2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. dişleriniz de hayırlı olsun. kolayca çıkarlar inş. tahlilleri neden yaptırmadın?

ayancıkta yaptırmak istemedim. kan almak başlı başına zor, bebekler için özel hiçbirşey yok.
çişinide poşet koydum iki kez tutturamadım zaten 3 gün hiçbirşey yemedi çişide çok az yaptı. sık sık emdiği için göğüslerim yine kocaman oldular. sadece emdi çünkü 3 gün boyunca.
röntgen filminide 1 gündür kaka yapmadı dedim aaa bağırsaklarında sorun olabilir dedi röntgen odasına girdim denizde bağırmaya başlayınca çıktım gereksiz radyasyon. zaten akşamada kaka yaptı. denizin genelde takılır böyle arada normal aslında.

sonra cerrahımızı gördüm sadece yüksek ateş beraberinde kusma ishal yoksa diştendir dedi. çok net. bir kez kustu oda ateş düşürücü şurup verdim onu çıkardı. birdahada şurup içmedi.

yalnız bir kez paranox fitil verdim gece rahat etsin diye oda bişeye yaramadı 1 derece civarında düşürdü. onun dışında sürekli ılık su banyosu sürekli sürekli. ateşi yavaş yavaş düşürmek gerekiyormuş.

24 saat beklemek istedim tetkikler için . o yüzdende samsuna gittim. 24 saat sonra aynı doktora gidipde biz ancak geldik demek istemedim. ama samsundada gerek kalmadı. zaten öncesinde huzursuzluğu başlamıştı.

teşekkürler balım.

ayyy esra ben okurken çaresizlik yaşadım.Allah kolaylık versin

dişleriniz hayırlı olsun.annesi artık fikini alma zamanı gelmedi mi sence de?

fik derken anlamadım ????:)))))

sağolasın...
gezmeye değil tandığımız doktor ve tıp fakültesi bulunan bir şehirde olmak istedim. altından başka bişey çıkarmı endişesiyle. pazarteside sempozyum olunca birleşti. küçük yerde yaşamanın zorlukları.. bu aradada deniz iyi olunca gezdik tabi:))))

meltem benim koltukla aynısı ama onlar arabaya monte edilmiyor sadece kemerle sabitleniyor

sibel o bebek şekerlerini hatunlar birmax.com dan aldı bi incelersin orayı tatlım

denizime çok geçmiş olsun fikini bikini oloor hocam :)))

bebek uyutma yöntemi ile ilgili verdiğiniz cvplar için çok tenkyu

adaş sana kesinlikle katılıyorum başta kolay olan bebekler sonradan sapıtıyor şekil A yahooo
başta sapıtık olanlarda sonradan düzeliyor şekil B ecoş bilmiyorumkismile
peki bu işin sonu ne olacak bir bilen açıklasın bana akannehir

temmuzda didime gidiyorum yarın rezerve yaptıracağız ablam yiğenler görümcelerimle sadece hatunlar olarak
umarım tazenin geliş dönemi ile çakışmaz (

pervin inşallahhh kesin dönüş olur türkiyeye darısı abimlerin başına azeri gelinin gönlü olursa tabi :S

meltem ece hala sığıryormu o koltuğa vede duruyormu??
yaho asla durmuyor ayakları çarpıyordu zaten
bence yenisini almanız gerek ben 9-25 kg olanını aldım memnunum

yahoo sapıtık değil sadece hareketli bakınız annesi

ecoşta sapıtık değil sadece yapışıktı bakınız şimdi nasıl ayrıldı

gülistan, yazdıklarını okuyunca aklıma stephen king'in christine romanı geldi!!! töbe tööbeeeee!! geçmişler olsun..

esram bende alıcam denizin ayakları taşıyor çok komik poposuda tabi yenisini acil almam lazım.

demek fikini bikini olar

yorgunluğuma ver elif cancağzım. bikini iyi fikir böyle tişört şort altında bez zor oluyor . çıkaramadık zaten ağırlığını iki katı şeklindeydi suda:)))

esracım bizimki daha emeklemiyor ama yatağın içinde sürekli yer değştiriyor. biz doktorun 4. ayda "" hemen odasını ayırın, geç kalmayın" demesi üzerine yanımızda bulunan park yataktan, odasına geçirdik. bizimki de esrako esranınki gibi 90*190 bebek yatağı, kenarı korkuluklu. döne döne yatıyor. gece 8.30-9 gibi, kucağımda biberonla sütünü veriyorum( malum meme işi bitti bizde) içerken uyuyakalıyor. yatağına koyuyorum hemen. ama gece uyanırsa eğer, kucağa alıp pışpışlamak gerekiyor. bu genelde onurun işi çünkü ben 11.5-12 kiloyu taşıyamam, bazen tekrar uykuya dalması uzun sürebiliyor. ama gündüz yine kucakta pışpış, ama fazla uzun sürmüyor dalması, ben yapabiliyorum o yüzden. el mahkum zaten!
ama şu bence kesin, bebek gündüz uyumazsa, gece de uyumuyor. bu sefer yorgunluktan. gündüz düzenli uyursa gece uykusu da iyi oluyor. uyku uykunun mayası yani... inşallah kısa sürede yahonun uykuları düzene girer..

meltem gerçekten ece sığıyor mu ona? ada 9 kilo olduğunda biz hemen diğerini aldık. çünkü daralıyordu diğerinde. arabaya bimnince ağlıyordu. zorlamadım, şimdi çok rahatız. ağlamıyor arabada. tek başıma çıkabiliyorum onla. görümcem oğlunu zorladı "bu 13 kiloya kadar" diye, çocukta fobi oldu bence, ama nasıl yırtınıyordu bir görsen! diğerine geçince de düzelmedi tabi. daha arabanın yanına gelince bağırıyor.

esraaaa, ayın 8 inde büyük ihtimalle sarıyer adliyesindeyim. büyük ihtimal diyorum çünkü aynı saatte leventte de var, hangisine giricem bilmiyorum. müsait olursan deniz kenarında çay kahve içelim senle. istersen tabii.. esrako esra sana bişey diyemedim, çünkü öğle tatilin dışında kalıyor geçen gün eşim sabancıya toplantıya geldi, aaa dedim söyleseydin ben de gelirdim, arar arar seni bulurdum :)

evriimm, çok geçmiş olsun, kötü bir deneyim olmuş.. tekrarı olmasın inşallah. ama çabuk unutuyorlar merak etme.. bu arada patlıcanlı tarif sen sormuştun di mi? süper bir tafri öğrendim, bu akşam yapıcam, güzel olursa yazarım. önce bi deniyim de .. :)

denizde yataktan düştü. arkadaşlarda kaldık samsunda. yatak alçaktı. bende uyanıktım yani öyle sayılabilirdim ama değilmişim.

elimden kaydığı anda fırladım. sırtüstü gitti yolda yüzüstü döndü ve ellerinin üstünde durdu!!! kedi gibi. şok oldum. kendime gelmem zaman aldı...

hiiiiii geçmiş olsun.. Allah koruyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…