bu arada şıklığımı tamamlamamda katkısını esirgemeyip bana o caaaanım bluzunu veren EVRıMCıĞıM'e de teşekkürlerimi sunarım :)
tazem masallah cok guzelsin hayko gormesek yutcaz haaa.. bluz şıkmış ama tasıyan onemli sekerimmm kimbilir evrimede ne guzel olur
burcu harika görünüyorsun gerçekten.yüzünü çok beğendiğimi bilirsin.
bluzun sahibi zevkliymiş gerçekten.çok da yakışmış sana
taze resimlerin superrrr
ama ben senin birde kirmizi rujsuz yani pastel renkli rujlarla olan halini merak ediyorum belki gorduk daha evel ama hatırlamıyorum bir ara oyle bir resim atıuversennn
pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
gece aydının ortagı aradı arabsı bozulmuş yalovadan gelirken yolda kalmışlar,aydın çekici bulup gecenin o vaktinde gitti kurtarmaya izmite.
arabanın bozulması cekici ücreti falan neyhse epey bi masraf
varan 2-
gece tabii geç geldiler saat 4 falandı.
saat 4 den sonra arabaya hırsız girmiş.navigasyon cihazı pos cihazı gibi bizim için degrli ama çalan şerefsizin işine yaramayack şeyleri almış
varan 3-
sabah dogal olarak geç kalktı aydın
arabada bişeyler yapıyor abiside yanında kapı açık. aydın hırsızlıgı farkedip araba içinde şunu bu nu ararken araba vites boşalıyor geri gidiyor abisinin kolu açık kapı ile duvar arasında kalıyor ve kırlıyor.şuan alçıda.
Allah beterinden korusun diyorum. sabah sabah üstelik haftanın ilk gunu hayrolsun..
Bir Gün Gelecek Öldürmedigim Her Yahudi Icn Bana Lanet Edeceksiniz... (Adolf Hitler)
ogun bugundur.. Allah kahretsin bu ISraili bu nasıl bir soysuzluk bu nasıl bir vicdansızlıktır
pooff allahım beterinden krousun başımıza gelenleri bi yazayımda sizde şok olun..
varan 1-
gece aydının ortagı aradı arabsı bozulmuş yalovadan gelirken yolda kalmışlar,aydın çekici bulup gecenin o vaktinde gitti kurtarmaya izmite.
arabanın bozulması cekici ücreti falan neyhse epey bi masraf
varan 2-
gece tabii geç geldiler saat 4 falandı.
saat 4 den sonra arabaya hırsız girmiş.navigasyon cihazı pos cihazı gibi bizim için degrli ama çalan şerefsizin işine yaramayack şeyleri almış
varan 3-
sabah dogal olarak geç kalktı aydın
arabada bişeyler yapıyor abiside yanında kapı açık. aydın hırsızlıgı farkedip araba içinde şunu bu nu ararken araba vites boşalıyor geri gidiyor abisinin kolu açık kapı ile duvar arasında kalıyor ve kırlıyor.şuan alçıda.
Allah beterinden korusun diyorum. sabah sabah üstelik haftanın ilk gunu hayrolsun..
evrim benim ailemde damadımız ermeni, 2 gelinimiz kurt teyzemin kocası italyan yani okadar kosmik bir aileyizki inanamazsın ki babam eskinin sıkı ulkuculerinden kpederimde sıkı solcularındandır ama cokta mutlu yasarıız.. dedigine tamamen katılıorum cok haklısın kuru yas meselesi
bu olayın kınanmayacak tarafı yok inan bir asker öldügünde tum kurtleri Allah kahretsin diosun onlar uruyolar pkklı yetistiriolar diosun .. suanda cok vahim durum hem o gemide sadece turk musluman yok her ulkeden her dinden insan var kimi kuran okuyo kimi incil okuyo ..
yinede Allah israili kahretsin icindekilerle beraber..
İsrail gecen sene Filistin i bombaladıgında Israıl dekı halk ıle star tv roportaj yapıyordu. Kıme sorduysa hukumetın yaptıklarını ve kararlarını kınıyoruz demıslerdı. Bır kac kısının harıcınde kımse olana bıtene hak vermemıstı ve bu benım cok dıkkatımı cekmıstı.Senın de ıcınde bır suru ınsan varmıs bak.. ne demek ıstedıgını anladıgını bılıyorum. Hassas konu, cok da kurcalamamak lazım bılıyorum. Anlasıldıysam sorun yok.
Ben buna sebep olanlara kahretsın dıyorum, Allaha havale edıyorum.
toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu
yaho beni çok çok üzüyor
uyku saatleri gelince tıpkı kuzeyin yemek saati gelince evrim ne oluyorsa o moda giriyorum
arızaya bağlıyorum adam 45 dkda anca uyuyor yok uyuymuyor
ne ayakta alıştı ne kucakta
yanına yatacaksın iki emecek 5 oynayacak yuvarlanacak yastıklarla boğuşacak
gözlerini ovuşturmaktan kızarıyor resmen ancak 45 dkdan önce uyumuyor bu bir saati dahi buluyor
baş ağrılarımın en büyük sebeplerinden biride budur..
emziren ve bebekleri emekleyen anneler yani yataktan aşağı uçma riski olanlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nerede yatırıyorsunuz yataklarınız nasıl??
sıyıracağım az kaldı
BURCU rujsuz halinde çok hoş bence..
burcu sana kırmızı cokkk yakısıorrr
toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu
yaho beni çok çok üzüyor
uyku saatleri gelince tıpkı kuzeyin yemek saati gelince evrim ne oluyorsa o moda giriyorum
arızaya bağlıyorum adam 45 dkda anca uyuyor yok uyuymuyor
ne ayakta alıştı ne kucakta
yanına yatacaksın iki emecek 5 oynayacak yuvarlanacak yastıklarla boğuşacak
gözlerini ovuşturmaktan kızarıyor resmen ancak 45 dkdan önce uyumuyor bu bir saati dahi buluyor
baş ağrılarımın en büyük sebeplerinden biride budur..
emziren ve bebekleri emekleyen anneler yani yataktan aşağı uçma riski olanlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nerede yatırıyorsunuz yataklarınız nasıl??
sıyıracağım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?