geçen bizde izliyoruz. ben de senin gibi kızların fiziklere takılmışım heralde. eşim farketmiş durumu. bana durup dururken dedi ki "aşkım bakma sen onlara boşvre. fitler filan ama hiçbirinin bebeği yok :)". çok haklı dedim avuttum kendimi :)Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
oyoyoyy maşallah sana teo. yine yakıyorsun ortalığı..
aç bakalım canım. bizim yerimize de gir. bize daha denize girmek çooookk uzak görünüyorYarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt
ben hem çıtçıtlı badi hem de şu hastane çıkışları var ya zıbın takımı onlardan giydirmiştim. için çorap da giydirmiştik. üzerine ince yumuşak penye gibi bi pike battaniye örtmüştük. rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin yavrunu..Selam güzel annelerrrr. a.s. Tecrübeli anneler olarak sizden bişey rica edicem. Kısmetse 20 ağustosta kızımı kucağıma alıcam. Havalar çok sıcak olucak o zamanlar. Peki ben kızıma ne giydiricem ? Uzun kollu mu, kısa kollu mu ? Sadece alttan çıtçıtlı bady mi ? Yoksa altına ayaklı altlardan da giydirmem gerekir mi ? Hep aklımda bu soru var. Siz ne giydirmiştiniz ? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Eğer sadece alttan çıtçıtlı bady yeter derseniz gidip en süslülerinden almak istiyorum. bayanssulusmile Şimdiden teşekkürler. :)) :1hug:
4 müüüakannehir Ecemı uyumadı
selam arkadaşlar
kendimim yine :) geçenlerde de bir hafta sonu böyle kendim takılıyorum. akşam saat 10 filan. eşim de yanımda. yatalım diyor. ben geziniyorum topikte. geçmiş filan.. yok dedim ya bugün kimse yok şu an topikte yalnızım dedim. ne dese beğenirsiniz?? muhtemelen arkadaşlarının hepsi şu an kocalarıyla sevişiyordur... hmmm anladım canım hadi bana da bys o zaman topikten dedim:)
Fatmacim esinin yorumu super gecen gunde Tibet bana, "aslinda sizin bu agustos annelerinin kocalariyla agustos babalari yada annelerinin esleri diye bizde bi forum acalim super olur" dedi..:))
deli gibi utu yaptım kac saattir... dunden gomlekleri yıkamıstım asmadım kurumasın die cunku nemliyken yada makinadan cıkınca utuleyince jilet gibi oluyo .. onları utuleyip askıyla balkona koydum nemi kurusun die.. kuruyan renklileri utuledim pofff neyseki pek kirlimiz yok
ailece tırt durumdayız .. bogazlarım cok fena ecenin mumukleri sırıl sırıl emrahın bogazı oksurugu bide dun mac yaptı belini incitmis
çook geçmiş olsun tüm aile dökülüyosunuzz yaa bide ev işlerii.. çook kolay gelsin sana .. işleri bence boşver dinlenin siz en iyisi..
deli gibi utu yaptım kac saattir... dunden gomlekleri yıkamıstım asmadım kurumasın die cunku nemliyken yada makinadan cıkınca utuleyince jilet gibi oluyo .. onları utuleyip askıyla balkona koydum nemi kurusun die.. kuruyan renklileri utuledim pofff neyseki pek kirlimiz yok
ailece tırt durumdayız .. bogazlarım cok fena ecenin mumukleri sırıl sırıl emrahın bogazı oksurugu bide dun mac yaptı belini incitmis
ve ece alkış yapıor sonunda :lepi: :)
ya burcu bende bugun yeniden diyorum kendimi cuku yerken buluyorum iyice disiplinden dustum simdi yemekleride kayinvalide yapiyor,kadin harbi lezzetli yapiyor biraz tuzlu ve yagli ama lezzetli oh valla yiyorum aksam cayin yanina ya kek ya tatli yapiyor..aman tahtaya vurayim aramiz cok iyi, utumu yapiyor evi temizliyor yemeklerii yapiyor teoyu aliyor krasten yikiyor oynuyor uyutuyor, gece bile o kalkiyor, ruya gibi benim iicin hayal bile edemezdim...
neyse 2 hafta daha ruya surucek, sonra donucekler o zaman baslarim bende..
ins canım bi altınoluk bi izmir bi ankara sart bana
Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
Yarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt
selam arkadaşlar
kendimim yine :) geçenlerde de bir hafta sonu böyle kendim takılıyorum. akşam saat 10 filan. eşim de yanımda. yatalım diyor. ben geziniyorum topikte. geçmiş filan.. yok dedim ya bugün kimse yok şu an topikte yalnızım dedim. ne dese beğenirsiniz?? muhtemelen arkadaşlarının hepsi şu an kocalarıyla sevişiyordur... hmmm anladım canım hadi bana da bys o zaman topikten dedim:)
ve ece alkış yapıor sonunda :lepi: :)
asprin gecmiş olsun dusmus bebişin.. içim parcalandı okurken neyski bişey olmamıs.. offf duse kalka buyuycekler işte
Eda size de geçmiş olsun, yaşanacak bunlar, kaçınılmaz aman ciddi şeyler olmasında..
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?