2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolun canlarım ins doneriz hayırlısıyla.. donerizde naparım işe baslarmıyım eceyi kresemi veririm bilmiorum babaannesi bakabilirmi onlar bakarsa cokmu sımarır home office bisiler ayarlayabilirmiyim falan filan heycanlıyım yani..

pervin spor nasıl gidiyor? haftada kaç gün ideal biliyor musun? değişik görüşler var bu konuda? ben en az 3 defa gidiyorum.sen step de yapıyor musun?
canim ben de sana benim programimi söyleyeyim..bana normalinde benim diyetle en fazla hafta da 3 dediler ama ben en az 5 kez gidiyorum..programim söyle..
eger bir gün agirlik ve kas calisiyorsam bir gün ara vermek durumundayim..kaslarin dinlenmesi ve gelismesi icin..genellikle agirlik egzersizine step ya da kosuyuda ekliyorum..diger gün cardio calisiyorum..
kilo vermek icin cardio sart..ama sikilasmak icinde karin agirlikli ,aletli calismak lazim..plates felanda olabilir..haftada 3 agirlikli alet + cardio(bisiklet-kosu ya da step)
diger 2 gün sadece cardio calisiyorum..tabi günlük programlara göre step,spinning,plates...vs..katilabiliyorum..simdilik böyle ...

ooo super pervinn çok sevindim insallah donersiniz
daha dogrusu hayırlısı ne ise o olsun demek gerek ama insan iste bir a n gelirsiniz diye dusunuyor

iste evden baska biryerde bakılınca çocuk bu sıkıntılar oluyor hep o yuzden bakıcıyı eve gelen istedim aneme bende berke donemi ikimama sandalyesi falana lmıstım

elif bugun itibari ile sporu bıraktım evde kendim yapıorum bu hafta .. ama ideali 3 bide biz step, plates, oryantal dans yapıoduk karnım cok toplandı gerisini ogrendigim hareketlerle kendim devam edicem . bırakma nedenimde eceyi guvenipte bırakamadım kimseye icim el vermedi elif burdayken cok rahattım guzel bakıodu hemde halası kanı canı yabancılamıodu ama elaleme guvenemedim acıkcası

ıkı yıldır ı
gıyme ımkanım olmayan yazlık dolgu topuk ayakkabılarımı gıydım kendımı prenses gıbı hıssedıyorum bugun ve acayıp uzun
babet spor gıye gıye kendımı kısa hısseder olmustum :))
ne havalıymıs topuklu ıle gezmek

evden baska yerde kalınca diosunuz ya cocugun duzeni tamaen bozuluo eminim buna ben.. trde 1 ay mafoluyorum ne uyku uyuyo ne yemek yiyo ne bisey ama orda kendi evimizde bile rahat edio cocuk.. yani kesinlikle annenin streside yansıo ..

meltem gecmiş olsun ... oraya mama sandalyeside almana gerek yok yere oturtup onune oyuncak koysun yedirsin yada cok istiosa kendi alsın nene hatun

bu dolgu topuklar yeniden moda oldu ama hava yokki yazliklari giysem..ayrica kendini kisa görüpte bana hakaret etme bakayim..klava: biz ne yapalim artik..yer elmasi gibin..:kedi:

havalıda lafmı :)) sırf bu yuzden ise donmek istiyorum :)) cici cici giyinip topuklu giyinmek makyaj yapmak hayatın icinde olmak icin.. pofff benimde annem calısıodu bende kreste buyudum bi yanımda eksik kalmadı :)) ne yaman celiski benimki ya

diyet de yapıyorum ara da gevşese de.ben kardiyoyla aletleri ayrı günlerde yapmıyorum.kas gruplarını dinlendiriyorum.
mesela dün 30 dk kardiyo 3 tur alt (bacak,basen) çalıştım.bugün aerobik var.yarın yine kardiyo ve üst grup ( kol,göğüs) çalışacağım.çarşamba gitmiyorum.perşembe aerobik,cuma yine kardiyo aletler,cumartesi de gidebilirsem yine kardiyo aletler.
ama çok zaman alıcı.işten geliyorum 2 saat nevayla takılıyoruz sonra spor haftada 5 gün.bu aydan sonra bırakmayı düşünüyorum nevayla daha çok birlikte olmak için.spordan gelince üstüme atlıyor resmen,çok özlüyor beni.

ÖZGÜL son olarak siz de cardiyo olarak koşu bandı,bisiklet ve stepten başka ne kullanılıyor?
e haklısın tabi.oryantali bilmiyordum.eminim çok zevklidir

var yaaa şiir gibi okudum.. içinde gezindim.. geldimmm, ne mutlu sana

o yuzden ben de evdeyım bacım.. Fatoş yakınımda olsa neyse ama ondan baskasına 10 dk lıgına bıle olsa bırakamam.

:))

Dun iş teklifi geldi, mıyavlayarak reddettim, çok istememe, bana cok iyi geleceğini bile bile..

Daha Kuzey ı bırakamam.. yapamam.. Fatoş atladı hemen.. bana bırakıcaksın, nolcak falan dıye.. estim gürledim.. herkes sustu.. bırakamam, yapamam.. en az 2 sene daha.. ya da bır sene.. bılmıyorum.. kararsızımm.

kayahanla ipek açar'ın söylediği ninniyi çok beğeniyorum.nevoşum da seviyor.ne zamandır yazacağım unutuyorum.belki biliyorsunuzsur.

iyi yapıyorsunuz arkadaşlar.ben çok memnunum bakıcımızdan.Allah milyonlarca kez razı olsun.öyle naif,öyle ince öylesine zarif bir kadın.
biz de istifa etmek gerekiyor direk sonra dönebilirsen dön.bir de tek maaş yetmiyor tetse ben de bırakırdım.hiç düşünmezdim.geceleri hala hayal de kurarım bir şey olsa bir yerden para gelse ve çlışmasam en az 3 yıl daha falan filan.

canim kisiye göre tabi programlar degisiyor..birde her fitness hocasi ayri bir program söylüyor..ben bana en uyani ve en zevk aldiklarimi yapiyorum..cardio olarak kosu,bisiklet ve 3 cesit su kol ve bacak ayni anda calisan aletten var..ben step dedim ama tam anlamini bilmiyorum..onun disinda programlara katilabiliyorsun spinning gibi..oda bir nevi cardio oluyor..
ben calismadigim icin spor bana cok iyi geliyor..bütün stresimi atiyorum..

Aynen ole oldu Elifim.. resmen travma.. neyse ki tekrarlamadı gunduz uykusunda bugun.. evde terlıksız gezdım resmen.. sukurler olsun.

Ozgul,

Don atlet gezecegız neredeyse.. imkan olsa da su havaları degıssekk.. gozumu kırpmadan degısırdımm.. hamılleıkten sonra tahammulsuzumm sıcağa.

durmuyor hiç Ece
mama sandalyesinde bile kafayı sağa sola çevirip duruyor
ama en çok evinde rahat ediyor Ece
bebeğe göre düzenlenmiş ev sonuçta her türlü konforu var evinde
ayrıca kızıma en çok kendi annem bakıyor arada kayınvalidem bakıyor

kabul edebilirdin
ben de çalışan anne çocuğuyum
eksik kaldığımı düşünmüyorum sadece çalışan anne daha çok yoruluyor uyku bakımından özellikle
evet giyinip evden çıkmak bazen çok iyi geliyor
ben 6 aydır süt sağıp veriyorum Ece ye pompa sağolsun

aynı işe tekrar dönebilmek tr de mucize olsa gerek

1numara oto koltuğunu arabaya monte etmeyi başaran var mı
benimki chicco ct 0.2 nin oto koltuğu 13 kiloya kadar kimdi e bebek rica edince monte ediyorlar diyen

bu dolgu topuklar yeniden moda oldu ama hava yokki yazliklari giysem..ayrica kendini kisa görüpte bana hakaret etme bakayim..klava: biz ne yapalim artik..yer elmasi gibin..:kedi:

AY askolsun ne hakareti ama anacım benden kısalar bile topuklularla beni gececek gibilerdi iki senedir çok sukur normal boyuta geldim demek istedim çunku sirkette hemen herkes topuklu giyiyor hemde epey topuklu :)

valla iyi bir bakıcı iyibir kres olduktan sorna isede gidiliyor tamam bir yanınız evde kalıyor ama hayatın içinde olmak insana çok iyi geliyor

1numara oto koltuğunu arabaya monte etmeyi başaran var mı
benimki chicco ct 0.2 nin oto koltuğu 13 kiloya kadar kimdi e bebek rica edince monte ediyorlar diyen

ben demistim canım rica edince derken ya aldık bunu soktuk geri takamadık diyorsun hani burdanmı aldınız nerde faturası vs demeden ilgileniyorlar anlamında. oyle diyebilirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…