hayırlısı olsun hakkınızda canımbakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.
Özgül hayata geçmiş olsun cnm.. Ayrıca o ne program öyle sıfır beden mi olacaksın ya?! Ben oturmaktan bile yorulurken bravo sana alkisalkisalkis Ben bugün sütlü tatlı yedim hemde 2 tane gofret yedim bisküvi yedim sabah kahvaltısı sonrası yediklerim bunlar hala birşey yemedim totomu yayıp yattım.. Doğumdan sonrası ilk adetim hep tatlı istiyor canım( Önceden hep lekelenme bile sayılamayacak kadar az olmuştu bundan önce ..
Bu spiral kaçıncı günde takılıyordu acaba??
pervinim evrimim çok sağolun canlarım
pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var
özgüül senn habarın yok herhal bacım agustos anneleriin diğer özelliği haziran gadınları olması.
misal ben nisanda dogmusum ama haziranda kutluyorum
haa bide kocalarımızda hep koç burcu
biz özel üretim bi topiğiz.
hepimizin anası abbası anlaşmış zamanında bu topik için...kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bi geçmişe dolanıp geliyorum
ben bu sene bikini almayacağım. eskisinin içine nasıl dururum onu da bilmiyorum. zaten şimdilik bir deniz planımızda yokbu haftasonu kendime mikini bakicam motive olmam gerek...bi gece elbisem var zaradan almistim hamile kalmadan once ona girmem gerek yaza, bi daha para vermiyim simdi dugunler icin, indirimde almistim 1 kere giyemedim daha..girmeliyim ona girmeliyim...
türkiyede doktorlar iyi para kazanıyor fakat iyi de çalışıyor. daha fazla yorulacağın kesin.buarada ben malesef trye donunce suankinden cok daha yogun bir tempoda calisiyor olucam, eger meslege donersem + nobetlerimde olucak, belkide 2. cocuk fikrini biraz erteliycem..bakalim hayirlisi..
hakkınızıda hayırlısı olsun. inş olur ankara..bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.
ben doğumdan sonraki ilk adetimin(bir ay kadar önce) ikinci günü gittim özlemcim. taktılar..Özgül hayata geçmiş olsun cnm.. Ayrıca o ne program öyle sıfır beden mi olacaksın ya?! Ben oturmaktan bile yorulurken bravo sana alkisalkisalkis Ben bugün sütlü tatlı yedim hemde 2 tane gofret yedim bisküvi yedim sabah kahvaltısı sonrası yediklerim bunlar hala birşey yemedim totomu yayıp yattım.. Doğumdan sonrası ilk adetim hep tatlı istiyor canım( Önceden hep lekelenme bile sayılamayacak kadar az olmuştu bundan önce ..
Bu spiral kaçıncı günde takılıyordu acaba??
günaydııın. biugrıyayım didim.
bugun girememde topiğee.
evrim şok olacak ammee bebek görmeye geliolar..
oglum dün 9 ayını doldurdu:)
şaka gibi dimeeee
dün afike hani birisine kızınca seni bir biiir diyecem baban gelsin falan derizya
bir elinin avcunun içine diğer elinin şşaret parmagını vurarak
onu ögrettik allahım sabah kalkarkalkmaz ilk yaptıgı şey bu hareket oldu
gece yatmadan önce ögretmiştik.
oyuncagına elini şıkıştırdıgı için
ahh seni oyuncak seni babsına birbir dices babasıda sana kızcak falan diye diye ögrettik
aklınd kalmış yavrunun..
hepsinin algılaması farklı bu bebiklerin.
mesela biz çok zamandan beri
bay bay
gel gel
merhaba
çak
gibi hareketler yapıyoruz ama alkış henüz yok.
ama dun de bu dediğim hareketi yapmaya başladı.
fatmacım ya ayyy ben hiç haz etmem hazımsız insanlardan
belliki size karşı negatif duyguları var.
allah yardımcın olsun.
onlara fırsat vermesin ne diyim korkulur...
ıyı geceler karabatak..
aksam geyigin dibine vurulmus kacırmısızz
ozlem naptın işleri toparlayabildinmi canım
günaydııın. biugrıyayım didim.
bugun girememde topiğee.
evrim şok olacak ammee bebek görmeye geliolar..
oglum dün 9 ayını doldurdu:)
şaka gibi dimeeee
dün afike hani birisine kızınca seni bir biiir diyecem baban gelsin falan derizya
bir elinin avcunun içine diğer elinin şşaret parmagını vurarak
onu ögrettik allahım sabah kalkarkalkmaz ilk yaptıgı şey bu hareket oldu
gece yatmadan önce ögretmiştik.
oyuncagına elini şıkıştırdıgı için
ahh seni oyuncak seni babsına birbir dices babasıda sana kızcak falan diye diye ögrettik
aklınd kalmış yavrunun..
hepsinin algılaması farklı bu bebiklerin.
mesela biz çok zamandan beri
bay bay
gel gel
merhaba
çak
gibi hareketler yapıyoruz ama alkış henüz yok.
ama dun de bu dediğim hareketi yapmaya başladı.
Sağol cnm acımıştı değil mi? :gitme:ben doğumdan sonraki ilk adetimin(bir ay kadar önce) ikinci günü gittim özlemcim. taktılar..
sabah sabah moralim bozuldu, sinirim fırladı!! evin önü araba dolu yani dizilmiş. sen kalk sadece bizimkinin üstüne bir kutu süt boşalt!! yani kasten yapılmış yaa diğerlerinde hiçbir şey yok. resmen tepesinden indirmişler. kim yaptıysa allah bildiği gibi yapsın. bir de arabamız siyah çıkmak bilmedi. eşim yıkamaya götürdü. işe 5 dk geç kaldım. eşim diyor en üst kattaki kadın gizli gizli balkondan bakıyordu. o yaptı heralde diyor. onun hizasında zaten. diğer katlarda duranların biri öğretmen biri hemşire. en alttaki zaten yapmaz. anlamıyorum bi insanları. neyini çekemiyorsun!!!!
pervin ya senin şu
" cingöz oldu uyumadı cin oldu gözlerini açtı "
gibi tabirlerine çokgülüyorum yaa
ecoşu hayal ediyorum öyle.
annekız seviom sizi.
zatii gelinim olur kendileri..
bu arada ecoş neden çok kusuyor ya dikkatimi çekdi son zamanlarda sen sürekli besledim kusdu yine besledim yine kusdu gibi şeyler yazmışsın.
acaba sen çokmu yukleniosun yesin diye yada sorun nedir..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?