2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dileklerini iletren herkeşlere çok teşekkür edrin.
sadakamızı verdik allah beterinden korusun didik
çalınan eşyalarımız içinde canımız saolsun sadakamız olsun didik.
alçılı kol ile yatan aydının abisine geçmiş olsun didik.
öyle yani. resmen şok bi gundu ama bunada şükür..

gözlerim kapanıor uykusuzlukdan.
sabah çok erken kalktım
tüm gün evi adam etmeye çalıştım yarın misafirim geliyor..
üstelik yemeğe.
afik uyurken bend euyumak istiyorum ama
kk ya bakmadan edemedim..
neyhse ben kaçar.

melteeeem kayınvalidene söl eoo alsın madem eve gelmiyor sandalye falana alma.
uyus oldum ben burdan.

pervin inşallah dçnersiniz.

evriim kuzy kebabıma geçmiş olsun ya
korkmuştur yavrum annesi..
iş konusunda sana katılıyorum
bakınız şekil a ben kariyerimi bırakdım hemide istabulun en gözde yerinde floryada bi kolejde çalışırken hamileleiğimiin ilk gunlerindne itibaren evdeyim 3 yaşa kadar evd eolmak istiyorum kısmet tabii ama
ben hep allah muhtaç etmesn diye dua ediyorum sonuçda şukurler olsun evimiz var kiracı olsaydık nasıl geçinirdik tek maaş.
ayy bizim gezmeklerimz için benzin paramıza yetmezdi bee

eşimin yengesi psikolog
pazar günü onlara mangal partisine davetliydik
ece ye yanında yemek yedirdik
sakın yemesi için zorlamayın dedi
bilginize

guli bende en gozde mekanda bıraktım karıyerimi bebeemm bakude dermisimmm :)) aklım hala 1.leventteki guzel bahceli villa tipi sirketimde..nası bir calısma ortamı nası guzel patronlar is arkadasları ..gecen bana resim yollamıslar hepsi biarada cok ozledik demisler cok duygulandım..

emrahla konusuyoduk bakuye gelmeseydim orda devam etseydim didim eceyide orda yakında krese verirdim didim ne guzel olurdu dimi didim evet evet cok guzel olurdu maasın yetermiydi ordaki kreslere bi dusun didi :))))))))))))))

bu haftasonu kendime mikini bakicam motive olmam gerek...bi gece elbisem var zaradan almistim hamile kalmadan once ona girmem gerek yaza, bi daha para vermiyim simdi dugunler icin, indirimde almistim 1 kere giyemedim daha..girmeliyim ona girmeliyim...

buarada ben malesef trye donunce suankinden cok daha yogun bir tempoda calisiyor olucam, eger meslege donersem + nobetlerimde olucak, belkide 2. cocuk fikrini biraz erteliycem..bakalim hayirlisi..

bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.

birden aklıma geldi hiç sana benzemiodu uzun sarı saclı

evet babybi bende hiç benzetememiştim... hatta sormuştuk evrim benim demişti üzerinde beyaz bi tşört olan resmi diyorsun dimi....

tshirtu hatırlamıorum canım :) ama uzun sarı sacları hatırlıorum

ya bu kadar olur gecen benim aklima geldi sorucaktim unuttum evet ilk oyle bi foto vardi profilde..

yok, artık benzemıyorum kendısıne.. bı tane var yıne sarı saclı uzun fotom, su an gazetede onu kullanıyorlar.. beyaz tısortlerım duruyor ama ne o uzun sarı saclarım ne de taşşşşşşşşlığım kalmadı.. yok kızlar, kaybettım.. mılletın ayagı Hobbıte benzer.. ben kendım de benzıyorum artık.. bı cocukta perte cıktım.. ıkıncısınde artık neye donerdım Allah bılır.

iyi dimiş kaydirigubbakcemile3

1 domates 1 hıyar 1 etimek 2 dilim peynir alın size kusluk ogunum böğğğ acım accc

kaydirigubbakcemile3

bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.

Hakkınızda hayırlısı olsun.. vardır herseyde bı hayır.. muhakkak daha ıyı olacaktır. Allah yardımcın olsun.

ilk yas pasta deneyımımız :) 5 gun yedik bayatlamayan hamur yapmısım:)

mumları cok begendım.. nası yaptın Ferfinimmm kaydirigubbakcemile3 yorumlamalar yannıs harıka...

buda elbise altı tayt modelimiz:)

tam kız havası var artık Ecoş ta.. cok datlu cıkmıs burada.. mınıcık sevımlı bı surat..

ayrınca bulusma fotolarınıss ayrıca espürüklüydü... sefil uykuların tatlı seronomisi... :))

gizem elbette görüşürüz çok güzel olur hatta bir gün önceden teyitleşiriz yine sana özelden telimi atarım

nurişim tam tarih net değil ama 10-17 temmuz arasında büyük ihtimal didim otel diye bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…