Burcu resimler süper! ne kadar güzel bir gece geçirdiğiniz belli.. şala bittim..
Zehra, bu durum gerçekten kabul edilemez, insanlık dışı, iğrenç! amerika ve avrupanın küçük şımarık çocuğu iişbaşında! dilerim yakınlarına tez zamanda kavuşursun. Yapılan gönüllü yardım eylemine denecek hiçbirşey yok.. herkesin harcı değil buna kalkışmak, helal olsun. ancak keşke devlet izni alınarak yapılsaydı, belki o zaman böyle bir durum yaşanmazdı diye düşünüyorum.
DÜN 6 ŞEHİT VERDİK.... televizyonlarda, İsrail haberleri dışında bununla ilgili 10 saniyeyi geçen bir haber göreniniz var mı???? evet, kabul ediyorum, yaşanan bir insanlık dramı ve çok korkunç ama bence önce kendi meselelerimiz gelmeli. Ölenler bu vatanın evlatları.. ve onlar, biz yataklarımızda huzurla uyuyalım diye teker teker ölüyorlar... Hepsinin ruhu şad olsun.. (bu tamamen benim fikrim, katılmayan olabilir, saygı duyarım)
guli cok gecmis olsun canim ya bi fakir falan mi sevindirseniz bu kadar aksilik ustuste...allah beterinden korusun..pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
gece aydının ortagı aradı arabsı bozulmuş yalovadan gelirken yolda kalmışlar,aydın çekici bulup gecenin o vaktinde gitti kurtarmaya izmite.
arabanın bozulması cekici ücreti falan neyhse epey bi masraf
varan 2-
gece tabii geç geldiler saat 4 falandı.
saat 4 den sonra arabaya hırsız girmiş.navigasyon cihazı pos cihazı gibi bizim için degrli ama çalan şerefsizin işine yaramayack şeyleri almış
varan 3-
sabah dogal olarak geç kalktı aydın
arabada bişeyler yapıyor abiside yanında kapı açık. aydın hırsızlıgı farkedip araba içinde şunu bu nu ararken araba vites boşalıyor geri gidiyor abisinin kolu açık kapı ile duvar arasında kalıyor ve kırlıyor.şuan alçıda.
Allah beterinden korusun diyorum. sabah sabah üstelik haftanın ilk gunu hayrolsun..
çok geçmiş olsun esra. doktora gidip bir tomografi mi çektirsen??iki gündür anormal bir baş ağrısı çekiyorum ağrı kesici aldım emzirmeme rağmen dayanamadım güçlü ağrı kesiciler dahi aldım o kadar anormal bir ağrıydı çıldırıacaktım resmen bugün iyiyim
neden böyle oldu anlayamadım
senin de söylediğin gibi gülistan anlattıklarına ancak rabbim beterinden saklasın denebilir. bu kadar üst üste.. mutlaka yapıyorsundur ama bi oku, sadaka filan ver. çok geçmiş olsun canım.pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
gece aydının ortagı aradı arabsı bozulmuş yalovadan gelirken yolda kalmışlar,aydın çekici bulup gecenin o vaktinde gitti kurtarmaya izmite.
varan 2-
saat 4 den sonra arabaya hırsız girmiş.navigasyon cihazı pos cihazı gibi bizim için degrli ama çalan şerefsizin işine yaramayack şeyleri almış
varan 3-
arabada bişeyler yapıyor abiside yanında kapı açık. aydın hırsızlıgı farkedip araba içinde şunu bu nu ararken araba vites boşalıyor geri gidiyor abisinin kolu açık kapı ile duvar arasında kalıyor ve kırlıyor.şuan alçıda.
Allah beterinden korusun diyorum. sabah sabah üstelik haftanın ilk gunu hayrolsun..
ESRAKO çok az kalmış tatile.... malesef tatilde insan o kadar açık büfe seçeneklere dayanamıyor herşeyden gıdım gıdım tatmışta olsan ister istemez epey kalori almış oluyorsun çünkü hepsi birbirinden güzel:)))) güle seven dikenine katlanır tatile gidince kilo almak kaçınılmaz neyse gelince acısını çıkartırsın......
hem ben sanmıyorum giysilerinin kötü durduğunu geçen koyduğun foto gayet fitti benden bile zayıf çıkmışsın ayol bu nasıl 76 kilo aramızda 12 kilo var ama ben senden daha kilolu görünüyorum.....
buyrunuz rujsuz halim. Daha sonra da bi ara doğal renkli rujumla koyarım
Sana katılıyorum. Aynı şekilde Serdar Ortaç'ın bir beyanı vardı Haiti depremi yardımları ile ilgili, çok eleştiri aldı -yardımın milliyeti, dili, dini, ırkı olmaz- diye ama, ben hala katılıyorum. Bence de önce biz!
Diğer yorumun için tşk ederim. Şalı İspanya'dan hediye getirmişti bir arkadaşım. Gerçek İspanyol şalı :)
pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
varan 2-
varan 3-
herkese günaydın dün giremedim net yoktu ama h.sonu olduğu için fazla sayfa ilerlememişş...
yürüyenler olmuş maşallah bizde de elini bırakıo bi adım atıo tmm başka yok yaşına girmeden yürümesini ümid ediyorum..
bizdede çok şükür gece uyku düzeni süper maşallah..
son 2 3 haftadır musti 11 de yatıo sabah 6 ya kadar uyuyor 6 da mızmızlanıo emzini veriorum 10 kadar uyuyorr valla beni hiç birşey böle mutlu edemezdi 6 ay bari kesintisiz uyku uyuyayım dimi:))
öğlende 12 de uyuyor 3 te kalkıyor akşam 6 uyuyor 7 bucukta kalkıyorr 11 de gece uykusuna yatıorr şükü düzen ii oldu
iki gündür anormal bir baş ağrısı çekiyorum ağrı kesici aldım emzirmeme rağmen dayanamadım güçlü ağrı kesiciler dahi aldım o kadar anormal bir ağrıydı çıldırıacaktım resmen bugün iyiyim
neden böyle oldu anlayamadım
ayy ne guzel pervin kendindenmi yapmaya baslıyor sen gostermeye falan calıstınmı
bizimik yukarı asagı avuc içini disina falan garip ibrseyler yapıyor :))
pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
varan 2-
varan 3-
bugün burasıda çok sakin... herkes biryerlere gitti sanırım....
BABY nerdeki sabahların girerdi nerdeyse ilk o yazardı... merak ettim şimdik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?