2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Adam askere gidecek.. yuhhh artık yaaa... gezmege gelıyorum de de bari.. bu ne beaa.

Ben de bana hitap etmeni istiyorum :)

pesss... ne derdi varsa artık kadının acayıp kinlenmiş Fatma.. :))

anam ddedim ki FAKE nedir.. kesin küfür falan ediyorlar bunlar bana.. baktım google dan.. ne artistik kadınlarsınıss yaaa.. :))

tamam itiraf ediyorumm FAKE imm ben :))) yok foto falan aslında.. o da fake di.. üşendim kendi fotomu bulup koymaya felan, bi tane fake bulmus eklemıstım.. demam mı... milli sorunumuz da burada son bulur ınsallahh :))

sizsiniz FAKE... terbiyesislerr :))

bence elleme..

ben de eski gögüslerimi, eski karnımı, eski belimi (

valla ben de aynen senın gıbı yapıyorum, bızde de durumlar aynen gecerlıdır.. sıcaga tahammulsuzuzz.. cok terlıyoruss

GIZEEEEEMMMMM kurabiyeler super daha once tulindende almistim tarif supersiniz ya cok orcinaller, bana tarif veririmisin, cubuklara nasil takrin pismeden mi??
canım valla garanti olsun diye dr oetker in kurabiye unu var ya hazır, onla yaptım. hamurun tutmaması gibi bir durum yok! çubukları da evet pişmeden takıp öyle pişiriyorsun. piştikten sonra şeker hamurunu da aynı kalıpla kesip üzerlerine şekerli su sürdükten sonra yapıştırıyorsun. ççoook kolay!
çok orjinal bi fikir gizem.... merak ettim nasıl birşey olduki resmini çekip eklesene bir ara olumunekankayizsmile
tamam canım..

sepeti annem süsledi. ankara çıkrıkçılar yokuşundan bi sepet almış beyaz, kurdele ve kumaşla süsleyip içine köpük koyduk, onu da pembe tülle sardık. önündeki bebek de sirkeciden. silikonla yapıştırdık. doğum şekerlerindeki ağacı da bir yerden bulmuşa nnem,griymiş, oturup bpyadı onu pembe beyaza.

buarada mevlut resmini biraz daha sola dogru ceksen gul yuzunu gorucekmisiz evlilik fotonuzdan:))
eklerim canım aşkolsun, hemen..

EVRİMİM bundan sonra sana FAKE evrim diyelim ozamanŞeniz hahaaa anlamıştık zaten ta ilk günden onun sana benzemediğinidelikafaduldenopuyorumnanaktan

GİZEM valla çok şanslısın annenin o becerikli ellerinden öpüyorum.... hepsi çok güzel olmuşzemuszemus

Gizemm.. insanın boyle anası olsun.. baska da hıc bır seye ıhtıyacı olmaz be yavrum.. ne mutlu sana.

öyle gerçekten.. en büyük şansım o benim.. şimdi de yanımda zor günlerimde.. inşallah onun gibi olabilirim ben de..

GıZEM ADA aynı sana benzemiş saç rengi ten rengi falan kopyan olmuş sanki çok güzel bi resim ikinized maşallah.......bayılıyorum şu anne kız tişörtlerine bu sene almak kısmet olmadı ama seneye ilk işim almak olacak.....

ayy ne mutlu bunu duymak ama babayı bir görsen, onun kopyası aslında..

ne demek ıstıyorsun cırkın mıyım ben yane... bak bu konuda ozellıkle bugunlerde cok hassasımm yerim hepinizi haaa..... Çok üzgünüm çoook

ne demek ıstıyorsun cırkın mıyım ben yane... bak bu konuda ozellıkle bugunlerde cok hassasımm yerim hepinizi haaa..... Çok üzgünüm çoook

asıl ben seni yerim yerimopuyorumnanaktan o resimdekine 10 basarsın sen ya ne çirkini kendine hakaret etme... geldim bizzat gördüm ne ka hoş taş gibi hatunsun valla herşeyi boşver senin o sıcacık yüreğin herşeyden güzelolumunekankayizsmile

gizemcim demin sormustun atlamısım
ben yunsa da çalısıyorum. tekstil grubunun son kalan sirketi yakında bizide satacaklar diye bekliyoruz kuzu kuzu :) sabancı tekstil grubunda çalısmakistemiyor çunku artık tum basın acıklamaları vs buyonde bekliyoruz iste.
enerji sa atılım yapan sirketlerden energi grubu oldugu gibi oyle yani .

bu arada bebek sekerlerin super olmuss sabır isi ben ugrasamam diye hiç girismemistim. birde malum ikinci bebek okadar heves etmedim .

askol fake evrim :))
bizo resim guzeldi sen cirkinsin mi dedik aaa daha nelerrr.
kandırık yapmıssın ama bizi aylarca o benim diye islettinnnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

patlıcanlı yemeği denedim. ben çok beğendim. yazayım tarifini, deneyin bence.kuzu veya tavuğun but etini kuşbaşı doğruyoruz. 2 orta boy soğanı küçük doruyoruz veya rendeliyoruz. 1 baş sarımsak doğruyoruz.2 adet tatlı kırmızı biber, istenildiği kadar yeşil biber doğruyoruz. (biberlerden biri acı olursa süper oluyor) 4 patlıcanı kuşbaşı doğrayıp tuzlu suda beklettikten sonra karışıma ekliyoruz.2 orta boy domates rendeliyoruz.tuz, bol karabiber ekliyoruz. 1 kaşık domates salçasını 1/2 bardak suda sulandırıp üzerine döküyoruz. azıcık yağ ekliyoruz.bunların hepsini harmanlayıp fırın kabına boşaltıyoruz ve üzerini yağlı kağıt ile kapatıyoruz. kağıdın kenarlarını kabın içine sokuyoruz ama çünkü kendi buharıyla pişecek.200 derece fırında 1 saat pişiriyoruz. ben tavukla yaptım ama bence etle daha güzel olur. çok beğendim, misafirlerim de beğendi. yanına da şehriyeli pirinç pilavı, ohhh misss..

anne kız tişörtlerimiz.. eklemişken, nadir fönlü hallerimden birini ekliyim dedim..

askol fake evrim :))
bizo resim guzeldi sen cirkinsin mi dedik aaa daha nelerrr.
kandırık yapmıssın ama bizi aylarca o benim diye islettinnnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tamam işte çirkinim..

yok yürek güzel.. ciğer dalak muhabbeti yaptıgınıza göre.. çirkin buluyorsunuss benı haaa..

sırf bunu yüzüme vurmak ıcın yapıosunuss dı mı bu foto moto muhabbetlerimii

öle olsun..

ben de bır daha sıteye gırmeme kararı aldım.. küstüm size..

boşuna mıyavlamayım..

asagıda mısafır olarak takılırımm artıkk (

hayırlısı olsun canım ya, kimin ne olacağı belli değil gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…