bölesini de hiç görmemiştim.. paketine kadar orcinallik die buna denior galiba...
pervinim evrimim çok sağolun canlarım
pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var
tamam canım ogrendiim ii oldu nasipse trde kutluycaz dogumgununu ecişin..
pespese olcak ya yaho ece kuzy :) 40gun 40 gece suren kutlamalar gibi
sen hala annamadınmı benim nekadan orjinal bir hatun oldugumu. %100 turk malı hahahaha
hemide bastan tsk edios iste gormediklerimiz kırılmasın 100 kese tsk tsk yazmayalım diee :))
Ben seni görmezsemm daa fasla bu acıyla yaşayabılecegımı sanmıorum.. yazıyorumm buraya.. haberın ola... bu yaz bu iş bitecek kadın.. gorusecegız senlen.. demam mı.. senlen diorum bak.. seninle değil...
esram elimizden gelen bu..keske biarada olsaydıkta sanada yapsaydım o muhtesem otesi ! :) pastamdan canım
demam demam dur bakalım burdan fethiyeye gocen arkadaslar var cagırıolar bizide yazın emrah tek gideyim dedi mırın kırın ettim olursa onu oraya ben size :) du bakalım Allah buyuk niyetine girdim nezamandır dusunuodum
ece miyavlıo emrah forulduo ne kadan huzurlu bir ortam
Yaaa Hesraaa... ne kadannnnnn şansıssınnnnn kaydirigubbakcemile3 hemi de hıc fayatlamıoooo... delikafadulden
herıld :) bikerem ben ona normal sut yerine vanilyalı sut kattım icine. muhallebisinide vanilyalı sutten yaptım. santiyi normalden yaptım .. icinede damla ciko koydum yerken kıtıy kıtıy guzeldi.. guzel olmus dedi kocam 3 un yedi tatlısızlıktan sanırsam :))) bugunde tatlı siparisi verdi yarıın icin bakalım piyangodan ne cıkcak :))
gel seni krutarıyımm bu hayattan dıcemmm.. nolmuycakkk..
Senınle karsılıklı bıtkı cayı ıcesım var.. ahh ahh bı gel.. ben de gelıcem zaten Istanbul a, fol fol goruselımm.. doyalım bırbırımıse..
kaderime mahkum olup gitmem gerek suan ortalık sut liman :)) saat 1.. ece yıne 5te cingoz olursa vay halime :)) hepinizi opuorum bebiklerinde o cıbıldak ayaklarından opuyorum duz tabanlarım benim .. ne komik hepsinin ayagı dikdortgen ya :)
HEYOOO ben geldim!!!!!
yorucu geçen 4 günün sonunda hala yorgun ama mutluyum:)))
deniz cuma günü hastalandı, ateşlendi, tamda ogün ayancıkta çocuk doktoru başladı. ona gittik. kan ,idrar tahlili ve röntgen filmi istedi. hiçbirini yaptıramadım.
samsuna gittik. bu arada yüksek ateşi 24 saat sürdü. sonra normale döndü.
dünde 19 mayıs üniversitesinde sempozyum vardı ailecek ve üniversitecek ona katıldık . sonrada sallana sallana eve döndük.
yol üstünde yakakent diye bi, belde var, arkadaşlarımız var orda, balık yedik, deniz nerdeyse denize girip yüzdü. ayaklarını ıslatalım dedik poposuna kadar suya girdi, sonra kollarını soktu başını suya sokmak istedi
delirdi yani. ağlata ağlata çıkarmak zorunda kaldık.
alttan iki dişimiz geliyor. üsttende gelenler var, bu kadar gecikince hepsi bir gelecek gibi.
Esra, bugunlerde uyurken yüzü koyun yatıp gerı gerı gıderek besıgının sonuna kadar ayagını dayıyarak uyuyr cogu kez.
Dun Fatoşlarda ıdık.. Fatoş ona pufidik bi yatak hazırladı.. bunu bıldııg ıcın de kadın asagılara yorgan serdı battanıye ıle kapladı, olur da duser falan dıye..
Fatoşlarda olunca onunla olabılmek ıcın uyumaya dırenıyor, illa Fatoşla uyuyacalk.. kadın zar zor uyuttu neyse.. yatırdık yatagına, bır saat sonra bı mıkırdanma, bı gıttım kuzey ayakta yataktan sarkmıs, battanıyenın ustunde, ve de şokta.. benı gorunce cocuk cılgınlar gıbı aglamaya basladı.. megersem uyurken dusmus.. şoka gırmıs, benı de gorunce çözülüverdi...
veeeeee biz dün Kuzey ı gece 12 ye kadar uyutamadık..
neden mı???
o kadar cok korkmus kı o durumdan, uykusu gelıp evde yatagına yatırmaya calıstıkca Kuzey cırpınarak ıkı dakıka ıcınde korkuyla uyandı 4 kez ve nası aglama.. 10 dk susturamadık cocugu 4 defa.. sınırlerım bosaldı, o aglıo ben aglıyorum.. Pınar bızde.. Ozgur un elı ayagına dolastı.. cocuk katıldı kaldı.. yüzünü yıkıyoruzz, neler yapıyoruz, yok cocuk susmuyor..
ve bır daha gece 12 ye kadar uyumadı, butun gun uyumadı bu cocuk, ınanılacak sey degıl,uykusu var ölüyor, ama korkudan uyumuyor, calpol vermek zorunda kaldım, onun da etkısıyle bayıldı kaldı.. ama gece boyunca ıhhh dedıkce Ozgur le ayaga fırladık.. adam 5 30 da havaalanı gıttı o halde.. ben oldum salak gıbı..
Yanı su gerı gerı gıtme huyu basladıgından berıdır Kuzey ı kendı yatagının harıcınde hıc bır yerde yatıramayacagımızı dun daha ıyı anladık.. korkunc bır geceydı.. Rabbım bır daha yasatmasın..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?