canim ben de sana benim programimi söyleyeyim..bana normalinde benim diyetle en fazla hafta da 3 dediler ama ben en az 5 kez gidiyorum..programim söyle..pervin spor nasıl gidiyor? haftada kaç gün ideal biliyor musun? değişik görüşler var bu konuda? ben en az 3 defa gidiyorum.sen step de yapıyor musun?
ooo super pervinn çok sevindim insallah donersinizbuarada dun emrah dediki tr ye giderken donmeyecekmissin gibi git:) cok heycanlandırdı bu durum beni belkide kesin donusumuz olabilir.. Yada ben kalırım emrah 10.ayda kesin doner yda ikimiz tekrar gelir 10.ayda doneriz d hicbiri buraya devam :) neden 10.ay diyeceksiniz emraha teklif edilen isi ancak 10.aya dogru kabul edebilirim vs demişti ama bakalım sorup duruolar naptın nezaman gelcen die..agustosta geldiginde dahada netlesecek durum
iste evden baska biryerde bakılınca çocuk bu sıkıntılar oluyor hep o yuzden bakıcıyı eve gelen istedim aneme bende berke donemi ikimama sandalyesi falana lmıstımkayınvalidemlerde ece yi yerde yatırıyoruz mecburen dün yine öğlen uyuttuk odanın kapısını da tam kapatmadık ama aralık bıraktık ece 15 dk sonra falan uyanmış sesler geldi odadan kapının arasından baktım yerinde yok kapıyı hafif araladım fakat küt kapı ece nin kafaya kenardan değdi nasıl ağlıyor gözünden yaş geldi öyle üzüldümki
kayınvalideme diyorum ki gel bende bak ece ye yok pek gelmek istemiyor kocasının ve oğlunun düzeni bozuluyormuş
şimdi mama sandalyesi al buraya diyor ben herşeyden 2 şer tane alamamki
odasında uyanınca ayağa kalkıyor ece tehlikeli olmuyor yani
bu dolgu topuklar yeniden moda oldu ama hava yokki yazliklari giysem..ayrica kendini kisa görüpte bana hakaret etme bakayim..İkİ yİldİr İ
gİyme İmkanım olmayan yazlık dolgu topuk ayakkabılarımı gİydİm kendİmİ prenses gİbİ hİssedİyorum bugun ve acayİp uzun
babet spor gİye gİye kendİmİ kısa hİsseder olmustum :))
ne havalıymıs topuklu İle gezmek
İkİ yİldİr İ
gİyme İmkanım olmayan yazlık dolgu topuk ayakkabılarımı gİydİm kendİmİ prenses gİbİ hİssedİyorum bugun ve acayİp uzun
diyet de yapıyorum ara da gevşese de.ben kardiyoyla aletleri ayrı günlerde yapmıyorum.kas gruplarını dinlendiriyorum.canim ben de sana benim programimi söyleyeyim..bana normalinde benim diyetle en fazla hafta da 3 dediler ama ben en az 5 kez gidiyorum..programim söyle..
eger bir gün agirlik ve kas calisiyorsam bir gün ara vermek durumundayim..kaslarin dinlenmesi ve gelismesi icin..genellikle agirlik egzersizine step ya da kosuyuda ekliyorum..diger gün cardio calisiyorum..
kilo vermek icin cardio sart..ama sikilasmak icinde karin agirlikli ,aletli calismak lazim..plates felanda olabilir..haftada 3 agirlikli alet + cardio(bisiklet-kosu ya da step)
diger 2 gün sadece cardio calisiyorum..tabi günlük programlara göre step,spinning,plates...vs..katilabiliyorum..simdilik böyle ...
e haklısın tabi.oryantali bilmiyordum.eminim çok zevklidirelif bugun itibari ile sporu bıraktım evde kendim yapıorum bu hafta .. ama ideali 3 bide biz step, plates, oryantal dans yapıoduk karnım cok toplandı gerisini ogrendigim hareketlerle kendim devam edicem . bırakma nedenimde eceyi guvenipte bırakamadım kimseye icim el vermedi elif burdayken cok rahattım guzel bakıodu hemde halası kanı canı yabancılamıodu ama elaleme guvenemedim acıkcası
canim ben de sana benim programimi söyleyeyim..bana normalinde benim diyetle en fazla hafta da 3 dediler ama ben en az 5 kez gidiyorum..programim söyle..
eger bir gün agirlik ve kas calisiyorsam bir gün ara vermek durumundayim..kaslarin dinlenmesi ve gelismesi icin..genellikle agirlik egzersizine step ya da kosuyuda ekliyorum..diger gün cardio calisiyorum..
kilo vermek icin cardio sart..ama sikilasmak icinde karin agirlikli ,aletli calismak lazim..plates felanda olabilir..haftada 3 agirlikli alet + cardio(bisiklet-kosu ya da step)
diger 2 gün sadece cardio calisiyorum..tabi günlük programlara göre step,spinning,plates...vs..katilabiliyorum..simdilik böyle ...
elif bugun itibari ile sporu bıraktım evde kendim yapıorum bu hafta .. ama ideali 3 bide biz step, plates, oryantal dans yapıoduk karnım cok toplandı gerisini ogrendigim hareketlerle kendim devam edicem . bırakma nedenimde eceyi guvenipte bırakamadım kimseye icim el vermedi elif burdayken cok rahattım guzel bakıodu hemde halası kanı canı yabancılamıodu ama elaleme guvenemedim acıkcası
İkİ yİldİr İ
havalıda lafmı :)) sırf bu yuzden ise donmek istiyorum :)) cici cici giyinip topuklu giyinmek makyaj yapmak hayatın icinde olmak icin.. pofff benimde annem calısıodu bende kreste buyudum bi yanımda eksik kalmadı :)) ne yaman celiski benimki ya
canim kisiye göre tabi programlar degisiyor..birde her fitness hocasi ayri bir program söylüyor..ben bana en uyani ve en zevk aldiklarimi yapiyorum..cardio olarak kosu,bisiklet ve 3 cesit su kol ve bacak ayni anda calisan aletten var..ben step dedim ama tam anlamini bilmiyorum..onun disinda programlara katilabiliyorsun spinning gibi..oda bir nevi cardio oluyor..diyet de yapıyorum ara da gevşese de.ben kardiyoyla aletleri ayrı günlerde yapmıyorum.kas gruplarını dinlendiriyorum.
mesela dün 30 dk kardiyo 3 tur alt (bacak,basen) çalıştım.bugün aerobik var.yarın yine kardiyo ve üst grup ( kol,göğüs) çalışacağım.çarşamba gitmiyorum.perşembe aerobik,cuma yine kardiyo aletler,cumartesi de gidebilirsem yine kardiyo aletler.
ama çok zaman alıcı.işten geliyorum 2 saat nevayla takılıyoruz sonra spor haftada 5 gün.bu aydan sonra bırakmayı düşünüyorum nevayla daha çok birlikte olmak için.spordan gelince üstüme atlıyor resmen,çok özlüyor beni.
ÖZGÜL son olarak siz de cardiyo olarak koşu bandı,bisiklet ve stepten başka ne kullanılıyor?
e haklısın tabi.oryantali bilmiyordum.eminim çok zevklidir
burada da 30 ların üstünde.7-10 yazınca sen bir tuhaf oldumısınır inşallah
küçük bir travma olmuş kuzişimeçkıyamam ben onun gözyaşlarına.tekrarlanmaması için elinden geleni yapar annesi.korku çok tehlikeli bir duygu 0-3 yaşta
evden baska yerde kalınca diosunuz ya cocugun duzeni tamaen bozuluo eminim buna ben.. trde 1 ay mafoluyorum ne uyku uyuyo ne yemek yiyo ne bisey ama orda kendi evimizde bile rahat edio cocuk.. yani kesinlikle annenin streside yansıo ..
meltem gecmiş olsun ... oraya mama sandalyeside almana gerek yok yere oturtup onune oyuncak koysun yedirsin yada cok istiosa kendi alsın nene hatun
var yaaa şiir gibi okudum.. içinde gezindim.. geldimmm, ne mutlu sana
o yuzden ben de evdeyım bacım.. Fatoş yakınımda olsa neyse ama ondan baskasına 10 dk lıgına bıle olsa bırakamam.
:))
Dun iş teklifi geldi, mıyavlayarak reddettim, çok istememe, bana cok iyi geleceğini bile bile..
Daha Kuzey ı bırakamam.. yapamam.. Fatoş atladı hemen.. bana bırakıcaksın, nolcak falan dıye.. estim gürledim.. herkes sustu.. bırakamam, yapamam.. en az 2 sene daha.. ya da bır sene.. bılmıyorum.. kararsızımm.
iyi yapıyorsunuz arkadaşlar.ben çok memnunum bakıcımızdan.Allah milyonlarca kez razı olsun.öyle naif,öyle ince öylesine zarif bir kadın.
biz de istifa etmek gerekiyor direk sonra dönebilirsen dön.bir de tek maaş yetmiyor tetse ben de bırakırdım.hiç düşünmezdim.geceleri hala hayal de kurarım bir şey olsa bir yerden para gelse ve çlışmasam en az 3 yıl daha falan filan.
bu dolgu topuklar yeniden moda oldu ama hava yokki yazliklari giysem..ayrica kendini kisa görüpte bana hakaret etme bakayim..klava: biz ne yapalim artik..yer elmasi gibin..:kedi:
havalıda lafmı :)) sırf bu yuzden ise donmek istiyorum :)) cici cici giyinip topuklu giyinmek makyaj yapmak hayatın icinde olmak icin.. pofff benimde annem calısıodu bende kreste buyudum bi yanımda eksik kalmadı :)) ne yaman celiski benimki ya
1numara oto koltuğunu arabaya monte etmeyi başaran var mı
benimki chicco ct 0.2 nin oto koltuğu 13 kiloya kadar kimdi e bebek rica edince monte ediyorlar diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?