2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgüül kıskanma yaff sende bekleyeydin 00:00 ı alla allla uymayaydın evrimlen pervine..lülülülülülü

esracııım saniyeleri bekliyorum resmen ..
bu gadınlar gibi erkenden kutlamak istemedim yaff..
dogum gunun kutlu olsun canım ya
güzel yüreğinle hayatımda hep olman dileğiyle.
seni seviyorum

ben de dıorum bu şıpır şıpır ses nereden gelıooo :))))

ama özgül harbi sende ikizler tipi var
çok hareketlisin o spor senin bu spor benim çenen düşük falan

ben de yan profılden benzetıyorumm onu en cok.. yandan andırıyor :))

ah gülicim süpersin tam 00:00 da kutlamışsın öperim seni hepinisiiii
ay böyle içime sokasım geldi hepinisiiiiii

hepımıze yer var bunu bılıyorummm.. :))

daa o vayyy arkadasss cok yalakoşşş onu sevme...

ama özgül harbi sende ikizler tipi var
çok hareketlisin o spor senin bu spor benim çenen düşük falan
canim spor olabilirde bu cene düsüklügü sanirim basak burcunun dirdirciligindan geliyor..benim adam bugün diyor bir arkadas karisina büyü yaptirmis ben de sen sus diyemi yaptirsam diye!!! kaydirigubbakcemile3 ben de dedim sen daha cok beklersin..bize hicbirsey fayda etmez evel Allah!!!kaydirigubbakcemile3

kiskanc sey..ne oldu yani sincik kutlayinca..basin göge mi erdi???:umursamaz:naniknanik kaydirigubbakcemile3illaki bir fark yaratacan yani...sırnaşık şey

tos pembe olur dıe korkuoo herhall.. bu pembeler hep bole olur.. 42 modelleri sureklı sorun cıkarıyormus zatii kaydirigubbakcemile3

evrrrim çok zekaiiii gördüm senii
vay arkadaş...

vayy arkadas höperim nanaklarından :)

esraaa içime sokasım geldi yazmışsın ya

ben bu duyguyu afikimi severken yaşıyorum sonra aklım başıma geliyor
uleyn zaten çıkmak bilmedi içerden nerdeyse manda yavrusu gbin 10 aylık dogacakdı. zorlan çıkardık..

evrim yaaa esra nie beni sevmesinmiş
neden esra sadece seninmi
alla alla yaa

evriim 42 model pembe seni ne yapsın bacım bi de bana.
hee gel yamacımada bi de bana.
istanbula geleceeen
seni bulacaaam

özgülden reklam yayın akışnı izliyoruz.. dıdndıdndınn..(anons modunda okuyun)

evrim yaaa esra nie beni sevmesinmiş
neden esra sadece seninmi
alla alla yaa

tabee.. o sadece bana sarılıp uyur.. ben de sadece onun beni semesini isterim.. bak buraya geldı, zor gorusturdum mılletle , bana kalsa hıc ıstemıyordum aslında.. eve kapatasım vardı.. mahsus pencerelere ust komsudan rıca ettım su tutturdum kı dısarı cıkmayalım , yagmur yagıo havası versın dıe..

ya simdi de un kurabiyesi reklami var..cok severim kendilerini.cokacimcoook.öff öfff..ben de hic tutturamiyom bunun kivamini..bilen varsa san yazsin bir tarif bagyanlar..

ya simdi de un kurabiyesi reklami var..cok severim kendilerini.cokacimcoook.öff öfff..ben de hic tutturamiyom bunun kivamini..bilen varsa san yazsin bir tarif bagyanlar..

ya var yaaa.. onu hanı sut yapıyor dıe yapa yapa acayıp tutturur olmustum.. bı bakimm yarınn defterıme..mıllet hazır alıorum sanıodu.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…