günaydııın. biugrıyayım didim.
bugun girememde topiğee.
evrim şok olacak ammee bebek görmeye geliolar..
oglum dün 9 ayını doldurdu:)
şaka gibi dimeeee
dün afike hani birisine kızınca seni bir biiir diyecem baban gelsin falan derizya
bir elinin avcunun içine diğer elinin şşaret parmagını vurarak
onu ögrettik allahım sabah kalkarkalkmaz ilk yaptıgı şey bu hareket oldu
gece yatmadan önce ögretmiştik.
oyuncagına elini şıkıştırdıgı için
ahh seni oyuncak seni babsına birbir dices babasıda sana kızcak falan diye diye ögrettik
aklınd kalmış yavrunun..
hepsinin algılaması farklı bu bebiklerin.
mesela biz çok zamandan beri
bay bay
gel gel
merhaba
çak
gibi hareketler yapıyoruz ama alkış henüz yok.
ama dun de bu dediğim hareketi yapmaya başladı.
Adam askere gidecek.. yuhhh artık yaaa... gezmege gelıyorum de de bari.. bu ne beaa.
allahım menume karar veremedim ki bu benim için en zorudur.
yani misafir geleceginde menum kafamda hazırsa hiç panik olmamam.
sabahdan beri dönüp duruyorum o blog senin bu blog benim ne yapsamki diye..
3 çocukları var onlarada hitap etmek istiyom.
poffff
Ben de bana hitap etmeni istiyorum :)
neyi hazmedemediğini de anlamış değilim gülistancım. hani derler ya kimsenin tavuğuna kış demem diye. öyleyiz yani. evden işe, işten eve. doğru düzgün muhabbetim bile yok. yeni geldiğimde bi kere gittim işte oturmaya onlarla tanışmak amacıyla. toplanmışlardı komşular. alt kattaki teyze beni de götürdü tanış diye. gittim. gayet iyi muhabbet ettim. ama sonra tık yok. ne gelirler bana, ne çağırırlar.. anlamış değilim. apartmanda tek araba kullanan benim. bindiğimde yüzüme cins cins bakarlar. buralı olmadığımdan belki bilemiyorum. oysa ben gördüklerime mutlaka merhaba, iyi günler, iyi akşamlar der geçerim..
pesss... ne derdi varsa artık kadının acayıp kinlenmiş Fatma.. :))
ya evet geçen face den evrime bu fotuyu anlatmaya çalıstım hala gozumun onunde çok uzun sure onu kullanmıstı ama hiç mi hiç benzemiyor pervin ilk yazınca fake demis hah dedim evrim olamazdı o zaten dedim ama oymus hala aklım ermiyor evrimede yollasana o resmi demistim bakayım falan dedi geçistirdi beni istiyozz evrim o resmi istiyoruz karsılastırcaz bizi kandırıyonmu :))))
anam ddedim ki FAKE nedir.. kesin küfür falan ediyorlar bunlar bana.. baktım google dan.. ne artistik kadınlarsınıss yaaa.. :))
tamam itiraf ediyorumm FAKE imm ben :))) yok foto falan aslında.. o da fake di.. üşendim kendi fotomu bulup koymaya felan, bi tane fake bulmus eklemıstım.. demam mı... milli sorunumuz da burada son bulur ınsallahh :))
sizsiniz FAKE... terbiyesislerr :))
SAÇ KONUSU:
arkadaşlar bebeklerinizin saçları nasıl... selin epey bi keltoşluk döneminden sonra az az saçları çıkmaya başladı önler biraz uzadı tam olarak toplanacak kadar olmasada yine varlar ama arkalarda yok denecek kadar az var olan saçlarda o kadar inceki ön saçlarına göre böyle tüy gibi ve onlarda böyle tüleriyorlar çok çirkin bi görüntü oluşuyor saç eti falan gözüküyor.. .. şimdi kısa olduğu içinmi böyle acaba sizde durumlar nasıldı.... eğer böyle giderse bu gidişle doğumgününden sonra ağustos ayında 0'a vurdurmayı düşünüyorum kazıtayım en iyisi belki ozaman daha düzgün çıkar saçları.... ne yapayım bi akıl verin....
bence elleme..
EVRİM
sen zekanın kaldıgına sukret bacım bende o da yok olmaya yuz tuttu. eskiden hafızamla ovunurdum insanlar hayran kalırdı nasıl hatırlıyrosu nasıl ezberliyorsun diye eser kalmadı artık gerizekaya dogru ilerliyorum:))
on dk once yaptıgım seyi dusun dusun bulamıyorum beyrnime ciddi birseyler oldu diye dusunmeye baslıyorum. eski zekamı geri istiyorummmm
ben de eski gögüslerimi, eski karnımı, eski belimi
aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
esra, ben son birkaç gündür sadece kısa kollu zıbınıyla yatırıyorum. çünkü odası 27-28 derece oluyor. kapalı balkon var. oranın da penceresini yarım açıyorum. üztünü hiç örtmüyor, örttüğüm anda uyanıyor. ama ondan önce havalar daha serinken kısa kollu pijama giydiriyordum. 23-34 derece filansa da, emzirme geceliklerimden birinin altına boydan boya fermuar diktirdim, askılı bişey, penye uyku tulumu oldu. onu giydiriyorum. sıcağa hiç tahammülü yok..
valla ben de aynen senın gıbı yapıyorum, bızde de durumlar aynen gecerlıdır.. sıcaga tahammulsuzuzz.. cok terlıyoruss