2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

leventte de sarıyerde de duruşmalar 12 .00 de. ama leventteki sarkar muhtemelen 2 de filan girerim ama hangisine gireceğim daha belli değil. Anjkara ofisten sölicekler. ama aklımda o saattlere denk gelirsem haber vericem sana. eşimin toplantısı enerji sa daymış canım. sen nerdesin?

GİZEMMM canım teşekkür ederim... bi ara tarif yaz çünkü ben o kurabiyelerdende yapmayı düşünüyorum nasip olursa...
:))) dr oetker kurabiye hamurunu alıyosun, kalıpla kesiyosun, piştikten sonra şeker hamurunu yapıştırıyosun. tabii çiğken, çubuklara geçiriyosun, sonra jelatinleyip kurdele ile tamamlıyosun..

en kotu şey!!!! umarım kurtarılır yaa! tahmin edebiliyorum...
hanfendu yaramazlık pesinde kendi camasırlarını makinadan cıkarıo

ilk yas pasta deneyımımız :) 5 gun yedik bayatlamayan hamur yapmısım:)

ayyy çoook güzelsin ama sen yaaa! ayrıca pasta da nefisss!

tamam canım kesinleşsin, haber vericem ben sana..

Slm a.s.
Kuzy ve Deniz kuzularım geçmiş olsun kıyamam size :1hug: Ben ıst da hep yer yatağında yattım beşiği bizimde yüksek ondan korkum yok ama başka yerlerde yer yatağı tercihim...
Pervin ben mumları beğendim :jeyyar: O pasta aşkla yapılmış bir pasta olduğu için bence çok güzel sositososito Ayrıca makineyi karıştıran Ecoşa bayıldım.. Anne kız ne kadan güzel uyumuşsunuz...
Meltem gelmene az kalmış ohh :)
Esra beni beğenmiyor musun? Didime mi gideceksin şimdi?
Evrim o fotoğrafı bende merak ettim burayada koysan süper olardı :1rolleyes:

Özgül hayata geçmiş olsun cnm.. Ayrıca o ne program öyle sıfır beden mi olacaksın ya?! Ben oturmaktan bile yorulurken bravo sana alkisalkisalkis Ben bugün sütlü tatlı yedim hemde 2 tane gofret yedim bisküvi yedim sabah kahvaltısı sonrası yediklerim bunlar hala birşey yemedim totomu yayıp yattım.. Doğumdan sonrası ilk adetim hep tatlı istiyor canım ( Önceden hep lekelenme bile sayılamayacak kadar az olmuştu bundan önce ..
Bu spiral kaçıncı günde takılıyordu acaba??

hepinize bu mumlardan getircem gellirken asagıdaki markettede var .yada bebişlerin yasgunune koyarsınız 1 alayımmı cok ciddiyim tr ye geldiimde yollarım postayla..

pastanın alasını yapıp ekliycm bigun gorceksinis :) hepinizin yerinede yerim şişerim :))

uyku fotomuz cekilirken hicbisey duymamısımm oyle icimiz gecikki orda yanımdada sarhos edici mis kokulu meleim daha ne olsun

uyku fotomuz cekilirken hicbisey duymamısımm oyle icimiz gecikki orda yanımdada sarhos edici mis kokulu meleim daha ne olsun

opuyorumnanaktan çok tatlısınız ama :)
su saatte surda yanlızız beaa ... yarım oldu saat

Burdayım az sonra banyoyu temizleyip ütü yapacağım Özdenin çamaşırları toplanacak bulaşıklar makineye yerleştirilecek off offf :sinifsinif:

mumları ben yaptım begendinizmi :)) vermem tarifi.. evrim yazarsa brownnin tarifini bende mumları yazarım :)

yaw kadın kac kere yazdım.. daa ne kadar yazayımm beeaa.. ortalık malı İrma gibi oldu tarif..

Evrim o fotoğrafı bende merak ettim burayada koysan süper olardı :1rolleyes:

4 sene oncesının resim cd lerinden o fotoyu bulucam haa.. Allah buyuk be Oslem.. su an cay ıctıgıme dua edıyorum.. sen de dua et bana.. ben de sana karabatak bacım..

ben de çok çiddiyimm.. hal bana..

foto yorumlarına ve gelecek yorumlara simdiden cok tsklerr

bölesini de hiç görmemiştim.. paketine kadar orcinallik die buna denior galiba..

çipsimmmm burda saat 12yi gecti nice yıllara bebeiimmmm

bis de daa gecmedi.. olmass.. sayılmasss seninki..

Çıkıcammm seninle her yolaaaaaa... Hesraaaa Toyotaaaa... Hesraaaa Toyotaaaa...

Doğum günün kutlu olsun canım ciğerim bitanem.. nası annatsamm sanaa Hesramm, aç önüne baksanaaaa... muckkkkkkk

pervinim evrimim çok sağolun canlarım

pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var

pervinim evrimim çok sağolun canlarım

pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var

tamam canım ogrendiim ii oldu nasipse trde kutluycaz dogumgununu ecişin..
pespese olcak ya yaho ece kuzy :) 40gun 40 gece suren kutlamalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…