatları da baya iyiymiş nurdancım ya, inşallah gönlüne göre olur..yok doktora apayri bi tez konuus uzeinde yogunlasiyorsun, denklikte apayri o da burada doktorlugumun sayilmasi icin yeniden burada fakulte okumak demek.ben suan doktora yapiyorum diyabet uzerine, ama sanirim yarida birakicam cunku bitirmeye gucum kalmadi ve cok zor teomanla devam etmek bi yandan da calisiyorum,ayrica bu sef benim promoterum ayni zamanda yani tezime yardimci olmasi gereken kisi ama anlasamiyoruz artik simdiye kadar olan yayinlarimi ve deneyimlerimi kar sayicam..
trde ilac firmalari urun muduru yada medikal mudur olarak doktorlari tercih ediyorlar, ozellikle yabanci dil yurtdisi seyahat engeli olmamasi ve benim gibi arastirma gecmisi cok buyuk arti oluyor, suana kadar bi kacha teklif aldim ama eylulden once basliyamam dedigim icin eylul donemi olan pozisyonlara yonlendiricekler..bu profillerle ilgilenen iki ayri insankaynaklari firmasi, ayrica baska bir ilac firmasi( hepsi yurt disi baglantili) cvimle cok ilgilendi, sali gunude yine baska bir insan kaynaklari firmasi gorusmeye cagirdi, yaza gelebilirim dedim..bbu uzun vadede dusundugum bir is degil sadece bana kisa donemde maddi kaynak saglamasi lazim yasayabilmemeiz icin..o donemde uzmanlik sinavi tus a hazirlanicam.. yine buyuk konismiyayim, belki is ve imkanlar cok hosuma gider belki kalirim..ama yinede meslegimi cok ozledim..
ayyy talihsizlikolmuşş.. geçmiş olsun canım..salı günü aylık iğnemi olmuştum ve ogünden beri iğnenin yeri şiş ve kızraıktı hatta ilk gün ağrı kesici içtim yattım o dereceydi .bugünde oğlumla dışaı çıktık ve sağlık ocağına uğradım malesef iğne yeri apse yapmış alkollü pamuk koydu ebe ve kurudukça kolonyayla devam edeceğim arada da buz koyacağım eğer pazartesiye kadar geçmezse antibiyortik başlanacakof ya of..sonuç ben bu iğneyi bırkacağım anlaşıldı...
ayyy çok sevindim Evrim ya! çok içten söylüyorum çok sevindim.. sen de hırpalama artık kendini..Doktor amcamızdan Fatoş un yalısına geldık..
kılo ıyı, boy ıyı, gelısım sahane..
aldıgı ılaclar, kullandıgı sureler sahane..
tum organlarına, vucuduna tırnaklarına reflekslerıne kadar kontrol ettı.. sahane..
bana dedı kı.. gecıcı donem, kendını hırpalama.. olanı bıtenı Fatoş la anlattık.. o da bıze uzun uzun ızah ettı.. geldık.
oyyy bayıldım bu resimlere. maşallah, çok yakışmış..
çilek? diyetisyen bana dedi ki azıcık ver allerji yapmazsa verebilirsin, ama cesaret edemedim. doktoru da çilek 4 yaşına kadar yok dedi! yuh yani böyle çekici bir meyveden çocuğu 4 yaşına kadar nasıl sakınabilirim ki! mümkün diil!Demır damlası bundan sonra 9 damla kullanılacakmıs, gerısı fazla gelırmıs artık..
Bal, süt ve yumurtanın beyazı harıcı hersey yemek serbest..
iiyyyyyğğğkkk böyle şuursuz insanlara gıcık oluyorum! benim de tam alt katımda var bi hödük! bakalım ne zaman giricez birbirimize?Her akşam saat 9 sıralarında bir gürültü, bir gürültü! Garrrrç guurrrççç mobilyalar yer değiştiriyor. Üst kat komşularım her akşam evin dekorasyonunu değiştiriyor sanırım. 2 defa uyandı Doruk sese, oha dedim ben bile, o derece! Muhtemelen yemek yiyorlar ama sandalyeyi kaldırarak değil, sürüyerek taşıyorlar sanırım. Ayrıca kavgalıyız kendileriyle farklı sebeplerden, çok hoş değil mi?
ilahi.. :)))gecwn sene eurovizyonu seyrederken ecem karnımda kıpır kıpırdı simdi ise ayagımda mızır mızır :)
aaa süper fifirmiş bu ayol!!!Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
benim hoşuma gitti valla. favori gösteriliyormuş öyle mi?azerbaycanın sarkısını begendinizmi
resmin içine girip ısırasım geldi! insanın acaip bi kanını kaynatıyo bu çocuk!
onun gülüşü yeter annesi!