2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlemcm ii gezmeler ohh mamalarda yenir yine :)) bende simdi ecosumu parka indircem hava cok guzel bugun yeni yedi kahvaltısını azcık hazmetsin die bekliorum

hiç sorma pastasını deniz yapacak benim sevdiğim gibi içi bol çikolatalı olacak galiba yani yine ipin ucu fazlasıyla kaçacak aklinialirimsmile her doğum gününde benim zevkime göre yapar kimin doğum günü olursa olsun :1rolleyes:

pervin ece ile çok tatlı uyuyorsunuz bayıldım.hatta sabah sabah oğlumu özledim ona sarılasım geldi size bakarken
.esra face te yazdım ama DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN nice yıllara.
yaho ile çok güzel çıkmışsınız allah yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin.

Elifim bakici isine uzuldum, yhayirlisi olsun napalim, tayin isinden haberdar et bizi.

MUSTı oooo oda büyümüş damat olmuş ne kadarda güzel yakışmış damatlık ona.....

musti bildiğin büyük abi olmuş bayıldım takım elbiseli fotolarına nur ne düğüne var ben kaçırmışım??

musti ye bayıldımm damatlıkları ile
hepinize yorumlar için tşk ederim canlarımm
masallah masallahhh darısı basımıza.. ne yediriosun yatırmadan? bende 1dede besledim gece bu gecem daha rahat gecti
canım akşam 10da uyuduysa ben yatarken ona mama içiriyorum 12 de filan 11 buçuk gibi uyuduğunda direk mama içip uyuyor başka hiç bişi vermiyorumm
nottt: tabi bu uyku düzeni bizim ev için gecerli annemlerde hiç yoktan 1 saat uyuyor başka yerde 15 dk uyuyor ama serap annede gözünü bile yummuyor orda hiç uyumuyor evde ki uyku düzeni süper olan çocuk bir yere gittiğimde beni resil eder artık yarın işlence başlıor benim için cuma günü kına gecesi var cumartesi düğün var bütün ailede yarın düğün evinde toplanacaklarrr oyyyyyyyyyyyyakannehirakannehirsanırım yarından itibaren yokum pazartesi anca girerim

Son düzenleme:
GÜNAYDINN....

Gece geyiğin dibine vurulmuş oku oku bitiremedim...

ESRA doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere.. iyiki varsın iyiki BıZıMLESıN....

PERVıN VE ECOŞ çok tatlı uyumuşsunuz çok içten ve doğal bi resim bayıldım.... her resimde ayrı bi ECOŞ var ve hepsi birbirinden şeker....

PERVıN pastan şüper olmuş demek bide 5 gün bayatlamıyor ha süpermiş...... mumlar harika bittim valla tarifini alalım bi ara :)))))

aklımda kalanlar bunlar hatırladıkça yazarım....

evrişş senin sarı saclı fake bi foton vardı kuzum .profil fotosu neydi o oyle yaa

ya bu kadar olur gecen benim aklima geldi sorucaktim unuttum evet ilk oyle bi foto vardi profilde..

evet babybi bende hiç benzetememiştim... hatta sormuştuk evrim benim demişti üzerinde beyaz bi tşört olan resmi diyorsun dimi....

ya evet geçen face den evrime bu fotuyu anlatmaya çalıstım hala gozumun onunde çok uzun sure onu kullanmıstı ama hiç mi hiç benzemiyor pervin ilk yazınca fake demis hah dedim evrim olamazdı o zaten dedim ama oymus hala aklım ermiyor evrimede yollasana o resmi demistim bakayım falan dedi geçistirdi beni istiyozz evrim o resmi istiyoruz karsılastırcaz bizi kandırıyonmu :))))

eşimin yengesi psikolog
pazar günü onlara mangal partisine davetliydik
ece ye yanında yemek yedirdik
sakın yemesi için zorlamayın dedi
bilginize

asla katılmıyorum bunyeleri saglam olmuyor iyi beslenmeyen çocukların yemeyen çocugua bin takla ile mutlaka yedirilimesi tarafatarıyım ozellikel ilk 3 yıl.
bizimik yemedi hiç zorlamadık sende zorlama diye marifetle anlatanların çocukları ya sıkca hasta oluyor yada ufak tefek çocuklar bizzat sahitimm.

maasın ne civardı burda çalısırken pervin bilmem ama yani buradaki kresler korkunççç pahalı 1500 den asagı asla yoktur az bile demis olabilirim epeydir takip etmedim

buda bizim eceyle bulusma fotomuz ruyalarda da bulusuyos :)))

url=http://urlal.com/dqqf]
[/url]

çok guzel çıkmıssınız ya biz boyle hiç uyumadık tek memede emzirirkenki hallerimiz boyle

spiral adetin 5. gunu takılıyor diye biliyorum ama adeti 2-3 gun surenler için 3. gun gibi

SAÇ KONUSU:

arkadaşlar bebeklerinizin saçları nasıl... selin epey bi keltoşluk döneminden sonra az az saçları çıkmaya başladı önler biraz uzadı tam olarak toplanacak kadar olmasada yine varlar ama arkalarda yok denecek kadar az var olan saçlarda o kadar inceki ön saçlarına göre böyle tüy gibi ve onlarda böyle tüleriyorlar çok çirkin bi görüntü oluşuyor saç eti falan gözüküyor.. .. şimdi kısa olduğu içinmi böyle acaba sizde durumlar nasıldı.... eğer böyle giderse bu gidişle doğumgününden sonra ağustos ayında 0'a vurdurmayı düşünüyorum kazıtayım en iyisi belki ozaman daha düzgün çıkar saçları.... ne yapayım bi akıl verin....

yiğit doğduğunda saçlı bir bebekti. dördüncü ay gibi arka tarafları döküldü. sonra tekrar çıktı. şu iyi. ama arkada bir kısım bazen böyle birbirine karışıyor, ben düzeltiyorum tarakla. iki kez kendimiz uçlarından kısalttık. yazın kestirmeyi düşünüyorum ama bir yandan da kıyamıyorum çok yakışıyor çünkü saçları.

anladım canım....tabiki yiğitin saçları güzel duruyorsa bencede kıpıp kestirme büyüyünce hep kesilecek nasıl olsa biraz dursun şimdi....bizim ki öyle tarakla falan düzelecek gibi değil zaten ince çok hacimsiz arka taraftakiler uzunlukları anca 1 cm falandır okadar seyrek ve incelerki karman çorban çok karışık bi görüntüsü var zaten eti gözüküyor bi ara olmazsa fotosunu çeker eklerim çok kötü duruyor bu gidişle kazıtmaktan başka çare yok galiba:gitme:bende hiç kıyamıyorum kestirmeye yada kazıtmaya ama böyle çirkin durmasından iyidir sanırımohaoldumsmile

alıntılarım gozumun onunde uctu gitti ekran bir dondu copy paste yaparmıyım dedim yokk maalesef(
aklımda kalanlar
EVRİM
sen zekanın kaldıgına sukret bacım bende o da yok olmaya yuz tuttu. eskiden hafızamla ovunurdum insanlar hayran kalırdı nasıl hatırlıyrosu nasıl ezberliyorsun diye eser kalmadı artık gerizekaya dogru ilerliyorum:))
on dk once yaptıgım seyi dusun dusun bulamıyorum beyrnime ciddi birseyler oldu diye dusunmeye baslıyorum. eski zekamı geri istiyorummmm

ZEHRA
belki cekememezlik degildir ne bilim ne aptalca bir hareket insan para ile alıp bir arabanın ustune sut dokermi. ama yanlıslıkla olacak birseyede degil bir çocuk falan yapmıstır belki muzurluk olsun diye.
sute sukredin bir arkadasımın arabasına kırmızı didi hemde kaportasına çizerek erkek cinsel organı resmi yapmıslardı çok komikti ama :)) basarılı bulduk calısmayı dusun direk gidip boyatmak zorunda kaldılardı :)))
herseye ragmen sinir bozucu tabi

EVRİMMM
yukarda yazmayı unutmusum o resmi bende istiyorum gercek kisilikmisin sanalmısın oresimdeki kim bilmek istiyorum sana daha evelde yazdım bak çogunluk olusturduk o resmi istiyoruzzz kaçarın yokk bul et yollaa

ozlem cok sanslısın pasta konusunda sekerim

esrako ece uyuyodu o esnada acayip uyku bastırdı yanına girdim sonrada oda bana tutunmus oyle ..

sibel ecenin sacları uzamaaya basladı yani gurlesti boyle oluncada cokca terliyo

ne güzel gürleşmiş canım.... tabi uzayıncada bu zorluğu var sıcaklarda terliyorlar sıkılıyorlar ama uzaması lazım.... bizimkinın arka tarafı çok kötü.... peki iyice uzamadan önce nasılsı saçlarının arka tarafı falan bizimki gibimiydi acaba....

ay sibel yapma kazıtma yaa kotu oluyor
bak tuba yaptı pisman oldu sonra diye hatırlıroum yanlısım olmasın ama
varsın uzunlu kısalı olsunyinede bir toka tutturdunmu onune çok sirin oluyorlar ben asla kazıtmayı dusunmedim

ece ninde arkada bir kuyruk kısmı vardı hani eskiden moda idi ya kuyruk birakılır o sekil birtutam dogustan uzundu at kuyrgu yapılır yani:) orası tul tul havalanıyordu kuaforde birustura ile hemen aldırdım orayı geçenlerde bluzlerin için sıkısyordu bebekli birinle gorussek bebekler ordan tutup çekiyordu iki kere oldu kestirdik. onler yanlar uzun arka kısa gibi bir goruntu oldu arkalar onler kaadr uzamıyor onleri ece nin kaslarına kadar geliyorduilk dogdugunda simdi banyoda falan su dokunce çenesine kadar iniyor nerdeyse on saclar ama arkalar aynı sekil uzamıyor nden bilmiyorum

haklısın canım bende bu zamana kadar kazıtmayı falan hiç düşünmemiştim aksine uzasın diye gözünün içine bakıyorum ama..... hani kısa olur düzğün durur ona birşey demiyorum ama bizim arkalar çok kötü duruyor tülerik tülerik olunca ince seyrek, cansız ve kısa saçlar kötü duruyor o yüzden kazıtmayı düşündüm halada düşüünüyorum bilmiyorum çok kararsızım... akşama foto çekip ekleyim sizde bakın öyle karar vereyim barisenağlama

aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep

yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?

aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz

ben uzun kollu pijama giydirip öyle yatırıyorum canım.... selinde üstü açık yatıyor o yüzden uzun kollu giydiriyorum..... evimizin ısısını derece olarak bilmiyorum ama normal ne üşüyor insan nede pişiyor hatta bazen serin bile gelebiliyor......

bahsettiğim kişi çok deneyimli bir psikolog
2 tane oğlu var kültürlü eğitimli ve saygılı
ben görüşlerine değer veriyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…