arkadaşlarım,
dün itibariyle çalışmaya başlamış bulunuyorum. bu özlem bu vicdan azabı azalmazsa devam edemeyeceğim. ev kira malum tek maaşla cok zor ama ikna edemiyorum kendimi bir türlü. mendili elimde koklayıp duruyorum, annemi cok kıskanıyorum oğlumla vakit geçirdiği için. uyku düzenini oluşturmuştum. 9 saat evde yokum 4 saatini uyuyarak geçiriyor minik adamım, beni 5 saat görmeyecek. dün eve gittiğimde nasıl atladı üzerime oturdum ağladım, çok özlüyorum. çalışan anneler bu duruma alışılabiliyor mu? aslında yaz sonu diye geçiriyodum içimden ama iyi bir teklif gelince cumartesi de çalışma olmayınca pazartesi anlaştık salı başladım çok ani oldu. belki de hazır hissetmediğim için bu kadar yoğun hissediyorum.
sabiha teyzenin anne iş'te kitabını okuyan var mı? netten sipariş edeceğim faydalı bi kitap mı danışmak istedim.
umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
bu arada pazartesi günü Alperen günde 5 kez ishal olarak kaka yaptı, sabah ateşlendi calpol verdim düştü, akşam ateşlendi 2 saat düşmeyince acile gittik. ishal salgını varmış. kaka tahlili temiz ama ateş yüzünden antibiyotik verdi kullanmaya başladık. şimdi iyi ama antibiyotiği ne kadar kullanmalıyım, doktora sormayı unuttum.
arkadaşlar şu anda dualara çok ihtiyacım var. dualarınızı bekliyorum. rabbim gönlümüze göre versin, hayırlısını versin diye..
sac konusunda Teonunda uzunlu kiisali,lule oluyor, ben tariyorum o dagitiyor ama 1.5-2 yasina kadar falan kestirmiycem, uzasin istiyorum sonra sekilli kestirirm ama yine uzun bir model olur omuzda yada kulak hizasinda katli,bir muddet kisa yapmayi dusunmuyorum saclarini, cunku cok guzel saclari, kiyamam erkek trasi yapmaya...kafasi terliyor hatta kokuyor ama ben o kokuya hastayim...
buarada biz teonun dogumgununu 1-2 hafta once kutliycaz babamiz onundogum gununde trden donmus olucak(bende haftasonu gunduz dis bugdayini es dostla, aksamda dogum gununu yapicam diye dusunuyorum..birde 3muz fotocuya gidip foto cekilcez cicili bicili..
aynen ece de çok terliyor kafası sırsıklam hep
yabirde birsey soracagım evlerinizin ısısı kac derece ? ustunu gece acan bebekler için ne giydirip yatırıyorsunuz ?
bizim yatak odası güneş almıyor oldukça serin mevsime göre. bizimkininde üstü cok kapalı durmadığı için uzun kollu ince pijamalar giydiriyorum bende.
sabah sabah moralim bozuldu, sinirim fırladı!! evin önü araba dolu yani dizilmiş. sen kalk sadece bizimkinin üstüne bir kutu süt boşalt!! yani kasten yapılmış yaa diğerlerinde hiçbir şey yok. resmen tepesinden indirmişler. kim yaptıysa allah bildiği gibi yapsın. bir de arabamız siyah çıkmak bilmedi. eşim yıkamaya götürdü. işe 5 dk geç kaldım. eşim diyor en üst kattaki kadın gizli gizli balkondan bakıyordu. o yaptı heralde diyor. onun hizasında zaten. diğer katlarda duranların biri öğretmen biri hemşire. en alttaki zaten yapmaz. anlamıyorum bi insanları. neyini çekemiyorsun!!!!
neden yapar hasta ruhlu piskopat, ne geçti eline, başı göğe erdi mi acaba?
işin hayırlı olsun.offf çok zor ama alışıyorsun.ben 2,5 aylıkken bıraktım oğlumu.allahtan ablam bakıyordu ozamanlar.5 aya kadar ablam baktı şimdi ise annem bakıyor allah razı olsun onlardan.ben ilk günler sürekli ağladım ama sürekli.sonra bi ara geçti.şimdi son 2-3 aydır yine sürekli ağlamak istorum çünkü gerçekten çok özlüyorum.alalh kimseyi zor durumda bırakmasın.ev kira boğaz satın derler ya.tek kişi ile olcak iş değil.her akşam saat 6 olsun bir an önce yollar kısa sürsün oğluma kavuşayım diye dua ediyorum.ve ee buluşma saati anlatılamayacak bir duygu.çok güzel sarılıyor hemen göğüslerime saldırıyor.o anda içime koysam doymam sözü cuk oturuyor.yani çok zor ama gelecekleri için çalışmak zorundayız.
guliz hayırlı olsun isin yogun mu ne is yapıyordun ?
alısılıyor alısılmaz olurmu
ben ise gitmeye can atarak geldim çunku ece nin çok zorlu idi ilk ayları 5 aylıkıt basladım ise
baslamadan bir gun evel bir burukluk oldu içimde kuafore falan gittim donuste ferhat gocerin sensiz ben nefes alamam kokunu ozlerim vs diye sarkısı çıktı deli gibi aglamıstım arabada. sabah evden çıkarken bir huzun sonra isyerinde keyifli anlar arkadaslar muhabetler vs hele sevdigin bir isin varsa .
canım yoğun değil sakin bir iş, inşaat firması eşimin arkadaşı sahibi, insan kaynalarını yönetiyorum oldukça rahat anlayacağın. sabah almaya geliyolardı evden geç kalmışım aradılar daha ikinci günden :) pek vedalaşamadan ayrıldım koklayamadım yatağındaydı sütünü verdim eline çıktım. son 2 aydır alpereni hep gece 12 de yatırıyorum işe başlarsam erkenden uyursa dayanamam diye. iyi kide öyle yapmışım 7 gibi şekerleme yapıyor bidaha 12 ye kadar benim oğlum. şimdi anlamıyorum ama eve gidince de yemek ev toplama derken cok zorlanacağım. o zaman da suçlu hissedeceğim sanırım birsüre evde yemek pişmeyecek :)
ben 4 aylıkken işe başladım
ilk başlarda zorlanıyor insan ama zamanla da alışıyor
ben dealmayı düşündüm o kitabı ama henüz alamadım
oğlun 4 saat uyuyorsa mükemmel maşallah diyelim
evet meltemcim gündüz uyutup gece uyutmuyorum öyle alıştırdım çalışmaya başlayınca kolaylık olsun diye. 11 de öğle uykusuna yatıyor 1 de kalkıyor, 3 te tekrar yatıyor 5 te kalkıyor. 7 de de yarım saatlik şekerleme, gece 12 ye kadar ayakta sonra.
evrim kuzy düşmüş çok üzüldüm. çok dikkatli olmak gerekli. Allah korumuş.
damla size de cok geçmiş olsun...
sen birilerine takıldın mı benim keyfim yerine geliyor ince zekanla kurduğun cümleler pek keyifle okunuyor :)
tabi işe başlamamın avantajı da var ev işi yok yemek yok sık sık kk var artık hayatımda. :)
ZEHRA
belki cekememezlik degildir ne bilim ne aptalca bir hareket insan para ile alıp bir arabanın ustune sut dokermi. ama yanlıslıkla olacak birseyede degil bir çocuk falan yapmıstır belki muzurluk olsun diye.
sute sukredin bir arkadasımın arabasına kırmızı didi hemde kaportasına çizerek erkek cinsel organı resmi yapmıslardı çok komikti ama :)) basarılı bulduk calısmayı dusun direk gidip boyatmak zorunda kaldılardı :)))
herseye ragmen sinir bozucu tabi
ZEHRA rabbim duanızı kabul etsin gönlünüzdekini kabul eder inşallah....
türkçe olimpiyatlarını izliyorum.
tüylerim diken diken guruluyum mutluyum.turkbayragi
Ne mutlu Türküm diyene.
Türkün dilini konuşana ne mutlu.
onlara bu dili sevdirenlere, ögretenlere ne mutlu...
Gizemli Ada çok tatlısınız opuyorumnanaktan
Güliz allah kolaylık versin... Hayırlı olsun yeni işin...
Elife ne oldu ya ben anlamadım Ankara falan birşeyler dönüyor ama ... CADIARZU
Çıtır ses güli o kadar süslenmişsin bari foto çekip ekleseydin :))
Esra doğum günü partin nasıldı çok meraklıyımdır! :kedi:
Tazem nasıl oldu acaba??
Fake Evrim haa yeni lakap canım benim şu fotoğrafı koyana kadar sana, bana, bize, onlara rahat yok koy da görelim şu sarışın beyaz tişörtlü Evrimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?