2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

perviin bayatlamayan pastamı yapmışsın gfarkında olmadan

hahhaaaaa süpper yaa:)
sevidm seni..

esranın dogumugnusunu nie kutluyosunuz daha vakit var esra kabul etme yaa olmas ne öle bi gun önceden alla allaaa

pervin ;canim; herzamanki gibi cok tatlisiniz..ama ben en cok ecosun su camasir makinesini kurcalamasina bayildim..cok hamarat olacak bu kiz söyleyeyim sana..a.s eee anasi gibin olcek demekki..bayanssulusmile

benim hamaratgelinim ecoşum buyumuşde çamaşırların makineden çıkarırmış.. oyy elbisesini yirim.
edepli gelinim benm külodunu göstermezmişde tayda giyermişdeee

esranın dogumugnusunu nie kutluyosunuz daha vakit var esra kabul etme yaa olmas ne öle bi gun önceden alla allaaa
aaa karistirma sincik ortaligi yahu..biz kk olarak herkesten öncelikli oldugumuz icin erkenden kutladik canim benim..a.sbakin benimki eylülde..isterseniz benimkini kutlayabilirsiniz..:kedi: ben kabul ederim..kaydirigubbakcemile3

benim hamaratgelinim ecoşum buyumuşde çamaşırların makineden çıkarırmış.. oyy elbisesini yirim.
edepli gelinim benm külodunu göstermezmişde tayda giyermişdeee

şimddien kızın orasına burasına mı bakıosun acılmıs mı etmıs mı dıee..

Pervinnnnnnnn

verme kızını bu cadı kaynanayaaa.. anam ne buuu beaaa sempatiksalakcinni

aaa karistirma sincik ortaligi yahu..biz kk olarak herkesten öncelikli oldugumuz icin erkenden kutladik canim benim..a.sbakin benimki eylülde..isterseniz benimkini kutlayabilirsiniz..:kedi: ben kabul ederim..kaydirigubbakcemile3

Ozgulum, dogum gunun kutlu olsun sekerim.. mutlu seneler.. gel bi öpiimmm senii olumunekankayizsmile

ah canim benim..sende olmasan ben ne yapardim..cok duygulandim sincik..sen ne mikemmel bir gadunsun ya...senağlamakaydirigubbakcemile3ahanda ben öpüyom seni..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

O zaman sen de benımkını kutla Ozgulum.. feklıyorum.. benımkısı hem daa yakında 23 hazıranda...

hadı kutla.. beklıorummm

Pembe nin kıskanc rengini de hiç görmemiştimmm yafff kaydirigubbakcemile3

O zaman sen de benımkını kutla Ozgulum.. feklıyorum.. benımkısı hem daa yakında 23 hazıranda...

hadı kutla.. beklıorummm

Pembe nin kıskanc rengini de hiç görmemiştimmm yafff kaydirigubbakcemile3
bak yukarida ben de buna dedimdi canim..izmirli hatunlar özellikle haziranda dogmuslar..sana bu yasin eminim coook büyük mutluluklar getirecek..sen hep burada ol yanimizda ol ve hep böyle güzel ve büyük yürekli ol!!! senin varligin bile bize yetiyor canim..:1hug:

Esramm cnm nice mutlu yaşlara bizimle birlikte inş. Hep mutlu ol, yüzün hep gülsün.... Öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Bende Haziran hemde 23 ü Evrimle aynı gün belkide aynı saat zemuszemus

evrrrrrim aaaaaaaaaaa
sen bilmiomusun biz afiklen ecoşu özel yetiştiriyoz.
ben afiki sahile götürmicem aklı ermeye başlayınca( bu tazenin çıglıklarının sona ermesi gibi bişey)

pervinde elbise ve etegin altından tayt giydircke.
unuttunmu o muhabbeti yaff.
hatta ben hemn ardından keçi ve koyun fıkrası yazmıştım yaaasempatiksalakcinni

özgüül senn habarın yok herhal bacım agustos anneleriin diğer özelliği haziran gadınları olması.
misal ben nisanda dogmusum ama haziranda kutluyorum
haa bide kocalarımızda hep koç burcu
biz özel üretim bi topiğiz.
hepimizin anası abbası anlaşmış zamanında bu topik için...kaydirigubbakcemile3

sincik anladim canim..tamam o zaman..ben de 15 haziran dogumluyum zaten..sen bilmiyun mu yoksa????:umursamaz:

evrrrrrrrrrrrrriim ahanda kendimden alıntı yaptımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…