2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elbette edebilirdim ama etmedim, bana kalmıs bır sey dı cunku. Kımse bana bu konuda bı yaptırım uygulayamaz cunku bu konuda cok hassas oldugum bilinir.

Sen calısan anne ıle kreste buyudun. Ben annesiz tek basıma büyüdüm.. o yuzden cocugumu kendım buyuteceğim,bu benım nefes almayı ıdrak ettıgımden berıdır ahtımdır. Herkes te buna saygı gostermeye mecbur.

Ben calısan anne eksıktır, ben tamım gibi bir sey yazmadım ya da bunu ima etmedim, neden boyle bır sey yazdın anlayamadım. Ayrıca benim uykusuz kalma giib bir şansım malesef yok.. boyle yasarsam cocugum annesiz buyumek zorunda kalabılır. Şartlar ve bakıs acılar ya da yaşamın getirdikleri diyelim biz buna. Herkes te farklı.

bebek şekerini sibel sormuştu di mii? doğumdaki şekrlerimiz patik şeklindeydi. benim deli annem ördü tek tek.. 40 ında , ayılı çubukları keseye geirdim, ilerine un kurabiyesi koydum. diş buğdayında, diş şeklinde kalıp alıp kurabiye yaptım, üzerine şeker hamuru yapıştırarark. bir ara resimlerini eklerim. malzemelerin hepsini sirkeciden aldım. görümceme de ben yaptım doğumunda. hem çok hesaplı oldu, hem çoook keyifli!

meltem ct 02 ne kuzum ??

chicco travel sistem bebek arabası modeli

ct 02 chicconun ana kucağı ve bebek arabası modeli
thanks

hımm alıcaz tabii de
sen de hangi marka var canım

meltem ece hala sığıryormu o koltuğa vede duruyormu??
yaho asla durmuyor ayakları çarpıyordu zaten
bence yenisini almanız gerek ben 9-25 kg olanını aldım memnunum
ece daha 8600 gram
sığıyor ama sabitlenmemesi problem yaratıyor

çok geçmiş olsun
ay bebekler keşke düşmeden büyüse

kusura bakma özür dilerim ben seni üzmek için yazmadım böyle bir şeyi
tabii ki herkesin kendi seçimi

ben de babasız büyüdüm sayılır ben 8 yaşındayken vefat etti
annem çalıştığı için daha rahat beni ve ağabeyimi büyüttü okuttu
o nedenle benim fikrim bir bayanın maddi açıdan kendine ve çocuklarına yetebilmesi yönünde

yani yaşadıklarım hayat bana böyle düşündürüyor

sana şöyle yap böyle yap vb birşey demek haddime düşmez

yahoo sapıtık değil sadece hareketli bakınız annesi

ecoşta sapıtık değil sadece yapışıktı bakınız şimdi nasıl ayrıldı

:))))) :dance:

bakarmısın bir dava sarıyerde birdava leventte sen simdi gpsy yyi tercih edip sarıyer adliyesinem gidiyorsu :)))
saka tabi:)
mesai saati dısında çıkmam mumkun degil zaten sarıyerde burnumun dibi degil keske olsaydı.
levent e 12,30 13,30 civarı birgun yolun duser umarım

esin nereye geldi ki toplantıya hangi sirkete ?

Estagfurullah, özür dilenecek bir durum yok.

Calısan anneleri rencide edecek bir sekılde yazmamıstım, boyle dusunmene üzüldüm, o yuzden tepkı verdim, kımse kımsenın ne yasadıgını bılemez halıyle.

10 senedir hıc durmadan calısan bır ınsan olarak düştüğüm boşluğu en ıyı Burcu bilir sizlerden ama su an bu durum her acıdan boyle gıtmek zorunda.

BABYBİM önce hakkınızda hayırlısı ama inşallah dönersiniz türkiyeye.... hazırlıklı ol bence eşin sürpriz yapacak ufaktan ima etmiş gibi baksana... rabbim gönlüne göre versin.....

EVRİMİM tabiki herkesin koşulları farklı... şuan zaten az çok zorlu bi dönemdeyiz hepimiz..... uykusuzluklar, bebeklerin iştahsızlıkları, mızırtıları ve bunun üstüne sen çalışınca zorlanacaksın sağlık sorunlarından dolayı... önce senin sağlığın..... kuzy birkaç sene daha tadını çıkar.... çocuklar büyüsünde herşeyleri biraz daha düzene girsin....sonra rahatrahat çalışırsın.... hayata bir daha gelinmiyor.... kendimizi nasıl mutlu hissedeceksek öyle yaşamalıyız sonuna kadar katılıyorum sana....

ESRALAR aynen katılıyorum size...+1111111111 kere
selinde önceden gayet sakin bi bebekti uykusuzluk nedir pek bilmedik bazı istisnalar haricinde bakımı büyütümü kolay bi bebekti... çokta erken işe başladım ben hep dedik aaa allah dağına göre kar veriyor diye... ammaaa şuan o selin gitti yerine tam bir canavar geldi bi bebek 360 derece değişirmi ya değişiyormuş valla.....

GİZEMMM canım teşekkür ederim... bi ara tarif yaz çünkü ben o kurabiyelerdende yapmayı düşünüyorum nasip olursa...

ESRA ok. canım bakıyorum hemen o bebek şekeri için birmax'a.....

hayırlısı olsun dileklerinize cok tenk yuu ama bu konu supriz yapılası bi konu deil ciddi tartısmamız gereken bi konu:) bakalım ne olcak ne bitcek

NURDAN gelmiş nasılsın canım...

pek super degilim sibelcim ya, hem cok yogunum buara hemde bir suru aksilik yasiyorum hem canim sikkin vs vsv...

dun benim icin de berbat bigundu, arabami cizdim, is yerindeki bilgisayar virus kapmis icindeki tum doktora bilgilerim silindi, teknisyen kurtarmaya calisiyor..

ESRAAAAA didime ne zaman geliyonuz benim kayinvalidelerin ve gorumcemin evi orda hangi otelde kalicaksin..ben temmuz 15ten itibaren gelebilirim oraya ya; goruselim super olurrr..

PERVINN insallah donersiniz ne guzel keske bende geri donmicek gibi gitsem yazin, hayirlisi olsun cok sevindim adiniza..insallah hersey yolunda gider..

çok geçmiş olsun. rabbim korumuş..

EVRIM cokgecmis olsun kuzeyime, yavrum nasil korkmustur kimbilir..

DAMLA hocam sizede cok gecmis olsun,ben bi kere ayni deneyimi kuznim bebekken bizde kalirken yasadim unide..gece bize biraktilar, bizde karyoladaa annem ben yattik bu sipayi ortamiza koyduk, 1 yasinda mi ne, gece bisey ustume cikti dondu, nasil birrefleksle yere dogru donerken tuutum hatirlamiyorum tutmasam yerdeydi yavrucak..ustumden donmeye kalkmis nasil becerdi hala dusunur bulamam, bu deneyim sonundada teoya hep tetikteyim ortamizda bile yatsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…