2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir Gün Gelecek Öldürmedigim Her Yahudi Icn Bana Lanet Edeceksiniz... (Adolf Hitler)

ogun bugundur.. Allah kahretsin bu ISraili bu nasıl bir soysuzluk bu nasıl bir vicdansızlıktır

bu arada şıklığımı tamamlamamda katkısını esirgemeyip bana o caaaanım bluzunu veren EVRıMCıĞıM'e de teşekkürlerimi sunarım :)

Estagrullah.. arkadas bugunler ıcındır..

tazem masallah cok guzelsin hayko gormesek yutcaz haaa.. bluz şıkmış ama tasıyan onemli sekerimmm kimbilir evrimede ne guzel olur

tesekkur ederım..

burcu harika görünüyorsun gerçekten.yüzünü çok beğendiğimi bilirsin.
bluzun sahibi zevkliymiş gerçekten.çok da yakışmış sana

efenim cok tesekkur

taze resimlerin superrrr
ama ben senin birde kirmizi rujsuz yani pastel renkli rujlarla olan halini merak ediyorum belki gorduk daha evel ama hatırlamıyorum bir ara oyle bir resim atıuversennn

günün en orjınal sorusu yıne sıse aıttır.. :))

Abowww.. gerıye bısı kalmamıs, Allah beterınden korumus gercekten de..

Bir Gün Gelecek Öldürmedigim Her Yahudi Icn Bana Lanet Edeceksiniz... (Adolf Hitler)

ogun bugundur.. Allah kahretsin bu ISraili bu nasıl bir soysuzluk bu nasıl bir vicdansızlıktır

Her ne olursa olsun Hıtler ın bu sozune katılmıyorum. Onun bir insana yaptıgını asla tasvip edemem.Cinsi,ırkı ya da yaptıgı ne olursa olsun.

Bu gemi olayını da asla ve asla tasvıp etmıyorum, lütfen yanlıs anlasılmasın.

Kuırunun yanında yaş ta yanıyor. Her Yahudi, Her Kürt, Her Türk, Her Arap Her ıngiliz... ne tamamen iyidir, ne de tamamen kötüdür,bunu demek ıstıyorum,hepsıne mal edılmemlı yasananlar. Dunya ıyısı Yahudi arkadasım, su yasananları asla tasvıp etmeyıp lanet okuyan Kürt arkadasım da var.

Zehra Allah yardımcın olsun.. Allah sabır versın.. sevdıklerınızı sağlam salim size ulastırsın. Dualarım sızınle.

Son düzenleme:
evrim benim ailemde damadımız ermeni, 2 gelinimiz kurt teki alevi, teyzemin kocası italyan yani okadar kosmik bir aileyizki inanamazsın ki babam eskinin sıkı ulkuculerinden kpederimde sıkı solcularındandır ama cokta mutlu yasarıız.. dedigine tamamen katılıorum cok haklısın kuru yas meselesi

bu olayın kınanmayacak tarafı yok inan bir asker öldügünde tum kurtleri Allah kahretsin diosun onlar uruyolar pkklı yetistiriolar diosun .. suanda cok vahim durum hem o gemide sadece turk musluman yok her ulkeden her dinden insan var kimi kuran okuyo kimi incil okuyo ..

yinede Allah israili kahretsin icindekilerle beraber..

Son düzenleme:
BURCU rujsuz halinde çok hoş bence..

ah gülistan geldimi böyle üst üste geliyor aksilikler büyük geçmiş olsun.. beterinden saklasın allah..

İsrail gecen sene Filistin i bombaladıgında Israıl dekı halk ıle star tv roportaj yapıyordu. Kıme sorduysa hukumetın yaptıklarını ve kararlarını kınıyoruz demıslerdı. Bır kac kısının harıcınde kımse olana bıtene hak vermemıstı ve bu benım cok dıkkatımı cekmıstı.Senın de ıcınde bır suru ınsan varmıs bak.. ne demek ıstedıgını anladıgını bılıyorum. Hassas konu, cok da kurcalamamak lazım bılıyorum. Anlasıldıysam sorun yok.

Ben buna sebep olanlara kahretsın dıyorum, Allaha havale edıyorum.

burcu sana kırmızı cokkk yakısıorrr

evrim ikimizde anlıorus bebeimm ne demek istediğimizi

zehracım insallah gemiden haber alırsınız cokk gecmiiş olsun

toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu

bu yahudi meselesi çok derin bir konu
ancak bazı gerçeklerde ortada Kuranda aleni bir şekilde yazılı tartışılmaya gerek dahi olmayacak ayetler mevcut bence bunlar biraz incelenmeli..

yaho beni çok çok üzüyor
uyku saatleri gelince tıpkı kuzeyin yemek saati gelince evrim ne oluyorsa o moda giriyorum
arızaya bağlıyorum adam 45 dkda anca uyuyor yok uyuymuyor
ne ayakta alıştı ne kucakta
yanına yatacaksın iki emecek 5 oynayacak yuvarlanacak yastıklarla boğuşacak
gözlerini ovuşturmaktan kızarıyor resmen ancak 45 dkdan önce uyumuyor bu bir saati dahi buluyor
baş ağrılarımın en büyük sebeplerinden biride budur..

emziren ve bebekleri emekleyen anneler yani yataktan aşağı uçma riski olanlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nerede yatırıyorsunuz yataklarınız nasıl??
sıyıracağım az kaldı

biz doğduğunda minik bir beşik almıştık sallanan türden. yoncanın bambam modeli. hala onda uyuyor sallana sallana. daha az önce yarım saatten fazla salladı babannesi. uyumadı. şu an hala ayakta. bazen on dakikada uyuyor bazen bir saatte uyumuyor. ama mutlaka bambamda sallanacak. başka türlü daha hiç uyutamadım.

Esra kusum gecmis olsun balim ya, gecmezse migren falan da olabilir, ama strese baglida olabilir..

BURCU rujsuz halinde çok hoş bence..

burcu sana kırmızı cokkk yakısıorrr

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu

budur!

koley gelsin bajım. Allah yardımcın olsun.

GÜLİ size de geçmiş olsun balım. Bak arayacaktım seni de sözde!

Yamuğum yamuğum yamuğum. Gözüm akiyi, alt taraf berbat, sırtım, boğazım eklemlerim ağriyi. Doruk mızmız dişten dolayı. Doktora dedim gece yatmadan ibufen verdim dedim, gün içinde mızmızlanırsa gündüz de ver dedi. Çok fenayım. Duş alıp serileceğim.

Bugün dalyan köfte yaptım. Pek gözel oldu. Bi arkadaşa sözüm var, onlara da yapacağım en kısa zamanda. olumunekankayizsmile

taze süpersin bluz ruj ve sen müthişşşş
esra berat ya memede yada saatlerce sallanarak uyur deli olacam gece dakkika başı kalkıyor bende sıyırcam az kaldı

Eda geçmiş olsun yavruna :teselli:
Tazem her zamanki gibi yakıyorsun çok güzel olmuşsun kırmızı ruj cesaret işi eee insanın angelina jolie gibi dudakları olunca sositososito Ayrıca gözün en kısa zamanda iyileşir umarım... Geçmiş olsun..
Esra geçmiş olsun canım off baş ağrısı ne zor ya! Ben hala beşiği yüksek ya onda yatırıyorum.. Ayağımda sallama yöntemi ile uyutuyorum 1- 2 kez kendi kendine uyudu çok sevinmiştim ama devamı gelmedi...
Güli pişmiş tavuk olayı resmen bu talihsiz olaylar zinciride nedir yahu? Geçmiş olsun...
Pervin ohh kahvaltılara gidilmiş bende 2 gündür annemlere gidiyorum kahvaltıya ohhh hiç bir şeye elimi sürmeden totomu büyütüyorum ye, iç, Özdeyide anneme sat keyif yap...
Sezon açılışını yaptık Özdeyi denize kısmen soktum alıştıra alıştıra yapacağım... Bende girdim su çok güzeldi geçen sene yapamamıştım dalmayı özlemişim karabatak gibi dalıp çıktım hihoyyyt
Azıcık bronzlaştım bile koca göbeğimden bir kez daha utandım çıtır kızları görünce.... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…