2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yav gadinlar!!! hepiniz bu ay mi dogdunuz ayol..Esra.Burcu,Nurdan.Evrim...bu ne!!! :umursamaz:ne oluyonuz sis?? ikisler mi??

ne munasebet yaf.. yengecım ben.. ole bız cocukları da el ele tutusarak yaptık zaten.. aynı ay olsun dıe.. kaydirigubbakcemile2

tesekkur ederım ince arkadasım benım.. beli ince, kendi ince.. ıkı cocuk annesı demeye sahıt ısteyen.. bızı cat dıe ortamızdan catlatan.. sen de hep ol, hep çatlat bızı ortamızdan :)) canımsın benım.

Esramm cnm nice mutlu yaşlara bizimle birlikte inş. Hep mutlu ol, yüzün hep gülsün.... Öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Bende Haziran hemde 23 ü Evrimle aynı gün belkide aynı saat zemuszemus

Şimdi Özgül e bir gerceği acıklama vaktı geldı..

Aslında biz zuzaylıyıss... aynı yumurtadan pırtladık.. bazımız erken kırdı kabugunu bazımız geç.. ama asagı yukarı aynıyıss.. korkma bısden Ozgul... sınerjı denen sey aslında buuu.. yoksa bu kadar ınsan ıkı sene gecmesıne ragmen.. nası bu kadar bırbırıne baglı kalsınn.. zuzaylıyıssss kısımmmmmmmmmmmm

evrrrrrrrrrrrrriim ahanda kendimden alıntı yaptımm.

Sen kötü bişi demek istiyorsun.. ama ben cok saf ve masum oldugumdan anlamıyorum sanırsamm :)))

:roflol:

özgülüm özlemim gülim sağolun kızlar
inanın acaip duygulandım
şu saat oldu kocada yok hala ortalarda mesailerde sürünüyo
sizler olmasanız bu topik olmasa bir tarafım eksik kalırmış
acaba diyorum bu topik olmasa ne yapardım bazen düşünüyorum manyakmıyım acebaa sempatiksalakcinni

Ozgul sen de zuzaylıısnnn aslındaaa ::))))) ahahahaa.. bunca yıl bu gercegı sendne saklamısız dermısımm..

gece vaktı muhabbet bu kadar oluyor ıdare et :))

benim kardesimde yengec Evrim..onunla da cok iyi anlasiriz ama tek anlasamadigimiz sey kendisi cok dobradir ama sen birsey deyince hemen darilir..bu yengecin ana özelligiymis sanirsam..naniknanik

ESRAcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara yaho ve mami ile
ADAŞım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum emeklediği ve yerlere tutup kalktığı için kırk kere başını vuruyor malesef
şeker yapımı malzemesi aldığımız site BıRMAX tı ama 3 gündür hata veriyor daha doğrusu sipariş verilmiyor ve teli açmıyorlar malesef
haftasono kardeşimin nişanı var malzeme alcaktım alamadım malesef
gece uzun olcek hakanda nöbetçi artık yatayım
ELıF hakkınızda hayırlısı olsun canım inş içne sinen bir bakıcı bulursun

baksana özgül evrim zuzaylı olmasa neden bukadar çok F harfi kullansın..

fol fol fiferiye içerken finki yanlarına gelir.
gib gibii bu muhabbet uzar gide r böylee...

Ozgul sen de zuzaylıısnnn aslındaaa ::))))) ahahahaa.. bunca yıl bu gercegı sendne saklamısız dermısımm..

gece vaktı muhabbet bu kadar oluyor ıdare et :))
ya ben de diyorum ben de bir tuhaflik var diye..ya da babam benim tarihi karistirmis..6 cocuk olunca kafadan sallamis bence tarihleri..yoksa ben kesin haziranda dogmusum..kaydirigubbakcemile3 eminim yani..sırnaşık şey

evroşum sağolasın tatlım

yarın anamlara gideceğim buralarda olmayabilirm çiçekleri eve yollayın hizmetçi açar kapıyı ben olmasamda adres vereyim ben size sempatiksalakcinni

esracııım saniyeleri bekliyorum resmen ..
bu gadınlar gibi erkenden kutlamak istemedim yaff..
dogum gunun kutlu olsun canım ya
güzel yüreğinle hayatımda hep olman dileğiyle.
seni seviyorum

özgüll süperisn yaff
babanda süpermiş hee tarihlerkarışmış hay allah

ah gülicim süpersin tam 00:00 da kutlamışsın öperim seni hepinisiiii
ay böyle içime sokasım geldi hepinisiiiiii

benim kardesimde yengec Evrim..onunla da cok iyi anlasiriz ama tek anlasamadigimiz sey kendisi cok dobradir ama sen birsey deyince hemen darilir..bu yengecin ana özelligiymis sanirsam..naniknanik

efet o bisis dermişimmmm :))

baksana özgül evrim zuzaylı olmasa neden bukadar çok F harfi kullansın..

fol fol fiferiye içerken finki yanlarına gelir.
gib gibii bu muhabbet uzar gide r böylee...

vay arkadasss, neler de yazmıssın sen ole :))

ya ben de diyorum ben de bir tuhaflik var diye..ya da babam benim tarihi karistirmis..6 cocuk olunca kafadan sallamis bence tarihleri..yoksa ben kesin haziranda dogmusum..kaydirigubbakcemile3 eminim yani..sırnaşık şey

ole ole sen de olesin aslında.. kendınden suphe etme.. babandan suphe et..

toplanın kızlar.. sinerjiiiii

esracııım saniyeleri bekliyorum resmen ..
bu gadınlar gibi erkenden kutlamak istemedim yaff..
dogum gunun kutlu olsun canım ya
güzel yüreğinle hayatımda hep olman dileğiyle.
seni seviyorum
kiskanc sey..ne oldu yani sincik kutlayinca..basin göge mi erdi???:umursamaz:naniknanik kaydirigubbakcemile3illaki bir fark yaratacan yani...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…