2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır yok zaten cep telfnları Antalya'dan sonra devre dışı kaldı. Gemide irtibat kurulabilecek 2 numara verildi. Fakat şu anda hiç birşekilde bağlantı kurulamıyor. Bende aslında gitmek istiyorum Taksim'e fakat Hanzala'yla çok zor olacağı için evdeyim. Beklemek çok zor. İçimde İsraile karşı öylesine devlşmiş bir kin varki.. İçim parçalanıyor.
İnşallah bu olay güzelliklere vesile olur.

burcu harika görünüyorsun gerçekten.yüzünü çok beğendiğimi bilirsin.
bluzun sahibi zevkliymiş gerçekten.çok da yakışmış sana

burcu çok güzel olmuşsun zaten güzeldin ama dahada hoş gözüktün gözüme

musti bildiğin büyük abi olmuş bayıldım takım elbiseli fotolarına nur ne düğüne var ben kaçırmışım??

teoş içimi sımsıcak yapan teoş gel artık sana doymak istiyorum

iki gündür anormal bir baş ağrısı çekiyorum ağrı kesici aldım emzirmeme rağmen dayanamadım güçlü ağrı kesiciler dahi aldım o kadar anormal bir ağrıydı çıldırıacaktım resmen bugün iyiyim
neden böyle oldu anlayamadım

ESRA GEÇMıŞ OLSUN.zaman zaman beni de yokluyor başağrısı.parol fayda etmiyor.kafama ıslak tülbent sarıyorum

ESRA canım geçmiş olsun... bilirim bu baş ağrısı insanı çok hırpalıyor..... hamileyken bak patatesin üstüne kahve serpip tülbetle sarıyordum bak o biraz rahatlatıyordu.....
malesef arada benimde oluyor... havalardanmı nelerden oluyor bilmiyorum ama... zaten migren var bende bi geldimi 2-3 gün geçmiyor ne yaparsam yapayım fayda etmiyor ağrıyla yatıp ağrıyla kalkıyorum.....

burcum cok guzelsin bobeemm, seninde mi goz fean bende 1 haftadir dayak yemis gibi geziyorum sis ve kirmizi...doktora gottom azaldi damlalarla ama hala kirmizi..

Gittim doktora. Tobrex damlatıyordum zaten, Genta ve antihistaminik de verdi. Çok feci bugün gözüm. Resmen kapanmıyor. Ctesi makyaj yaptığım için tavan yapmış iyice. 3 gün rapor verdi, mümkünse kapı dışarı çıkma, dedi. Spora da gidemiycem gene. Bulaşıcıymış da! Tahmin edip havlumu falan ayırmıştım zaten.

çoktan başladı da, salağa yatıyor o!

geçmiş olsun, ben de almıştım birkaç defa emzirirken o ağrı kesicilerden.

ZEHRA saldırıyı kınıyoruz! Nasıl bir mantık, nasıl bu kadar beyin yıayabiliyorlar, o insanlar o katliamı nasıl yapabiliyor? Tarifi yok !

FOTOMA güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O gece o kadar güzel olduğum için bugün evdeyim, ne tuhaf

Bugün GÖZDE geliyor 15 gün kadar burada. İşinden ayrıldı. Bir süre bizimle takılacak, mutluyum. Kardeşimi doya doya göreceğim, Doruk da teyzesini, Gözde de Doruk'u!

Faranjitim azdı gene buzlu rakılardan. Onur'un da kötüymüş. İyi ki bir gece eğlendik, gözümden - boğazımdan geldi be! Olsun pişman değilim, böyle olacağımı bilsem gene giderdim :)

Bir de regl oldum. 4 aydır ilk defa, artık düzene gireceğim inşallah. İlk günüm hafif sızılarla geçiyor. Antihistaminik aldığım için ağrı kesici almadım, iyice uyuklamayayım.

Doruk da üst ön dişlerini çıkarıyor, son haddinde mızmız. Ailecek süperiz yani sağlık açısından :) Aman Allah dermansız dert vermesin, çok şükür.

ben epeydir ondan içirniyorum ece ye ama sabah kahvalıtyı islatmak için falan kalanınada oglene dogru içiyor gunduz uzun uyuyor cayın etkisi varmı bilmem

hosgeldin tubacıkk ozledik valla

bu sene son 130 yılın sıcakları olacakmıs sayet oyle aman aman bir sicak olursa 2000 yılında benim oglumu dogurdugumda oyle idi ozaman tek body ile çıkarmıstık hastaneden yanıyordu ortalık
ama geçen yaz ki gibi olursa bizim donem yani o zaman body ve ustune uzun kollu bacaklı birtulum vs giydirmek gerekir
hayırlı olsun saglıkla kucagına al insallah
çok heyecanlı donemlerdesin ne guzel yaa
ben hala ozluyorumda hamileligimi iki tane dogum yaptıgım haled:)

ve ece alkış yapıor sonunda :lepi: :)

ayy ne guzel pervin kendindenmi yapmaya baslıyor sen gostermeye falan calıstınmı
bizimik yukarı asagı avuc içini disina falan garip ibrseyler yapıyor :))

son olarak apt adı ne olacakk ??

zehracım uzuldum gemide yakınların olmasına
hos kimin yakını oldugu farketmez içinde ıNSAN var (
sabah israil konsoloslugu bizim burda leventte protesto yapıyorlardı camdan gordum

musti ye bayıldımm damatlıkları ile
teo nun kravatı nasıl yakısmıs onada bayıldımmm

ozlem ozde nin boyu kac cm kuzum ya 80 falanmı ?? nasıl bir bacaktır o oyle :)massallahhh

diyet falan hakketire saldım gitti 76,0 a inmisken tekrar 76,5 oldum ve iki haftadır birak kilo vermeyi alıdm bile
ve tatile 20 gun kaldı bikini giymekte degil derdimher halukarda bikini gyicem kotu ugorunsemde nasılsa tunik pareo vs yatınca zaten gorunmuyor yaglar :))
mayo hayatta rahat edemeyeceğim bir giysi ama yazlıklar olmuyor hala az kalmıstı 4-5 kilo daha gitse yazlıklarımın çouguun gyiecektim su an t shirtlerim bile tipsiz duruyor of allahım aklımı basım agetirrr gırtlagımı tutayımmmm

birde ustune 20 gun sonra tatilde hersey dahil sistemde alınan kilolar gelecek vay halime insallah hazıran sonu tekrar 80 i gormem (

ooo TAZEM yokmu daha ya ailecek ne kaddan mikemmmelll olmuşsunuz senin gözler, bogazlar, dorukun dişler, eşinin bogazları.... gözün aydın kardeşin geliyormuş....hep isterdim bi kardeşim olsun ahh keşke benimde bi kardeşim olsaydı.....

adas geçmis olsun canım ya bananda arada oluyor agrı kesici içiyorum hafiifletiyor resmen sersemlik devam ediyor bir sure sonra yine siddetleniyor iki gun falan suruyor bazen bu tamamen geçme sureci migren gibime geliyor belirtileri okuyunca ama tahlil vs yaptırmadım

taze resimlerin superrrr
ama ben senin birde kirmizi rujsuz yani pastel renkli rujlarla olan halini merak ediyorum belki gorduk daha evel ama hatırlamıyorum bir ara oyle bir resim atıuversennn

ESRAKO çok az kalmış tatile.... malesef tatilde insan o kadar açık büfe seçeneklere dayanamıyor herşeyden gıdım gıdım tatmışta olsan ister istemez epey kalori almış oluyorsun çünkü hepsi birbirinden güzel:)))) güle seven dikenine katlanır tatile gidince kilo almak kaçınılmaz neyse gelince acısını çıkartırsın......

hem ben sanmıyorum giysilerinin kötü durduğunu geçen koyduğun foto gayet fitti benden bile zayıf çıkmışsın ayol bu nasıl 76 kilo aramızda 12 kilo var ama ben senden daha kilolu görünüyorum.....

ESRAKO ben de ne olursa olsun bikini giyerim. Birkaç yaz önce 65 kg civarıydım, gidip bir mayo almıştım. Allahım, denizden çıktım, nasıl rahatsız! Hemen gidip değiştirmiştim, ıslak kalıyor ya, ne kadar hemen kuruyan kumaş da olsa çok rahatsız. Babam da söylenmişti, sağlığın için bikini giy, denizden çıkınca tişört geçir üstüne, demişti.

Ayrıca rujsuz ya da doğal, parlatıcılı halimi face'te görmüşsündür yav. Esra geldiğinde de şeftali bir rujum vardı dudağımda. Neyse koyarım birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…