2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)) guzel cok guzel gercekten ama sansı yok kızın.. 3 senelik askı var bura geldiginde ayrıldı ne evleniolar ne ayrılıolar vs en son bittiydi gelmeden cocuk naptı netti aradı bunu gel yuvamızı kuralım dedi bakalım artık ne olcak daha gorusemedim

ece uyudu gidip koyimde yerine ikki lokma bisey yapayım aksama yaa .. bide tatlı yapcas sozde :)daha sporumu yapcm.. kızda dadandı bana kucagımda dibimde yurutecle gelip bacagımı cekiştirio filan

buarada dingoz aradı beni gelmis ama aglu cok hastaymıs suan annelerinin oldugu sehirde orasıda 5 saat uzak. hava degisiinden buranın serinliginden etkilenmis yavrucak. ist gitmeden bakuye gelcekmis ozaman goruscez ama cok sıcak gelio sesi.. turkceside cok duzgun

arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..

valal benim oğlum yaz kış açık yatıyor.üzerine örtü istemiyor.şimdide normal bi tşört ve şortla yatırıyorum.

doğum şekerlerimiz
40 mevlütü şekerlerimiz
diş buğdayı kurabiyelerimiz..
hepsi tarafımdan yapılmıştır.. :) patikler anneme ait!
gizem annenin ve senin ellerine sağlık hepsi harika olmuş.bende yaptım diş kurabiyesi.ama ben şeker hamurunu ahzır almadım.marshmalow şekerleri ile yaptım.çok güzel oldu.şimdi doğum günlerinde ne yapıcaz onu düşünüp duruyorum.bi fikrin varsa paylaşırmısın.

buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
nurdan bir anda okuyunca bir kahkaha attım.patronum duydu noluyo dedi:)))))))
buarada mevlut resmini biraz daha sola dogru ceksen gul yuzunu gorucekmisiz evlilik fotonuzdan:))
çok dikkatlisin maşşallah

anne kız tişörtlerimiz.. eklemişken, nadir fönlü hallerimden birini ekliyim dedim..
maşşallah size çok güzelsiniz.bencede sana çok benziyor.tombik ada
evrim ticker yapalımmı yeniden gazlayalımmı gaz basa gaz basaa

şu zayıflama tickerını uğraştım uğraştım yapamadım(((((mafoldumben

ınsallahh hakkında hayırlısı olur..

hadi anca beraber kanca beraber

evrim ticker yapalımmı yeniden gazlayalımmı gaz basa gaz basaa

ticker konusunda korkuyorum Ferfinim.. (

ama baslayalım.. sen bana sor her gun ben de sana.. bı sekıl baslamam lazım.. yedıklerıme dıkkat edıyorum ama.. ole freee yasadıgım yok.. ama ek bısler yapmam lasım.. kendı kendıne sadece yememekle gıtmıyor artık bu meretler

arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..

hakkınızda hayırlısı olsun.. hayırlısı ne ıse olsun.. Gonlunuzdekı hayırlısına yazılsın.

gizem özel günlerde ne kadar güzel ciciler hazırlamışsın böyle. özendim..
canım sağol.. büyük konuşmiyim ama başka çocuk düşünmüyorum.. hiçbirşey içimde kalsın istemiyorum.. elimden geldiğince işte..

herşey gönlüne göre olsun, hayırlısıysa olsun canım.. en önemlisi..

hala düşünüyorum canım.. ama bulursam paylaşırım tabii :)) hem daha var!! :))

arkadaşlarım,

dün itibariyle çalışmaya başlamış bulunuyorum. bu özlem bu vicdan azabı azalmazsa devam edemeyeceğim. ev kira malum tek maaşla cok zor ama ikna edemiyorum kendimi bir türlü. mendili elimde koklayıp duruyorum, annemi cok kıskanıyorum oğlumla vakit geçirdiği için. uyku düzenini oluşturmuştum. 9 saat evde yokum 4 saatini uyuyarak geçiriyor minik adamım, beni 5 saat görmeyecek. dün eve gittiğimde nasıl atladı üzerime oturdum ağladım, çok özlüyorum. çalışan anneler bu duruma alışılabiliyor mu? aslında yaz sonu diye geçiriyodum içimden ama iyi bir teklif gelince cumartesi de çalışma olmayınca pazartesi anlaştık salı başladım çok ani oldu. belki de hazır hissetmediğim için bu kadar yoğun hissediyorum.

sabiha teyzenin anne iş'te kitabını okuyan var mı? netten sipariş edeceğim faydalı bi kitap mı danışmak istedim.

umarım herkes iyidir herşey yolundadır.

bu arada pazartesi günü Alperen günde 5 kez ishal olarak kaka yaptı, sabah ateşlendi calpol verdim düştü, akşam ateşlendi 2 saat düşmeyince acile gittik. ishal salgını varmış. kaka tahlili temiz ama ateş yüzünden antibiyotik verdi kullanmaya başladık. şimdi iyi ama antibiyotiği ne kadar kullanmalıyım, doktora sormayı unuttum.

ben 4 aylıkken işe başladım
ilk başlarda zorlanıyor insan ama zamanla da alışıyor
ben dealmayı düşündüm o kitabı ama henüz alamadım
oğlun 4 saat uyuyorsa mükemmel maşallah diyelim

çen çen bana laf yetiştirmekten vakit kalmamsıtır tabee :hulya:

yokummm YOKKKKK!!!

burcu demistide haklıymıs be evrim seninle ugrasmak çok keyifli :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa gypsy kemer de gittiği oteli beğenmişmiydi esrako bilir

begendigini soyledi
soyle yorumladı hanım kızımız :))
bir kere 7 yıldızlı bir otele gitmisler birde 3-4 yıldızlı biryere bu otel ikisinin arası imis sen anla artık :))
bizde gidiyoruz aynı otele haziranın 19 unda

oto koltuğu tavsiyesi verebilecek olan var mı??

bizim chicco primera mi ne p ile birsey
uygun fiyatlı iyimarka olup birsuru ozelligi olmayan birkoltuk
pahalı olanlarında ne gibi farkları var anlamıs degilim bizmemnunuz simdilik bundan 230 civarı idi e bebekten almıstık

guliz hayırlı olsun isin yogun mu ne is yapıyordun ?

alısılıyor alısılmaz olurmu
ben ise gitmeye can atarak geldim çunku ece nin çok zorlu idi ilk ayları 5 aylıkıt basladım ise
baslamadan bir gun evel bir burukluk oldu içimde kuafore falan gittim donuste ferhat gocerin sensiz ben nefes alamam kokunu ozlerim vs diye sarkısı çıktı deli gibi aglamıstım arabada. sabah evden çıkarken bir huzun sonra isyerinde keyifli anlar arkadaslar muhabetler vs hele sevdigin bir isin varsa .
ama buyudukce ece ile olmak istegim arttı
berkeyede ilk 4 ay bakmıstım sonra is sonra 9 aylıktı isten çıkarılmıstım 2001 krizinde ve 16. aya kadar evde onunla harikab ir yaz geçirmistimhayatımın en guzel yazı idi en guzel yazı geçen sene hamile iken evde oturdugum gunler oldu birinci sirayı ece aldı :) neyse biliyordum 8-10 aylık olunca yanında olmak istiyceğimi ise gelmeyi tercih etmeyeceğimi ama yinede atlata zıplaya ise dondum dogum sornası. simid buruluyorum arada ozeniyorum bakıcımıda sagoulsun nispet yapar gibilaflar ediyor :) ohh opeyim senin için falan diye:) o aralarda bozum oluyorum ama sonra geçiyor alısılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…