gözün aydın canım. eşin geliyormuş. ben hep kayınvalidemleyim :)günaydın
hala kayınvalidemdeyim
yarın eşim gelecek
OFF sibel sizin is zormus cidden. berkede oyle idi ece de biz salonda oturuyorsak odalara falan karanlık yerlere gitmezlerdi. yerde oturur oynarlardı
ece de heryere tutunup dikilme hastalagı var poposunu sen oturtuyorsun o kalkıyor ama içerilere gitmiyor goz hizamızda tabi yine serilip oturamıyorsun kimin yakınında ise o tutuyor berke ben ibo artıkhangimizsek etrafta olan allahtan cekmece falan cekistirmiyor bizimk idaha okadar ilerletmedi.
bired tv unitesine gitmiyor ondan çok mutluyum bakıcı çok guzel ogretti ııı hayır ece orası oynanmıycak diyoruz hemen elini çekiyor
yoksa çok rahat eller tv nin dugmelere fislerine dvd kablolarına falan
ayyy esra ben okurken çaresizlik yaşadım.Allah kolaylık versinyaho beni çok çok üzüyor
uyku saatleri gelince tıpkı kuzeyin yemek saati gelince evrim ne oluyorsa o moda giriyorum
arızaya bağlıyorum adam 45 dkda anca uyuyor yok uyuymuyor
ne ayakta alıştı ne kucakta
yanına yatacaksın iki emecek 5 oynayacak yuvarlanacak yastıklarla boğuşacak
gözlerini ovuşturmaktan kızarıyor resmen ancak 45 dkdan önce uyumuyor bu bir saati dahi buluyor
baş ağrılarımın en büyük sebeplerinden biride budur..
emziren ve bebekleri emekleyen anneler yani yataktan aşağı uçma riski olanlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nerede yatırıyorsunuz yataklarınız nasıl??
sıyıracağım az kaldı
dişleriniz hayırlı olsun.annesi artık fikini alma zamanı gelmedi mi sence de?HEYOOO ben geldim!!!!!
yorucu geçen 4 günün sonunda hala yorgun ama mutluyum:)))
deniz cuma günü hastalandı, ateşlendi, tamda ogün ayancıkta çocuk doktoru başladı. ona gittik. kan ,idrar tahlili ve röntgen filmi istedi. hiçbirini yaptıramadım.
samsuna gittik. bu arada yüksek ateşi 24 saat sürdü. sonra normale döndü.
dünde 19 mayıs üniversitesinde sempozyum vardı ailecek ve üniversitecek ona katıldık . sonrada sallana sallana eve döndük.
yol üstünde yakakent diye bi, belde var, arkadaşlarımız var orda, balık yedik, deniz nerdeyse denize girip yüzdü. ayaklarını ıslatalım dedik poposuna kadar suya girdi, sonra kollarını soktu başını suya sokmak istedi
delirdi yani. ağlata ağlata çıkarmak zorunda kaldık.
alttan iki dişimiz geliyor. üsttende gelenler var, bu kadar gecikince hepsi bir gelecek gibi.
HEYOOO ben geldim!!!!!
kollarını soktu başını suya sokmak istedi
alttan iki dişimiz geliyor. üsttende gelenler var, bu kadar gecikince hepsi bir gelecek gibi.
süpermiş hemen deneyim... en azından sallayarak uyutamasamda yanında yatarsam belki o şekilde uyur uyuyuncada inerim bende aşağıya... ne yalan söyleyim bazen seline diyordum beni alsa ben bile yatacağı burda uyu işte ne güzel geniş geniş yatağın var serile serile uyu diye kızıyordum ama artık oyatmazsa ben yatayım... hatta abartıp eşime sallatırırmışım selinle beni:roflol:kaydirigubbakcemile3
biz onu öğretemedik esra. acayip seviyor tv ünitesini. düğmelerine değil ama önündeki kumandalara filan saldırıyor. iki aydır filan böyle. hayır dediğimizde anlıyor aslında. dönüp bakıyor yüzümüze güzel gözleriyle. sonra işine kaldığı yerden devam ediyor.
hiç yoktan iyiymiş canım sizinki... bizim selinin karanlık falan korkusu yok yada düşeceğim falan diye düşünmüyor... alıp başını gidiyor tabi bizde arkasında... çekmeceler falan fora... artık dizlerinin üstüne dikilip alt çekmeceyi geçti onun üstündekini açıp boşaltmaya başladı geçen parmaığı sıkıştı ağladı aradan 15 dk. geçmedi yine aynı gitti çekmeceleri açmaya başladı yeniden ders almıyor canının acımasından.... tv falanda selin gitmiyor şimdilik ama selinde şunu farkettim yapma dediğim şeyi inadına gülerek ve gözümün içine bakıyor cıstan hayırdan falan anlamıyorlaelaelaelaelae mesela tv ye gitme diyorum alıyorum onu başka yere koyuyorum inadına yeniden oraya gidiyor ben alıyorum yeniden gidiyor hiç iplemiyor bile benimafoldumben
BEBEK ŞEKERİ....
arkadaşlar ben selinin doğumunda çok istememe rağmen bebek şekeri bazı nedenlerden dolayı yaptıramadım... hala içimde kaldı ama nasipse doğumgününde yapmak istiyorum..... şaka maka 42 gün kaldı BÜYÜK GÜNE..... sizler nerelerden almıştınız bebek şekeri için malzemeleri yada netten yaptırdığınızda nerden yaptırmıştınız rica etsem bilgi verebilirmisiniz.... yavaş yavaş başlamam lazım hazırlıklara:))))))
temizliğin bir kısmını bitirmiştik bizde. fakat yıkanacak iki tane halı var. balkon büyük. orda yıkamayı düşünüyoruz bakalım bu hafta sonu duruma göre.
tşk ederim. bizde bu sene badana yok zaten o yüzden iyi oldu. daha 10 ay olduk eve gireli. sıfır evdi. tül, perde, cam, dolaplar ve tuvalet banyoyu yaptık. halıları aslında yıkamaya verecektik ama burdakiler için pek iyi demiyorlar. o yüzden halılarımı riske atmak istemedim. sana da kolay gelsin.oo ne güzel yarısı bittiyse geri kalanı bitmiş demektir.... yıkayacak yer varmış ne güzel yıkarsın işte bizim yıkayacak yerimiz olmadığı için mecbur yıkatmaya vereceğiz..... dinlene dinlene yıkarsın hafta sonu......kolay gele şimdiden....
yaho beni çok çok üzüyor
uyku saatleri gelince tıpkı kuzeyin yemek saati gelince evrim ne oluyorsa o moda giriyorum
arızaya bağlıyorum adam 45 dkda anca uyuyor yok uyuymuyor
ne ayakta alıştı ne kucakta
yanına yatacaksın iki emecek 5 oynayacak yuvarlanacak yastıklarla boğuşacak
gözlerini ovuşturmaktan kızarıyor resmen ancak 45 dkdan önce uyumuyor bu bir saati dahi buluyor
baş ağrılarımın en büyük sebeplerinden biride budur..
emziren ve bebekleri emekleyen anneler yani yataktan aşağı uçma riski olanlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nerede yatırıyorsunuz yataklarınız nasıl??
sıyıracağım az kaldı
evrimmm dogmamış cocuga don giydirilmes tamammııı
HEYOOO ben geldim!!!!!
yorucu geçen........
ayları gereği hareketliler heralde. gerçi bizim yiğit paşa doğuştan kımıl canlısı ama :) şu sıralar daha da hareketlendi. sürünmeyi öğrendi. emeklemeye çalışıyor henüz tam beceremese de. kanepenin altına girmeye pek meraklı. çok dikkat ediyoruz. yürüteci büyük oranda azalttık. hem çok yoruluyor, hem zayıflatıyor. zaten hastalığı hala bitmedi. burnu tıkalı, öksürüyor. şurubunun biri düştü kırıldı. iki şuruba devam ediyoruz bakalım.
BEBEK ŞEKERİ....
arkadaşlar ben selinin doğumunda çok istememe rağmen bebek şekeri bazı nedenlerden dolayı yaptıramadım... hala içimde kaldı ama nasipse doğumgününde yapmak istiyorum..... şaka maka 42 gün kaldı BÜYÜK GÜNE..... sizler nerelerden almıştınız bebek şekeri için malzemeleri yada netten yaptırdığınızda nerden yaptırmıştınız rica etsem bilgi verebilirmisiniz.... yavaş yavaş başlamam lazım hazırlıklara:))))))
niye öyle diyorsun canim..artistikte sinir tanimiyoruz da faliyette sifir..türkiyenin icinde bulundugu durumu ve terör problemini azdirmaktan ve sucsuz ve masum askerlerimizi ve insanlarimizi sehit vermekten ana babalarin yüregini yanginini izlemekten baska bir vazifesi yokki bu insanin..ne olacak saniyorsunki..israilin yaptigi yanina kar kalacak..yani bu bile bile lades olmaktan farksiz..neyse düsündükce cok sinirleniyorum ve daha fazla kurcalamak istemiyorum..insallah bir daha böyle olaylar yasanmaz..toplantılarda artislik yapanlar bakalım gercekte ne yapcak bekliorum merakla oda ayrı bi konu
günaydin ve gözün aydin canim..günaydın
hala kayınvalidemdeyim
yarın eşim gelecek
gecmis olsun..bu disler bir anda gelincede cok zor oluyor..HEYOOO ben geldim!!!!!
deniz cuma günü hastalandı, ateşlendi, tamda ogün ayancıkta çocuk doktoru başladı. ona gittik. kan ,idrar tahlili ve röntgen filmi istedi. hiçbirini yaptıramadım.
samsuna gittik. bu arada yüksek ateşi 24 saat sürdü. sonra normale döndü.
dünde 19 mayıs üniversitesinde sempozyum vardı ailecek ve üniversitecek ona katıldık . sonrada sallana sallana eve döndük.
yol üstünde yakakent diye bi, belde var, arkadaşlarımız var orda, balık yedik, deniz nerdeyse denize girip yüzdü. ayaklarını ıslatalım dedik poposuna kadar suya girdi, sonra kollarını soktu başını suya sokmak istedi
ben bu siteyi sürekli kullaniyorum..gercekten cok faydali bilgiler veriyor..uzmantv de çok yararlı videlor var arkadaşlar.
http://www.uzmantv.com/kategori/anne-ve-cocuk/cocuk-sagligi/cocuk-gelisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?