esranın dogumugnusunu nie kutluyosunuz daha vakit var esra kabul etme yaa olmas ne öle bi gun önceden alla allaaa
aaa karistirma sincik ortaligi yahu..biz kk olarak herkesten öncelikli oldugumuz icin erkenden kutladik canim benim..a.sbakin benimki eylülde..isterseniz benimkini kutlayabilirsiniz..:kedi: ben kabul ederim..kaydirigubbakcemile3esranın dogumugnusunu nie kutluyosunuz daha vakit var esra kabul etme yaa olmas ne öle bi gun önceden alla allaaa
benim hamaratgelinim ecoşum buyumuşde çamaşırların makineden çıkarırmış.. oyy elbisesini yirim.
edepli gelinim benm külodunu göstermezmişde tayda giyermişdeee
aaa karistirma sincik ortaligi yahu..biz kk olarak herkesten öncelikli oldugumuz icin erkenden kutladik canim benim..a.sbakin benimki eylülde..isterseniz benimkini kutlayabilirsiniz..:kedi: ben kabul ederim..kaydirigubbakcemile3
ah canim benim..sende olmasan ben ne yapardim..cok duygulandim sincik..sen ne mikemmel bir gadunsun ya...senağlamakaydirigubbakcemile3ahanda ben öpüyom seni..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileOzgulum, dogum gunun kutlu olsun sekerim.. mutlu seneler.. gel bi öpiimmm senii olumunekankayizsmile
ah canim benim..sende olmasan ben ne yapardim..cok duygulandim sincik..sen ne mikemmel bir gadunsun ya...senağlamakaydirigubbakcemile3ahanda ben öpüyom seni..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bak yukarida ben de buna dedimdi canim..izmirli hatunlar özellikle haziranda dogmuslar..sana bu yasin eminim coook büyük mutluluklar getirecek..sen hep burada ol yanimizda ol ve hep böyle güzel ve büyük yürekli ol!!! senin varligin bile bize yetiyor canim..:1hug:O zaman sen de benımkını kutla Ozgulum.. feklıyorum.. benımkısı hem daa yakında 23 hazıranda...
hadı kutla.. beklıorummm
Pembe nin kıskanc rengini de hiç görmemiştimmm yafff kaydirigubbakcemile3
hoppala!!! kafamçokkarıştıEsramm cnm nice mutlu yaşlara bizimle birlikte inş. Hep mutlu ol, yüzün hep gülsün.... Öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
Bende Haziran hemde 23 ü Evrimle aynı gün belkide aynı saat zemuszemus
sincik anladim canim..tamam o zaman..ben de 15 haziran dogumluyum zaten..sen bilmiyun mu yoksa????:umursamaz:özgüül senn habarın yok herhal bacım agustos anneleriin diğer özelliği haziran gadınları olması.
misal ben nisanda dogmusum ama haziranda kutluyorum
haa bide kocalarımızda hep koç burcu
biz özel üretim bi topiğiz.
hepimizin anası abbası anlaşmış zamanında bu topik için...kaydirigubbakcemile3
ayy aklıma bi fıkrageldi,
keçiyle koyun otluyorlarmış.önlerine bi hendek çıkmış
önce koyun atlamış tabi atlarken kuyruk yagı yukarı kalkınca totsu görünmüş
keçi başlamış alay etmeye
- totonu gördüm totonu gördüm diye,kaydirigubbakcemile3
koyunda demişki
-ben seninkini hergun görüyorumsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?