burcum cok guzelsin bobeemm, seninde mi goz fean bende 1 haftadir dayak yemis gibi geziyorum sis ve kirmizi...doktora gottom azaldi damlalarla ama hala kirmizi..
tazeeeeeeeeeeee
tiz sesli snyelik çıglık heee
uleyyynn
bide dorugun aklı ermeye başlıcak yazmış heyy allahım.. ne diyim yaff sana.
bide evrimle okadan sık görüşüyonus.
bakalım kim kime benzicek üzüm misalii
sende bi duraklama dönemi yok da evrimde yükselme döçnemi başlamasın sempatiksalakcinni
iki gündür anormal bir baş ağrısı çekiyorum ağrı kesici aldım emzirmeme rağmen dayanamadım güçlü ağrı kesiciler dahi aldım o kadar anormal bir ağrıydı çıldırıacaktım resmen bugün iyiyim
neden böyle oldu anlayamadım
günaydın...yusuf beyin uykusuzluğu için milupa gece çayı aldım bakalım umutluyum ..dün ilk defa içirdim ama uyudumu hayır gaz sorunu hala var bu çucukta .akşamda hafif besliyorum ama yinede oluyor milupa gece çayına birde rezene katıp verdim..Umudum boşa çıkmasın...yoksa yoruldum..uyskusuzluktan en uzun uyuduğu 2 saat...yat kalktan gına geldi..aslında taş gibiliğimi gece gündüz motor misali koşturmayada borçluyum..
hosgeldin tubacıkk ozledik vallaumarım herkez ıyıdır,ne cok şey kacırdım kımbılır,tatıle gıdecek hatunlar vardı gitti geldımı herkez.
Özlem istanbul tatılın nasıl gectı yavrumm? bulusabıldınmı istanbullu güzellerle?
Pervinde Lal Eceyle buluscaktı sanırım ,hatta bırıyle daha buluscaktı.meraktan çatladım merak edıyorum bılen varsa ufaktan bı özet gecse cok makbule gecer.
bugun vaktım oldugu kadar gircem gecmmısı okuycam kuzum uyursa tabı
uyku dıyınce artık erken uyuyo Şevval.hala şoktayım nazar degmesın tütütütü.bazen 9 -9.30da bazı aksamlarsa 8.30da bıle gece uykusuna gectıgı oluyo.
harıka bı duyguymus,dogdugundan berı bukadar erken uyumadıgı için cok mutluyum
fakat yeme konusunda problemlıyız,tam gaz emeklıyoruz cok haraketlıyız.
az yiyoruz,zor yıyoruz peşinde sefıl oluyorum.ama cok zorlaqmıyorum,yerse bı kac lokma mutlu oluyorum okadar
zayıflamadı ama kıloda almadı ,10 küsür kıloda takılı kaldık
Selam güzel annelerrrr. a.s. Tecrübeli anneler olarak sizden bişey rica edicem. Kısmetse 20 ağustosta kızımı kucağıma alıcam. Havalar çok sıcak olucak o zamanlar. Peki ben kızıma ne giydiricem ? Uzun kollu mu, kısa kollu mu ? Sadece alttan çıtçıtlı bady mi ? Yoksa altına ayaklı altlardan da giydirmem gerekir mi ? Hep aklımda bu soru var. Siz ne giydirmiştiniz ? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Eğer sadece alttan çıtçıtlı bady yeter derseniz gidip en süslülerinden almak istiyorum. bayanssulusmile Şimdiden teşekkürler. :)) :1hug:
ve ece alkış yapıor sonunda :lepi: :)
neyhse ben kaçar...
ya evimin ne halde oldugunu bi görseniz off ki ne offf
şu inşaat bi bitseydi poff ya
varya temzilik listesi yaptım.yaz temizliği için
kafam allak bullak oldu..
çamaşırları evde kurutuyorum malum balkonda dahil dış cephede inşaat var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?