geçmiş olsun canım. dişleriniz de hayırlı olsun. kolayca çıkarlar inş. tahlilleri neden yaptırmadın?
hoşgeldin DAMLA HOCAM..
ohhh ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz malesef her güzel şeyin sonu yorucu oluyor ama olsun fazlasıyla ihtayacımız var böyle şeylere:))))
denize geçmiş olsun canım.... acaba dişlerdenmiydiki ateşi gerçi dişten okadar yüksek ateşi olmazdı ama neyse geçmiş gitmiş..... dişleriniz hayırlı olsun evet büyük ihtimal hepsi peş peşe gelecek galiba... şimdiden gözünüz aydın.....
ayyy esra ben okurken çaresizlik yaşadım.Allah kolaylık versin
dişleriniz hayırlı olsun.annesi artık fikini alma zamanı gelmedi mi sence de?
geçmis olsun damla. gezmek çok guzelde akabinde hastalıklar çıkmasaymıs daha guzel olacakmıs olsun geçmis bitmis
sallanmayı sevmiyorsa yataga girip çıkmanın pek anlamı olmaz ama dene bakalım.
senin yanında buyuk sizin yatagınızda yan yana yatınca ordan kaldırdıgınızda uyanıyor diyemi bunu denyeeceksin ??
ya bzimki itaat etmeye meyilliydi aslınlda. daha 5 aylık falandı ıı ece hayır derdik elini çekip suçclu suclu bakardı bize iki saniy esonra tekrar el atardı yine iii derdik yine bakar ururdu emekler tv nin oraya giderdi ıı diyince geri doner baska yere yoneliyordu kaıdında pekistirdi iyice bunu ama içinde vardı soz dinleme olayı simdilikkk
ece de karanlıktanf alan korkmuyor odadaısgıı kapatıp yanlız birakıyorz uyumak için bazen ama biz ortamda isek içer gitmeye gerek gormuyors anırım bizim etrafımızda dolanıyor
hiiiiii geçmiş olsun.. Allah koruyor valla..denizde yataktan düştü. arkadaşlarda kaldık samsunda. yatak alçaktı. bende uyanıktım yani öyle sayılabilirdim ama değilmişim.
elimden kaydığı anda fırladım. sırtüstü gitti yolda yüzüstü döndü ve ellerinin üstünde durdu!!! kedi gibi. şok oldum. kendime gelmem zaman aldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?