ozlemcm ii gezmeler ohh mamalarda yenir yine :)) bende simdi ecosumu parka indircem hava cok guzel bugun yeni yedi kahvaltısını azcık hazmetsin die bekliorum
MUSTı oooo oda büyümüş damat olmuş ne kadarda güzel yakışmış damatlık ona.....
musti bildiğin büyük abi olmuş bayıldım takım elbiseli fotolarına nur ne düğüne var ben kaçırmışım??
hepinize yorumlar için tşk ederim canlarımmmusti ye bayıldımm damatlıkları ile
canım akşam 10da uyuduysa ben yatarken ona mama içiriyorum 12 de filan 11 buçuk gibi uyuduğunda direk mama içip uyuyor başka hiç bişi vermiyorummmasallah masallahhh darısı basımıza.. ne yediriosun yatırmadan? bende 1dede besledim gece bu gecem daha rahat gecti
evrişş senin sarı saclı fake bi foton vardı kuzum .profil fotosu neydi o oyle yaa
ya bu kadar olur gecen benim aklima geldi sorucaktim unuttum evet ilk oyle bi foto vardi profilde..
evet babybi bende hiç benzetememiştim... hatta sormuştuk evrim benim demişti üzerinde beyaz bi tşört olan resmi diyorsun dimi....
eşimin yengesi psikolog
pazar günü onlara mangal partisine davetliydik
ece ye yanında yemek yedirdik
sakın yemesi için zorlamayın dedi
bilginize
guli bende en gozde mekanda bıraktım karıyerimi bebeemm bakude dermisimmm :)) aklım hala 1.leventteki guzel bahceli villa tipi sirketimde..nası bir calısma ortamı nası guzel patronlar is arkadasları ..gecen bana resim yollamıslar hepsi biarada cok ozledik demisler cok duygulandım..
emrahla konusuyoduk bakuye gelmeseydim orda devam etseydim didim eceyide orda yakında krese verirdim didim ne guzel olurdu dimi didim evet evet cok guzel olurdu maasın yetermiydi ordaki kreslere bi dusun didi :))))))))))))))
buda bizim eceyle bulusma fotomuz ruyalarda da bulusuyos :)))
url=http://urlal.com/dqqf][/url]
Özgül hayata geçmiş olsun cnm.. Ayrıca o ne program öyle sıfır beden mi olacaksın ya?! Ben oturmaktan bile yorulurken bravo sana alkisalkisalkis Ben bugün sütlü tatlı yedim hemde 2 tane gofret yedim bisküvi yedim sabah kahvaltısı sonrası yediklerim bunlar hala birşey yemedim totomu yayıp yattım.. Doğumdan sonrası ilk adetim hep tatlı istiyor canım( Önceden hep lekelenme bile sayılamayacak kadar az olmuştu bundan önce ..
Bu spiral kaçıncı günde takılıyordu acaba??
yiğit doğduğunda saçlı bir bebekti. dördüncü ay gibi arka tarafları döküldü. sonra tekrar çıktı. şu iyi. ama arkada bir kısım bazen böyle birbirine karışıyor, ben düzeltiyorum tarakla. iki kez kendimiz uçlarından kısalttık. yazın kestirmeyi düşünüyorum ama bir yandan da kıyamıyorum çok yakışıyor çünkü saçları.
sibel ecenin sacları uzamaaya basladı yani gurlesti boyle oluncada cokca terliyo
ay sibel yapma kazıtma yaa kotu oluyor
bak tuba yaptı pisman oldu sonra diye hatırlıroum yanlısım olmasın ama
varsın uzunlu kısalı olsunyinede bir toka tutturdunmu onune çok sirin oluyorlar ben asla kazıtmayı dusunmedim
ece ninde arkada bir kuyruk kısmı vardı hani eskiden moda idi ya kuyruk birakılır o sekil birtutam dogustan uzundu at kuyrgu yapılır yani:) orası tul tul havalanıyordu kuaforde birustura ile hemen aldırdım orayı geçenlerde bluzlerin için sıkısyordu bebekli birinle gorussek bebekler ordan tutup çekiyordu iki kere oldu kestirdik. onler yanlar uzun arka kısa gibi bir goruntu oldu arkalar onler kaadr uzamıyor onleri ece nin kaslarına kadar geliyorduilk dogdugunda simdi banyoda falan su dokunce çenesine kadar iniyor nerdeyse on saclar ama arkalar aynı sekil uzamıyor nden bilmiyorum
aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?