2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:
geçen bizde izliyoruz. ben de senin gibi kızların fiziklere takılmışım heralde. eşim farketmiş durumu. bana durup dururken dedi ki "aşkım bakma sen onlara boşvre. fitler filan ama hiçbirinin bebeği yok :)". çok haklı dedim avuttum kendimi :)
un aldim kravatli gomlek altina siyah pantolon bulamadim ama(
oglusuma bug
oyoyoyy maşallah sana teo. yine yakıyorsun ortalığı..
Yarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt
aç bakalım canım. bizim yerimize de gir. bize daha denize girmek çooookk uzak görünüyor
ben hem çıtçıtlı badi hem de şu hastane çıkışları var ya zıbın takımı onlardan giydirmiştim. için çorap da giydirmiştik. üzerine ince yumuşak penye gibi bi pike battaniye örtmüştük. rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin yavrunu..

Fatmacim esinin yorumu super gecen gunde Tibet bana, "aslinda sizin bu agustos annelerinin kocalariyla agustos babalari yada annelerinin esleri diye bizde bi forum acalim super olur" dedi..:))

4 müüüakannehir Ecemı uyumadı

ece 11de uyandı 1e dogru sızdı ama bize gore 4 size gore 2 canım. 2 saat ondeyız sizden

haksızda sayılmaz ama hepsi deil deseydin .. bitanesi cocuktan cocuga oda cocuk yapmaktan vazgecmis artık kilidi vurmus :)

Fatmacim esinin yorumu super gecen gunde Tibet bana, "aslinda sizin bu agustos annelerinin kocalariyla agustos babalari yada annelerinin esleri diye bizde bi forum acalim super olur" dedi..:))

ay neler konusurlar acaba cok komik olurdu dimi

deli gibi utu yaptım kac saattir... dunden gomlekleri yıkamıstım asmadım kurumasın die cunku nemliyken yada makinadan cıkınca utuleyince jilet gibi oluyo .. onları utuleyip askıyla balkona koydum nemi kurusun die.. kuruyan renklileri utuledim pofff neyseki pek kirlimiz yok

ailece tırt durumdayız .. bogazlarım cok fena ecenin mumukleri sırıl sırıl emrahın bogazı oksurugu bide dun mac yaptı belini incitmis

merhaba arkadaşlar ben giremedim yine uzuun bi süre.. giremedimde değil aslında girmek gelmedi içimden arada böyle oluyo hiç bişey yapmak istemiyorum falan... geçti ama..

400 sayfadan fazla geçmiş olmuş.. bakamadım o yüzden... umarım tüm bebişlerimiz ve annelerii herkesler iyilerdir..

biz iyiyiz.. buralara uğramazken doktora gittik.. küçücük bahsedeyim.. baklagillere başlayabilirsin dedi.. ve muzada başla dedi...

AYAKKABIYLA İLGİLİ

çocuklar yürürken ayklarıyla toplama hareketi yaparlarmış, arkları ,bu tabandaki boşluklar oluşuyormuş böyle yapınca.bu yüzden altı çok yumuşak olan aykkabılar kullanmak gerekirmiş.. evde ayakkabı kullanma, dışardada bu toplama hareketine engel olmayacak yumuşak tabanlı bi ayakkabı kullanın dedi..

bu kadar hastalanmazsa 1 yaşına kadar doktora gitmicez...

bu arada ilke ilk düşüşünü yaptı... salonda uyudu kucağımda yatağına götürdüm bi baktım beşiğinde oyuncaklar var koyamadım bende karyolaya yatırdım ama duvara dayalı bi kenarı iyice duvara yakın yatırdım açık yerlerede yastıklarla yükselttim.. ilke uyanınca etrafına bakınıyo kıpırdamıyodu bile onada güvendim yarım saat sonra gümmm diye bir ses geldi nasıl koştum bilmiyorum yavrum yerde ağladı biraz uzun sürmedi sonra doktoruyla konuştum endişelenme falan dedi buz koy uyutma kusarsa tekrar ara dedi.. kusmadı çok şkür şişmedi de biyeri ama çok korktum.. bende ağladım bi sürü.. elim ayağım tutmadı ne korkunç bişeymiş ...

bu kadar bizde haberler... akşama gelirim benimki akvaryum temizliycekmiş biraz yardım edeyim..

çook geçmiş olsun tüm aile dökülüyosunuzz yaa bide ev işlerii.. çook kolay gelsin sana .. işleri bence boşver dinlenin siz en iyisi..

geçmiş olsun. maçtaki incinmeler çok kötü olabiliyor. eşim de geçen sene öyle olmuştu sonra da karar aldı gitmiyor artık maçlara. iyi de ediyor..

yaaa, abartma! Bu arada kaynanaı tebrik ederim :)

ins canım bi altınoluk bi izmir bi ankara sart bana

hehe! süper! bekliyoruz dört gözle :)

Survivor a mı katılsam ne kızların göbekleri sırtına yapışmış :umursamaz:

hay allam

un aldim kravatli gomlek altina siyah pantolon bulamadim ama(
oglusuma bug

yirim seni it!

Yarın deniz sezonunu açıyorum bütün hazırlıklar tamam hihoyyyt

peh, hayde bakalım! darısı başımıza!

Süper! Benimki bilgisayarda takılıyorum diye bulaşmazdı. Rahatsız etmemek için :)

ve ece alkış yapıor sonunda :lepi: :)

Aferin Ecoş'a :) Doruk da yapıyor ama şansa! "Alkış" deyince yapmıyor, canı isteyince!

Dün akşam Onur'un okulunun son sınıf öğrencilerinin mezuniyet yemeğine gittik. Annem kaldı Doruk'la. Çok hoştu, açık havadaydı. Gözüm iltihap kapıp şişmese daha iyi olacaktı ya, bütün gün çay koydum, damla sıktım da şişmesini önledim ama gece makyaj yapınca bugün tam "Hayko Cepkin" modundayım

Uzun zamandan sonra ilk defa 2-3 kadeh rakı içtim. Balık şahaneydi! 2-3 tane de sigara içtim. Normalde hiç canım çekmiyor ama akşam masada herkes içince, ambiyans da güzeldi, trişkadan içtim ben de. Çok da özlememiş olmama sevindim.

Pervin çok geçmiş olsun canım.. biran önce atlatın inşallah ailecek!

Eda size de geçmiş olsun, yaşanacak bunlar, kaçınılmaz aman ciddi şeyler olmasında..

Burcu, hayko benzetmene koptum, daha ne diyim !! :)) oh ne güzel bir gece olmuş!

bu hafta diyet hiç iyi gitmiyor ( zorlanıyorum. acaip bir yeme isteği var. bu haftaki listem az da değil aslında ama ne biliyim.. pöfff.. cuma gittiğimde kilo almış olmasam bari!

asprin gecmiş olsun dusmus bebişin.. içim parcalandı okurken neyski bişey olmamıs.. offf duse kalka buyuycekler işte

Eda size de geçmiş olsun, yaşanacak bunlar, kaçınılmaz aman ciddi şeyler olmasında..

!

TEşekkür ederim arkadaşlar... düşe kalka büyüyecekler ama keşke olmasa böyle çok üzülüyor insan.. kimsenin başına gelmesin inşallah..

bu arada şıklığımı tamamlamamda katkısını esirgemeyip bana o caaaanım bluzunu veren EVRıMCıĞıM'e de teşekkürlerimi sunarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…