2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryaaaaaaaaaaaa

o rsmlerde ne öyle vayy maşallah yaa.kıskanmadım nazar etmedim çalışırsam benimde olcak..
hemde 2.ci çocuga ragmen.
pofff..
süppersin ya.
bu x-tra jelmidir nedir emzirenler içinyaskmışmı?

nurcik canıım benm yaaa senin durumuna tüm arkadaşlar zaten yorum yazmışlar ama
bencede hayat senin ve sen nasıl nerde kiminle mutlu olacaksan bunu sadece sen seçmelisin.

belki bize burdan söylemek kolay geliyor olabilir ailenle ilişkilerini en yiyi sen bilirsin
daha fazla yıpranıp daha çok keşkeler yaşamadan seçimlerini yaşa...

ayy mustii junior damat olmuş bu ya.
Nur maşallah çok şeker yaa

kıvança maşallh yürümeye başlamış.
evet oda erken yürümüş yaho gibi.

yahoyu es geçemem adaam atom karıncanın dopingli hali gibi maşallah sübhanallah..

tazeeeeeeeeeeee
tiz sesli snyelik çıglık heee
uleyyynn
bide dorugun aklı ermeye başlıcak yazmış heyy allahım.. ne diyim yaff sana.
bide evrimle okadan sık görüşüyonus.
bakalım kim kime benzicek üzüm misalii

sende bi duraklama dönemi yok da evrimde yükselme döçnemi başlamasın sempatiksalakcinni

monologun değil kralını yapmak
saltanatını kurmuş oluyorum. bu gece.:)

neyhse ben kaçar...
ya evimin ne halde oldugunu bi görseniz off ki ne offf
şu inşaat bi bitseydi poff ya
varya temzilik listesi yaptım.yaz temizliği için
kafam allak bullak oldu..
çamaşırları evde kurutuyorum malum balkonda dahil dış cephede inşaat var.

[/FONT]İhh gemisinde yakınlarım ve eniştem var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Sadece insani yardım taşıyan bir gemiye alçakça yapılan bu saldırıyı elinizden geldiği şekilde kınayın. İnsanlığa sığmayan bir saldırı. Ellerinde çakı bile bulunmayan bu insanlara hele de uluslar arası sularda böylesi bir saldırı Türk devletine yapılmış bir saldırıdır. LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN. PASİF DURMAYIN.

günaydın..
ÖZLEM deniz sezonunu açmış hayırlı olsun bol bol incelsin güzelliğine güzellik katsın inşallah..
NURDAN teoma bak nasılda minik adam olmuş gamzeli nanaklardan öptüm..
GÜLİ sağol canım teşekür ederim..çalış seninde olur doğru ..X-TRA jel emzirenlere olmuyor...

benım damadım işte yaa,cok yakısıklı maşalalh.erkenden damatlık denemelerı baslamıs,düğünde kapmasınlar yakısıklıyı:))
damadın hazır bi şekilde şevvalimi bekliyor haberiniz olsun heran kapınızı çalarım tşkler dünürümmm yorumun için
oyyy bayıldım bu resimlere. maşallah, çok yakışmış..
!

ayy mustii junior damat olmuş bu ya.
Nur maşallah çok şeker yaa
tşk ederiz canlarım saolun

BU İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞI KINAMAK NE KELİME BÖYLE İNSAN DÜŞMAN VARLIKLARIN YERYÜZÜNDEN TAMAMİYLE YOK OLMASINI İSTİYORUM..kötükedihüsokötükedihüso
Yakınlarınıda rabbim korusun :Saruboceq:şimdi haberdede izledim 16 ölü varmış inanamıyorum..senağlama
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

EVRİM bugün itibariyle 3.5 kilo vermiş bulunuyorum...bir müddet topiğe uğrayamayacağım merak etmeyin arkedeşler..sizleri seviyorum
ALLAH'a EMANET OLUN...

herkese günaydın dün giremedim net yoktu ama h.sonu olduğu için fazla sayfa ilerlememişş...
yürüyenler olmuş maşallah bizde de elini bırakıo bi adım atıo tmm başka yok yaşına girmeden yürümesini ümid ediyorum..
bizdede çok şükür gece uyku düzeni süper maşallah..
son 2 3 haftadır musti 11 de yatıo sabah 6 ya kadar uyuyor 6 da mızmızlanıo emzini veriorum 10 kadar uyuyorr valla beni hiç birşey böle mutlu edemezdi 6 ay bari kesintisiz uyku uyuyayım dimi:))
öğlende 12 de uyuyor 3 te kalkıyor akşam 6 uyuyor 7 bucukta kalkıyorr 11 de gece uykusuna yatıorr şükü düzen ii oldu

günaydın arkadaşlar
ah bu spor bana yaramıyor yaaa kopuyor her tarafım kopuyorrrr!!

benim eşim de kırmızı ojeyi sevmediğini söylemişti bana flört zamanlarımızda. ben de sürmüyordum. ama geçenlerde sürdüm. bişi demedi :) ama burda uzun giyinmemi istiyor. kötü de bir olay yaşadım, ayrıntıya girmek istemiyorum.. onun üstüne ben de seve seve uzun giyiyorum burda üst kısmı. çok dikkat çekiyor. burası için ayrıca alışveriş yapıyorum diyebilirim. fakat ankara ve kütahyada free...
Tşk ederim Güli :)

Yav gözüm resmen akıyor. Azcık da ağrıyor. Yarın doktora gideceğim.
çok geçmiş olsun burcu. göz hastalığı cidden zor oluyor.
eoruvisionda 2.ci olmuşuz.
ben zaten ilk 5e kesin girer dedimdi..
ben de tahmin ediyordum ilk beş. ama ikincilikte beklemiyordum ne yalan söyliyim.
okan sarmadı bugun pofff
nihat gelmiş yinee
nihat mıı ıiiiyyy nefrettt bi adam!! eşim izlemiş ben uyuduktan sonra. çeşitli sözlüklerde adamla atışmak için başlık açmışlar. okan da okumuş sanırım yazılanları. o kıro da cevap vermiş. eşim de "sen ne ayaksın olum" yazdım diyor :)
allah hepsinin yardımcısı olsun. insan mı yani bunlar. ne yapmaya çalışıyorlar yaa anlamadım...

günaydın.... kapalı bi pazartesi sabahı..... geçmişin derinliklerinden koptum geldim...

TEOO sanki büyümüşte küçülmüş ya kocaman adam olmuş gülüşü gamzeleri yerim seni ,,,,

MUSTı oooo oda büyümüş damat olmuş ne kadarda güzel yakışmış damatlık ona.....

EVRıM güzel haberlerle dönmene sevindim....

DERYA en kısa zamanda gel oldumu özletme kendini....

ŞEVVALE geçmiş olsun.... MıNıKıMıZıN laptopu gelsin biran önce aramıza dönmesi dileğiyle....

BABYBıM ve ECOŞA geçmiş olsun....

TAZEM TAZEM bittim resmen herşeyinle harika olmuşsun.... kırmızı rujda çok yakışmış....

ÖZLEM deniz sezonunu açmış FOTO bekliyoruz..

FZERGUN..... yapılan saldırı insanlık ötesi birşey kınamaktan öte bu yapılanları lanetliyoruz bunları yapanların yok olmaları dileğiyle...... yakınların inşalllah sağsağlim kurtulacak dualarımız onlarla....

aklımda kalanlar bunlar....

gelelim bize....

SELıN canıma okuyor resmen hiperaktif oldu bu kız ya.... 1 dk. oturmuyor poposunun üstüne kımıl kımıl sürekli bi hareket halinde herşeyler tırmanmaya kalkışıyor her yere emeleyerek gitmeye kalkışıyor ama sürekli bende onunla beraber ayakta önünde arkasında düşmesin diye... buna rağmen kafa göz morardı saniyede yapıyorlar yapacaklarını...... bir kere daha anladım.... büyüdükçe zorlaşıyor herşey...

SANTAFER kan damlası aldım şükür selin sevdi bunu günde 9 damla içiriyorum 3 gündür.....

zehracım dualarımız hep onlarla

allah yar ve yardımcıları olsun.
yakınlarınızdan haber alma imkanın ız varmı?

din dil inanç farkı olmadan sadece insan yardımı yapmak isteyen
yürekli insanlara yapılan bu saldırı resmen terörden başka bir şey değil..

günaydınlar
geçmişe bakamadım.haftasonu neva'yı doktora götürdüm.kilo vermiş.üzülmedim.bu ara iştahsız.hele haftasonu çok huysuzdu.hep kucağımda olmak istedi.geceleri zaten 5 dk da bir uyanıyor.üst dişleri çıkıyormuş öyle dedi doktor.
yeme konusunda ben de bakıcımızda zorlamıyoruz.değişik şekillerde sunuyoruz.bir haftadır iyice iştahsız sayılır.
boyu ve kilosu için bir yaş boy ve kilosunda dedi.inşallah düzelir bu huzursuzluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…