evriim yaaa
işte budur esprii zeka işidir
yavyum benim zekanı yirim senin.ama en çok kuzeyi yesem olmamı.
dimek üst komşu su tuttu hee yagmur havası.
aaaaaaayyyyydelikafadulden
ivet ivet ver yarin..merekla bekliyorum..canim cook istedi yaf...cokacimcoookya var yaaa.. onu hanı sut yapıyor dıe yapa yapa acayıp tutturur olmustum.. bı bakimm yarınn defterıme..mıllet hazır alıorum sanıodu.. :))
kesinlikle artik ise mutlu bi sekilde gitmek istiyorum ya resmen eve donerken huzur buluyorum ise giderken nasil huzursuzumvarsın yogun olsun ama ic huzurun olsun canım.. az sıksan elbiseye girebilirsin
haydi koy koy o resmiiiii, koymayan cipsi olsun...yok, artık benzemıyorum kendısıne.. bı tane var yıne sarı saclı uzun fotom, su an gazetede onu kullanıyorlar.. beyaz tısortlerım duruyor ama ne o uzun sarı saclarım ne de taşşşşşşşşlığım kalmadı.. yok kızlar, kaybettım.. mılletın ayagı Hobbıte benzer.. ben kendım de benzıyorum artık.. bı cocukta perte cıktım.. ıkıncısınde artık neye donerdım Allah bılır.
.
nurişim tam tarih net değil ama 10-17 temmuz arasında büyük ihtimal didim otel diye bir yer
okudum esrakusum, muhakka goruselim orda olursam, ya 1 hafta gec olaydi keske kesin olurdu..benim korumcenin dugunu var o tarihlerde, du bakalim..nurdannn yazdım okudunmu temmuz ortası bende didimde olacağım haberleşelim mutlaka
ne gezisi beaaaa??annamadim...Vayy arkadas (kadın bı gezıye gıttı geldı, agzı degıstı :)) ), neredesın sen yahu???
aaaaaaaaa nurdan körümcen deyince aklıma geldi
senin annen evrimin körümcesini çatacakdı birilerine..noldu o işş
aaaaaaaaa nurdan körümcen deyince aklıma geldi
senin annen evrimin körümcesini çatacakdı birilerine..noldu o işş
evrim ben görmedim sarışın versiyonunu
seninle aylarca bir odada mahkum kalsam gıkım çıkmaz
ama mümkünse kuzy ve yaho aynı ortamda olmasın kaydirigubbakcemile5
bende kaçar
kocem bana doğum günü hedayesi verecekmiş aklinialirimsmile
perviin bayatlamayan pastamı yapmışsın gfarkında olmadan
hahhaaaaa süpper yaa:)
sevidm seni..
özgüül senn habarın yok herhal bacım agustos anneleriin diğer özelliği haziran gadınları olması.
misal ben nisanda dogmusum ama haziranda kutluyorum
haa bide kocalarımızda hep koç burcu
biz özel üretim bi topiğiz.
hepimizin anası abbası anlaşmış zamanında bu topik için...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?