damadın hazır bi şekilde şevvalimi bekliyor haberiniz olsun heran kapınızı çalarım tşkler dünürümmm yorumun içinbenım damadım işte yaa,cok yakısıklı maşalalh.erkenden damatlık denemelerı baslamıs,düğünde kapmasınlar yakısıklıyı:))
oyyy bayıldım bu resimlere. maşallah, çok yakışmış..
!
tşk ederiz canlarım saolunayy mustii junior damat olmuş bu ya.
Nur maşallah çok şeker yaa
[/FONT]İhh gemisinde yakınlarım ve eniştem var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Sadece insani yardım taşıyan bir gemiye alçakça yapılan bu saldırıyı elinizden geldiği şekilde kınayın. İnsanlığa sığmayan bir saldırı. Ellerinde çakı bile bulunmayan bu insanlara hele de uluslar arası sularda böylesi bir saldırı Türk devletine yapılmış bir saldırıdır. LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN. PASİF DURMAYIN.
benim eşim de kırmızı ojeyi sevmediğini söylemişti bana flört zamanlarımızda. ben de sürmüyordum. ama geçenlerde sürdüm. bişi demedi :) ama burda uzun giyinmemi istiyor. kötü de bir olay yaşadım, ayrıntıya girmek istemiyorum.. onun üstüne ben de seve seve uzun giyiyorum burda üst kısmı. çok dikkat çekiyor. burası için ayrıca alışveriş yapıyorum diyebilirim. fakat ankara ve kütahyada free...Rujumla ilgili bişiler söyliyim. Onur ilk sevgili olduğumuzda; ki o zamanlar da bayılırdım kırmızı ruja, dedi ki "Burcu ben sana karışmak istemiyorum giyim - kuşam - makyaj konularında ama dudakların zaten dolgun, koyu ruj sürmesen? çok dikkat çekiyorsun". Adam böyle deyince "hayır" denir mi? Ok, dedim. Uzuuuunca bir süre sürmedim önemli geceler hariç. Son zamanlarda gene sürüyorum ya, zaten bu ruju yeni aldım, dün makyaj yapıyorum, onur da hazırlanmış beni izliyo, fondöten - far - eyeliner - rimel -kalem - allık süresince hiçbir şey söylemedi. Ruju sürdüm, "yav aşkım şimdi giysinle o ruj hiç olmadı ki, ne gerek var, vallahi sen rujsun daha güzelsin" diyor. Dedim "yemezler", belki rujsuz daha güzelim, ama ben sürmek istiyorum dedim ve bir kat aldırdım. Bir kat daha aldır, bir kat daha! diyor :)) onun hatırı için aldırdım ama mekana girince sürdüm gene :)
Bir de normalde o kadar parlamıyor, flaşla çok parlamış.
çok geçmiş olsun burcu. göz hastalığı cidden zor oluyor.Tşk ederim Güli :)
Yav gözüm resmen akıyor. Azcık da ağrıyor. Yarın doktora gideceğim.
ben de tahmin ediyordum ilk beş. ama ikincilikte beklemiyordum ne yalan söyliyim.eoruvisionda 2.ci olmuşuz.
ben zaten ilk 5e kesin girer dedimdi..
nihat mıı ıiiiyyy nefrettt bi adam!! eşim izlemiş ben uyuduktan sonra. çeşitli sözlüklerde adamla atışmak için başlık açmışlar. okan da okumuş sanırım yazılanları. o kıro da cevap vermiş. eşim de "sen ne ayaksın olum" yazdım diyor :)okan sarmadı bugun pofff
nihat gelmiş yinee
allah hepsinin yardımcısı olsun. insan mı yani bunlar. ne yapmaya çalışıyorlar yaa anlamadım...[/FONT]İhh gemisinde yakınlarım ve eniştem var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Sadece insani yardım taşıyan bir gemiye alçakça yapılan bu saldırıyı elinizden geldiği şekilde kınayın. İnsanlığa sığmayan bir saldırı. Ellerinde çakı bile bulunmayan bu insanlara hele de uluslar arası sularda böylesi bir saldırı Türk devletine yapılmış bir saldırıdır. LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN. PASİF DURMAYIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?