kabul edebilirdin
ben de çalışan anne çocuğuyum
eksik kaldığımı düşünmüyorum sadece çalışan anne daha çok yoruluyor uyku bakımından özellikle
evet giyinip evden çıkmak bazen çok iyi geliyor
ben 6 aydır süt sağıp veriyorum Ece ye pompa sağolsun
meltem ct 02 ne kuzum ??
thanksct 02 chicconun ana kucağı ve bebek arabası modeli
meltem benim koltukla aynısı ama onlar arabaya monte edilmiyor sadece kemerle sabitleniyor
sibel o bebek şekerlerini hatunlar birmax.com dan aldı bi incelersin orayı tatlım
denizime çok geçmiş olsun fikini bikini oloor hocam :)))
ece daha 8600 grammeltem ece hala sığıryormu o koltuğa vede duruyormu??
yaho asla durmuyor ayakları çarpıyordu zaten
bence yenisini almanız gerek ben 9-25 kg olanını aldım memnunum
meltem gerçekten ece sığıyor mu ona? ada 9 kilo olduğunda biz hemen diğerini aldık. çünkü daralıyordu diğerinde. arabaya bimnince ağlıyordu. zorlamadım, şimdi çok rahatız. ağlamıyor arabada. tek başıma çıkabiliyorum onla. görümcem oğlunu zorladı "bu 13 kiloya kadar" diye, çocukta fobi oldu bence, ama nasıl yırtınıyordu bir görsen! diğerine geçince de düzelmedi tabi. daha arabanın yanına gelince bağırıyor.
denizde yataktan düştü. arkadaşlarda kaldık samsunda. yatak alçaktı. bende uyanıktım yani öyle sayılabilirdim ama değilmişim.
elimden kaydığı anda fırladım. sırtüstü gitti yolda yüzüstü döndü ve ellerinin üstünde durdu!!! kedi gibi. şok oldum. kendime gelmem zaman aldı...
Elbette edebilirdim ama etmedim, bana kalmıs bır sey dı cunku. Kımse bana bu konuda bı yaptırım uygulayamaz cunku bu konuda cok hassas oldugum bilinir.
Sen calısan anne ıle kreste buyudun. Ben annesiz tek basıma büyüdüm.. o yuzden cocugumu kendım buyuteceğim,bu benım nefes almayı ıdrak ettıgımden berıdır ahtımdır. Herkes te buna saygı gostermeye mecbur.
Ben calısan anne eksıktır, ben tamım gibi bir sey yazmadım ya da bunu ima etmedim, neden boyle bır sey yazdın anlayamadım. Ayrıca benim uykusuz kalma giib bir şansım malesef yok.. boyle yasarsam cocugum annesiz buyumek zorunda kalabılır. Şartlar ve bakıs acılar ya da yaşamın getirdikleri diyelim biz buna. Herkes te farklı.
yahoo sapıtık değil sadece hareketli bakınız annesi
ecoşta sapıtık değil sadece yapışıktı bakınız şimdi nasıl ayrıldı
esraaaa, ayın 8 inde büyük ihtimalle sarıyer adliyesindeyim. büyük ihtimal diyorum çünkü aynı saatte leventte de var, hangisine giricem bilmiyorum. müsait olursan deniz kenarında çay kahve içelim senle. istersen tabii.. esrako esra sana bişey diyemedim, çünkü öğle tatilin dışında kalıyorgeçen gün eşim sabancıya toplantıya geldi, aaa dedim söyleseydin ben de gelirdim, arar arar seni bulurdum :)
kusura bakma özür dilerim ben seni üzmek için yazmadım böyle bir şeyi
tabii ki herkesin kendi seçimi
ben de babasız büyüdüm sayılır ben 8 yaşındayken vefat etti
annem çalıştığı için daha rahat beni ve ağabeyimi büyüttü okuttu
o nedenle benim fikrim bir bayanın maddi açıdan kendine ve çocuklarına yetebilmesi yönünde
yani yaşadıklarım hayat bana böyle düşündürüyor
sana şöyle yap böyle yap vb birşey demek haddime düşmez
evrişş senin sarı saclı fake bi foton vardı kuzum .profil fotosu neydi o oyle yaa
evet babybi bende hiç benzetememiştim... hatta sormuştuk evrim benim demişti üzerinde beyaz bi tşört olan resmi diyorsun dimi....
evrişş senin sarı saclı fake bi foton vardı kuzum .profil fotosu neydi o oyle yaa
NURDAN gelmiş nasılsın canım...
denizde yataktan düştü. arkadaşlarda kaldık samsunda. yatak alçaktı. bende uyanıktım yani öyle sayılabilirdim ama değilmişim.
elimden kaydığı anda fırladım. sırtüstü gitti yolda yüzüstü döndü ve ellerinin üstünde durdu!!! kedi gibi. şok oldum. kendime gelmem zaman aldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?