2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem masallah cok guzelsin hayko gormesek yutcaz haaa.. bluz şıkmış ama tasıyan onemli sekerimmm kimbilir evrimede ne guzel olur

bu kız beni delirtcek mamayı cok yaparım az içer bazen hasbel kader daha cok ister, az yaparım doymaz ortasını bulamadık..

heyoooo
ben geldim..
tazeee yine kıpkırmızxı olmuşsun
yaff rujuna bakmakdan bluza bakamadım..

ayyy bu teoş teoş
o nanakları hakkında aklımdan geçenleri duymak istemezsinnn nurdan

tazem masallah cok guzelsin hayko gormesek yutcaz haaa.. bluz şıkmış ama tasıyan onemli sekerimmm kimbilir evrimede ne guzel olur

sağol bebiş :) bugün fenayım ama gerçekten!

bu kız beni delirtcek mamayı cok yaparım az içer bazen hasbel kader daha cok ister, az yaparım doymaz ortasını bulamadık..

O zaten piyango. Şimdilerde gene tutturuyorum da, başlarda mamanın yarsı lavaboya gidiyordu valla

heyoooo
ben geldim..
tazeee yine kıpkırmızxı olmuşsun
yaff rujuna bakmakdan bluza bakamadım..

Yani? iyi mi ? kötü mü? Çok mu abartı?

iyiy tazem iyiy san yakışıyor kırmıcının hereyi
rucudaaceside :

Rujumla ilgili bişiler söyliyim. Onur ilk sevgili olduğumuzda; ki o zamanlar da bayılırdım kırmızı ruja, dedi ki "Burcu ben sana karışmak istemiyorum giyim - kuşam - makyaj konularında ama dudakların zaten dolgun, koyu ruj sürmesen? çok dikkat çekiyorsun". Adam böyle deyince "hayır" denir mi? Ok, dedim. Uzuuuunca bir süre sürmedim önemli geceler hariç. Son zamanlarda gene sürüyorum ya, zaten bu ruju yeni aldım, dün makyaj yapıyorum, onur da hazırlanmış beni izliyo, fondöten - far - eyeliner - rimel -kalem - allık süresince hiçbir şey söylemedi. Ruju sürdüm, "yav aşkım şimdi giysinle o ruj hiç olmadı ki, ne gerek var, vallahi sen rujsun daha güzelsin" diyor. Dedim "yemezler", belki rujsuz daha güzelim, ama ben sürmek istiyorum dedim ve bir kat aldırdım. Bir kat daha aldır, bir kat daha! diyor :)) onun hatırı için aldırdım ama mekana girince sürdüm gene :)

Bir de normalde o kadar parlamıyor, flaşla çok parlamış.

burcum cok guzelsin bobeemm, seninde mi goz fean bende 1 haftadir dayak yemis gibi geziyorum sis ve kirmizi...doktora gottom azaldi damlalarla ama hala kirmizi..

geçmiş olsun yaff gözune ne olduki. bu iltihap nerden çıkdı yaf..

eoruvisionda 2.ci olmuşuz.
ben zaten ilk 5e kesin girer dedimdi..

gecenlerde evrim yazmıstı sanırım ferhat göçerin üzüm ünü dinlediğini ayy bugun sardım:)
yorumu sesinin bugulu hali beni liseli aşık gibi yapıyor yaff.
flört hallerimizi hatırlıyorum

nurcik
bu kravatlı teoşa bayıldım yaff.
kaydettim pc ye habrın ola böbemm

aa bugun ne gördük
sabah kahvaltıya giderken bayrampaşada römantik sevgili adamın teki
sefgilisine evlenme teklif etmiş
billborad da.
ilan yaptırmış adam ya
öykü seni çok seviyorum benmle evlenirmisin diye.
bende aydına dedimki vay vay sen kandırdın beni
bi bilboard reklamı yaptırmadın didim..

ayrıcaa bu sabah ne tarfik vardı vay arkadaş bu sınav ne kadan çok etkiliymiş bee

kuzy ve dodun kaşık kapma yarışının videosnuu kaç defa isldeim bilmeme.
ayy çok şeker bu veledler ya.. maşallah.
kuzeyin hergelişimin iyi olmasına sevindim.
esraaa bak geçici dönemmiş 20 kilo olsun istiyorum yazmışsın ya koptum ya..
delüüü

ciddi ciddi yorum yazmış bide sonuna bunu eklemiş yaaa.

özlem deniz sezonunu açmış herhal..
pikinide giycekmiş vayy vayy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…