yav gadinlar!!! hepiniz bu ay mi dogdunuz ayol..Esra.Burcu,Nurdan.Evrim...bu ne!!! :umursamaz:ne oluyonuz sis?? ikisler mi??
bak yukarida ben de buna dedimdi canim..izmirli hatunlar özellikle haziranda dogmuslar..sana bu yasin eminim coook büyük mutluluklar getirecek..sen hep burada ol yanimizda ol ve hep böyle güzel ve büyük yürekli ol!!! senin varligin bile bize yetiyor canim..:1hug:
Esramm cnm nice mutlu yaşlara bizimle birlikte inş. Hep mutlu ol, yüzün hep gülsün.... Öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
Bende Haziran hemde 23 ü Evrimle aynı gün belkide aynı saat zemuszemus
evrrrrrim aaaaaaaaaaa
sen bilmiomusun biz afiklen ecoşu özel yetiştiriyoz.
ben afiki sahile götürmicem aklı ermeye başlayınca( bu tazenin çıglıklarının sona ermesi gibi bişey)
pervinde elbise ve etegin altından tayt giydircke.
unuttunmu o muhabbeti yaff.
hatta ben hemn ardından keçi ve koyun fıkrası yazmıştım yaaasempatiksalakcinni
evrrrrrrrrrrrrriim ahanda kendimden alıntı yaptımm.
Şimdi Özgül e bir gerceği acıklama vaktı geldı..
Aslında biz zuzaylıyıss... aynı yumurtadan pırtladık.. bazımız erken kırdı kabugunu bazımız geç.. ama asagı yukarı aynıyıss.. korkma bısden Ozgul... sınerjı denen sey aslında buuu.. yoksa bu kadar ınsan ıkı sene gecmesıne ragmen.. nası bu kadar bırbırıne baglı kalsınn.. zuzaylıyıssss kısımmmmmmmmmmmm
ya ben de diyorum ben de bir tuhaflik var diye..ya da babam benim tarihi karistirmis..6 cocuk olunca kafadan sallamis bence tarihleri..yoksa ben kesin haziranda dogmusum..kaydirigubbakcemile3 eminim yani..sırnaşık şeyOzgul sen de zuzaylıısnnn aslındaaa ::))))) ahahahaa.. bunca yıl bu gercegı sendne saklamısız dermısımm..
gece vaktı muhabbet bu kadar oluyor ıdare et :))
ulen butun kizlar toplanmis ben eksik kalmisim...
benim kardesimde yengec Evrim..onunla da cok iyi anlasiriz ama tek anlasamadigimiz sey kendisi cok dobradir ama sen birsey deyince hemen darilir..bu yengecin ana özelligiymis sanirsam..naniknanik
baksana özgül evrim zuzaylı olmasa neden bukadar çok F harfi kullansın..
fol fol fiferiye içerken finki yanlarına gelir.
gib gibii bu muhabbet uzar gide r böylee...
ya ben de diyorum ben de bir tuhaflik var diye..ya da babam benim tarihi karistirmis..6 cocuk olunca kafadan sallamis bence tarihleri..yoksa ben kesin haziranda dogmusum..kaydirigubbakcemile3 eminim yani..sırnaşık şey
kiskanc sey..ne oldu yani sincik kutlayinca..basin göge mi erdi???:umursamaz:naniknanik kaydirigubbakcemile3illaki bir fark yaratacan yani...sırnaşık şeyesracııım saniyeleri bekliyorum resmen ..
bu gadınlar gibi erkenden kutlamak istemedim yaff..
dogum gunun kutlu olsun canım ya
güzel yüreğinle hayatımda hep olman dileğiyle.
seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?