2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

resimlerimize yaptığınız ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederizz! (pervin gibi yapiyim didim, pratik hatun)

ÖZGÜL ÖZGÜL gördüm seni aşağıdasın.... ya tatlım koysana HAYATIN fotolarından birkaç tane yokmu yenilerden özledik ya epeydir koymuyorsun en son koltukta uyuyan fotosu vardı çok tatlıydı....

ay ay geç kaldım hemde çokkk
guzel adasımın dogumgununu kutlamaktaa.

esoscum canım arkadasımm nice mutlu yılların olsun insallah iyiki dogmussun iyiki seni tanımısımm.

gizem ilk kez görmek nasip oldu seni. kızın da sen de çok tatlısınız. maşallah. anne kız tişörtleri ise hep özenirim..

gizem ilk kez görmek nasip oldu seni. kızın da sen de çok tatlısınız. maşallah. anne kız tişörtleri ise hep özenirim..

bizim ev oldukça sıcak. 28 filan oluyordur heralde öğlen saatlerinde. bugün ilk kez tişört giydirdim bende bakalım. gündüzleri uyurken özellikle çok terliyor. dün çıtçıtlı badisi resmen ıslanmış. hem önü hem sırtı. uyanır uyanmaz değiştirdim. gece de iki penye örtüyordum onu dün akşamdan itibaren teke indirdim. çok açıyor üstünü diye ben uzun kollu ile uyutuyorum esracım.
buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
ben diş buğdayı nedir bilmezdim. bizim oralarda yapmazlar. kayınvalidem söyledi burda ama çağırabileceğim kimsecikler olmadığı için yapmadım

arkası komikti yastık yeri keldi simdi kapanıo .. bencede kazıtma bırak uzasın gitsin 41 gun sonra keltos gorunmesin melein

doğum şekerlerimiz
40 mevlütü şekerlerimiz
diş buğdayı kurabiyelerimiz..
hepsi tarafımdan yapılmıştır.. :) patikler anneme ait!

masallah nekadan hamaratsınız hic ole olamadım ya el isinden sıfırım :)

buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..

siz dede biz nene gezios hala :)

ben yapmayı dusunmuorum ama neneleri isterse ozaman yapsınlar nası yapılıosa hevesimde yok sacma gelio acıkcası

Esra da yapmıstı onu.. o da bısıler yapmıstı ama hatırlamıyorum..

mavili muvili idi onlarr

gizem özel günlerde ne kadar güzel ciciler hazırlamışsın böyle. özendim..

ben herşeylerimi hazırladım oglumlan süslendik beliyos.

evrim ben o bahsedilen fotoyu bilmiom görmedmde yada hatırlamıyom
ama hatırldagıım bi provil resmn var zihnimde
gri kapşonu geçirmişin kafana gözunde artiz gözluklerin böle derekenarı gibi bi yer yandan çekmişler seni
hatta o fotonda bergüzar korel sana ne kadan benzemiş falan demiştik...

bir sen seviosun beni zati.. mafoldumben

evet çok pratik zekalı bi hatundur çok severim kendileriniŞeniz

bende seni seviorum canım

gizem rica ederiz :) supersiniz anne kız.. walla bizim var ama askılı nezaman giyeriz bilmem eceninki ona buyuk oluyo benimki bana cok guzel oluyo :) ama kıyıp giyemiorum eskimesin die oyle duruo eceninki olana kadar durcak herhal 2 yas alınca babası

gizeeeeeeeeeem gizem
önceliklen çok şekersiniz anne kız
ADA bencede sana çok benziyor dombolak..tam ısırmalık yafff

hiç bayılmadım size tişörtlerinizide hiç sevmedim.:umursamaz:

şekerler kurabiyeler patikler harikaa...
yahu orcinal gadınlar dogumgununde ne yapcas 1 şeklindemi kurabiye yapsak

Ya ben rejıme baslıyorum.. tamam..

Bakın baslıyorummmmm...

Ben rejımdeyım artık.. bitti... sorun her gun bana.. rencide edin beni, sıkıştırınn.. hırpalayın beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…