1 domates 1 hıyar 1 etimek 2 dilim peynir alın size kusluk ogunum böğğğ acım accc
buarada ben malesef trye donunce suankinden cok daha yogun bir tempoda calisiyor olucam, eger meslege donersem + nobetlerimde olucak, belkide 2. cocuk fikrini biraz erteliycem..bakalim hayirlisi..
birden aklıma geldi hiç sana benzemiodu uzun sarı saclı
evet babybi bende hiç benzetememiştim... hatta sormuştuk evrim benim demişti üzerinde beyaz bi tşört olan resmi diyorsun dimi....
tshirtu hatırlamıorum canım :) ama uzun sarı sacları hatırlıorum
ya bu kadar olur gecen benim aklima geldi sorucaktim unuttum evet ilk oyle bi foto vardi profilde..
guli bende en gozde mekanda bıraktım karıyerimi bebeemm bakude dermisimmm :)) aklım hala 1.leventteki guzel bahceli villa tipi sirketimde..nası bir calısma ortamı nası guzel patronlar is arkadasları ..gecen bana resim yollamıslar hepsi biarada cok ozledik demisler cok duygulandım..
emrahla konusuyoduk bakuye gelmeseydim orda devam etseydim didim eceyide orda yakında krese verirdim didim ne guzel olurdu dimi didim evet evet cok guzel olurdu maasın yetermiydi ordaki kreslere bi dusun didi :))))))))))))))
1 domates 1 hıyar 1 etimek 2 dilim peynir alın size kusluk ogunum böğğğ acım accc
bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?