aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
canim ben tam 6 aylikken kazittim yaza kadar uzasin diye ve cokta iyi yapmisim..simdi cok güzel uzadi..kivir kivir oldu..cokta siklasti...ama símdiden sonra istemem kazitmani..artik büyüdüler..SAÇ KONUSU:
arkadaşlar bebeklerinizin saçları nasıl... selin epey bi keltoşluk döneminden sonra az az saçları çıkmaya başladı önler biraz uzadı tam olarak toplanacak kadar olmasada yine varlar ama arkalarda yok denecek kadar az var olan saçlarda o kadar inceki ön saçlarına göre böyle tüy gibi ve onlarda böyle tüleriyorlar çok çirkin bi görüntü oluşuyor saç eti falan gözüküyor.. .. şimdi kısa olduğu içinmi böyle acaba sizde durumlar nasıldı.... eğer böyle giderse bu gidişle doğumgününden sonra ağustos ayında 0'a vurdurmayı düşünüyorum kazıtayım en iyisi belki ozaman daha düzgün çıkar saçları.... ne yapayım bi akıl verin....
burasi soguk oldugu icin ev max..22 derece..normal pijamayla yatiyor ama üstü hep acik..ben örtüyorum o aciyor..ben de artik aldiris etmiyorum..alisti herhalde..aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
Özlem spiral kanamanin en yogun oldugu günde takiliyor canim..benim mesela 3. gün olur..seninki ne zamansa o zaman taktirmani tavsiye ederim..
esra, ben son birkaç gündür sadece kısa kollu zıbınıyla yatırıyorum. çünkü odası 27-28 derece oluyor. kapalı balkon var. oranın da penceresini yarım açıyorum. üztünü hiç örtmüyor, örttüğüm anda uyanıyor. ama ondan önce havalar daha serinken kısa kollu pijama giydiriyordum. 23-34 derece filansa da, emzirme geceliklerimden birinin altına boydan boya fermuar diktirdim, askılı bişey, penye uyku tulumu oldu. onu giydiriyorum. sıcağa hiç tahammülü yok..
sac konusunda Teonunda uzunlu kiisali,lule oluyor, ben tariyorum o dagitiyor ama 1.5-2 yasina kadar falan kestirmiycem, uzasin istiyorum sonra sekilli kestirirm ama yine uzun bir model olur omuzda yada kulak hizasinda katli,bir muddet kisa yapmayi dusunmuyorum saclarini, cunku cok guzel saclari, kiyamam erkek trasi yapmaya...kafasi terliyor hatta kokuyor ama ben o kokuya hastayim...
GIZEEEEEMMMMM kurabiyeler super daha once tulindende almistim tarif supersiniz ya cok orcinaller, bana tarif veririmisin, cubuklara nasil takrin pismeden mi??
buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
buarada biz teonun dogumgununu 1-2 hafta once kutliycaz babamiz onundogum gununde trden donmus olucak(bende haftasonu gunduz dis bugdayini es dostla, aksamda dogum gununu yapicam diye dusunuyorum..birde 3muz fotocuya gidip foto cekilcez cicili bicili..
ee peki cubuklar yanmiyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?