2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esram canım nice mutlu yıllara, ömrün yahoyla sevdiklerinle güzel yüzünle geçsin hep. çook uzun sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle iyi ki doğdun..

pervin ece çok tatlı, nasıl güzel uyumuşsunuz beraber.

gizem sana da bayıldım ama kızına daha cok :) t-shırtlerin cok yakışmış. ben üreticem artık baskıcı bulup anne oğul t-shirtlerini.

işin hayırlı olsun.offf çok zor ama alışıyorsun.ben 2,5 aylıkken bıraktım oğlumu.allahtan ablam bakıyordu ozamanlar.5 aya kadar ablam baktı şimdi ise annem bakıyor allah razı olsun onlardan.ben ilk günler sürekli ağladım ama sürekli.sonra bi ara geçti.şimdi son 2-3 aydır yine sürekli ağlamak istorum çünkü gerçekten çok özlüyorum.alalh kimseyi zor durumda bırakmasın.ev kira boğaz satın derler ya.tek kişi ile olcak iş değil.her akşam saat 6 olsun bir an önce yollar kısa sürsün oğluma kavuşayım diye dua ediyorum.ve ee buluşma saati anlatılamayacak bir duygu.çok güzel sarılıyor hemen göğüslerime saldırıyor.o anda içime koysam doymam sözü cuk oturuyor.yani çok zor ama gelecekleri için çalışmak zorundayız.

arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..

neden olduğunu okuyamadım canım ama herşey gönlünce olsun.

o kokuyu şu anda içime çekmek için neler vermezdim. bugün yıkarım yarın kokar benim kokarcamda. hele o ayaklar. pisi bile mis diye koklayarak seviyorum bende. bizimkinin saçlarda önler cok uzadı gözüne giriyor, acaba sadece önlerini biraz kestirsem mi diye düşünüyorum.

bende 1 hafta önce kutalayacağım nurdan çünkü ramazan'a geliyor. mevlütde yapamadığımız için anlı şanlı bi doğum günü istiyorum bende oğluma. 1-2 hafta önce olsa da olur olsun.

evet tülin gelecekleri için şimdi çalışmalıyım ki okul hayatında yanında olabileyim ev alınca gerek kalmacak inşallah. umarım alışabilirim.

Gülizim, Allah yardımcın olsun..

çalışan arkadaslarımdan bılıyorum, ilk zamanlar zor oluyor, sonra alısıyor ınsan dıolar bır agız..

şu an en dogrusu neyse onu yapmıssın.. sanırım bırden oldugu ıcın sana zor gelmıstır..

sen birilerine takıldın mı benim keyfim yerine geliyor ince zekanla kurduğun cümleler pek keyifle okunuyor :)

tabi işe başlamamın avantajı da var ev işi yok yemek yok sık sık kk var artık hayatımda. :)

ben yiğitim 4 ayı doldurunca başladım işe. başta çok üzülüyordum. ama sonra alışıyor insan. bebişte alışıyor. gerçi senin çalışma saatin benimkine göre çok daha fazla ama eminim siz de alışacaksınız. üzme kendini canım.

dualarını eksik etmeyen canım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

abowwwwwwwwww saat 7 den berikimse bişey yazmamış...bilmiyorumkismile

ZEHRA rabbim duanızı kabul etsin gönlünüzdekini kabul eder inşallah....

geçmişi okurken takılldı gözum.
bu hatun kişildr bu mjları mummy yani fatma arkadaşımıza yazmışlar ama hatlar karışmış bizim fzergun fatma zehra ilen...naniknanik:roflol:

gülizcim işe başlamışsın hayırlı olsun..

annelik zor ya...kokusunu bile özlemek.....sözün bittiği yer

türkçe olimpiyatlarını izliyorum.
tüylerim diken diken guruluyum mutluyum.turkbayragi
Ne mutlu Türküm diyene.
Türkün dilini konuşana ne mutlu.
onlara bu dili sevdirenlere, ögretenlere ne mutlu...

türkçe olimpiyatlarını izliyorum.
tüylerim diken diken guruluyum mutluyum.turkbayragi
Ne mutlu Türküm diyene.
Türkün dilini konuşana ne mutlu.
onlara bu dili sevdirenlere, ögretenlere ne mutlu...

Bugunlerde hepımız ermenıyız, yok fılıstınlıyız dıyenlerın arasından ıyı geldın sen yaa..

Ne mutlu Türküm diyene.. bunu da hatırlayana..

Gizemli Ada çok tatlısınız opuyorumnanaktan
Güliz allah kolaylık versin... Hayırlı olsun yeni işin...
Elife ne oldu ya ben anlamadım Ankara falan birşeyler dönüyor ama ... CADIARZU
Çıtır ses güli o kadar süslenmişsin bari foto çekip ekleseydin :))
Esra doğum günü partin nasıldı çok meraklıyımdır! :kedi:
Tazem nasıl oldu acaba??
Fake Evrim haa yeni lakap canım benim şu fotoğrafı koyana kadar sana, bana, bize, onlara rahat yok koy da görelim şu sarışın beyaz tişörtlü Evrimi kaydirigubbakcemile3

Daha erken ama diğer topiklerde doğum günü için çocuğumuzun fotoğraf baskılı takvimleri gelenlere hediye etmek pahalı bir fikir olmasa güzelmiş valla ayrıca doğum gününü özellikle belirten bir takvim hoş olurdu ...

Fake yavrum o foto... ben de Hobbitim.. arkadaslarım neden bu kadar ısrarla bulmamı ıstıyorlar anlamadın mı hala?? Fake o.

GIZMOOO cok tatlisiniz anali kizli (boyle bi corba vardi dimeee)

GULIZ ben 2.5 aylikken ayrildim teosdan ilk zaman zor biraz ama cidden sonra alisilior, baska carede yoksa..ilk bi iki hafta cok ozliyceksin, ben hala cok ozluyorum buromun heryeri duvar kagidi gibi foto dolu, bilgisayar fonum surekli onunlayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…