2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım ogrendiim ii oldu nasipse trde kutluycaz dogumgununu ecişin..
pespese olcak ya yaho ece kuzy :) 40gun 40 gece suren kutlamalar gibi

sen hala annamadınmı benim nekadan orjinal bir hatun oldugumu. %100 turk malı hahahaha

hemide bastan tsk edios iste gormediklerimiz kırılmasın 100 kese tsk tsk yazmayalım diee :))

Ben seni görmezsemm daa fasla bu acıyla yaşayabılecegımı sanmıorum.. yazıyorumm buraya.. haberın ola... bu yaz bu iş bitecek kadın.. gorusecegız senlen.. demam mı.. senlen diorum bak.. seninle değil...

Ben seni görmezsemm daa fasla bu acıyla yaşayabılecegımı sanmıorum.. yazıyorumm buraya.. haberın ola... bu yaz bu iş bitecek kadın.. gorusecegız senlen.. demam mı.. senlen diorum bak.. seninle değil...

demam demam dur bakalım burdan fethiyeye gocen arkadaslar var cagırıolar bizide yazın emrah tek gideyim dedi mırın kırın ettim olursa onu oraya ben size :) du bakalım Allah buyuk niyetine girdim nezamandır dusunuodum

demam demam dur bakalım burdan fethiyeye gocen arkadaslar var cagırıolar bizide yazın emrah tek gideyim dedi mırın kırın ettim olursa onu oraya ben size :) du bakalım Allah buyuk niyetine girdim nezamandır dusunuodum

Hahhh.. bana bunlarla gel.. cigerımı yeee..

Yaaa Hesraaa... ne kadannnnnn şansıssınnnnn kaydirigubbakcemile3 hemi de hıc fayatlamıoooo... delikafadulden

herıld :) bikerem ben ona normal sut yerine vanilyalı sut kattım icine. muhallebisinide vanilyalı sutten yaptım. santiyi normalden yaptım .. icinede damla ciko koydum yerken kıtıy kıtıy guzeldi.. guzel olmus dedi kocam 3 un yedi tatlısızlıktan sanırsam :))) bugunde tatlı siparisi verdi yarıın icin bakalım piyangodan ne cıkcak :))

Senınle karsılıklı bıtkı cayı ıcesım var.. ahh ahh bı gel.. ben de gelıcem zaten Istanbul a, fol fol goruselımm.. doyalım bırbırımıse..

kaydirigubbakcemile3

canım kardesım Emrah.. zorlu geçen 3 günün sonunda... ahh kardesımm ahhh.. horuldamasın da kımler horuldasınnn kaydirigubbakcemile3

gel seni krutarıyımm bu hayattan dıcemmm.. nolmuycakkk..

kaderime mahkum olup gitmem gerek suan ortalık sut liman :)) saat 1.. ece yıne 5te cingoz olursa vay halime :)) hepinizi opuorum bebiklerinde o cıbıldak ayaklarından opuyorum duz tabanlarım benim .. ne komik hepsinin ayagı dikdortgen ya :)

Senınle karsılıklı bıtkı cayı ıcesım var.. ahh ahh bı gel.. ben de gelıcem zaten Istanbul a, fol fol goruselımm.. doyalım bırbırımıse..

ins canım ya .. hele su tr isi olursa nası guzel olur .. benimde aynen sastım ası gibi yaptıgın o caylardan icip icip konusasım var gulesim var ne bilim varoglu var işte

çok tatlısın sen yaa.. gercekten de oleler.. yıyorum yıyorum doymuyorum nedne acabaaaa :)

Iyı geceler Allah rahatlık versınn..

çok geçmiş olsun damla ablaa.. dişlerinizde hayırlı olsun..

çok geçmiş olsun evrimcim.. bizde düştük karyoladan artık çok dikkat etmek gerekiyo.. hepimize kolay gelsin...

Esraaammm dogum günün kutlu olsun canim benim..iyiki seni burada tanidim..insallah birgün yüzyüzede görüsme imkanimiz olur..gerci ben sanki sizi yillardir taniyor gibiyim..seni cok cok öpüyorum o tatlis yanaklarindan..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…