2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyku tulumu giydiriyorum kolsuz askili olandan, cunku teomani orterek yatirmak imkansiz, aninda ortu alta geciyor kayiyor, durmuyor iki sn uyurken..boyle icim rahat enazindan..iki cesit almistim kizlik ve yazlik, artik penye olani kullaniyorum..o yikaninca 1 gece kuruyana kadar ortuyorum mecbur ama surekli aklim kaliyor acildimi noldu diye..

aynen nurdan bir saniye kalmıyor uykusunda bile tekmeliyor atmak için ustunden oglum hiçboyle degildi bu sıkınıtlı yaa ustu acık gorunce içim gidiyor oyle birakıp çıkıyoruz ama yani napalım hasta falan olmuyor kalınca giydiriyoruz çunku

canim ben tam 6 aylikken kazittim yaza kadar uzasin diye ve cokta iyi yapmisim..simdi cok güzel uzadi..kivir kivir oldu..cokta siklasti...ama símdiden sonra istemem kazitmani..artik büyüdüler..
burasi soguk oldugu icin ev max..22 derece..normal pijamayla yatiyor ama üstü hep acik..ben örtüyorum o aciyor..ben de artik aldiris etmiyorum..alisti herhalde..

Ben Özdeyi askılı elbiseyle yatırıyorum. Eğer şanslıysak Deniz görmeden öyle yatarız yoksa gelip çocuk üşür diye söylendiğinde mecburen pijama çorap falan giydiriyorum.. Bu sıcakta kendim nasıl uyumak istiyorsam kızımıda öyle giydiriyorum ben valla bilmiyorumkismile
Ayrıca saç konusunda Özdeninde saçları çok tipsizdi git gide düzeliyor kestirme konusuna sıcak bakmıyorum nedense özellikle kız çocuklarında.... Bağlanacak kıvama geldiğinde saçında toka tutturmayacak yadırgayacak ona yanıyorum :umursamaz:

Özlem spiral kanamanin en yogun oldugu günde takiliyor canim..benim mesela 3. gün olur..seninki ne zamansa o zaman taktirmani tavsiye ederim..

esra, ben son birkaç gündür sadece kısa kollu zıbınıyla yatırıyorum. çünkü odası 27-28 derece oluyor. kapalı balkon var. oranın da penceresini yarım açıyorum. üztünü hiç örtmüyor, örttüğüm anda uyanıyor. ama ondan önce havalar daha serinken kısa kollu pijama giydiriyordum. 23-34 derece filansa da, emzirme geceliklerimden birinin altına boydan boya fermuar diktirdim, askılı bişey, penye uyku tulumu oldu. onu giydiriyorum. sıcağa hiç tahammülü yok..

doğum şekerlerimiz
40 mevlütü şekerlerimiz
diş buğdayı kurabiyelerimiz..
hepsi tarafımdan yapılmıştır.. :) patikler anneme ait!

çok orjinal bi fikir gizem.... merak ettim nasıl birşey olduki resmini çekip eklesene bir ara olumunekankayizsmile

sac konusunda Teonunda uzunlu kiisali,lule oluyor, ben tariyorum o dagitiyor ama 1.5-2 yasina kadar falan kestirmiycem, uzasin istiyorum sonra sekilli kestirirm ama yine uzun bir model olur omuzda yada kulak hizasinda katli,bir muddet kisa yapmayi dusunmuyorum saclarini, cunku cok guzel saclari, kiyamam erkek trasi yapmaya...kafasi terliyor hatta kokuyor ama ben o kokuya hastayim...

GIZEEEEEMMMMM kurabiyeler super daha once tulindende almistim tarif supersiniz ya cok orcinaller, bana tarif veririmisin, cubuklara nasil takrin pismeden mi??

buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..

GıZEMMM çok hoş olmuş ellerine sağlık... sepetlerine bayıldım nerden satın aldın..... yoksa onlarıda senmi yaptın.....

ıSTANBULDA oturmuş olsam inan bende alıp malzemeleri şekerleri falan tek tek kendim yapmak isterdim ama burada çeşit yok vede çok pahalı.... bende DOĞUM GÜNÜ için bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum hala gözüme takılan birşey yok ama bakalım çıkar inşallah karşıma. ...

buarada mevlut resmini biraz daha sola dogru ceksen gul yuzunu gorucekmisiz evlilik fotonuzdan:))

evet canım bende çok yakıştırıyorum erkek çocuklarına uzun saçı hele dediğin gibi şekilli kestiriyorlar arkası falan uzun çok hoş duruyor... okula falan gidince nasıl olsa kestirecekler şimdi bari uzun kalsın.... bende selini kirliyken daha çok seviyorum yıkanınca o kendi kokusu gidiyor ama kirliyken terliykenki kokusuna bende çok hastayımopuyorumnanaktan

GIZEEEEEMMMMM kurabiyeler super daha once tulindende almistim tarif supersiniz ya cok orcinaller, bana tarif veririmisin, cubuklara nasil takrin pismeden mi??

pişmeden çubuklar takılıyor öyle pişiriyorlar canım....

buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..

çıkar canım belkide türkiyeye geldiğinde temmuzda çıkar daha anlamlı olur çıktığı gibi hemen diş buğdayınıda yapmış olursunhihoyyyt

buarada biz teonun dogumgununu 1-2 hafta once kutliycaz babamiz onundogum gununde trden donmus olucak(bende haftasonu gunduz dis bugdayini es dostla, aksamda dogum gununu yapicam diye dusunuyorum..birde 3muz fotocuya gidip foto cekilcez cicili bicili..

DıŞ BUĞDAYI... ilk defa diş buğdayını burda kk da öğrendim çokta hoşuma gitmişti aslında ama bizim buralardan bilinmez.... bazı yöreler çok güzel adet olarak uyğuluyor herkes adeti bildiği için eğlenceli oluyor herkes hediyelerle gelirmiş diş buğdayının arasına birşey konurmuş o kime çıkarsa o çocuğu baştan aşağıya giydirirmiş vs...... ben burda diş buğdayı yapıcam desem herkes hönnkk diye kalır.... o yüzden yapmadım bende.....

olsun canım önemli olan bir arada olmak değilmidir doğumgünlerinde yada özel günlerde anlamı öyle çıkar birlikte kutlayarak babanız döneceği için 2 hafta öncede kutlasanda olur.... 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz bencede güzel olur hem içinde kalmamış olur diş buğdayınıda arada çıkarmış olursun...... fotoları bekliyoruz bak unutma ozaman eklemeyi.... hatıra kalır tabi... bizimde aslında eşim ben ve selinle 3 lü olarak nerdeyse resmimiz yok gibi birşey ya ben selinle babasını yada eşim benle selini çekiyor 3 çümüz çekinemiyoruz... doğum gününde bak iyi fikir bizdemi çekinsek foto napsak:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…