YA SEN MİKTİR ET BENİ DEE...
Babamm Elif ne o ole yaaa... bole gorumce mı olur be kadın!! Face de eklemıs benı.. dibim düştü hatuna.. hala nası bekar kalmıs bu kızz şaşılacak sey dogrusu.. masallahh..
Ya ben rejıme baslıyorum.. tamam..
Bakın baslıyorummmmm...
Ben rejımdeyım artık.. bitti... sorun her gun bana.. rencide edin beni, sıkıştırınn.. hırpalayın beni...
valal benim oğlum yaz kış açık yatıyor.üzerine örtü istemiyor.şimdide normal bi tşört ve şortla yatırıyorum.aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
aksam çoksıcaktı body ile geziyordu ece ama yatarken battaniye tutmadıgından oyle yatırmaya içim el vermedi il k kez kısa kollu tshirt guydurdim bady ustune ama terleyerek uyudu gece nasıldı bilmioyrum ama sizler nasıl yapıyorsunuz
gizem annenin ve senin ellerine sağlık hepsi harika olmuş.bende yaptım diş kurabiyesi.ama ben şeker hamurunu ahzır almadım.marshmalow şekerleri ile yaptım.çok güzel oldu.şimdi doğum günlerinde ne yapıcaz onu düşünüp duruyorum.bi fikrin varsa paylaşırmısın.doğum şekerlerimiz
40 mevlütü şekerlerimiz
diş buğdayı kurabiyelerimiz..
hepsi tarafımdan yapılmıştır.. :) patikler anneme ait!
nurdan bir anda okuyunca bir kahkaha attım.patronum duydu noluyo dedi:)))))))buarada ben bu dis bugdayia o kadar ozeniyorum benim oglan hala dede modunda ,ne zaman cikaricak ya disleri evlenmeden cikarsa bari..
çok dikkatlisin maşşallahbuarada mevlut resmini biraz daha sola dogru ceksen gul yuzunu gorucekmisiz evlilik fotonuzdan:))
maşşallah size çok güzelsiniz.bencede sana çok benziyor.tombik adaanne kız tişörtlerimiz.. eklemişken, nadir fönlü hallerimden birini ekliyim dedim..
evrim ticker yapalımmı yeniden gazlayalımmı gaz basa gaz basaa
:)) guzel cok guzel gercekten ama sansı yok kızın.. 3 senelik askı var bura geldiginde ayrıldı ne evleniolar ne ayrılıolar vs en son bittiydi gelmeden cocuk naptı netti aradı bunu gel yuvamızı kuralım dedi bakalım artık ne olcak daha gorusemedim
hadi anca beraber kanca beraber
evrim ticker yapalımmı yeniden gazlayalımmı gaz basa gaz basaa
arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..
canım sağol.. büyük konuşmiyim ama başka çocuk düşünmüyorum.. hiçbirşey içimde kalsın istemiyorum.. elimden geldiğince işte..gizem özel günlerde ne kadar güzel ciciler hazırlamışsın böyle. özendim..
herşey gönlüne göre olsun, hayırlısıysa olsun canım.. en önemlisi..arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..
hala düşünüyorum canım.. ama bulursam paylaşırım tabii :)) hem daha var!! :))gizem annenin ve senin ellerine sağlık hepsi harika olmuş.bende yaptım diş kurabiyesi.ama ben şeker hamurunu ahzır almadım.marshmalow şekerleri ile yaptım.çok güzel oldu.şimdi doğum günlerinde ne yapıcaz onu düşünüp duruyorum.bi fikrin varsa paylaşırmısın.
arkadaşlarım,
dün itibariyle çalışmaya başlamış bulunuyorum. bu özlem bu vicdan azabı azalmazsa devam edemeyeceğim. ev kira malum tek maaşla cok zor ama ikna edemiyorum kendimi bir türlü. mendili elimde koklayıp duruyorum, annemi cok kıskanıyorum oğlumla vakit geçirdiği için. uyku düzenini oluşturmuştum. 9 saat evde yokum 4 saatini uyuyarak geçiriyor minik adamım, beni 5 saat görmeyecek. dün eve gittiğimde nasıl atladı üzerime oturdum ağladım, çok özlüyorum. çalışan anneler bu duruma alışılabiliyor mu? aslında yaz sonu diye geçiriyodum içimden ama iyi bir teklif gelince cumartesi de çalışma olmayınca pazartesi anlaştık salı başladım çok ani oldu. belki de hazır hissetmediğim için bu kadar yoğun hissediyorum.
sabiha teyzenin anne iş'te kitabını okuyan var mı? netten sipariş edeceğim faydalı bi kitap mı danışmak istedim.
umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
bu arada pazartesi günü Alperen günde 5 kez ishal olarak kaka yaptı, sabah ateşlendi calpol verdim düştü, akşam ateşlendi 2 saat düşmeyince acile gittik. ishal salgını varmış. kaka tahlili temiz ama ateş yüzünden antibiyotik verdi kullanmaya başladık. şimdi iyi ama antibiyotiği ne kadar kullanmalıyım, doktora sormayı unuttum.
çen çen bana laf yetiştirmekten vakit kalmamsıtır tabee :hulya:
yokummm YOKKKKK!!!
aa gypsy kemer de gittiği oteli beğenmişmiydi esrako bilir
oto koltuğu tavsiyesi verebilecek olan var mı??
zaman okadar hızla geçiyorki.herşey mükemmel olsun istiyorum oğlumun ilk doğum gününde.tabiki herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?