2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin DAMLA HOCAM..

ohhh ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz malesef her güzel şeyin sonu yorucu oluyor ama olsun fazlasıyla ihtayacımız var böyle şeylere:))))

denize geçmiş olsun canım.... acaba dişlerdenmiydiki ateşi gerçi dişten okadar yüksek ateşi olmazdı ama neyse geçmiş gitmiş..... dişleriniz hayırlı olsun evet büyük ihtimal hepsi peş peşe gelecek galiba... şimdiden gözünüz aydın.....

ayları gereği hareketliler heralde. gerçi bizim yiğit paşa doğuştan kımıl canlısı ama :) şu sıralar daha da hareketlendi. sürünmeyi öğrendi. emeklemeye çalışıyor henüz tam beceremese de. kanepenin altına girmeye pek meraklı. çok dikkat ediyoruz. yürüteci büyük oranda azalttık. hem çok yoruluyor, hem zayıflatıyor. zaten hastalığı hala bitmedi. burnu tıkalı, öksürüyor. şurubunun biri düştü kırıldı. iki şuruba devam ediyoruz bakalım.

biz onu öğretemedik esra. acayip seviyor tv ünitesini. düğmelerine değil ama önündeki kumandalara filan saldırıyor. iki aydır filan böyle. hayır dediğimizde anlıyor aslında. dönüp bakıyor yüzümüze güzel gözleriyle. sonra işine kaldığı yerden devam ediyor.

hiç yoktan iyiymiş canım sizinki... bizim selinin karanlık falan korkusu yok yada düşeceğim falan diye düşünmüyor... alıp başını gidiyor tabi bizde arkasında... çekmeceler falan fora... artık dizlerinin üstüne dikilip alt çekmeceyi geçti onun üstündekini açıp boşaltmaya başladı geçen parmaığı sıkıştı ağladı aradan 15 dk. geçmedi yine aynı gitti çekmeceleri açmaya başladı yeniden ders almıyor canının acımasından.... tv falanda selin gitmiyor şimdilik ama selinde şunu farkettim yapma dediğim şeyi inadına gülerek ve gözümün içine bakıyor cıstan hayırdan falan anlamıyorlaelaelaelaelae mesela tv ye gitme diyorum alıyorum onu başka yere koyuyorum inadına yeniden oraya gidiyor ben alıyorum yeniden gidiyor hiç iplemiyor bile benimafoldumben

hiç unutmam ece 3-4 aylıktı hamile bir arkadasımla annesi geldilerdi bize. arkadasımın kuzenide ece ile aynı donem dogum yapmıstı bana baktılar ben surekli emziriyorum kucagımda uyuyor ne çay içebildim ne birsey yiyebilmistim vah vahh dediydi annesi boyle hayat çekilmez nasıl dayanıyorsun otur otur falan :) dedim boyle yasıyoruz aylardır falan. bizim yegen dedi emziriyor koyuyor uyuyor çocuk falan aa allah yardım etsin sana falan kadıncagız bana pek uzulerek ayrılmıstı bizden. simdi o bebegi annesi 1 saat uyutmaya ugrasıyormus 15 dk uyuyup hemen kalkıyormus. bizimkini duyunca inanamıyorlar. cidden demekki degisiyor ilk anlarda kolay olanlar. yada tesaduf hala emin degilim.
allah yardım ediyor kotu olan alıskanlıklarıda degisiyor bebeklerin iyilerde. ben bunu anladım hah boyle super diyorum pat bozuluyor ay ne yapacagız boyle bu sekil on kere uyanırsa diyorum pat o da degisiyor bosuna uzuldugumle taktıgımla kalıyorum gunu yasıyorum artık o gun uyanmadı gece guzelmi uyuduk kar sayıyoruz

ayyy esra ben okurken çaresizlik yaşadım.Allah kolaylık versin
dişleriniz hayırlı olsun.annesi artık fikini alma zamanı gelmedi mi sence de?

valla ben one minute artislik olarak değerlendirmiyorum,Başbakanın çeşitli artislikleri olabilir ama o konuda gerçek duygu ve düşüncelerini iç tepisel olarak ortaya koyduğunu düşünüyorum.
şu an bir savaş olur mu? olsa çok mu güzel olur bilemeyeceğim.uluslararası dengeler,diplomaslobiler falan filan araşatırılması geken konular.
Büyük bir hakaret,zulüm ve alçaklık olduğu ortadadır.şımarık bir çocuk,hatta kudurmuş bir köpek gibi her istediğin yapan,dünyayı parmağında oynatan alçak bir terörist devlet var ortada.Gazzede bebekler açlıktan ölüyor acımasız bir ambargo var üç yıldır.

Beni en çok üzen de olayın islamileştirilmesi,bunlar zaten gerici,yobaz şehit olmaya gitmişler zaten denmesi.kendi adıma hepsi hıristiyan olsaydı yaşadığım bu üzüntüyü aynen yaşardım.çünkü insanım

geçmis olsun damla. gezmek çok guzelde akabinde hastalıklar çıkmasaymıs daha guzel olacakmıs olsun geçmis bitmis

sallanmayı sevmiyorsa yataga girip çıkmanın pek anlamı olmaz ama dene bakalım.
senin yanında buyuk sizin yatagınızda yan yana yatınca ordan kaldırdıgınızda uyanıyor diyemi bunu denyeeceksin ??

ya bzimki itaat etmeye meyilliydi aslınlda. daha 5 aylık falandı ıı ece hayır derdik elini çekip suçclu suclu bakardı bize iki saniy esonra tekrar el atardı yine iii derdik yine bakar ururdu emekler tv nin oraya giderdi ıı diyince geri doner baska yere yoneliyordu kaıdında pekistirdi iyice bunu ama içinde vardı soz dinleme olayı simdilikkk

ece de karanlıktanf alan korkmuyor odadaısgıı kapatıp yanlız birakıyorz uyumak için bazen ama biz ortamda isek içer gitmeye gerek gormuyors anırım bizim etrafımızda dolanıyor

temizlik işleine yavaştan başlıyoruz bakalım... bu akşam boyacı gelip evin durumuna bakacak ona göre ne fiyat istediğni ve ne kadar boya gidecğini söyleyecekmiş sanırım 2 haftaya kadarda başlayacak boyaya..... inşallah başlasın ve bitsin üstümde okadar yükki temmuzda görümcemin dügünü var selinin doğum günü var hepbi gelen giden olacak evim tertemiz olsun istiyorum.... halılarımı falan yıkamaya vereceğim.... bi kadın tutarsam oda kapı cam işlerini halleder... bende temiz temiz otururum inşallah.....

BEBEK ŞEKERı....

arkadaşlar ben selinin doğumunda çok istememe rağmen bebek şekeri bazı nedenlerden dolayı yaptıramadım... hala içimde kaldı ama nasipse doğumgününde yapmak istiyorum..... şaka maka 42 gün kaldı BÜYÜK GÜNE..... sizler nerelerden almıştınız bebek şekeri için malzemeleri yada netten yaptırdığınızda nerden yaptırmıştınız rica etsem bilgi verebilirmisiniz.... yavaş yavaş başlamam lazım hazırlıklara:))))))

aaa doğru bak bende yaptırmamıştım. kırkında filan. doğum gününde yaptırsam iyi olur. bilgi verin tücrübelir arkadaşlar...

temizliğin bir kısmını bitirmiştik bizde. fakat yıkanacak iki tane halı var. balkon büyük. orda yıkamayı düşünüyoruz bakalım bu hafta sonu duruma göre.

temizliğin bir kısmını bitirmiştik bizde. fakat yıkanacak iki tane halı var. balkon büyük. orda yıkamayı düşünüyoruz bakalım bu hafta sonu duruma göre.

oo ne güzel yarısı bittiyse geri kalanı bitmiş demektir.... yıkayacak yer varmış ne güzel yıkarsın işte bizim yıkayacak yerimiz olmadığı için mecbur yıkatmaya vereceğiz..... dinlene dinlene yıkarsın hafta sonu......kolay gele şimdiden....

tşk ederim. bizde bu sene badana yok zaten o yüzden iyi oldu. daha 10 ay olduk eve gireli. sıfır evdi. tül, perde, cam, dolaplar ve tuvalet banyoyu yaptık. halıları aslında yıkamaya verecektik ama burdakiler için pek iyi demiyorlar. o yüzden halılarımı riske atmak istemedim. sana da kolay gelsin.

bugünlerde Hayat cok huysuz..tekrar dismi cikariyor anlamadim..sabahtan beri uykusuzluktan kizardikca kizardi ama zar zor uyuttum simdi..
Havalar desen buz gibi..devamli yagmur yagmur!!! bunaldim artik bu havalardan..su an 7-10 derece arasi sanirim..bakalim neler konusulmus ben yokken..

nesi var acaba hayat kuzunun. inşallah diştendir diyelim.buralar da tam tersi özgül. dünden beri yanıyor. keşke bir klima olsaydı diyorum şu sınıfımda.

Esra, bugunlerde uyurken yüzü koyun yatıp gerı gerı gıderek besıgının sonuna kadar ayagını dayıyarak uyuyr cogu kez.

Dun Fatoşlarda ıdık.. Fatoş ona pufidik bi yatak hazırladı.. bunu bıldııg ıcın de kadın asagılara yorgan serdı battanıye ıle kapladı, olur da duser falan dıye..

Fatoşlarda olunca onunla olabılmek ıcın uyumaya dırenıyor, illa Fatoşla uyuyacalk.. kadın zar zor uyuttu neyse.. yatırdık yatagına, bır saat sonra bı mıkırdanma, bı gıttım kuzey ayakta yataktan sarkmıs, battanıyenın ustunde, ve de şokta.. benı gorunce cocuk cılgınlar gıbı aglamaya basladı.. megersem uyurken dusmus.. şoka gırmıs, benı de gorunce çözülüverdi...

veeeeee biz dün Kuzey ı gece 12 ye kadar uyutamadık..

neden mı???

o kadar cok korkmus kı o durumdan, uykusu gelıp evde yatagına yatırmaya calıstıkca Kuzey cırpınarak ıkı dakıka ıcınde korkuyla uyandı 4 kez ve nası aglama.. 10 dk susturamadık cocugu 4 defa.. sınırlerım bosaldı, o aglıo ben aglıyorum.. Pınar bızde.. Ozgur un elı ayagına dolastı.. cocuk katıldı kaldı.. yüzünü yıkıyoruzz, neler yapıyoruz, yok cocuk susmuyor..

ve bır daha gece 12 ye kadar uyumadı, butun gun uyumadı bu cocuk, ınanılacak sey degıl,uykusu var ölüyor, ama korkudan uyumuyor, calpol vermek zorunda kaldım, onun da etkısıyle bayıldı kaldı.. ama gece boyunca ıhhh dedıkce Ozgur le ayaga fırladık.. adam 5 30 da havaalanı gıttı o halde.. ben oldum salak gıbı..

Yanı su gerı gerı gıtme huyu basladıgından berıdır Kuzey ı kendı yatagının harıcınde hıc bır yerde yatıramayacagımızı dun daha ıyı anladık.. korkunc bır geceydı.. Rabbım bır daha yasatmasın..

evrimmm dogmamış cocuga don giydirilmes tamammııı

annamadım ben bunu bilmiyorumkismile

HEYOOO ben geldim!!!!!

yorucu geçen........

alttan iki dişimiz geliyor. üsttende gelenler var, bu kadar gecikince hepsi bir gelecek gibi.

gecmıs olsun Hocam..

Kuzey de banyodan mızırdanarak cıkıyor artık.. denızde ne yapacagız merak konusu...

bızde de bı gerı gerı gıdıp kanepe altlarında sıkısma merakı sardı.. hayır ola ınsallahh...

ınternetten bı sıteden almıstık.. kım hatırlar bılemıyorum adını ama uzgunum ben hatırlamıyorum be tatlım.. hem cok uygundu hem de cok guzel seyler vardı.

toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu
niye öyle diyorsun canim..artistikte sinir tanimiyoruz da faliyette sifir..türkiyenin icinde bulundugu durumu ve terör problemini azdirmaktan ve sucsuz ve masum askerlerimizi ve insanlarimizi sehit vermekten ana babalarin yüregini yanginini izlemekten baska bir vazifesi yokki bu insanin..ne olacak saniyorsunki..israilin yaptigi yanina kar kalacak..yani bu bile bile lades olmaktan farksiz..neyse düsündükce cok sinirleniyorum ve daha fazla kurcalamak istemiyorum..insallah bir daha böyle olaylar yasanmaz..
günaydın
hala kayınvalidemdeyim
yarın eşim gelecek
günaydin ve gözün aydin canim..
gecmis olsun..bu disler bir anda gelincede cok zor oluyor..
ben bu siteyi sürekli kullaniyorum..gercekten cok faydali bilgiler veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…