bende distendir diyorum ama acmiyor agzini dogru dürüst göremiyorum..nesi var acaba hayat kuzunun. inşallah diştendir diyelim.buralar da tam tersi özgül. dünden beri yanıyor. keşke bir klima olsaydı diyorum şu sınıfımda.
canim gecen sene dogum oldugu icin gelememistim..onun disinda her sene geliyoruz..bu senede gelecegiz ama ancak temmuzun 18 de..zaten agustos girince de cogunlukla karadeniz yagisli oluyor..kafamçokkarıştı bu yüzden tatilde bol bol günes aliriz artik..ozgul sen hiç memleketine gelmiyormusun yazları falan ? dondun vallahi orda biz burda yanıyoruz acayip sıcak oldu hava son 130 yılın sıcakları olacakmıs bu yaz diyorlar allah doguracaklara yardım etsin iyiki hamile degilizz
evrim geçmis olsun ya. biz epeydir yatak uzerinde falan asla yatırmıyoruz anında saniyesinde asagı iner uyandıgında yada uykusundada deli gibi doneniyor ece. hep yer yatagı yapıyorum misafirlige falan gittiysem. kuzy de çok etkilenmis anlasılanyavrum yazık uyku sersemi dusmek buyuk insanı bile çok etkiler odu kopmustur.
Evrim cok gecmis olsun canim ya!! benimde en cok zorlandigim sey Hayati misafirlige gittigim evde uyutmak..özelliklede bebek yatagi olmayan yerde cok dikkat etmek lazim...
EVRİM canım benim ne kötü bi gün geçirmişiniz.... yavrum kuzy çok etkilenmiş kim etkilenmezki uyku sersemi düşmeyi.... sonrada korktuğu için uyuyamamış yavrum benim oda sizde perişan olmuşsunuz.... geçmiş olsun..... beşikler paklıyor bu çocukları.... bizimkini oda paklamıyor artık birgün sarkarken kafa üstü çakılacak ama hadi hayırlısı bakalım.....
ÖZGÜL canım sizede geçmiş olsun... dişlerden olabilir... daha çıkmadan önce diş etinde kıpırdanma yaparken bile huysuzlukları başlarmış allah kolaylık versin...... çok zor....
Evrim birde babaannesine sürekli gidiyorsunuz..arada orada da kaliyorsunuz..bence Kuzeyin orada da bir bebek yatagi olmali..böyle hem cok tehlikeli hem de sen rahat edemezsin..benim kaynanam oglumda almisti ona..hayat a da onu kullaniyoruz izinlerde..eger almasaydida ben su seyyar yataklardan alacaktim..yolculuk icin kullanilanlardan..bence en iyisi bu olur..
burada da 30 ların üstünde.7-10 yazınca sen bir tuhaf oldumısınır inşallahbugünlerde Hayat cok huysuz..tekrar dismi cikariyor anlamadim..sabahtan beri uykusuzluktan kizardikca kizardi ama zar zor uyuttum simdi..
Havalar desen buz gibi..devamli yagmur yagmur!!! bunaldim artik bu havalardan..su an 7-10 derece arasi sanirim..bakalim neler konusulmus ben yokken..
küçük bir travma olmuş kuzişimeçkıyamam ben onun gözyaşlarına.tekrarlanmaması için elinden geleni yapar annesi.korku çok tehlikeli bir duygu 0-3 yaştaEsra, bugunlerde uyurken yüzü koyun yatıp gerı gerı gıderek besıgının sonuna kadar ayagını dayıyarak uyuyr cogu kez.
Dun Fatoşlarda ıdık.. Fatoş ona pufidik bi yatak hazırladı.. bunu bıldııg ıcın de kadın asagılara yorgan serdı battanıye ıle kapladı, olur da duser falan dıye..
Fatoşlarda olunca onunla olabılmek ıcın uyumaya dırenıyor, illa Fatoşla uyuyacalk.. kadın zar zor uyuttu neyse.. yatırdık yatagına, bır saat sonra bı mıkırdanma, bı gıttım kuzey ayakta yataktan sarkmıs, battanıyenın ustunde, ve de şokta.. benı gorunce cocuk cılgınlar gıbı aglamaya basladı.. megersem uyurken dusmus.. şoka gırmıs, benı de gorunce çözülüverdi...
veeeeee biz dün Kuzey ı gece 12 ye kadar uyutamadık..
neden mı???
o kadar cok korkmus kı o durumdan, uykusu gelıp evde yatagına yatırmaya calıstıkca Kuzey cırpınarak ıkı dakıka ıcınde korkuyla uyandı 4 kez ve nası aglama.. 10 dk susturamadık cocugu 4 defa.. sınırlerım bosaldı, o aglıo ben aglıyorum.. Pınar bızde.. Ozgur un elı ayagına dolastı.. cocuk katıldı kaldı.. yüzünü yıkıyoruzz, neler yapıyoruz, yok cocuk susmuyor..
ve bır daha gece 12 ye kadar uyumadı, butun gun uyumadı bu cocuk, ınanılacak sey degıl,uykusu var ölüyor, ama korkudan uyumuyor, calpol vermek zorunda kaldım, onun da etkısıyle bayıldı kaldı.. ama gece boyunca ıhhh dedıkce Ozgur le ayaga fırladık.. adam 5 30 da havaalanı gıttı o halde.. ben oldum salak gıbı..
Yanı su gerı gerı gıtme huyu basladıgından berıdır Kuzey ı kendı yatagının harıcınde hıc bır yerde yatıramayacagımızı dun daha ıyı anladık.. korkunc bır geceydı.. Rabbım bır daha yasatmasın..
annamadım ben bunu bilmiyorumkismile
gecmıs olsun Hocam..
Kuzey de banyodan mızırdanarak cıkıyor artık.. denızde ne yapacagız merak konusu...
bızde de bı gerı gerı gıdıp kanepe altlarında sıkısma merakı sardı.. hayır ola ınsallahh...
ınternetten bı sıteden almıstık.. kım hatırlar bılemıyorum adını ama uzgunum ben hatırlamıyorum be tatlım.. hem cok uygundu hem de cok guzel seyler vardı.
ozgulcum hayat a da cok gecmiş olsun.. dişi cıkıo belkide
Canim insallah esinin isleri gönlünüze ve isteginize göre gelisirde bir an evvel Türkiyeye tekrar dönersiniz..:Saruboceq: esin belkide bir sürpriz yapacaktir sana..:sm_cool:buarada dun emrah dediki tr ye giderken donmeyecekmissin gibi git:) cok heycanlandırdı bu durum beni belkide kesin donusumuz olabilir.. yada ben kalırım emrah 10.ayda kesin doner yda ikimiz tekrar gelir 10.ayda doneriz d hicbiri buraya devam :) neden 10.ay diyeceksiniz emraha teklif edilen isi ancak 10.aya dogru kabul edebilirim vs demişti ama bakalım sorup duruolar naptın nezaman gelcen die..agustosta geldiginde dahada netlesecek durum
buarada dun emrah dediki tr ye giderken donmeyecekmissin gibi git:) cok heycanlandırdı bu durum beni belkide kesin donusumuz olabilir.. yada ben kalırım emrah 10.ayda kesin doner yda ikimiz tekrar gelir 10.ayda doneriz d hicbiri buraya devam :) neden 10.ay diyeceksiniz emraha teklif edilen isi ancak 10.aya dogru kabul edebilirim vs demişti ama bakalım sorup duruolar naptın nezaman gelcen die..agustosta geldiginde dahada netlesecek durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?