esracııım saniyeleri bekliyorum resmen ..
bu gadınlar gibi erkenden kutlamak istemedim yaff..
dogum gunun kutlu olsun canım ya
güzel yüreğinle hayatımda hep olman dileğiyle.
seni seviyorum
ama özgül harbi sende ikizler tipi var
çok hareketlisin o spor senin bu spor benim çenen düşük falan
ah gülicim süpersin tam 00:00 da kutlamışsın öperim seni hepinisiiii
ay böyle içime sokasım geldi hepinisiiiiii
canim spor olabilirde bu cene düsüklügü sanirim basak burcunun dirdirciligindan geliyor..benim adam bugün diyor bir arkadas karisina büyü yaptirmis ben de sen sus diyemi yaptirsam diye!!! kaydirigubbakcemile3 ben de dedim sen daha cok beklersin..bize hicbirsey fayda etmez evel Allah!!!kaydirigubbakcemile3ama özgül harbi sende ikizler tipi var
çok hareketlisin o spor senin bu spor benim çenen düşük falan
kiskanc sey..ne oldu yani sincik kutlayinca..basin göge mi erdi???:umursamaz:naniknanik kaydirigubbakcemile3illaki bir fark yaratacan yani...sırnaşık şey
evrrrim çok zekaiiii gördüm senii
vay arkadaş...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay burhanda reklamda geri Zekeriya diyordu degil mi?? bayiliyorum ya!!!kaydirigubbakcemile3evrrrim çok zekaiiii gördüm senii
vay arkadaş...
esraaa içime sokasım geldi yazmışsın ya
ben bu duyguyu afikimi severken yaşıyorum sonra aklım başıma geliyor
uleyn zaten çıkmak bilmedi içerden nerdeyse manda yavrusu gbin 10 aylık dogacakdı. zorlan çıkardık..
evrim yaaa esra nie beni sevmesinmiş
neden esra sadece seninmi
alla alla yaa
reklamlar artik topiklere de tasindi bilmiyün mu?? kaydirigubbakcemile3özgülden reklam yayın akışnı izliyoruz.. dıdndıdndınn..(anons modunda okuyun)
evriim 42 model pembe seni ne yapsın bacım bi de bana.
hee gel yamacımada bi de bana.
istanbula geleceeen
seni bulacaaam
ay bu Nihat dogan reklamda asip kesiyor ama tanittigi ürün Dosido..kaydirigubbakcemile3 A y ne adam ya!!!
ya simdi de un kurabiyesi reklami var..cok severim kendilerini.cokacimcoook.öff öfff..ben de hic tutturamiyom bunun kivamini..bilen varsa san yazsin bir tarif bagyanlar..
Hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan muhabbet güzel süpersiniz ahh birde şu işler olmasa daha süper olurdu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?