leventte de sarıyerde de duruşmalar 12 .00 de. ama leventteki sarkar muhtemelen 2 de filan girerim:))))) :dance:
bakarmısın bir dava sarıyerde birdava leventte sen simdi gpsy yyi tercih edip sarıyer adliyesinem gidiyorsu :)))
saka tabi:)
mesai saati dısında çıkmam mumkun degil zaten sarıyerde burnumun dibi degil keske olsaydı.
levent e 12,30 13,30 civarı birgun yolun duser umarım
esin nereye geldi ki toplantıya hangi sirkete ?
:))) dr oetker kurabiye hamurunu alıyosun, kalıpla kesiyosun, piştikten sonra şeker hamurunu yapıştırıyosun. tabii çiğken, çubuklara geçiriyosun, sonra jelatinleyip kurdele ile tamamlıyosun..GİZEMMM canım teşekkür ederim... bi ara tarif yaz çünkü ben o kurabiyelerdende yapmayı düşünüyorum nasip olursa...
pek super degilim sibelcim ya, hem cok yogunum buara hemde bir suru aksilik yasiyorum hem canim sikkin vs vsv...
dun benim icin de berbat bigundu, arabami cizdim, is yerindeki bilgisayar virus kapmis icindeki tum doktora bilgilerim silindi, teknisyen kurtarmaya calisiyor..
ayyy çoook güzelsin ama sen yaaa! ayrıca pasta da nefisss!
tamam canım kesinleşsin, haber vericem ben sana..gizem elbette görüşürüz çok güzel olur hatta bir gün önceden teyitleşiriz yine sana özelden telimi atarım
nurişim tam tarih net değil ama 10-17 temmuz arasında büyük ihtimal didim otel diye bir yer
mumları ben yaptım begendinizmi :)) vermem tarifi.. evrim yazarsa brownnin tarifini bende mumları yazarım :)
uyku fotomuz cekilirken hicbisey duymamısımm oyle icimiz gecikki orda yanımdada sarhos edici mis kokulu meleim daha ne olsun
su saatte surda yanlızız beaa ... yarım oldu saat
mumları ben yaptım begendinizmi :)) vermem tarifi.. evrim yazarsa brownnin tarifini bende mumları yazarım :)
Evrim o fotoğrafı bende merak ettim burayada koysan süper olardı :1rolleyes:
hepinize bu mumlardan getircem gellirken asagıdaki markettede var .yada bebişlerin yasgunune koyarsınız 1 alayımmı cok ciddiyim tr ye geldiimde yollarım postayla..
pastanın alasını yapıp ekliycm bigun gorceksinis :) hepinizin yerinede yerim şişerim :))
foto yorumlarına ve gelecek yorumlara simdiden cok tsklerr
çipsimmmm burda saat 12yi gecti nice yıllara bebeiimmmm
pervinim evrimim çok sağolun canlarım
pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?