resimlerimize yaptığınız ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederizz! (pervin gibi yapiyim didim, pratik hatun)
bizim ev oldukça sıcak. 28 filan oluyordur heralde öğlen saatlerinde. bugün ilk kez tişört giydirdim bende bakalım. gündüzleri uyurken özellikle çok terliyor. dün çıtçıtlı badisi resmen ıslanmış. hem önü hem sırtı. uyanır uyanmaz değiştirdim. gece de iki penye örtüyordum onu dün akşamdan itibaren teke indirdim. çok açıyor üstünü diye ben uzun kollu ile uyutuyorum esracım.aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
ben diş buğdayı nedir bilmezdim. bizim oralarda yapmazlar. kayınvalidem söyledi burda ama çağırabileceğim kimsecikler olmadığı için yapmadımbuarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
ay ay geç kaldım hemde çokkk
guzel adasımın dogumgununu kutlamaktaa.
esoscum canım arkadasımm nice mutlu yılların olsun insallah iyiki dogmussun iyiki seni tanımısımm.
EVRİMMMMM ordamısın........
ne güzel gürleşmiş canım.... tabi uzayıncada bu zorluğu var sıcaklarda terliyorlar sıkılıyorlar ama uzaması lazım.... bizimkinın arka tarafı çok kötü.... peki iyice uzamadan önce nasılsı saçlarının arka tarafı falan bizimki gibimiydi acaba....
doğum şekerlerimiz
40 mevlütü şekerlerimiz
diş buğdayı kurabiyelerimiz..
hepsi tarafımdan yapılmıştır.. :) patikler anneme ait!
buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
DİŞ BUĞDAYI... ilk defa diş buğdayını burda kk da öğrendim çokta hoşuma gitmişti aslında ama bizim buralardan bilinmez.... bazı yöreler çok güzel adet olarak uyğuluyor herkes adeti bildiği için eğlenceli oluyor herkes hediyelerle gelirmiş diş buğdayının arasına birşey konurmuş o kime çıkarsa o çocuğu baştan aşağıya giydirirmiş vs...... ben burda diş buğdayı yapıcam desem herkes hönnkk diye kalır.... o yüzden yapmadım bende.....
Esra da yapmıstı onu.. o da bısıler yapmıstı ama hatırlamıyorum..
evrimm senin feykini yirim kızzzz :)))
ben herşeylerimi hazırladım oglumlan süslendik beliyos.
evrim ben o bahsedilen fotoyu bilmiom görmedmde yada hatırlamıyom
ama hatırldagıım bi provil resmn var zihnimde
gri kapşonu geçirmişin kafana gözunde artiz gözluklerin böle derekenarı gibi bi yer yandan çekmişler seni
hatta o fotonda bergüzar korel sana ne kadan benzemiş falan demiştik...
evet çok pratik zekalı bi hatundur çok severim kendileriniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?