2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.
hayırlısı olsun hakkınızda canım

bir tek ben kaldım sanırım adet olmayan

pervinim evrimim çok sağolun canlarım

pervin o mumlardan var burda ama teklifin için çok sağol bebemmmm bende mamiye almıştım 30 olanından carrefourda var

Esracım doğumgünün kutlu olsun
herşey gönlünce olsun yaho güsel güsel uyusun büyüsün inşallah

:))
günaydın kızlar
bi geçmişe dolanıp geliyorum

günaydın

çok güzel tatlı tatlı fotolar eklenmiş. ece ve annesi ikiniz de çok tatlısınız. hele o tatlı foto yok mu bayıldım..

esracım doğum günün kutlu olsun. nice nice yıllara inşallah,sevdiklerinle, mutlu, sağlıklı, huzurlu...

günaydııın. biugrıyayım didim.
bugun girememde topiğee.
evrim şok olacak ammee bebek görmeye geliolar..

oglum dün 9 ayını doldurdu:)
şaka gibi dimeeee

dün afike hani birisine kızınca seni bir biiir diyecem baban gelsin falan derizya
bir elinin avcunun içine diğer elinin şşaret parmagını vurarak
onu ögrettik allahım sabah kalkarkalkmaz ilk yaptıgı şey bu hareket oldu
gece yatmadan önce ögretmiştik.
oyuncagına elini şıkıştırdıgı için
ahh seni oyuncak seni babsına birbir dices babasıda sana kızcak falan diye diye ögrettik
aklınd kalmış yavrunun..
hepsinin algılaması farklı bu bebiklerin.
mesela biz çok zamandan beri
bay bay
gel gel
merhaba
çak
gibi hareketler yapıyoruz ama alkış henüz yok.
ama dun de bu dediğim hareketi yapmaya başladı.

ben bu sene bikini almayacağım. eskisinin içine nasıl dururum onu da bilmiyorum. zaten şimdilik bir deniz planımızda yok onca para verip aldığım bir valiz dolusu kıyafeti giyemiyorum. ve söylediğin gibi henüz o kadar az giymiştim ki.. inşallah sen girersin nurdancım.
buarada ben malesef trye donunce suankinden cok daha yogun bir tempoda calisiyor olucam, eger meslege donersem + nobetlerimde olucak, belkide 2. cocuk fikrini biraz erteliycem..bakalim hayirlisi..
türkiyede doktorlar iyi para kazanıyor fakat iyi de çalışıyor. daha fazla yorulacağın kesin.
bakıcımızın tayini çıkmış.sil baştan.sanırım tayin isteyeceğiz Ankara'ya.bakıcı araştırıyorum.bir müddet uğramayabilirim buralara.
hakkınızıda hayırlısı olsun. inş olur ankara..
ben doğumdan sonraki ilk adetimin(bir ay kadar önce) ikinci günü gittim özlemcim. taktılar..

9 ayınız dolmuş gülistan. hayırlı olsun yavruya.. o hareket geçenlerde aklıma geldi benim de. babama seni bir biiir söylicem hareketi :) iki üç kez gösterdim yapmadı üstüne durmadım. ama tekrar uğraşayım bakalım.. öğrendiklerini gece uyurken pekiştirirmiş ya bebekler gerçekten doğru.

sabah sabah moralim bozuldu, sinirim fırladı!! evin önü araba dolu yani dizilmiş. sen kalk sadece bizimkinin üstüne bir kutu süt boşalt!! yani kasten yapılmış yaa diğerlerinde hiçbir şey yok. resmen tepesinden indirmişler. kim yaptıysa allah bildiği gibi yapsın. bir de arabamız siyah çıkmak bilmedi. eşim yıkamaya götürdü. işe 5 dk geç kaldım. eşim diyor en üst kattaki kadın gizli gizli balkondan bakıyordu. o yaptı heralde diyor. onun hizasında zaten. diğer katlarda duranların biri öğretmen biri hemşire. en alttaki zaten yapmaz. anlamıyorum bi insanları. neyini çekemiyorsun!!!!

fatmacım ya ayyy ben hiç haz etmem hazımsız insanlardan
belliki size karşı negatif duyguları var.
allah yardımcın olsun.
onlara fırsat vermesin ne diyim korkulur...

esraaa yahomun o sıcacık gülüşüne bayılıyorum
kesinlikle senden geçmiş bu genetik sıcaklık:)

pervin ya senin şu
" cingöz oldu uyumadı cin oldu gözlerini açtı "
gibi tabirlerine çokgülüyorum yaa
ecoşu hayal ediyorum öyle.

annekız seviom sizi.
zatii gelinim olur kendileri..

bu arada ecoş neden çok kusuyor ya dikkatimi çekdi son zamanlarda sen sürekli besledim kusdu yine besledim yine kusdu gibi şeyler yazmışsın.
acaba sen çokmu yukleniosun yesin diye yada sorun nedir..?

fatma bebeklerin gece uyurken pekiştirdiklerini b ilmiyordum.
gerçi uyku öncesi belleğin açık oldugunu ve bu yusden masalın çok etkili oldugunu biliyordumda ne biliim hiç o yönden aklıma gelmemişti.

reset yapmış oldum yanee

allahım menume karar veremedim ki bu benim için en zorudur.
yani misafir geleceginde menum kafamda hazırsa hiç panik olmamam.
sabahdan beri dönüp duruyorum o blog senin bu blog benim ne yapsamki diye..

3 çocukları var onlarada hitap etmek istiyom.
poffff

fatmacım ya ayyy ben hiç haz etmem hazımsız insanlardan
belliki size karşı negatif duyguları var.
allah yardımcın olsun.
onlara fırsat vermesin ne diyim korkulur...

neyi hazmedemediğini de anlamış değilim gülistancım. hani derler ya kimsenin tavuğuna kış demem diye. öyleyiz yani. evden işe, işten eve. doğru düzgün muhabbetim bile yok. yeni geldiğimde bi kere gittim işte oturmaya onlarla tanışmak amacıyla. toplanmışlardı komşular. alt kattaki teyze beni de götürdü tanış diye. gittim. gayet iyi muhabbet ettim. ama sonra tık yok. ne gelirler bana, ne çağırırlar.. anlamış değilim. apartmanda tek araba kullanan benim. bindiğimde yüzüme cins cins bakarlar. buralı olmadığımdan belki bilemiyorum. oysa ben gördüklerime mutlaka merhaba, iyi günler, iyi akşamlar der geçerim..

ıyı geceler karabatak..

kaydirigubbakcemile3 Kendim ettim kendim buldum şimdi sil bakalım bu lakabı silebilirsen aptal kafam alsanaalsanasmile

siz var ya siz anladınız beni opuyorumnanaktan gülen yahoyu çok seviyorum :kedi: hep gülün inş.
aksam geyigin dibine vurulmus kacırmısızz

ozlem naptın işleri toparlayabildinmi canım

Canm işler bitti şimdi Özdeyi sallıyorum uyuyunca duş alıp hazırlanacağım arkadaşın kızının doğum günü var. Bugün tek yemek yapma işi kaldı nefret ederim mutfak işlerinden herhallde yeteneksizliğimden kaynaklanıyor :sinifsinif:

Az daha bekleyip düğününe gelselerdi bu ne ya.. Şimdi ne tatlı yapıyordur Özde üzerinde durmuyorum şunu yapsın bunu yapsınn diye off çok tembelim ya!
ben doğumdan sonraki ilk adetimin(bir ay kadar önce) ikinci günü gittim özlemcim. taktılar..
Sağol cnm acımıştı değil mi? :gitme:

Ne enteresan insanlar var akannehir

yani tabi acıdı ama sonuçta en az beş yıl koruyacak olması değer diye düşündürüyor insana..

canım :) ama oyle napayım gece yatagında cin gibi bakıo suratıma ora ceviriom normalde uyuycak olsa yan cevirince uyumaya devam ben yan ceviriom o duz sonuyo kucagıma alıorum yuzume bakıo kafasını geri iterek hem sinirim zıplıo hemde gulesim gelio :)) sallarkende kendi kendine gevezelik edio dahada beter :))

buaralar oksurugu var.. oksururken kusuyo balgamını atıo sanırım normalken kusmuo artık.. zaten cokta yuklenemorum istemese imkanı yok agzına bisey sokamıosun elleriyle vuruyo

afiki hayal ettimde birr birr yaparken... o seni babasına birr birr anlatmasın :))

dun babası gelince ecenin bi cenesi acıldı anlatıo biseyler ama susmuo babası ustunu degsio oda yanında anlatmaya devam :)) sonrada emrah bana dioki bu senin kızın nie bukadar geveze :)) anasına mı cekmiş demek istio acaba :sm_cool:

ozlemcm ii gezmeler ohh mamalarda yenir yine :)) bende simdi ecosumu parka indircem hava cok guzel bugun yeni yedi kahvaltısını azcık hazmetsin die bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…